Cepebild.

Gott nytt år!

Morsning!

Jag shoppade igår. Igen. Jag har fått en liten crush på linnen och sånt. Love it. Jag köpte ett nytt linne på Gina Tricot och så köpte jag leggings och så köpte jag två nya linnen på Lindex. Jag ska ber till centrum idag igen och bara kolla om jag hittar något. Trevligt? Mhm.

Mellandagsrea.

Egentligen gillar jag inte att shoppa under mellandagarna, men jag gjorde det ändå. Hittade tre linnen på Gina Tricot (bild på två av dom) som var på rea och ett vanligt Gina-linne som såklart inte var på rea. Inne på H&M köpte jag en ny foundation, en ny borste till ögonskuggorna, ett par mysiga tofflor till Ticke och två par strumpbyxor. Ingenting fint fanns i deras rea-ställ igår..

Plånboken på bilden fick jag av Ticke i julklapp, TACKTACKTACK. Jag älskar den på alla sätt och vis, förutom myntfacket. Det är så tajt, så jag går knappt i två fingrar för att plocka upp mynt.. Jag får helt enkelt strunta i att ha kontanter och enbart köra med kort hädanefter. Trodde ni, ja..

23:10, dags för sängen?

Det har varit en riktigt lång dag idag.. Det känns så iallafall. Vi var ju inne i stan tidigare idag (men det vet ni ju redan eftersom ni följer min blogg slaaaaviskt!) och direkt efter det åkte vi till IKEA för att äta lunch.
Vi åt inte bara mat där, men det fattar ni säkert. Ni vet ju hur det är på IKEA, eller hur? Man ska baaaara köpa "detdärsomärsååååviktigtNUNUNU", men så kommer man därifrån med massa andra saker också. Vi skulle BARA köpa nya lakan till sängarna. Bara. Det blev en ny matta till vardagsrummet, fyra mysiga filtar, två klädrollers, två mattor till Tickes rum, en ritrulle, lite doftande värmeljus och en tvättkorg. Vi köpte lakan också, så det var ju inte direkt i onödan vi åkte dit. Vi skulle dit för att spendera ungefär 300:-, men vi blev istället 1000:- fattigare men flera saker rikare. Jag gillar't! Dennis gillar det nog inte lika mycket.

Äh, jag ska fixa mig i ordning för sängen nu. Kroppen skriker efter sömn nu. Det har verkligen varit ett par tuffa dagar nu.

Ttyl!


Mellandagsrean har knappt börjat..

.. men vi åkte in till stan idag ändå. Egentligen åkte vi dit för att Dennis skulle köpa ett nytt grafikkort till sin dator, men eftersom vi kom dit så tidigt så passade vi på att kika inne på H&M innan vi gick vidare mot Webbhallen. Ticke fick en ny tröja och ett par nya byxor från H&M och jag hittade en hårklämma, ett par örhängen och ett halsband inne på Ur & Penn.

(På tal om ingenting alls så känner jag mig lite orolig att Nathalie ska läsa min blogg ikväll, för vi har pratat mycket om hur man skriver på ett korrekt sätt. Så ja, just nu sitter jag väl mest och stör mig på att jag inte vet hur man skriver ordentligt. Faaaast, jag skriver ju på mitt sätt och det gäller att läsa med den klangen jag tänker mig att det ska läsas också.)

Nathalie och Vincent har precis åkt hem. Dom kom hit vid 16-tiden idag och jag bjöd dom på middag. Superäckliga pannbiffar med en helt underbar broccoligratäng, me like!

Jaja, min kära vän inspiration is killin me just nu. Hörs sen!

 

 

Men ja, väskan var det va?

Dennis vill att jag lägger upp bild på väskan han gav mig i julklapp, men det får vänta. Jag behöver nämligen någon som kan hjälpa till att ta kort på mig och väskan tillsammans, annars blir det nog ingen rättvis bild av hur väskan ser ut.
Igååååår.. Har ingenting att säga om gårdagen. En bra dag, mysig på sitt sätt typ. Umgicks med pappa, stod i kö i typ EN TIMME på Elgiganten (sjukt, jag vet. men jag fick ju en hårfön och en locktång!), så ovärt. Ticke fick en ny CD-spelare av sin morfar i julklapp. Tack! Nu slipper hans mamma få damp varje gång hon ska starta en jävla musiksaga.. Dom görs ju bara på CD nuförtiden, annat var det när jag var liten!

Nä, vi äter frukost nu. Och ja, sen går vi iväg till IKEA. Nej, jag vill inte ta livet av mig.
Jag vill bara köpa nya lakan..

En lycklig dag, trots allt.

Jag har, på riktigt, haft en grym jul. Vi började julaftonsmorgonen med lite TV-tittande och så fick Ticke öppna två julklappar (DVD-filmer, Postis Per och Flykten från Hönsgården). Den ena kikade han på lite medans jag satt och sminkade mig och gjorde mig klar inför att vi skulle gå till Dennis mamma.
Vid halv elva gick vi dit och fick äta lite tomtegröt, jag som ytterst sällan äter frukost var vrååålhungrig, men jag tog bara en portion. Mellan frukosten och själva julmaten var det väl mest massa lek och spring och gap och skrik bland barnen, ända fram till klockan var tre och det var dags att titta på Kalle Anka och hans underbara vänner. Ticke satt i mitt knä under nästan hela Kalle Anka, supermys!

Bla, bla, bla, här ska det stå något om hur GOD julmaten var och nejmenOJDÅ vilken härlig julkänsla som spritter omkring i min kropp, men jag skippar det den här gången och hoppar direkt till efter maten istället.

Jag gick ut och kissade av Kiara efter maten och när jag kom in igen dröjde det inte en lång stund innan självaste Tomten kom gåendes på gångvägen! Ticke var helt superexhalterad, han visste inte riktigt var han skulle ta vägen. Den lycka jag fick se i hans ögon idag, den värmde i hela min kropp. Jag blev lite tårögd när Tomten väl kom innanför dörren och Ticke ropade "Tomten är redan här!". Min älskade, du är helt underbar!

Christopher fick hjälpa till med själva julklappsutdelningen, även Kiara fick en julklapp som hon öppnade alldeles själv, duktiga tjej! Ticke var jätteglad över alla julklappar, det första han öppnade var ett paket batterier. "MAMMA! TITTA, jag har fått B A T T E R I E R ! ! ! " ropade han och log så stort att jag trodde leendet skulle etsas fast i hans ansikte.

Jag har haft en bra jul. Det är väl lite synd bara att vissa människor bara försvinner huxflux och dyker upp någon gång när det nya året har börjat. Dock är jag van, och jag kommer aldrig, aldrigaldrigaldrig, berätta för Ticke vilka som kommer komma från min familj. Aldrig någonsin, faktiskt, för det leder ändå inte till något bra.

Imorgon kommer dock hans morfar hit, det ska bli kul. Ticke har ju köpt en julklapp till honom, hoppas han uppskattar den! Nu ska jag väcka min stora prins, som för övrigt gav mig en jättefin väska i julklapp! Tack, min bejb! :)


Visst är mina nya ljuslyktor fina? Fick do...

img_9099 (MMS)

Visst är mina nya ljuslyktor fina? Fick dom från jobbet igår när vi bytte julklappar med varandra :)

God eftermiddag..?

Jag ställde mig för att koka knäck för lite mer än en timme sen, blev klar för ca. 10 minuter sen. Den här knäcken blev ännu mer perfekt än den jag gjorde sist! Lite seg i mitten och hård på kanterna.. Mums!
Har dessutom slagit in lite julklappar ikväll. Vet ni, att under våran gran, där ligger inte EN ENDA julklapp till Ticke. Jag köpte en julklapp till honom idag som jag faktiskt tror att han kommer bli glad över och som han kan använda sig av i flera år. Imorgon tänkte jag att vi ska kila iväg till det blågula varuhuset, för där finns en grej som jag skulle vilja köpa till honom också. Fast, nja.. Vi får se vad priset ligger på, det jag köpte idag kostade 300:- och jag vill inte köpa för många dyra saker till honom. Äh, svammel på hög nivå.

Nu ska hackiga mig i soffan och glo på teve tills jag somnar. Godnatt!

Tjingeling i stugan!

Idag spenderade jag ett par timmar i Jakobsbergs centrum med Nathalie och hennes son. Jag skulle köpa julklappar, dels till jobbet eftersom vi ska byta julklappar imorgon, och dels till Dennis lillasyster och några till. Jag hittade en julklapp till jobbet och en till Dennis syster. Sen då? Äh, det blev inget mer julklappsshoppande. Köpte lite häftmassa av någon anledning, tänkte väl att "deeeet kan vara bra att ha nu i juletider!".. Men njae, vet inte varför jag egentligen köpte det. Får väl börja använda det till att sätta fast prydnadssaker och sånt, kanske?

Imorgon är sista dagen på jobbet för det här året, sen återgår jag till normal vardag igen den nionde januari. Det ska faktiskt bli skönt att vara ledig ett par veckor, det känns rätt så välbehövligt.

Nu ska jag kissa av Ticke, pussa Dennis godnatt och sen hoppa i säng.

Lussebullar.. Blä!

Jag har aldrig varit riktigt förtjust i lussebullar. Jag förstår inte varför man ska göra en bulle med saffran och russin, tycker det smakar oerhört dumt. Gillar inte smakkombinationen alls. Meeeen, som den duktiga "frugan" jag är så ställde jag mig och bakade. Hade ingen aning om att det skulle ta så lång tid, men nu är det gjort. Gick efter ett recept sär man skullens kesella i, är det en vanlig ingrediens eller ett nytt påfund?

Pratade med Petra i telefon tidigare ikväll, jag berättade att jag blev lite förfärad över saffranspriset när jag var och handlade idag. Ett gram saffran kostar 33.80:-, helt sinnessjukt! Det är som att köpa knark. Så ja, man kan säga att jag idag har köpt knark. Typ.
Men jaja. Första laddningen som åkte in i ugnen brände jag lite, den andra blev inte bränd, men känns misslyckad iallafall. Blä.

Och på tal om ingenting, Dennis är magsjuk. Jag klarade mig sist, hoppas att jag gör det nu också! *peppar, peppar*
Nu ska jag sova, slänger in en bild på mina misslyckade lussebullar..

Granen står så grön och grann i stugan!

Granen är klädd nu, tycker den blev jättefin! Ljusen som är i granen är såna där klassiska juleljus som är så fina :) Det ser ut som att det runnit stearin på dom, visst är det fint?
Julkänslan har äntligen knackat på hos mig. Den gjorde det i samma stund som Ticke kom hem!

Frågor, dessa frågor..

VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET:
Mage, ben eller armar? Armarna
Bruna, blå eller gröna ögon? BLÅ!
Långt eller kort hår? Typ kort, fast fortfarande så det går att fixa frisyr.
Lång eller kort? Minst ett huvud längre (det är inte svårt, jag lovar!)
Charmig eller rolig? Hellre lite av varje än bara något av det..
Att de röker eller snusar? Röker, jag vill kunna pussas utan att få snussmak på mina läppar.
Vad kollar ni först in på det motsatta könet? Ögonen, leendet, håret, händerna
Hur stor betydelse har kläderna? - Väldigt stor.
Gillar du någon just nu från det motsatta könet? Älskar.
Gillar någon annan dig just nu? Det hoppas jag verkligen!

HAR DU NÅGONSIN:
Blivit kysst? Ja, det har jag.
Stått på scen? Ja, ett par misslyckade gånger..
Varit med om en bilolycka? Om det räknas att köra in i en stängd garageport, så ja.
Klättrat på berg? Inte riktigt ett berg, men en sten när jag var liten!

ANTINGEN ELLER:
Kallt eller varmt? - Varmt
Blått eller rött? Rött
Regn eller snö? Snö
Ull eller bomull? Bomull
Rosor eller tusensköna? Rosoooor.
Vår eller höst? Vår!
Historia eller vetenskap? Historia
Matte eller engelska? Engelska

ÖVRIGT:
Svär du för mycket? Nej, det gör jag inte.
När duschade du senast? För ungefär två timmar sen.
Vilken färg är det på dina byxor just nu? Svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu? John de Sohn Feat. Andreas Moe - Long Time
Hur är vädret just nu? Det snöööar! Eller det gjorde det för en stund sen iallafall.
Vart skulle du vilja åka? Motala och hälsa på min syster och hennes familj.
Vill du ha barn? Ja, jag vill ha ett till. Helst nu. Eller igår.
Vad ska dom heta? Han heter Christopher, men får jag en tjej så blir det en Alice. Det står skrivet i stjärnorna att min dotter ska heta Alice.

SENASTE SOM DU:
Träffade? Ticke och Dennis
Pratade i telefon med? Jag försökte prata med Dennis, men min iPhone är cäpä.
Pussade? Dennis
Sov tillsammans med? Dennis

Finally!

Det känns som att jag kan börja jobba lite med min design på bloggen nu igen, för jag har äntligen fixat Photoshop! Helt själv dessutom, DUKTIGAJAG. Ska slänga över alla bilder från min iPhone till min laptop, och så ska jag försöka fixa så att den slutar tro att den har något istucket i sig. Sjukt störande, för den tror att den har hörlurar - och så har den inte det! Så ja, jag kan inte prata i telefon. Bajs på den.

Vi har klätt granen lite grann ikväll. Ja, jag säger lite, för det enda vi har fått upp är julgranskulor och en ljusslinga.. Jag tänkte sätta mig med Christopher imorgon och fixa lite roliga figurer som vi kan ha i granen och senare i veckan ska jag försöka mig på att köpa massa glitter till granen och då tänkte jag även passa på att köpa dom sista julklapparna också.. Mm, precis. Det innebär ALLA julklappar som ska handlas.. Usch!

Nej, nu ska jag sätta mig och pyssla med Photoshop.

Hörs sen!

Men jaaaa..

Jag har gått igenom mina tidigare bloggar nu, sparat massa bilder från dom eftersom en viss person (jag nämner inga namn, Dennis) formaterade om sin dator där jag hade HUR MYCKET BILDER som helst på Christopher från 2009 fram tills nu typ. Om jag blev besviken? JA.

Bild på syster och Ticke

Äntligen på väg tillbaka!

Nu har jag hämtat Christopher. Vi sitter på tåget nu på väg tillbaka till Stockholm, lääängtar! Innan vi klev på tåget stannade vi till vid en lekpark så att Christopher och en annan pojke kunde få leka lite innan vi skulle åka. När vi skulle gå därifrån till tåget sa jag till Christopher att vi måste skynda oss lite, för jag ville inte missa tåget. "Vad bra om vi missar tåget, mamma!" sa Christopher då. "Jaha..?" svarade jag och han fortsatte; "Det är ironi, mamma. Jag var ironisk." Underbara barn!

Jag tycker verkligen inte om att åka tåg, det är så långtråkigt! Tur att jag har min laptop med mig, och TUR att jag har en iPhone så Ticke kan roa sig under resans gång. Ikväll när vi kommer hem ska vi klä granen lite grann, dock är ajg lite besviken på mig själv.. Jag glömde köpa hem glitter när vi var på Rusta och handlade julgran och julgranspynt.. Attans bananer. Jaja, jag kanske kan flirta med min älskade pojkvän? Han behöver ju bara åka till Bro då och hämta några kartonger, för jag har julpynt och så i några där.

Nej, nu ska jag vara social med min underbara grabb. Vi hörs sen!

Enkelriktat?

Jag har nog vaknat på helt fel sida idag. Jag blir irriterad på precis allting för tillfället, känns inte kul alls..

Satt och räknade på min lön igår, eller rättare sagt hur många timmar jag arbetat hittills den här månaden. Jag är snart uppe i en heltid, trodde jag aldrig skulle inträffa! Haha :)

CF(Cystisk Fibros)

Nu har vi nått 11.382 kr genom vår sms-tjänst. Hjälp oss att nå 20.000 kr innan året är slut! Dela och sprid numret till vänner och bekanta nu i jul! Sms:a CF 200, 100 eller 50 till 72901. Tack!

Naturdemokraterna

Har ni hört talas om det nya partiet? Deras enda huvudämne är tydligen en nollvision för vargar. Helt sjukt.. Låt naturen vara som den föddes till att vara.

Så trött..

.. men vad gör man inte för att få åka bil istället för tåg? Fick åka hemifrån 20 minuter tidigare, men det är värt det. Helt klart.
Idag blir det en lång dag för mig, har öppning på jobbet och vid ett ungefär ska jag skickas iväg på ett annat jobb. Slutar nog senast elva ikväll, men som jag sagt tidigare; det är värt att jobba mycket nu för lönen kommer inte bli annat än bra! :)

Pepparkakstomten Ticke <3

Det blev inte som förra fredagen..

.. det blev en timme längre. Så ja, idag har jag officiellt jobbat mitt första 19-timmarspass! Det känns skönt just nu, men jag lät vara tröttaste Sandra någonsin imorgon..
Dom var nöjda med mig tydligen, för jag blev tillfrågad om jag kunde jobba imorgon också och jag sa ja. Dock jobbar jag bara fyra timmar ungefär då, det ska bli skönt!

Min decemberlön kommer vara FEEEET!

Åh, vilken härlig dag!

Jag känner för att ligga kvar i sängen i minst en timme till.. Är så sjukt trött, fast jag tror att jag som adr rätt snabbt igår? Mm. Jaja.
Ikväll ska jag jobba igen, hoppas bara att det inte blir som förra fredagen (JA, det är freeeedag!), för då kommer jag garanterat ligga däckad i sängen hela dagen imorgon och det går inte för sig eftersom jag och Dennis ska åka in till stan då för att shoppa lite. Har aldrig någonsin hänt att vi åkt dit tillsammans r det ändamålet, najs.

Nej, kaffe var det ja..

Ååååh, jag glömde ju berätta!!

MINA PENGAR FRÅN FACKET HAR ÄNTLIGEN KOMMIT IN! Tjoho, lycka.

The more it hurts, the more I need.

Jag är redan på väg hem från jobbet! Stressade som sjutton för att hinna fixa i ordning i matsalen till ett företag som hyrt lokalen, halv tre skulle vi vara klara och halv tre var vi klara. Min kollega sa att jag kunde gå så skulle han fixa stängningen, TACK! Så ja, nu är jag på väg hem. Jag ska städa lite när jag kommer hem, mest i Tickes rum tror jag. Btw, jag behöver en SÅG, någon frivillig som kan hjälpa till med något sånt? :)

Nä, jag ska lyssna på musik nu. Älskar att ha höööög volym på i hörlurarna!

Bjuder på en ful bild, #godnatt!

img_1712 (MMS)

Bjuder på en ful bild, #godnatt!

Kladdkakan är snart klar,

och jag är sjukt trött. Min laptop har kommit hem igen, men det förvånar mig inte om jag måste skicka iväg den snart igen. Dom bytte hårddisk den här gången också, men uppenbarligen är det fel på alla hårddiskar laptopen får instoppade i sig. Sjukt störigt.

På fredag kanske jag ska jobba kväll igen, fast på Münchenbryggeriet, eller typ någon lokal ovanför kanske det var? Don't remember.. Jaja. Nu ska jag checka kladdkakan. Hörs imorgon igen, we dooooo.


Woho, lite tidigare!

"Åh, vad skönt att komma ifrån jobbet lite tidigare trots att jag hade stängning idag!" sa jag till min chef när han skjutsade mig till tunnelbanan. "Ja, visst är det!" svarade han och så tittade han på klockan, tittade på mig, tittade på klockan och sa "Du vet att du kom ifrån en kvart tidigare bara?"
Det är alltid mörkt ute nuförtiden när jag går ifrån jobbet vid stängning. Klockan brukar vara närmare fyra då, och det är mörkt. MÖRKT! Det är svart som natten, nästan iallafall. Och ännu mörkare har det hunnit bli under den korta tid jag sitter på tunnelbanan. När jag kommer hem är det ännu mörkare. Det är mörkt var jag än är typ. Men!! Snart kommer snön och då blir det lite ljusare :)

Ingen julstämning alls.

Eftersom vi har för mycket jävla möbler i vardagsrummet så kommer vi inte ha någon julgran. Jaha, där försvann den glädjen över att få klä granen med Ticke när han kommer upp den 17:e.

Jag skiter snart i julen, helt och hållet.

Facket, igenigenigen!

Det ringde nyss en gubbe från facket som sa att jag ska skicka tillbaka avin till dom, för då sätter som in mina pengar direkt på kontot istället. Äntligen börjar det röra lite på sig!

Snart hemma?

Nej, tror inte det va.. Ska snart kliva på tunnelbanan, och just nu känner jag inte alls för att stressa överhuvudtaget. Missar jag ett pendeltåg, ja då går det ett annat en kvart senare.
Jag är trött som fan efter jobbet. Imorgon har jag både öppning och stängning, kuljul..

Nä, fantasin flödar, känner ni det?

Presenten..

.. jag köpte till Dennis ska skickad tillbaka. Han tycker att jag "slängde ut för mycket pengar" på honom genom att beställa det jag gjorde.
Jag tycker inte att det är att "slänga ut pengar", jag tyckte att det var helt okej. I sin ordning, liksom. Men nej, dom ska skickas tillbaka, för jag ska inte slösa så mycket på honom..

Och det var ju roligt att jag suttit och letat som en dåre efter något som jag vet att han vill ha. Jättekul, verkligen..

Facket alltså..

Jag fick ju en utbetalningsavi i fredags, och Dennis åkte ner till banken för att sätta in pengarna på mitt konto. Dock upptäckte banken att det stod Sanna Kristensen, så pengarna kan inte betalas ut. Alltid ska det strula på något jävla sätt! Jag börjar bli redigt trött på det här nu..

Snart är det jul..

.. och jag har inte lyckats pynta någonting hemma. Julkänslan som borde infunnit sig för länge sen är antagligen på semester på Nordpolen. Inte schysst!

Imorgon tror jag att Dennis present kommer dyka upp på ICA.. Kan säga redan nu att jag nog kommer få skicka tillbaka dom, för han behöver tydligen inga nya, trots att han sagt det tusen gånger tidigare. Men att det glappar och har sig, det gör inget eller?
Antagligen kommer han läsa det här imorgon, och om du gör det:
Fattar du vad det är nu då?

Tumadres julkalender 2011




I dagens lucka har du chans att vinna två biljetter till Disney On Ice.


OBS! Biljetterna gäller till föreställningen på torsdag den 5 januari klockan 14:30 i Globen, Stockholm.


Disney On Ice Princesses & Heroes bjuder på höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk skridskoåkning. Du får följa med in i en magisk värld med prinsessor och prinsar, hjältar och hjältinnor. Den lilla älvan Tingeling tar dig med under havets vågor till den lilla sjöjungfrun Ariel som inget hellre vill än att utforska världen på land. Vi får följa prins Eriks kamp mot sjöhäxan Ursula för att lösa förtrollningen som vilar över Ariel.


I sagan om Törnrosa är det en kamp mot tiden som gäller för prins Philip för att hinna befria prinsessan Aurora från den elaka féns förtrollning. Du får också vara med och upptäcka en helt ny värld med Jasmine och Aladdin och se hur Askungens, Belles och Snövits drömmar blir till verklighet. För första gången får du också se prinsessan Rapunzel och prinsessan Tiana på den glittrande isen!


Jag är så himla..

.. godissugen! Choklad, bubbliga flaskor.. You name it! Ge mig goooodis!
Funderar på om jag ska fråga Dennis om han eventuellt skulle kunna tänka sig att åka iväg och handla det, men känner jag honom rätt säger han nej. Får prova med lite byteshandel, kanske? :)

Trött? Nej då!

Jag är inte så trött längre, har ju fått sova ut lite. Jobbade 18 timmar i fredags, det är fan tre fjärdedels dygn! Kan förstå varför jag var så trött framåt kvällen där. Men jaja.

Helgen har varit sådär. Jag hatar när man bara ska "kolla en grej" på någon annans telefon och hittar massa "grejer" som man visste att man skulle hitta redan från början. Sjukt störande, haha.

Nu ska jag dricka mer kaffe, ttyl.

Sjukt god mat serverades på den där middagen idag på jobbet!

Tack och lov att inte alla gäster dök upp så jag också kunde då lite :)

Min middag består av en supergod fårostpaj...

img_1238 (MMS)

Min middag består av en supergod fårostpaj med paprika, lök och aubergine i. Yummie!

Pengarna från facket

har fortfarande inte kommit in på mitt konto, så det jag hade beställt åt Dennis har antagligen skickats tillbaka från ICA eftersom jag inte kunnat hämta ut skiten. Var tvungen att göra en ny beställning så förhoppningsvis dyker det upp imorgon.. Får ta av min lön och hämta ut paketet, wohooo, typ 2000:- fattigare blir jag på köpet. Men ja, det är värt det. Jag hoppas bara att jag valde rätt så det inte är ett dåligt märke.. Blir han inte nöjd är det väl bara skicka tillbaka skiten så får han välja något annat istället..

Jobb, jobb, ännu mer jobb..

Jobbar stängning idag, men stannar kvar en stund extra så jag kan komma in em stund senare imorgon. Imorgon har jag öppning och jobbar sen fram till ett på natten, KUL! Jag valde att hålla i öppningen eftersom det blir mer timmar för mig då inför jul, ska bli spännande att se vad den länen hamnar på :)

Nu ska jag fortsätta jobba.. Hörs sen.

RSS 2.0