Godnatt fredag!

Tickes rum är nästan klart nu. Fattas någon möbel in dit, skulle vilja ha en 12-facksexpedithylla, en vit eller svart.. Så om någon känner sig manad till att köpa en sån till mig (nåja, till Ticke) så tas det tacksamt emot!

Vardagsrummet är jag nog klar med.. Jag är rätt nöjd med möbleringen, men jag skulle vilja ha ett nytt skrivbord till D's datorplats.. Känns så stort och otympligt med det han har nu.
Alla projekt jag har på gång tar sin tid. Jag målade inte någon mer stol idag, däremot möblerade jag ju om, fixade Tickes rum, plockade ner julgranen och alla julsaker (D tyckte det var vääääldigt tidigt) och så bakade jag bröd. Grovsoprummet fick finbesök av mig dessutom! Kastade en massa onödiga saker som bara stått och skräpat typ.
Nu ska jag sova. Ttyl!

God morgon FREDAG!

Nu är det bara några ynka dagar kvar av det här året, och jag håller på för fullt här hemma! Igår kväll fixade jag i ordning i Tickes rum, tömde en hylla som ska ut därifrån, la ner alla leksaker i lådor och sånt.. Innan dess började jag ju måla om köksstolarna, det måste jag fortsätta med idag, annars blir det nog aldrig klart. :) D's mamma kommer antagligen hit och lämnar en del till en bokhylla som ska in i Tickes rum lite senare också.


Jag ska förresten baka bröd idag, supergott!

Jag har flera projekt på gång här hemma..

Att måla om köksstolarna är ett av dom! :)

:)

Blixten McQueen

Ticke fick en tröja i julklapp med Blixten McQueen på. När han öppnade den julklappen blev han jätteglad, han älskar Blixten och resten av det gänget!

Servering.

Jag fick ett fint serveringsfat i julklapp. Eller egentligen är det två stycken, men man kan sätta "ihop" dom med en ställning så att det blir som ett tvåvåningskakfat, haha. Det står iallafall på vårt nya köksbord (som jag verkligen älskar) med lite äpplen på.

Julafton.

Dennis mamma frågade för några dagar sen vad vi ville ha i julklapp. Jag svarade att ett nytt, fint köksbord skulle vara perfekt. Och ja, idag fick vi ett nytt, fint, vitt bord. Jag ÄLSKAR det! Äntligen känns köket mer hemtrevligt :)

Ticke frågade, när han såg köksbordet, om detta är ett julbord. Barn, alltså! :)

God jul!

Fjärde advents-mys.

Frukost framför teven, tända ljus och en klädd julgran. Älskar't.

Här var det livat..

Det är mycket som har hänt under dessa två veckor som det varit tyst här. Några mindre bra saker, men det ledde till någonting bra.


Igår klädde vi granen, så nu står den grön och grann i vardagsrummet. Ticke hjälpte till med den, finfint! Och så råkade jag ha sönder en ruta i Tickes rum... Jävligt dåligt.

Det rullar.

Det flyter på. Jag vaknar, dricker kaffe, fixar, äter lunch, dricker mer kaffe..

Somnade vid 23 igår och vaknade för lite mer än en timme sen.. Yäzbåx, på den liksom...

Så mycket för tiden..

Ja, jag skulle städa. Jag skulle diska och tvätta och bädda rent och ååååh, vad jag skulle göra mycket. Tiden rann iväg. Jag fastnade i telefon med min syster. Och ja, nu badar jag. Men efter badet ska jag städa. Jag ska sätta igång lite musik och dra fram min bästa vän, den som suger så bra. Hörs senare!

Fredag.

Idag ska jag ta tag i alla saker jag hade planerat igår. Jag ska städa, diska, tvätta och hänga in kläder i garderoberna. Och så ska jag kolla julpyntet (vad kul att iphone ville skriva Kulturnyheterna istället för julpyntet) vi har och kanske få fram lite sånt. Ska även fixa i ordning lite middag till D så att han har när han kommer hem eftersom jag antagligen inte kommer vara hemma sen. Jag ska försöka göra en makaronilåda, dock utan skinka eller så i.. Kan göra en vegetarisk, det blir nog bra :)


Nu är det dags att ta tag i dagen innan den flyger iväg!

Hemmafru? Öh, njae..

Jag längtar tills vårterminen börjar så att pluggandet kommer igång. Ska träffa en studievägledare nästa vecka (tror jag?) och lägga upp en studieplan för mig. Så, från och med januari-13 kommer jag glida omkring här hemma, plugga hårt som sjutton och förhoppningsvis få bra betyg i kurserna. Sen ska jag välja andra kurser att plugga från maj eller augusti också och det kommer nog bli fortsättningkurser på det jag redan pluggar isåfall. Det ska bli så skönt, sitta hemma i lugnan ro och göra mitt.. Kanske t.om hinner sköta om hemmet ordentligt också då? En pluggande hemmafru.. Hemmafru? Haha, nej.. Det blir ingen fru av mig inte.

Ligger i badet just nu och bloggar.. D skulle nog bli galen om han visste att jag jämt har med telefonen i badet, men jag tycker det är så otroligt tråkigt att bada, så lite roligt måste jag väl få ha?

Kloka ord.

Jag klättrar upp, du drar ner mig.

Det känns som att jag långsamt, långsamt har börjat klättra igen. Väldigt långsamt går det, men jag kanske är på väg uppåt iallafall? Och det gör så ont, i hela kroppen.. För jag vet att även om jag kommer upp, så trillar jag ner igen. Det står liksom skrivet i stjärnorna för mig. Jag kämpar, varje jävla sekund, jag kämpar. Och jag springer, hoppar, fäktar med armarna, försöker att inte tänka. Bygger upp någon jävla mur som inte borde finnas egentligen, bara för att jag är rädd. Jag är så rädd för vad som kommer hända. Det värsta är att jag inte vet när det händer, eller varför det kommer hända, jag bara vet.
 
En människa orkar inte hur mycket motgångar som helst, det vet jag. Men när ska motgångarna ta slut? När kommer perioden ta slut? Fortsätter det i den här takten så kommer jag stå stilla här om ett år. Om tio år.
 
Och jag är arg idag. Igen. Jag är arg på människor, dumma personer som bara klampar in och bestämmer och sätter en på plats. Jag är arg på mig själv för att jag lät mig luras till något som jag trodde skulle bli bra. Det är bara på prov i ett halvår ungefär, sen diskuterar vi igenom saken. Jag hatar mig själv för att jag är så jävla blåögd och naiv och för att jag tänkte att "nu kanske jag ändå kan lita på den här människan, hen kanske tagit förnuftet tillfånga och slutar lura mig när det gäller viktiga saker?". Ja, jo tjena.. Grundlurad blev jag. Jävla idiot! Nu blir jag bara ännu mer arg, så jag ska dricka mitt kaffe, plocka undan lite mer och sen gå ner till ICA och köpa grädde. Pannbiff, gräddsås och broccoli blir det till middag idag.
 
 

Lycka.

Ikväll är jag lycklig.

RSS 2.0