Saknad

I söndags lämnade jag Christopher. Usch, vad jobbigt det var! Grät för ingenting resten av dagen. Men det dröjer inte länge innan vi ses igen! :)


Min älskade SJU-åring (!!!!!) på kalaset vi hade på leklandet.

 

Friday night.

Ticke fyllde år igår! Sju år är han nu, stora grabben.. Idag träffade vi min mamma och gick till leklandet som ligger vid Barkarby handelsplats. Var där i någon timme och sen gick vi till Toys 'R' us där Ticke fick köpa några presenter för pengar som han fått av sin moster och hennes barn och från sin mormor. Smart som han är köpte han en spargris som man målar själv, för där ska han lägga resten av pengarna som blev över :)

Igår åt vi tårta hemma hos R's föräldrar och sen drog vi hemåt. Imorgon är dagen som Christopher har väntat på ända sen han kom hit: kalas på leklandet! Det bästa är nog att kusin Claudia kommer ända från Motala :) Han ser fram emot kalaset väldigt mycket och det gör jag också. Längtar efter att få se hur tårtan kommer se ut! Konditorerna har fått lite fria händer när det gäller den, förutom färgen på marsipanen :) Lite mörkblå blir den. Åh, längtar! Konditorerna är dessutom så himla duktiga så tårtan lär bli helt perfekt! 

Efter kalaset ska jag köra hem några barn och sen bär det av mot Heron City där jag,Ticke och min pappa ska se på bio. Legofilmen blir det då, och det är också någonting som han ser framemot grymt mycket! :)

Ikväll är det tvättstugan som gäller för min del. Har tvättat och plockat och diskat hela kvällen känns det som.






Sju svåra (?) år.

Eller inte. Min älskade, min finaste, min absolut bästa grabb fyller sju år. Det blir inget stort firande idag, lite tårta och så bara. På lördag däremot, då blir det kalas! Det kommer hållas på ett lekland, och flera barn är bjudna. Dock var det några som inte kunde komma, tråkigt nog.. Men Ticke kommer bli så glad så iallafall. Vi har lite roligheter inplanerade fram till på lördag. B.la blir det bio eller lekland på fredag med Tickes mormor och eventuellt morfar :) Imorgon ska vi hem till min karljävels föräldrar och äta födelsedagstårta och lite så, mhm.

Jag och Ticke kanske tar oss en sväng till Eriksdalsbadet också. Får se hur det bliiiiir.

Nu ska jag sova.



Onsdag

Jag hatar att flyga. Tror jag iallafall. Sitter på Bromma flygplats och väntar på flyget som ska ta mig till Göteborg. Äckligt nervös och har äckligt ont i magen, bara för att jag ska upp en liten bit i luften. Noll kontroll typ. Bajsläskigt.

Men positivt är iallafall att jag flyger nee för att hämta älskade ungen min!

Söndag

Jag vaknade 10 imorse, helt utvilad och fräsch! Nä, inte det sistnämnda förresten. Tvättade inte av mig sminket igår så jag såg ut som en panda när jag vaknade haha :)

Ikväll ska jag och min fina karl på bio med en kollega och hennes man. Ska bli så skönt att umgås, bara vara.
Jag och karljäveln har köpt hem gott till oss vissa kvällar för att vi ska se på film tillsammans, men jag somnar alltid för att jag är så trött och så ska jag dessutom alltid upp tidigt på morgonen efter för att åka till jobbet. Längtar efter en välbehövlig semester nu, med sol och bad och middagar och mys och avkoppling. Lite lugn och ro bara.


Nu ska jag ta en dusch, klä på mig, sminka mig och sen promenera till Södermalm. Så skönt med denna vårvärme! :)



Fredag!

Det känns helt sjukt att veckan har passerat så fort. Tyckte det var måndag igår, typ..
Sitter och dricker mitt kaffe nu, ska snart börja bege mig mot bageriet och hämta alla mumsiga saker.

För exakt sju år sen idag var jag fortfarande gravid. Jag var beräknad idag,en fick snällt gå hemma och vänta ut tiden istället. 13 dagar kvar nu tills min fina lille grabb blir 7. Ett år äldre, ett år närmre 18, haha.



Nu ska jag dricka kaffe, ttyl!


God morgon, tooooorsdag!

Nu har kag äntligen fått intagninsbeskedet i brevlådan också! Känns skönt att man börjar med 2,5 månad och sen sommaruppehåll. Jag kommer jobba en hel del (som om jag inte redan gör det? Haha), men ska försöka med skolan samtidigt.

Denna vecka har jag, på riktigt, jobbar sönder mina dagar. Jag har klivit upp ur sängen, sminkat mig, åkt till jobbet. Ibland har jag åkt så tidigt som sju, ungefär som nu! Sen har jag kommit hem, lagt mig i sängen för att titta på tv, somnat inom 30 minuter. Same thing every day. :)

Kalas för Ticke är inbokat den 22/3, vi vet dock inte om vi ska ha på lekland eller annat ställe. Ticke har svårt att bestämma sig. När jag åker och hämtar Ticke ska jag passa på att åka förbi och hämta vännen Emily och hennes fina son Melvin. Dom kommer vara med och fira Tickes födelsedag med oss! :)

Nej, nu måste jag springa iväg.. Ttyl!




Långa dagar.

Ja, det blir långa dagar för mig nu. Kliver upp vid 7, och sen jobbar jag 8-18 måndag-lördag.. Plus dom där kvällspassen på fredagar och lördagar, alltså i princip 8-03. Att jag orkar är ett under! Jag vet knappt vad jag själv heter när lördagspasset närmar sig sitt slut. Men den som vill ha pengar måste jobba för dom.

Senaste veckan har jag inte gjort så mycket annat förutom att ha varit på jobbet. Lite bilder från veckan kan jag bjuda på :)
Jag har suttit i bil och väntat.

Jag har fikat, umgåtts med min bejb (på jobbet jaaaaa).

Jag har suttit i bilen på en stor parkering och väntat.

Jag har köpt nya skor, darlings!

Jag har jobbat.

Jag har jobbat.

Och så har jag träffat Claudia, som i vanliga fall är värsta linslusen!


Bjuder på en snygg bild på min älskade unge också. Hualigen vad jag saknar denna pojke! <3



RSS 2.0