Nu har vi flyttat klart!

Ny bor vi i nya lägenheten. Har ägnat de senaste dagarna åt att packa upp och städa och plocka och fixa. Känns så skönt att ha ett eget boende, en fast bostad utan massa stress om att vi snart måste flytta.

Igår var jag och R på Ikea och köpte tusen miljoner saker. Kastruller, stekpanna, köksverktyg, sittdynor, mattor, värmeljus, en hylla och lådor till.. Mycket saker blev det.




Just nu är jag och Ticke ute i lekparken bakom huset. Orkar faktiskt inte göra någonting hemma idag.. Jag vaknade imorse med en huvudvärk som fortfarande sitter i, trots alvedon och vätska. Men ja, what to do?



Krama dig själv!



Häromdagen blev Christopher arg på mig. Jag minns inte varför, men jag kommer ihåg att han var jävligt arg. Förbannad rent ut sagt. Jag hade sagt åt honom om någonting som han inte fick göra, gång på gång på gång. Vi var på övervåningen, men när han blev arg så klampade han mot trappen och gick ner. "Fuck you.." hörde jag honom säga.
"URSÄKTA MEN VAD SA DU!?" ropade jag.
"Jag sa fuck you! Det betyder att du ska krama dig själv!" ropade han tillbaka.

Alltså, va?

Idag är vi jättesams, min fina och jag.




Äntligen!

Nu jävlar är dagen äntligen här, dagen vi har väntat på lääääänge. Vi flyttar idag! Lägenheten är så gott som färdigrenoverad och den är helt perfekt (nåja). Idag kommer jag spendera hela dagen där och packa upp, ställa i ordning, bädda sängen och städa. Sen i eftermiddag kommer min syster och hennes familj dit. Awesome!

Alltså, jag är sååååå nöjd.



Måndag



Imorse fick jag faktiskt väcka Ticke när klockan var nio. I vanliga fall vaknar han vid sju, oavsett om han varit vaken länge på kvällen eller inte. Vi åt frukost tillsammans och nu ska vi strax åka in tilk nya lägenheten och fixa den färdig! :)


Midsommardagen.



På väg till Motala idag så somnade Ticke i bilen. Han har inte känts helt 100 idag, men sen när vi kom hem till syster igen så piggnade han till avsevärt.

Vi har inte gjort så mycket idag. Vi var ju som sagt i Motala en sväng, åt glass, tittade på båtar, lekte i en lekpark.





När vi kom igen fixade vi i ordning maten. Grillspett med fläskfilé, zucchini, paprika och lök. Så gott! Till det blev det kokt potatis i sjömansbiffssås (eller vad det nu heter).

Och snart är det dags för oss systrar att basta, njuta av värme! <3










Midsommarafton i bilder




















Tisdagtisdag.

Dagarna har passerat relativt snabbt. Ticke har badat i poolen, vi har hunnit med en sväng på tivolit sim fanns vid Heron City, han har cyklat och vi har hunnit med en hel del trots. Det sistnämnda får man nästan räkna med mtp att han är van vid rutinerna och reglerna som finns i Göteborg, så när han kommer hit blir det ju en rejäl omställning.

Just nu är vi på väg till Kallhäll för att hämta en bil som vi ska få låna. Jag är så trött på att bara sitta hemma och glo. Och att åka tunnelbana överallt kostar faktiskt sjukt mycket. Dessutom är det så jävla jobbigt att hålla reda på alla tider man måste passa för att hinna i tid och så. En bil passar mig bra! :)







Stressig dag!

Idag klev jag upp klockan halv nio. Hoppade in i duschen, sminkade mig, fixade håret, plockade fram kläder till Ticke och så. Åkte iväg i god tid hemifrån, så vi inte skulle behöva stressa oss ner till Katrineholm där min lillebror Jonathan befann sig för att springa ut, få stipendium -ja, helt enkelt för att ta studenten!
Vi missade ingenting alls, vi hann till och med stanna på vägen ner för att äta lite.

Eller inte!
Fy satan i helvete, vad jag var stressad! Upp tio, slänga på sig några random plagg, bättra på gårdagens smink, skippa duschen, säga åt Ticke att klä sig fort som sjutton.. Sen ut till bilen, och sträckåka ner till Katrineholm. Kom precis lagom till utspringet, tur det!

Idag har det varit en rejält hektisk dag. Vill inte göra om detta på länge!

Men, dagen blev bra. Jonathan tog studenten, han fick två stipendier, var full som ett ägg när flakåkningen var färdig och jag var världens stoltaste storasyster. <3






Nyfiken i en strut

Någon/några av mina läsare är väldigt nyfikna. Min blogg har visats typ tre gånger så mycket mot vad den faktiskt har blivit läst idag. Ändå har jag inte skrivit något alls idag väl?

Livet leker nu, tog ledigt från jobbet idag (cafét (därför är det bra att pojkvännen är min chef)). Jobbar med casinot just nu dock, men det är så lugnt så jag sitter mest med telefonen.

Jag har sökt in till skolan igen, jag behöver plugga lite. Jag kan tänka mig att KomVux Stockholm hatar mig nu, så många gånger som jag ansökt men varit tvungen att avböja.. Haha :)


Måndag hela veckan

Jag är så trött nu. Jag vet inte alls vad jag ska göra med mitt liv, eller var jag vill hamna. Jag behöver en paus från allting. Jag behöver få lära mig gå innan jag börjar springa. Fast jag har nog sprungit ganska länge..

Jag känner mig så sänkt hela tiden, som att glädjen inte finns här längre. Jag är trött och grinig allt som oftast, och orsaken till det vet jag ju redan. Men den här sänkningen i mitt mående, den känns inte bra alls.



Upp och ner, ner och upp..

Allting kan vända så snabbt. På en liten femöring kan allt man alltid trott på och allt man någonsin känt till förändras. Jag säger inte att det behöver vara en dålig sak, men det kanske inte alltid är den bästa?

Jag önskar att jag kunde få se min framtid, eller iallafall 5-10 år framåt i tiden. Jag vill veta var jag kommer vara. Var står jag om 7 år? Allt som jag gör nu, alla val jag gör, hur kommer det påverka mitt liv sen?

Tänk om allt jag har nu bara är som bortblåst om 5-10 år...?


Det räcker nu.

Den har börjat gnaga i mig igen, den där jävla ångesten. Och oron, rädslan för att allt ska vara som förut. Att allting ska bli som förut.
Jag har det bra nu, och det är såhär jag vill ha det. Jag vill inte ha det på något annat sätt, mitt liv är nästintill perfekt,
men ändå gnager den där oroskänslan i mig dag in och dag ut.
Har man väl vant sig vid någonting är det svårt att avvänja sig. Ett beteende kan sitta kvar i en människa under väldigt lång tid,
och jag känner att det räcker nu. Det räcker för mig.
Jag vill leva och vara glad, leva och vara sådär lycklig som jag varit förut. Jag behöver en paus från det här nu,
från ångesten och oron.

Det finns bara en människa som kan ändra på mitt mående,


och den människan är jag.


Lördag natt.

Det var en väldigt seg dag idag. Vi stängde cafét två timmar tidigare, känns så dumt och onödigt att hålla öppet när det är så lugnt.. Efter jobbet åkte jag direkt till Skärholmen för att fixa mina naglar. Så skönt att bara sitta där och koppla av, ta det lugnt, få händerna och naglarna ompysslade. Och fina blev dom!

Åkte hem efteråt, la mig i sängen och sov ett par timmar. Ligger så mycket minus på sömnkontot, så jag tror nästan att jag skulle kunna sova 2 dygn utan uppehåll. Nästan. 

Imorgon ska jag umgås med min fina man hela dagen. Jag ska dessutom tvinga honom att inte ha sin telefon i närheten. Han ska få lida imorgon! Haha  :)



Lördag

Klockan ringde tidigt imorse, men jag orkade inte gå upp. Ville helst av allt ligga kvar i sängen en evighet, men plikten kallade! Dock somnade jag om och sov ytterligare en timme vilket innebar att jag blev lite sen med att hämta brödet och det.

Åh, vad jag längtar tills på torsdag! Ska bli så underbart att få träffa min fina prins igen, saknar honom otroligt mycket! Jag ska försöka hitta på så mycket roligt som möjligt med honom, hans sommarlov ska bli oförglömligt. Vi ska till Gröna Lund, Eriksdalsbadet, leta lekparker i området där vi ska flytta in, träffa vänner och bara umgås och ha det helt underbart.



I'm alive

Jag tror att jag snart kommer jobba ihjäl mig. Tur att jag är ledig på söndag och på torsdag iallafall. Jag har verkligen jobbat järnet senaste 1,5 månaderna. Det känns som att det inte riktigt funnits något stopp på allt vad arbete innebär, och där det har funnits jobb, där har även jag befunnit mig.

Så, nu som undrar (även ni som inte undrar); i mitt liv händer nästan ingenting alls. Lägenheten är inte klar ännu, så jag och min karl får snällt bo hos hans föräldrar ett tag till. Förhoppningen är väl att den ska vara klar till nästa helg, men man vet aldrig. På onsdag kommer iallafall köket och sängen från IKEA.

På torsdag förresten, då flyger jag ner till Göteborg och hämtar min älskade! Längtar så himlahimla mycket. Han stannar en månad och en vecka, och vi ska ha så kul! Midsommar firas i Motala hos min syster och hennes familj :)



 
RSS 2.0