Jo, men man kan säga god morgon.

Dock känns det inte som en god morgon. Det känns som en helvetesmorgon. Jag vaknade, påklädd och hela baletten, och hade typ panik för att jag trodde att jag försovit mig till något. Nu var ju inte fallet så, men ändå..

I eftermiddag ska jag iväg och fixa till mina naglar. Det behövs verkligen! Vet dock inte riktigt hur jag ska göra med dom idag, vill ha något roligt på dom, men det kan bli svårt. Jaja. Jag ska även köpa en nagelfil från tjejen som gör naglarna och lite mer olja tänkte jag.

Nu ska jag och Escobar gå på en promenad, sen ska jag ta ett långt varmt bad.

You will never find someone like me.

Det svåra är inte att bara strunta i allting.. Det är faktiskt relativt lätt. Det som är svårt är att låtsas att det som alltid funnits inom mig inte finns längre. Jag är så kluven, delad i två jävla läger. Jag vet inte vilket jag vill välja. Å ena sidan vill jag bara lyssna på alla andra och göra det som faktiskt skulle vara mest rättvist mot mig själv. Men... Å andra sidan vill jag lyssna på mig själv. För jag vet väl mer än någon annan vad som är bäst för mig?

Idag är en sån dag då jag helst av allt vill krypa ihop hos någon, bara få en jävla kram. Eller en klapp på huvudet, eller axeln. Ett snällt ord eller så. Eller bara värme. Närhet. Inte fan vet jag!
Jag tänker tillåta mig själv att må helt jävla åt helvete nu.

Ego.

Today I don't feel like doing anything..

Det som skulle var en mysig bild på mig och Flisan blev istället en suddig "oh, no!"-bild.. Haha. Hon skuttade iväg precis när jag klickade av..

TGIF!

Hallow alla glada! När jag vaknade sken solen in genom fönstret, jag hörde fåglarna kvittra, doften av kaffe nådde min näsa...

Haha, nej! Vem försöker jag lura? Jag vaknade, tittade ut genom fönstret; grått och tråkigt.. Inga jävla fåglar kvittrade. Dock var kaffedoften på riktigt :)

Jag ska hoppa in i en dusch strax och sen fixa mig i ordning inför den här spännande dagen..

Ooops.

Idag ska UPS komma förbi och plocka min laptop.. Hoppas jag får tillbaka en fungerande snygging då, som inte är sur och grinig mot mig hela tiden. Har lite panik över alla bilder på datorn, men... Whatchagonnadooooo?

Onsdag, torsdag. Samma visa varje vecka.

Jag vet inte riktigt vad jag aka tänka och tycka och tro.. Det går så långsamt nu att vi istället trillar baklänges. Jag vet iallafall vad det här är värt..

Haft en lovely kväll på jobbet. Lagom med folk, lagom med spel. Dock tog jävlarna mina marker som jag skulle vinna tillbaka! Grrr... Men äh, trodde nästan att jag skulle backa ett tag, men uppenbarligen gjorde jag inte det :)

På fredag ska jag förhoppningsvis hitta på något med mina underbara kusin Nathalie. Satt och nostalgiserade mig tillbaka i tiden när jag såg två tjejer på jobbet som verkade ha sjuuuukt kul. Ibland saknar jag tiden när det var hon och jag mot alla andra - verkligen alla andra. Aldrig haft en roligare period i mitt liv, och inte en bättre vän heller.. Håll tummarna för att vi hittar på något jävla roligt på fredag!

Ett smärtsamt minne.

Eller inte alls. Nu när jag har såhär ont som jag har, så kan jag inte låta bli att tänka tillbaka till augusti när jag ramlade i badkaret och slog i ryggen och fick så jävla ont att jag knappt visste vad jag hette. Jag minns att jag åkte in till akuten på Danderyds sjukhus då, mamma var med. Och läkaren frågade mig "har du någon pojkvän?" varpå jag, plikttroget, svarar att "ja, jag har ju det". Läkaren bad då mamma gå ut ur rummet och vänta en stund. "Är han elak mot dig, Sandra? Du kan få professionell hjälp här från oss på sjukhuset.". Jag skrattade (eller ja, försökte skratta. Det gick inte så bra med smärtan) högt åt henne.. Haha..

Onsdag förmiddag..

.. och allt är som sig bör. Ungefär. Jag sitter ute på balkongen med en kopp kaffe, det blåser kallt och är molnigt. Status på rygg och bröstkorg: So f***ing bad! Det tog mig ungefär 20 minuter att resa mig upp från liggande till sittande idag. Så jävla ovärt!

Nattdags.

Jag har alldeles nyligen kommit hem från Högdalen. Skulle stänga en timme tidigare egentligen, men en minut (!!!!!) efter att jag dragit ut rapporten så kom det en kille och ville spela. Självklart fick han det, inkommande pengar är alltid bra! Slutade helt okej också, inte speciellt mycket han spelade för, men tillräckligt för att jag ska vara nöjd.

Stannade på McDonald's på hemvägen och köpte en cheeseburgare och en liten cola. Börjar känna lite ångest inför det här med våren (som för övrigt vägrar visa sig..) och sommaren. Det är ju snart man ska börja gå "lättklädd", haha. Får se till att komma igång med träning igen..

Slänger in en bild på min yngsta systerdotter :)

Haha, ja.. Vad är det man säger?

Tur i spel, otur i... Haha.

Rubrik? Igen?!

Tänk att det alltid ska vara så svårt att komma på en bra rubrik.. Jag brukar alltid sätta rubriken innan jag skriver inlägget, men det blir allt svårare att komma på något klatschigt. Haha!

Jag har ganska nyligen hällt upp ett glas vin åt mig själv, karln i huset drog iväg hemifrån, så det är bara lilla jag och djuren kvar. Tycker att ett glas vin passar sig alldeles utmärkt då! Ska starta upp min laptop också och försöka komma ifatt med studierna.. Ligger ju som sagt lite på latsidan med det där eftersom jag har jobbat så mycket på sistone. Ska skicka in ett arbete om ledarskap, som faktiskt (nästan iallafall) är heeeelt färdigt.

Ttyl!

Lite egobilder, kanske?

Måååndag. Please, do kill me.

Jag är trött. Blev väckt imorse av en klampande, gormande människa. Det är en moral man kan kalla dubbel.. Man får inte väcka denne, för då jävlar! Men när jag ligger och sover, med en nästintill sömnlös natt bakom mig, DÅ är det okej att väcka mig. Man ba: aa, men tack. Typ inte.

Så ja, nu är jag trött. Som in i bomben. Ligger i soffan med en Bacardi Breezer Lime i handen, precis uppkommen ur ett bad. Så jäkla skönt.

....

Jag känner mig mer död än levande idag. Jag har så jävla ont! När jag träffade läkaren häromdagen fick jag bara Alvedon utskrivet eftersom jag har haft så mycket starka smärtstillande senaste året.
Jag har verkligen o n t !

Tänker gå tillbaka till vc i veckan och be om starkare tabletter. Alvedon hjälper ju ingenting, inte ens mot huvudvärken jag har..

Jag blev ledig ikväll. Kollegan kände sig mycket bättre idag, så nu se jag två kvällars ledighet att inte se fram emot...

Söndag..

.. Och allting är precis som vanligt. Eller som ovanligt? Det är tyst här hemma, alltför tyst för att jag ska kunna trivas. Ticke åkte till Göteborg igår igen.. Blä.

Ikväll ska jag eventuellt jobba igen. Det beror lite på om min kollega känner sig bättre eller inte. Älskar att jobba på det stället där jag jämt är! Ledig imorgon, det ska bli sköööönt som fan! Eller så blir det inte så skönt egentligen.. Det beror nog på situationen som är..

https://cdn2.cdnme.se/2509660/6-3/pic_516a8571ddf2b3267a57bddc.jpg" class="image">

Good morning, folks.

Jag sitter ute på balkongen med mitt morgonkaffe nu. Det känns som att hösten är på intågande, men våren har ju inte hälsat på ännu! Jag ska ta med mig Christopher och Escobar ut på en liten promenad om en stund, tänkte att vi ska gå bort mot stallet och kika lite. Det är bra att komma ut i naturen ibland, eller hur?

När vi har kommit tillbaka tänkte jag sätta mig vid datorn och plugga lite. Har en hel drös med uppgifter som ska inlämnas snarast.. Blä.

Nä, nu ska jag fixa mig i ordning.

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag..

Det förra inlägget jag skrev publicerades visst lite sent.. Jag skrev det vid 13.30-14.00 någon gång. :)


Jag kom hem för en timme sen ungefär. Var på Mumbai och dealade kort, tjoho vad tiden gick långsamt idag! Av någon anledning var det nästintill folktomt, men lite spel fick jag ändå. Imorgon jobbar jag sista passet den vecka.


Ticke var och lekte med D's lillasyster idag, dom tog med sig grabbens inlines och övade på att åka lite. Najsbajs, det gick tydligen rätt bra för honom. Nu har jag lovat att han och jag ska gå ut imorgon också så att han får öva ännu mer då, och sen när lönen kommer om tretton dagar (!!!) ska jag leta efter ett par till mig också, älskade att åka inlines när jag var liten! Det är ju rätt bra träning också, haha, iallafall för balansen ;)


Nu ska jag lägga mig på soffan och sova. Eller ja, jag ska väl försöka ligga ner. Bröstkorgen gör äckligt ont, det känns nästan som att det brinner i den... Eller typ som att jag har feber i bröstkorgen. Blä.

Godnatt! <3

https://cdn2.cdnme.se/2509660/6-3/pic_516757a8e087c346fe8906ac.jpg" class="image">

Heeeeej torsdag.

God eftermiddag. Jag är trööööött! Jag var hos läkaren på vårdcentralen imorse, och hon valde att sjukskriva mig fram till 28/4 (!!!!!). Usch. Men jag ser det från den ljusa sidan; nu kan jag nog plugga ikapp det jag ligger efter. Det är ju inte direkt ansträngande att sitta med datorn i knät, eller hur?


Om en liten stund ska jag och Ticke gå ut och leka. Vi har varit i Bålsta en stund och ätit lunch och så. Smarrigt! Christopher tog pannkakor, som vanligt, och jag tog en ost- och skinktoast. Efteråt åkte vi hem, jag kör Volvon nu och det är bland det läskigaste jag vet. Från att ha kört en grön liten ärta till Polo, till att kör mardrömmen Volvo.. Usch! Men den är skön att åka i. Jävligt skön.



Igår på jobbet var nog en av de värre dagar i mitt liv. Karaoken var hemsk! Inte någon tog rätt ton, ljudet var inte inställt ordentligt, och mellan låtarna var det ingen musik alls.. Blä. Längtar tills nästa onsdag istället!

God kväll, onsdag.

Jag har varit och jobbat, köndevatt jag behövde göra det idag, och dessutom så var jag inbokad på passet redan.. Känner mig dock osäker på om jag ska jobba imorgon eller inte.. Att jobba som dealer är en sak, men att jobba på cafét skulle jag absolut inte klara av i nuläget. Ska till läkaren imorgon, tidigt, och förhoppningsvis få smärtlindring utskrivet. Bröstkorgen gör fruktansvärt ont vid minsta lilla beröring, och var gång jag råkar ta ett djupt andetag känns det som att bröstet ska slitas mitt itu. Blä. Men jag överlever! :)




Jag var förresten och gjorde mina naglar idag! För första gången valde jag glitter, ljust rosa blev det. Köpte en nagelolja också som doftar persika, så nu ska jag lukta mysigt om händerna vareviga dag. :)




Det är dags för mig att sova nu. Jag och Ticke har planerat morgondagen redan. Eller rättare sagt; Ticke har planerat morgondagen:
1. Vi vaknar och äter frukost.
2. Vi klär på oss och tar med Escobar ut.
3. Vi kommer hem, lämnar Escobar, och går sedan ut i någon lekpark.
4. Lunch, efterrätt (frukt), sen en saga.
5. Äh... Don't remember riktigt. Men jag vet att det antingen var "rast" framför teven en liten stund eller så var det lek (fast inomhus).



Nej, nu måste jag faktiskt sova.. Ögonlocken faller bara mer och mer neråt.

https://cdn2.cdnme.se/2509660/6-3/pic_516609b2e087c3706f65d059.jpg" class="image">

Onsdag? Torsdag? Det är vecka 15 iaf.

Eftersom folk uppenbarligen inte tycker jag gör något roligt alls med Ticke kan jag berätta att jag visst gör det. Vi ritar, pysslar, leker med hans bilar eller ndra leksaker, är utomhus och går i skogen (visserligen med hund, but still...). Vi läser böcker, pratar, bokstaverar och räknar. Vi kanske inte gör sånt som alla andra tycker är kul, men Ticke och jag gör det vi vill göra för stunden. Man behöver inte sitta med i lekrummet i flera timmar, för även fast man har barn så har man ett ansvar över att det ska vara bra runt omkring barnet också.


Idag var jag och Ticke ute med Escobar på en 45 minuterspromenad. Vi gick i skogen, Ticke sprang med Escobar och stannade till ibland för att plocka upp stenar eller kottar och ibland stannade han för att "lyssna efter hackspetten som nog bygger ett bo åt sina barn!". När vi kom hem lämnade vi Escobar med D och Flisan så att vi kunde gå ut till lekparken. Vi hann bara vara där i tio minuter ungefär, för sen ringde D's lillasyster och frågade om Ticke fick följa med henne till deras gård och leka. Så nu är jag hemma igen, ligger på soffan och glor upp i taket, har så fruktansvärt ont i bröstkorgen och ansiktet efter krocken i förrgår..

Ticke har även hunnit med att vicka ut en tand! Känns som att en tand lossnar varje gång han är här, snart lär han väl vara tandlös?

Torsdag

Igår var den roligaste kvällen jag varit med om på läääänge! Hade jättekul, trots noll kronor i spel. Satt bakom mitt bord och skrattade nästan sönder mig själv åt folk som var där. Längtar redan tills nästa onsdag när jag ska jobba där igen! :)

Märkligt, va?

Det är så märkligt hur människor kan uppfatta saker och ting så olika. Vad den ena tycker om en specifik sak, tycker den andra helt annorlunda om. Och båda har ju rätt, fast på sitt egna sätt. Man är inte trångsynt bara för att man upplever vissa saker på ett speciellt sätt. Det är man inte. Jag är inte trångsynt för att jag inte tycker om t.ex färgen beige. Du är inte trångsynt för att du tycker om den.

Alla människor tycker och tänker olika. Uppenbarligen. För vissa får man göra det, för andra är det nästan tabu att tycka och tänka på eget sätt.



Nu ska jag lägga mig och kolla på lite tv, sen är det dags för mig att sova...

RSS 2.0