You gotta love it.

Men gooood morgon. Jag mår inte alls bra, men jag får väl skylla mig själv, haha. Jag var ute igår kväll, träffade drygaste människan ever, men ja. Struntade i den människan och umgicks med mina istället.
Ikväll ska jag uuuuuut... IGEN. Känner mig helt död sen gårdagen, men jag överlever. Blir stan ikväll, najs!

Bajjbajj, ska äta min mat.


Pommes, bearnaisesås och fläskfilé. Yummy! :)

Självklart börjar min iPhone..

.. strula efter senaste uppdateringen..

Det är så himla typiskt att det ALLTID ska hända någonting när man ska iväg. T.ex. så tänkte jag att jag skulle vara duktig och uppdatera min iPhone för typ 45 minuter sen (!!!). Och såklart händer något knasigt, när uppdateringen var klar började det poppa upp en ruta varannan minut ungefär där det stod någonting i stil med "Det här tillbehöret är inte kompatibelt med din iPhone" blablablaaa. Så skulle jag återställa den till fabriksinställningar och sen återställa den igen genom min säkerhetskopia som jag hade gjort och bara det har tagit tio minuter hittills! Nu står det att den ska vara klar om åtta minuter, hoppas fan det alltså! Det är så fruktansvärt irriterande att det alltid händer något när jag ska iväg.

Några minuter innan jag bestämde mig för att uppdatera telefonhelvetet bestämde sig mitt vin för att hälla ut sig själv över vardagsrumsbordet, mattan och halva mig och nästan på min laptop och iPhone. Sicken tur för vinet att det inte gjorde det sistnämnda för då hade den skrivande personen (läs: jag) blivit helt och hållet SKOGSTOKIG.

Nu ska jag fixa mig klart, alltså ta på mig skor och leta fram en lagom varm tröja.

Korkad Sandra AB

Jag blev lite ledsen nyss när jag klev ut på balkongen för att ta en cigg.. Ni kommer väl ihåg att jag la upp en bild på mina tomatplantor imorse? Den ena hade gått av nu! Usch och fy, att jag kunde vara så korkad att jag inte band upp båda två ordentligt igår när jag ändå satt och pratade om det med Dennis eller vem det nu var.. Jaja, inte så mycket att göra åt saken.

Ikväll blir det utgång med min syster, lillebror och kusin. Först PG och sen MP tror jag. Vi får väl se hur länge jag pallar vara ute ikväll eftersom jag ska ut imorgon igen med N :)

Hörs sen!

Snart hemma igen :)

img_6151 (MMS)

Snart hemma igen :)

Dessa har börjat blomma, undrar när det ko...

img_9617 (MMS)

Dessa har börjat blomma, undrar när det kommer tomater? :D

Visst har mina paprikaväxter vuxit massor ...

img_7818 (MMS)

Visst har mina paprikaväxter vuxit massor sen sist? Strax kommer tomatplantorna på bild också! :)

Äntligen freeeedag!

Jag har precis tagit mig välbehövlig dusch. Det var hur skönt som helst! Känns som att jag inte har duschat på fleeeera dagar, haha. Men nu är jag ren och fräsch igen :)

Jag ska flirta lite med min älskade och kolla om jag kan få åka med honom idag, jag har ändå ingenting annat för mig.

It's a blues song - I got depressed..

Trött, tröttare, tröttast.

Mm, god morgon.. Jag vaknade för en halvtimme sen typ av att jag frös. Upptäckte då att jag ligger i soffan och sover, vilket även Dennis gör. Smaaaarthead typ. Jag kommer nog inte kunna somna om, så jag funderar på om jag ska fixa i ordning lite i köket, typ göra kaffe och sånt där tills Denniss vaknar?

Igår var vi iväg och storhandlade och hämtade min iPhone! Jag köpte ett nytt skal till den igår, så nu ser man inte att baksidan är sprucken.



Jag ska nog försöka sova en liten stund till, vill egentligen krypa ner bredvid Dennis, men då väcker jag honom och då blir han sur för att jag gör det och så kommer han inte kunna somna om och blablablaaa. Believe me, jag har hört det där hundra gånger om!

Nu ska jag äta frukost, see you later.


Jag skulle sova hos Emily..

.. men som den.. öhm.. pojkvänsgris (?) jag är åkte jag hem..

Så ja, nu sitter jag här. Mitt huvud värker lite lätt, jag känner mig lite yr och illamående och så tror jag att jag är i akut behov av en cigarett. Det är jobbigt, riktigt jobbigt. Jag är dessutom så jävulskt sugen på chips och någon form av dricka, med kolsyra i. Ååååh, jag ska fixa!

Men ja, jag har ont i huvudet, mår illa och känner mig lite yr. Jag, Emily och hennes granne satt på grannens balkong och drack lite vin, pratade, drack lite mer vin, pratade lite mer och så. Vid tre var vi klara och då kände jag mig lagom rund under fötterna, haha. Men iaf, jag ringde Dennis för att säga att jag skulle åka hem istället för att sova hos Emily och det puckot slänger sig i bilen och drar till Kungsängen för att hämta mig. Han var skittrött (eftersom jag väckte honom) och irriterad (eftersom jag väckte honom) och ville hem och sova (eftersom jag väckte honom).
Han försov sig imorse, stackaren.

I brist på fantasi..

.. slänger jag ut ett onödigt inlägg.

Nu är jag hemma igen efter att ha tillbringat en liten del av dagen i Bro tillsammans med min lillebror. Jag är irriterad till tusen - dels för att jag inte har en aaaaning om vad vi ska äta idag och dels för att Elgiganten inte riktigt verkar förstå varken mig eller Dennis när vi har pratat med dom. Det är ruskigt ennerverande! Meeeen, för att ha något positivt att säga så...

Jag ska städa.

Det var väl positivt och bra? Jag ska plocka in disken, hänga tvätten, lägga lite mer smutsiga kläder i tvättmaskinen, slå igång den och förhoppningsvis dammsuga. Och så ska jag ta fram något att äta tills Dennis kommer hem.
Om jag hinner.

Det är tröttsamt när myndigheter..

.. gör massa fel.

Jag har inte fått mitt bostadsbidrag ännu och jag har fortfarande inte fått min lön som jag skulle haft i JUNI. Tänk att det JÄMT ska vara massa strul med utbetalningar för mig! Jag är så trött på det nu, så jag vet inte var jag ska ta vägen. För tillfället sitter jag i en jävla telefonkö till facket, för min medlemsavgift har inte dragits ännu. Och så väntar jag på att Tickes pappa ska ringa mig angående ett ärende till Skatteverket om folkbokföringen på Christopher. På grund av att Skatteverket har gjort fel så har mitt bostadsbidrag dragits in, så nu är det tydligen min uppgift att rätta till alla fel som begåtts av diverse myndigheter. Blä på den, liksom.

Annars flyter väl dagen på, antar jag. Om någon timme ska jag börja röra mig mot Bro, ska träffa min lillebror och umgås ltie, snacka lite skit och så. Alltid trevligt! Det var en snickare här imorse och fixade två kökslådor som har varit helt skeva och bottenlösa. Han fixade silikonet vid diskbänken också, så nu kan jag diska utan att få panik över att det eventuellt ska börja rinna in vatten i väggen och börja mögla och ha sig. Det är najs, eller hur?

Nu ska jag plocka undan lite och gå ut med soporna. Hörs sen!

En fettfläck i håret.

God morgon! Jag klev upp för en liten stund sen och sitter nu och dricker kaffe framför min laptop. Dennis har åkt iväg till jobbet lite tidigare så han ska hinna hem moch hämta mig när han är klar på lagret, för jag ska åka med honom idag. Tänkte väl mest bara säga god morgon, jag måste tvätta håret nu!


Såhär ser jag ut innan duschen, visst är jag cool?


Ett problem, eller?

Jag är hemma igen. Jag klarade resan hem med endast två "problem".. Det ena problemet var en bebis på typ 6 månader som skrek i princip hela vägen från Skövde till Stockholm och det andra "problemet" var bebisens storasyster (ca. 2 år) som slängde sig på golvet och gallskrek så fort någon av föräldrarna sa till henne att inte springa omkring i gången. Problemet var att jag försökte sova, men det gick inte så bra eftersom barnen skrek.

Men visst är dom söta ibland?


Jag önskar jag kunde vrida tillbaka tiden..

Jag och Ticke har sagt hejdå nu och jag sitter här på Göteborgs centralstation och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Mitt tåg går om två timmar och tjugo minuter. Det är absolut ingen lätt match för mig att hitta på någonting, för jag känner inte till staden överhuvudtaget. Jag är inte "klädd" för att gå på stan, dessutom orkar jag inte släpa runt på datorväskan heller, så jag har slagit mig ner på en bänk här. Runt omkring mig småspringer människor för att hinna med tåg, bussar och spårvagnar, det luktar svett och avlopp när folk rusar förbi.
Jag tror att jag ska leta reda på ett café där jag kan sätta mig med en kaffe och en korsordstidning, så kanske jag lyckas skingra tankarna lite. Det vore kanske en bra idé..

Han blev så glad när han såg sin pappa, N och hennes son M. M & Ticke sprang i full fart mot varandra och gav varandra en jättekram. Han har fått en storebror helt enkelt, och Ticke avgudar honom.

Jag kommer sakna Christopher så satans jävla mycket. Jag kommer gråta sönder mig själv på kvällarna, det kommer vara tomt och inte vara minsta liv och rörelse hemma..

Jag önskar jag kunde vrida tillbaka tiden..

Pure love.

Nu har jag och Ticke suttit på tåget i snart två timmar. Det är SKITJOBBIGT. Han gnäller, "tappar" leksaker på golvet, pratar väldigt högt och så lyssnar han inte ett dugg på mig.
Men jag älskar att åka tåg med honom. Idag iallafall. Bara för att det är sista dagen på nästan en månad. Bara för att han faktiskt flyttar nu, hem till sin pappa. Reaktionerna från folk runtomkring har varit väldigt olika, mest negativa. Tråkigt, men sant. Hade det varit tvärtom, att han skulle flytta från sin pappa hem till mig så hade ingen lyft på ögonbrynen alls. Nu är det mest kommentarer som "Stackars barn, det är synd om honom!" och "Du vill alltså inte ha honom längre?!" som hörs. Det gör mig ledsen, på riktigt.


På tåget, på väg mot Göteborg 25/7-2011

Gbg.

Imorgon bär det av. Om 11 timmar sitter jag och Christopher på tåget mot Göteborg.

Det blev lite biomys istället :)

Det blev visst inget äventyrsbad för mig och Ticke igår.. Simhallen hade stängt, så vi begav oss tillbaka till Jakobsberg istället för att gå på bio. Vi såg på Alfons & Milla, åt lite popcorn och godis och drack läsk. Ticke tyckte om filmen, fast han var lite ledsen när vi skulle gå därifrån: "Men mamma.. Dom hade bara ett avsnitt med Milla! Jag trodde det skulle vara mer, allt annat var ju inte med Milla..". Man kan inte få allt i världen, men han tyckte ändå att filmen var jättebra.



Jag skulle gått ut igår kväll egentligen, men jag låg däckad i sängen hela kvällen för min magvärk. Vid två-tiden (på natten då, alltså) trotsade jag smärtan och tog mig ett glas vin och messade Emily, men den filuren svarade inte efter första smset hon skickat tillbaka :( Men ja, whatchagonnado? För tillfället har jag inte ont alls, men det skulle inte förvåna mig om jag får en paniksnabb, knivskarp smärta i magen igen snart. Det verkar inte bättre än så. Kanske ska gå och kolla upp om det är något fel? Fast det gör jag inte idag.

Nu ska jag plocka undan från frukostbordet och så ska jag slänga mig i blåa soffan och mysa ner mig lite grann med Ticke, min älskade grabb!


20110713, lekparken vid ankdammen i Kallhäll

Lunch, äventyrsbad och iPhone :)

Om en stund ska vi äta lite lunch. Känner mig helt mörbultad i hela kroppen, men det är väl sånt man får ta när man väljer att vara uppe sent på kvällarna? Ikväll ska jag förhoppningsvis hem till Emily och umgås, vi ska dricka lite vin tillsammans och så, ska bli trevligt.

Nu på dagen ska vi åka iväg till Bro och gå på det där äventyrsbadet dom har där, men innan det ska vi till Elgiganten (hoppas jag..).

Jag har ingen fantasi, ingen inspiration till att skriva någonting så.. Vi hörs.

Nästa anhalt: Balkongen!

Nu har jag städat klart i vardagsrummet - nästan iallafall. Jag har inte torkat golvet här inne ännu, men det kommer jag göra tids nog. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag väntar på att Emily ska ringa mig så att jag får ett besked om hur jag ska göra ikväll.. Skulle ju inte sitta helt fel att sitta hemma hos henne en stund och umgås lite grann, eller huuuur? Nä, tänkte väl det. Hoppas hon ringer snaaaart!

Nu ska jag röka, see you later typ.

Ett rent kaos blev ett stökigt lugn..

Jag och Ticke har sorterat alla hans leksaker nu (jag har kastat mycket också, dock så att han inte såg). Dinosaurier i en back, bilar i en, lego i en, smågrejer i en, mjukisdjur i en och stora saker i en. Ungen har för mycket leksaker! Men ja, det var ett rent kaos innan vi började, men nu har jag till och med dammsugit och torkat golvet där inne! Förstår dock inte var hans tågbanedelar har tagit vägen, jag har bara hittat typ 7 stycken, och det blir det ju ingen tågbana av? Men resten dyker nog upp när jag har städat klart resten av lägenheten också.. Har hur mycket osm helst att göra idag, så när vi är klara kommer vi bara gå till någon lekpark i närheten av oss eftersom vi ändå ska hitta på massa skojsigt på imorgon och på söndag.

Nu ropar min älskade dammsugare på mig, den säger att den behöver lite mat. Dammråttor är väl bra föda för en sådan skapelse?

Vad gör man idag då?

God morgon! Idag är det nästan lika trist väder som igår, så vi får väl se vad jag och Ticke hittar på. Jag funderar på om vi ska pallra oss bort till simhallen, det lär väl vara rätt billigt? Eller så tar vi och hittar på något annat eftersom vi ändå ska till Bro imorgon och bada i deraas simhall.

Kaffet är snart uppdrucket, så jag ska fortsätta med städningen som jag påbörjade igår. See you later!

Lite kärlek, va?

 

 

Lonely, I am so lonely..

Jag blir all alone imorgon också tydligen. Dennis gillar att lämna mig ensam, åt mitt öde. Och ja, det är väl roligt att han ska iväg och umgås med en av hans vänner. Det är jätteroligt - för honom. Jag ska titta på teve, fila naglarna och mysa ner mig i soffan. På lördag ska jag nämligen hitta på någonting med Christopher, vi får väl se om Dennis vaknar i tid för att hänga med oss. På söndag tror jag att vi drar iväg någonstans och hittar på något annat som är riktigt skoj för min son!

Nu ska jag låta mina öron blöda lite till, Christopher är faktiskt aldrig tyst i mer än 5 minuter.


Man är lite knasig om man härstammar från Korhola-släktet.

Ja, nu jävlar ska det putsas!

Jag fick en kick av att städa i köket, en riktig energikick. Jag stod där och dammsög och tänkte att nu jävlar, ska hela lägenheten bli skinande ren! Jag planerade in i minsta detalj hur städningen skulle utföras på bästa sätt. I mina tankar var jag redan klar med skrubbningen av lister, dammtorkningen, dammsugningen, golvtorkningen och allt annat som ska göras.

Nu sitter jag i soffan och slappar. Tar det lugnt efter att ha dammsugit och torkat golvet i köket. Jag kom visst inte så långt med resten av lägenheten..


Tummen upp!

Jag och Ticke bestämde tillsammans imorse att vi skulle gå till det blågula varuhuset, IKEA, idag. Så vid halvelva klädde vi på oss ytterkläderna och traskade iväg dit. Och ja, Dennis har ju rätt som vanligt. Man kommer dit för att köpa en grej och kommer därifrån med femton saker. Han kommer inte bli glad på mig när han kommer hem.. Tur bara att jag tog mig själv i kragen och inte slösade bort för mycket penmgar där! Haha.. Vi åt lunch på IKEA också, den klassiska måltiden köttbullar, potatismos, sås och lingonsylt. Efter det gick vi till kassorna och betalade våra grejer, sen bar det av till Elgiganten.
Jag har förresten en riktig pratkvarn till son! Jag har aldrig varit med om maken till någon som pratar så mycket som han, men det är bara kul :)

Nu ska jag äntligen dammsuga våran skitiga lägenhet!


Ticke gör tummen upp för våra nya dammsugarpåsar!

Bortglömd

Det är rätt mysigt att sitta ute på balkongen på kvällarna, rätt skönt. Jag skulle dock vilja bli av med däcken som står här, dom tar faktiskt onödig plats och gör att det ser sjabbigt ut.. Jag skulle vilja köpa någon form av utebelysning hit, men vill hitta "det rätta" först. Känns onödigt att köpa något bara för att och sen gå och köpa det man egentligen ville ha. Slöseri med pengar, eller hur?

Dennis, den dumme grabben, är och spelar på The Bridge. Han "glömde" nog ringa mig idag igen, det har blivit en dålig vana för honom tycker jag. I vanliga fall ringer han alltid innan, antagligen så vi kan säga god natt, men ja.. Han glömde väl?

Plaskis :)

Jag och Ticke har varit nere vid Plaskis vid Maria Kyrka med min kära mor, S och D. Ticke och D hoppade och plaskade jättemycket, det är kul att se att dom leker så fint ihop trots 2 års åldersskillnad. Mamma följde med mig och Ticke hem efteråt och nu ligger hon och slappar på soffan i väntan på att vi ska äta middag.


En liten mamma slappar på soffan..

.. medans jag töntar mig vid laptopen.

Glädjespridning

Men BLÄ vad tiden går segt idag.. Jag och Ticke ska ner till centrum om en timme ungefär, vi ska möta upp min kära mor. Och ATTANS BANANER, nu glömde jag be henne ta med en dammsugarpåse.. Men äh, får väl dammsuga lite senare idag, vi ska ändå till Elgiganten och kolla vad som händer med min iPhone. Jag har fått ett erbjudande om att köpa en ny för 2200:-, men det känns inte så kul. Jag har inte ens haft sönder den, den låg i solen i några minuter, inomhus, och så POFF! sa det, så var baksidan sprucken. Det kan lika gärna ha varit så att dom skruvade åt baksidan för hårt när jag lämnade in den sist, för baksidan var ju helt lös då. Men ja, vad vet jag?

Nu ska jag sprida glädje till min son, städar han inte så blir det inget Plaskis idag. Gosh, han kommer inte tycka om mig.

För jag ser ut som en häxa.

 

 

IKEA.SE




Jag vill ha! Soffan och fåtöljen kommer passa in sjukt snyggt i vardagsrummet eftersom det ska gå i vitt och svart där inne, iallafall om jag minns rätt av vad jag och Dennis kom överens om. Sängstommen vill jag ha bara för att.

Den tröttaste dagen

Ja, men god morgon då. Jag blev väckt tidigt imorse av min älskade lille son. Redan tjugo över sex eller något sånt väckte han mig, bara för att jag sa till honom igår att väcka mig när han vaknade. Han brukar i vanliga fall låta mig sova tills jag kliver upp själv, oftast vid åtta-tiden. Jag var trött som ett djur när jag vaknade, så jag gick ut och la mig i soffan för att mysa lite med honom. Vad resultatet blev? Jag slocknade.

Jag har läst en bok i två veckor nu ungefär, Flickan med de röda skorna heter den.Den handlar om en liten flicka som vid tre års ålder får diagnosen cancer, det är en sann historia. För första gången någonsin, tror jag iallafall, har jag gråtit när jag läst en bok. Jag är inte klar med den ännu, den är ganska tung att läsa, men den är så fruktansvärt bra!

 

 

Ett stycke slocknat Dennis.

Dennis slocknade i soffan nästan direkt när filmen vi såg (Below) var slut. Jag har hållt mig vaken för att titta på Scrubs och 2½ men. Gotta love it, right?
Imorgon har jag storslagna planer för mig och Ticke! Typ inte.. Är det fint väder så drar vi till plaskis när vi ätit lunch, annars blir det väl att utforska lite olika lekparker här runt omkring oss. Någon gång under förmiddagen kommer JHAB hit för att hämta lånekylen som jouren kom med till oss häromnatten när kylen och frysen plötsligt slutade fungera. Orsaken till det var tydligen att proppen hade gått, men det sa inte journissen någonting om när vi frågade om det kunde vara så. "Nej, här funkar ju allting!" sa han efter att ha kikat på proppskåpet. Och förresten, vi får våra skåpsluckor omlackerade i augusti (fast vi inte skulle få det?), hur naaaajs är inte det då?


Lögarängsparken, Västerås 2011-07-09

Nu ska jag gå in och väcka min stora älskling, för nu är det dags att lägga sig i sängen!

Bananflugor..?

Mitt hem håller på att invaderas av bananflugor och jag vet inte var jag ska ta vägen!

Dom ska B O R T !

En grabb som är miiiiin!



Här är min supersnälla pojkvääääään.

<3

Jag tror tamejfan att jag har världens bästa pojkvän, like eeeeever! Han drog iväg för att köpa chips, cola, dip och choklad. Min pojkvän är GULD VÄRD!


Sandra is going to be väldigt glad!

!

För jag är snyggast i stan!



Tack för den, mamma!

"Tack för den, mamma! Du gjorde så att jag missade Robot Boy-programmet! Nu kommer jag aldrig mer kunna se på Robot Boy igen.. Tack för den, mamma!"

Suraste Ticke i stan.. Haha!

Trasig helg..

Det blev inte en så lång utgång för mig i lördags.. Fisen mådde inte bra, så jag följde henne hem och gick sen ner till centrum igen eftersom jag skulle in på Riddar Jakob (bajsställe, men whatchagonnado?) där resten av tjejerna var. Synd på den bara att jag inte kom in igen. Helt värdelöst, så jag traskade hemåt igen.. Anledningen till att jag inte kom in igen var väldigt luddig, jag förstår fortfarande inte hur dom resonerade.. Enligt vakterna hade jag druckit för mycket när jag var in där första gången? Haha, jag drack inte en droppe när jag var där! Hann vara där i ungefär en halvtimme innan Fis ville hem, så.. Ja. Helt värdelöst var det iallafall.

Och till råga på all skit nu så har våran kyl och frys gått sönder! Vi har mat för över tusen kronor i frysen och ett par hundringar i kylen. Järfällahus är segast i världen och lär inte komma hit idag för att kolla på det..

Woop Woop!

 

 

Taggad inför kvällen!

I skrivande stund ser jag ut såhär:



Jag håller på att fixa mig i ordning inför kvällens utgång. Jag vet, det är lite tidigt, men vad gör man inte för att bli snyggast för kvällen? ;) Nej, men skämt åsido.. Jag sminkar mig faktiskt för ikväll, kommer dock behöva bättra på det lite senare, innan vi drar ut till var det nu blir.
Dennis ska spela på The Bridge ikväll igen, han verkar tycka om det där stället (vem gör inte det?) och ja.. Folket verkar väl tycka om musiken han spelar.

Jag ska ha så jävla kul ikväll, så ni aaaaanar inte! Woopwoop! :D


Äntligen lördag! :)

God morgon..

Idag har jag inte planerat så värst mycket, förutom att vi ska åka till Bro. Ticke ska sova hos sin morfar i natt, han har tjatat om det i veckan och hans morfar lovade honom dessutom att han skulle få umgås med honom en heeeel dag. Så ja, varför inte en natt också?

Emily kom hem från Cypern igår, så idag ska vi UT! Det blir flera stycken, bl.a. jag och Fisen :) Ska bli så JÄVLA kul! :)

När jag inte kan somna, då brukar..

.. jag hänga med min laptop. Jag brukar spela biljard på internet, läsa olika bloggar, lyssna på musik.. Jag blir på städhumör, fast jag inte borde bli det. Jag blir jääääätteröksugen, fast jag ska inte röka eftersom jag har borstat tänderna. Egentligen vill jag hålla mig vaken tills Dennis kommer hem, för jag behöver säga förlåt till honom. Jag har varit en riktig bitterfitta mot honom idag, stackaren.. Jag förstår inte riktigt hur han orkar stå ut med mig, allvarligt alltså. Men jag kan faktiskt vara snäll också!

Nu ska jag nog försöka sova, ögonlocken faller ner heeeeela tiden typ..



Tjoho, tjohej!

Myskväll med Fisen står på schemat ikväll!



Städa, städa.. Varje fredag?

Ticke sitter och spelar Kalle Kunskap och jag... Jag städar. Eller ja, städade. Började med att dammsuga i hallen och upptäckte under själva dammsugningen att påsen var nästan full, så jag tog ur den ur dammsugaren och slängde den. Och så gick jag till städskåpet för att hämta en ny påse - men dom är slut! Vafan gör jag nu då? :(



Såhär äckligt uttråkad känner jag mig nu. Bara så ni vet.

Önsketankar.

Jag vaknade med humöret på fel sida idag. Jag irriterar mig på allt, precis allt, och jag vet inte varför. Det ser för jävligt ut här hemma, det måste dammsugas och torkas golv och göras rent inne på lilla toaletten och i badrummet.. Jag är ganska trött på det här. Jag vill ha ork till att gå ut och leka med Ticke, men jag känner inte att jag kan lämna hemmet i det skicket det befinner sig i just nu. Jag önskar att vi inte hade några saker, inga prydnadssaker som måste dammas av med jämna mellanrum, jag önskar att vi hade dammfria hyllor, en diskmaskin som fyllde sig själv och tömde sig själv. Jag önskar att tvättmaskinen tvättar rent tvätten och hänger den när programmet är slut. Jag önskar jag hade en dammsugare som kunde dammsuga hela lägenheten utan att jag behövde tjata på den, likaså med moppen.

Jag önskar att jag hade en städerska.


Dennis! Här är jag om några år.. Är du säker på att du gjort rätt val? ;)

Jippie..

Jag är så fruktansvärt trött! Ticke väckte mig halv åtta imorse och ville ha frukost.. Say whaaaat?! Vid nio brukar han vilja äta.. Men äh. Jag gick upp, bet i det sura äpplet och fixade frukost åt honom. Innan jag gick ut från sovrummet hörde jag en svag viskning från sängen: "Älskling.. Kan du göra kaffe?". Öhm, nej? "Du ska fortsätta sova en stund till hade jag tänkt, det finns ingen anledning för dig att kliva upp.." tyckte jag. "Men du har klivit upp, då måste jag också göra det." Som om jag inte klarar mig själv en liiiiten stund?

Igår var jag och Fisen på PG en sväng, alltid lika trevligt! Jag känner mig dock lite knasig och tokig, eller knäpp rent av. Förra gången jag var på PG träffade jag en av Dennis kompisar. Han kom fram till mig och stod framför mig och stirrade ut mig. Det tog kanske 35 sekunder innan jag fattade vem det var, pinsamt.. Och så igår, en av Dennis tjejkompisar kom in på PG och satte sig vid ett bord. Hon vänder sig om och får syn på mig och ler igenkännande och nickar en hälsning till mig. Jag stirrar på henne i kanske 30 sekunder, hon vänder bort huvudet och DÅ kopplar jag att det är hon. Pinsamt.

Jag ska kolla om det finns en kurs i igenkänninghet eller vad det heter..

Lekvisit i Bro?

God morgon!

Usch, jag har sovit så himla konstight i natt! Har jätteont i ryggen, på höger sida. Det känns som att jag får kramp när jag vrider mig åt något håll. Meeeen, jag är en Korhola och en Korhola klarar sånt.
Idag ska vi ta en tur till Bro, förhoppningsvis. Vi ska träffa C och M och barnen. Deras grabb och Ticke leker jättebra med varandra, och jag och C kommer bra överens. Dennis följer med i släptåg med mig, han får se till att skaffa sig någon att prata med, M förslagsvis.

Bild från igår, Aquaria Vattenmuseum

 

Nu ska jag ut på balkongen och sitta där med mitt kaffe en stund, jag tror att jag ska försöka läsa lite ur min bok också, Flickan med de röda skorna. Jag har bara kommit några sidor i den än så länge, men den verkar riktigt bra.


Aquaria

 

Lite bilder från besöket på Aquaria Vattenmuseum.







 

 

Min iPhone-bebiiiiiis :(

Nu ska vi dra iväg till Elgiganten och lämna in min iPhone.. Igen. Den här gången är det för att baksidan har spruckit av värmen (?), sjukt..



Ajajaaaaxeeeeel





















Nu ska jag ta mig i kragen, slänga mig själv i sängen och tvinga mig själv att sova. Tidigare ikväll hade jag så fruktansvärt ont i axlar och nacke, så jag slängde i mig en citodon. Hoppades väl lite på att den skulle göra mig lite tröttare också, men ikke. Den gick min kropp inte på! Jag har inte tagit citodon på hur länge som helst, och när det har gått lång tid mellan gångerna brukar jag bli helt groggy och somna efter bara en liten stund..

Bättre lycka nästa gång..

My kid

Det kan vara svårt att sätta ord på hur man känner när man är arg. Christopher brukar morra när han blir arg, och det är ett beteende som jag verkligen avskyr. Jag försöker få honom att använda sina ord istället och idag gjorde han det.

"Du är inte bäst, mamma! Du har gjort mig jättearg nu! DU ÄR INTE BÄST! DUMMA MAMMA!". Sen sa han till Denise "Mamma gjorde mig verkligen arg, det är därför hon är ful."

Okej, det var ju inte speciellt trevliga ord, men han använde orden iallafall. Han vet att han gjorde mig ledsen när han sa så och han har bett om ursäkt för det. Trots att jag kan få hjärtinfarkt och blodpropp i hjärnan när han väl sätter igång...

.. så älskar jag honom ofantligt mycket!

Godnatt då..

Ska lägga mig i sängen nu och glo på Chihuahuan från Beverly Hills (eller vad den nu heter). Hoppas på att jag somnar relativt fort och smärtfritt så att morgondagen kan komma snabbt.. Känner att jag behöver vara ute i det fria imorgon, helst hela dagen.

Natti natti!



Nalle Puh

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Another day.


Igår bakade jag och Christopher chokladbollar. Supergoda blev dom! Ticke hjälpte till att rulla några stycken, men var mer intresserad av att äta pärlsockret...



Vi har ganska precis kommit hem igen efter att ha varit ute en liten sväng. Först gick vi till affären och sen till lekparken som ligger precis vid oss. Dock var vi tvungna att gå hem efter bara en liten stund, för Ticke och en annan liten pojke började skvätta sand på varandra, så Ticke hade fullt med sand i tänderna. Inte så OK, så nu har han nyborstade tänder. Hans morfar kommer hit idag för att hälsa på honom, det lär han gilla!

 

 

Ommålat.

Idag kom målaren hit för att måla om i badrummet och grovköket. Badrummet målade han om, men i grovköket är det tapet också så han var tvungen att spackla och så. Han kommer vid 11-tiden imorgon för att fixa resten och så hoppas jag att han målar ett lager till i badrummet, för den pissgula färgen lyser igenom på vissa ställen.

Jag och Tickeh har varit ute en stund idag, vi ska ut om en stund igen och leka lite tänkte jag. Jag har ju lånat mammas kamera, så jag passar på att ta massa fina bilder på honom :)

Nu ska jag städa lite, annars blir väl det aldrig gjort...

Ticke <3 mamma

img_2176 (MMS)

Ticke <3 mamma

Lekparksvisit i Västerås



Ticke ville göra som P när vi var i Västerås idag; gå utan T-shirt. Faaaajn, sa jag och drog av honom den. Efter en stund började det klia på honom så han ville ha den på sig igen. Vi struntade i att gå på själva utställningen, för det kostade massa pengar att komma in där, tidigare har det bara kostat för bilar. Trist, men ja.. Vi drog till Lögarängsparken istället, hittade en lekpark där som Ticke fick leka lite i.



Vid fyra-tiden drog vi iväg mot Jakobsberg igen, Ticke sover hos mormor, morfar och morbror Robert ikväll (eget önskemål). Nu ska jag fixa mig i ordning lite grann, det blir utgång ikväll! MP i Jakan blir det väl först, sen får vi se om vi tar oss vidare in till stan, The Bridge.. Dennis spelar där ikväll, och man får ju inte vara dum och i princip be om att få GÅ hem från MP när man åka bil från staaaaan. Najs.

Bajjbajj!

Power meet imorgon :)

Imorgon drar vi iväg till Västerås över dagen, PooooowerMeet tjoho! Har inte varit där på aslänge, inte sen jag "råkade" följa med J och några till ner till Norrköping, haha. Ska bli så jävla kuuuul :D

Jag och Dennis ska spara pengar nu, för nästa år ska han få sin efterlängtade resa till Venedig. Går på under tiotusen för honom mig i tio dagar, det är rätt billigt ändå.

Nä, nu ska jag glo film, käka chips och dricka läsk. See you later!

And what if we we're made for this? What i...

img_1725 (MMS)

And what if we we're made for this? What if we don't keep falling in love.. And what if I was made for you, We we're made for this?

Mitt bröllop.

I natt drömde jag att jag och Dennis skulle gifta oss. Jag var trött på att vänta, året var 2014 och jag ställde honom mot väggen och sa "Jag vill gifta mig, NU! Jag orkar inte vänta!". Han svarade att vi skulle gifta oss på lördag klockan ett. Han hade köpt ringar och allting.. Min ring var dock i storlek 18 och den var han tvungen att sätta på en av mina tår. Hans ring var i storlek 22 (!!!!!!!) och den fick jag sätta på hans tunga (?). Jag köpte bröllopsklänning, en SKITFUL rosagräddig typ..

Den slutade precis vid låren och var heeeemsk. Min möhippa var katastrofal. På riktigt. Denise och två tjejer till, som jag inte vet vilka det är, tog med mig till ett stall så att jag skulle få borsta en häst. Punkt. That's it. Sen var min möhippa slut. Kul på den liksom..
Dennis hade skjorta, kavaj och röda byxor. Och själva låten Skjorta, kavaj och röda byxor spelades när jag gick ENSAM uppför altargången. Lär ju ha varit det värsta bröllopet ever typ. Jag hoppas iallafall att den dagen jag gifter om mig.. Då hoppas jag verkligen att mitt bröllop blir heeeelt perfekt.

Hm.. Kommer det sluta såhär tro?

 

 

Visste ni..

.. att jag är så rädd för småkryp att jag inte vågar vattna en av våra växter? Jag är rädd att det har vuxit småkryp ur jorden..
.. att jag har svårt att somna ensam, så jag tar alltid Dennis kuddar och kramar den ena och lägger den andra under magen? Dom luktar ju Dennis.
.. att jag är dödsrädd för fåglar..
.. och att jag är rädd för vatten (sjöar och liknande alltså)?


DumDennis

När jag och Dennis för en gångs skull kan vara uppe en lite längre stund på kvällen, t.ex. för att titta på film - då somnar han. Utan att säga godnatt, utan att ge mig en puss. Utan att göra någonting överhuvudtaget. Tack för den liksom. Jag ska iallafall kliva upp ur sängen nu, ska ta en cigg och sen sätta mig och spela lite på king.com. Spelade ofta där när jag bodde i Södertälje, för jag hade ändå ingenting att göra då.

Godnatt.

Pigmentfläckar, yeah!

Jo, men visst fan får jag färg på benen! Det är bara det att inom en timme försvinner färgen och återgår till sin normala vita nyans.. Jag tror, på allvar, att mina ben är två stora pigmentfläckar. Blä!
Muffinsen som jag bakade var iallafall uppskattade, och det känns ju lite skönt! Jag tycker inte om muffins egentligen, för dom brukar alltid vara torra och tråkiga men mina muffins var heeeelt perfekta! Skrytmånsen nummer ett har talat, haha.

Ikväll blir det middagsbjudning, parmiddag, eller kalla det vad ni vill. Jag och Fisen ska laga middag tillsammans och det ska bli såååå mumsigt! :D

Nu ska jag fortsätta röja lite här hemma, måste försöka ta tag i dammsugningen också som jag har skjutit på i flera dagar..

Muffinsbak!

Jag har, för första gången någonsin, bakat muffins! Dom ser helt okej ut i ugnen, dom har rest sig jättefint över kanten på formarna. Receptet jag använde hittar ni här. Jag skippade dock den vita chokladen och hade i blåbär och hallon istället för bara hallon. Ska alldeles strax ta ut muffinsarna från ugnen.
Står och steker pannkakor för fullt också, vi ska ta med oss det till plaskis eftersom det snart är lunchdags :)

Paprikan växer fortfarande så det står här...

img_7065 (MMS)

Paprikan växer fortfarande så det står härliga till!

Ska kolla film nu.

Jag ska lägga mig och glo på film nu. Dennis är på The Bridge och spelar, sicken tur för honom då. Han har spelning idag, fredag och på lördag och samma visa nästa vecka.


Det vilar en förbannelse över mig.

Häromveckan höll jag på att få en skåpslucka i huvudet. Skåpsluckan sitter ovanför ena garderoben i mitt och Dennis sovrum och på just den skåpsluckan var tydligen gångjärnen av plast. Tycker det är relativt skadat att gångjärn är av plast.. Någon dag efteråt öppnade jag sopskåpet och då trillade listen på ena skåpsluckan av. I förrgår stod jag i duschen och skulle precis ta bort duschen från stången som man sätter fast den i - då lossnade stången och gled ner i badkaret. Men neeeej då. Vi bor inte i en lägenhet från 2000-talet, lägenheten har en standard från 1968 och det är den man följer idag. En dag när jag dammsög lossnade det relativt nylagda golvet från just golvet. Alltså korkmattan. Den följde med dammsugaren lite snyggt. Golvet i sovrummet är fusklagt, man hör kulor som rullar när man går. Men nej då, vi lever väl inte på 2000-talet och ska kunna förvänta oss en lägenhet som faktiskt är helt beboelig? Nej då. Det känns lite som att det faktiskt vilar en förbannelse över mig. Dom flesta lägenheter jag har bott i har varit äckliga och trasiga.

Stora ettan som jag bodde i borta i Södertälje var fuktskadad och hela lägenheten kryllade av alla möjliga sorters skadedjur. Tvåan i Södertälje var väl relativt fräsch, felet i den lägenheten var att dom inte hade dragit el i badrummet så man kunde koppla in en tvättmaskin. Alla andra lägenheter i det huset hade el, men inte vi. När jag bodde i Bro, i första lägenheten kryllade det av tvestjärtar på sommaren och hösten, det var varmt som i en jävla bastu plus att fönsterkarmarna blev helt fuktskadade på vintern. Andra lägenheten i Bro var GUDOMLIG! Förutom att ena köksbänken faktiskt behövde bytas ut och att vardagsrummet behövde tapetseras om. Det har jag tagit som en kostnad på mig nu. Och så har vi ju lägenheten i Jakobsberg. Den jag lever i nu. Den är vidrig. Äcklig. För det första; det första stycket handlar om den här lägenheten. För det andra; det bor en äcklig duva på grannens balkong. För det tredje; grannen bredvid oss har roat sig med att öva på sitt basspelande. Dethar låtit helt värdelöst.. Och nu har han dessutom gett sig in i att sjunga också. Stackars mig, känner jag lite spontant. Det kan väl inte bli värre nu?

Men förresten! tack och lov så var en av fastighetsskötarna här i förrgår. Vi ska få ommålat i grovköket (där vi har tvättmaskinen) och eventuellt i badrummet (det lät som det när målaren ringde idag), det ska komma hit en rörmokare och fixa kranen vid badkaret (den sitter löst) och duschstången och så ska någon låssmed komma hit och kolla vad det är för fel på sjutillhållarlåset eftersom det fastnar ibland. Störande ja, men tack och lov att dom ska fixa saker och ting! Och så fick jag reda på att ett beslut ska tas i höst om alla lägenheter på Tallbohov ska renoveras.. Ska dom det kommer vi få bo i baracker tills allt är klart. Bajs på den.

Garagelekning



Ticke sitter och leker med sitt garage som han har fått av Dennis mamma. Om en liten stund ska vi gå ner till Vårdcentralen och sen blir det en tur till någon lekpark!

Hörs sen.

Ett litet nederlag.

Det känns helt absurt att det snart har gått en hel vecka sen Ticke kom hem.. Eller är det jag som räknar fel? Det är tisdag idag ju, inte lördag (vilket jag har fått för mig flera gånger). Han harvarit hemma i två nätter, tredje natten kommer nu. Imorgon tror jag att jag ska ta med honom ut på en springtur (cykeltur för lilleman). Ska försöka få honom att hitta balansen på cykeln samt att han ska titta rakt fram när han cyklar. Har iallafall märkt att han gör precis samma sak som mig, fast när jag kör bil då.. Misslyckas jag med någonting bromsar jag, släpper ratten och tittar åt ett annat håll. Han bromsar cykeln, släpper styret och lägger armarna i kors och tittar åt ett annat håll. Sötnöt!

Nu ska jag ut och röka och sen sova. PÅ RIKTIGT.

Pics.

 

 

Med en värdelös natt..

.. följer ett argt humör.

Jag har haft en helt värdelös natt! Kunde inte somna igår utan låg mest och vände och vred på mig, så till slut gick jag upp och satte mig med laptopen i soffan och smågluttade på teven emellanåt. Lyckades väl somna efter tre någon gång, inte okej. Somnade dock i sängen för jag gick in och la mig där igen när ögonlocken föll ihop hela tiden.
Idag har vi invigt cykeln för Ticke. Han är faktiskt jätteduktig! Det enda han egentligen behöver träna på nu är att hitta balansen så man kan plocka bort stödhjulen och det kommer nog inte bli några större problem. Vi tog cykeln ner till centrum så att jag kunde sätta in pengar på mitt konto så att räkningarna som ska betalas blir betalda och sen gick vi till Riddarparken så Ticke kunde få springa av sig lite energi.

Bilderna från min iPhone håller på att föras över till laptopen nu, sen ska jag radera bilder från min fåååån. Så när bilderna är inlagda på datorn kommer det dyka upp lite bilder emellanåt här inne, finally liksom.

Nu ska jag mysa med min älskade son, hörs sen!

Två hyss by Ticke the man!

Ticke lekte ju med en kompis idag. Under tiden dom lekte hann dom göra två saker som iallafall Ticke inte får göra:

  1. Dom var på väg att dra från Riddarparken upp till en lekpark som lgiger precis ovanför. Den här dusten har jag och Ticke haft ett par gånger tidigare och han vet nu att han inte får dra iväg utan någon vuxen, och ändå skulle han göra det med sin ett år äldre kompis. Ajsingbajsing!

  2. Han och kompisen lekte tillsammans vid tåget. Kompisen säger något i stil med "Om du kissar där så kissar jag här!" och Ticke svarar "Okej, jag kissar här och du kissar där!" Jag tänkte att dom lekte och reflekterade inte mer över det förrän Ticke sticker fram huvudet bakom tåget och ropar "Mamma! Vi har kissat bakom tåget!" AJAJ, Ticke! Han fick komma och sätta sig på bänken bredvid mig medans jag pratade allvar med honom, för det är faktiskt inte så trevligt för dom andra barnen som leker där att springa i hans och kompisens kiss. Inte mysigt alls!
Annars har dagen som sagt varit stråååålande!


Tröttisdagen #1

Idag har vi inte gjort något speciellt.. Vi vari Riddarparken en ett par timmar och lekte tillsammans med en vän och hennes pojkväns son (vännen och pojkvännen var också där). Innan vi gick för att leka var jag, Denise och Ticke in till BR Leksaker och köpte en cykelhjälm eftersom Ticke har fått en cykel av Dennis mamma. Så imorgon ska vi traska förbi hemma hos henne för att låna en cykelpump så att Ticke kan få cykla. Jag ska ta bort ena stödhjulet också, vill egentligen inte att han ska ha stödhjul alls men vi har ingen sån där stång som man sätter bak på cykeln.
Ticke ligger och sover sen en stund tillbaka. Det förvånar mig att det tog över en timme för honom att somna så mycket hyss och bus som han har hittat på idag!

Btw, vi har byggt ett garage idag.. Det krävdes en 23-årig, en 26-årig och en 4-årig hjärna för att lyckas. Sjukt.



Nu är allting återställt.

Nu är Ticke hemma igen och ordningen är återställd! Han ligger och sussar sött i sin säng, han somnade för mindre än tio minuter sen. Han gick och la sig vid halv nio men hade lite svårt att somna, så jag gick in till honom och strök honom över pannan och då somnade hjärtat på fem minuter! Min älskade <3

Only girl

Flytten närmar sig med skrämmande stora steg..

Imorgon kommer min älskade hem till mig igen. Som jag har längtat efter honom! Paniken har sköljt över mig som en stor våg i princip varje dag, för nu närmar sig flytten med stormsteg.

Jag vet inte hur jag kommer reagera när flytten väl sker. Min mormor fick veta att flytten ska bli av och hon vräkte ur sig "Vill du inte ha honom längre eller?!". Sånt gör mig ledsen. Riktigt ledsen. Det är väl klart jag vill ha honom! Det är bara det att jag väljer att låta Ticke flytta till sin pappa för att jag ska kunna ha honom på högtideroch födelsedagar och allt sådant. Hos hans pappa firar dom inte sånt av diverse olika anledningar. Jag älskar min sin så himla högt! Jag skulle göra vad som helst för honom, han är grabben i mitt liv!

Christopher

Ticke <3

"Jag har Nicke Nyfiken-tatueringar för jag kramade honom och han var så MJUK!"

Kolla vad min paprika har gjort!

img_3426 (MMS)

Kolla vad min paprika har gjort!

Växternas liv

Jag är mäkta stolt över min paprikaplanta! Den har verkligen vuxit till sig nu, igår kväll var det tre tycken stjälkar med blad som hade kikat upp och nu har det kommit en till! Undrar hur lång tid det tar innan den börjar föröka sig med själva grönsaken.. Undrar samma sak med mina tomatplantor, när kommer det tomater? :)

Ahaa.

Jag är heeeelt slut! Igår jobbade jag i SEX timmar, haha, inte så mycket egentligen men för mig blir det mycket eftersom jag annars bara jobbar tre timmar om dagen. När jag börjar anställningen den första augusti ska jag vara på jobbet redan klockan åtta (!!) för att vi ska ställa i ordning i matsalen, torka bord och stolar och sopa golvet.. Plus att jag ska få fixa i ordning salladsbuffén och så också, najs! Okej, att fixa en salladsbuffé är inte så svårt, men ändå..

Nu kommer min älskling hem!

Äntligen!

JIPPIIIIIIE! Sitter med nya laptopen nu, hur underbart är inte det? Jag är så jävla glad över att jag har den nu, äntligen är den här!

Ikväll blir det utgång med kusinvitamin Densise, ska bli så JÄVLA kul!

Sista dagen :)

Sitter på tåget nu, är på väg till sista dagen på jobbet innan semestern tar vid. Ska bli superskönt att vara ledig i fyra veckor! Funderar lite på att prata med Tickes pappa om jag kanske kan ha honom tre veckor istället för två, men vi får se. Vore egentligen dumt att fucka upp hans rutiner nu när han vet att det är två veckor som gäller.. Men som sagt; vi får se hur jag gör.

Jag saknar min vän Emily! Hon är på Cypern med sin son och hälsar på hennes pappa och hans familj, men om två veckor kommer hon hem! Ska bli kul att träffa henne igen då, haha, lär ju känna mig som värsta blekfisen jämfört med henne ;) Nu ska jag fortsätta lösa lite sudoku, hörs sen!

Ett godnatt-inlägg.

Vaknade till för en stund sen, så just nu sitter jag ute på balkongen med Dennis och röker en allra sista cigg inför den ordentliga sömnen. Har känt ett par dagar nu att jag börjar dala ner i en svacka, trist.. Har mått så himla bra på sistone så nu känns det verkligen som en fet käftsmäll rätt i nyllet när humöret och allting sänks till en nivå som knappt existerar. Jag vet, jag har sagt att den här bloggen inte ska spegla mina neråtsvackor och sånt, men det kan vara ganska svårt att låtsas att allting är bra när det i själva verket är helt tvärtom.. Men, imorgon är en ny dag! Och det betyder, för mig iallafall, att det bara kan bli bättre.
RSS 2.0