Eftersom jag vabbar idag..

.. passar det bra att göra en grundlig städning av lägenheten. Ni vet, torka av lister, dörrar, dörrkarmar, skåpsluckor och lådor.. Allt sånt där tråkigt. Förresten, ni vet väl att gummilisterna som sitter runt kylen och frysen bör göras rent åtminstone en gång i veckan? Jag är ganska dålig på det, men jag är bra på att dra ut spisen och göra rent där bakom! Alltid något, va? Idag ska jag iallafall göra rent dom där sabla gummilisterna..

Dagens maträtt blir...

.. inget mindre än VÄNSKAPSSOPPA!



Vab imorgon..

Imorgon är jag hemma och vabbar med finaste prinsen. Någon idiot (en av våra grannar, I kbps who you are!) har tydligen lekt med rökelser i sin lägenhet (eller är det porten?). Det staaaank så fruktansvärt mycket, luftrören typ drogs ihop helt och hållet pga lukten. Inte okej. Och Ticke reagerade genom att börja hosta supermycket. Inte okej! Så, jag tror att jag ska sätta mig och skriva ihop ett fint brev till grannen imorgon.
"Kära granne. Vi VET att ni finns, det hörs varje kväll och natt. Vi VET att ni bor granne med oss. Vi står ut med mycket skit från er, och vi klagar nästan aldrig. Några gånger har vi visserligen försökt, vi har varit och knackat på hemma hos er. Men, ni öppnar aldrig. Varför? Grannsämja är a och o här, det borde ni veta. Att ni håller på med rökelser och skit, fine. Inte mig emot, men SNÄLLA! Gå ut på balkongen då, för dom där rökelserna luktar bajs blandat med parfym och gammal eldsvåda. Typ. Det ger mig migrän.
Jag kan också ge er migrän. Ska vi byta tjänster eller vara vänner?
Mvh
En granne som vill kunna somna utan huvudvärk och utan ett hostande barn."

För mycket pengar?

Det känns som att jag har på tok för mycket pengar kvar, kan det vara så att jag har glömt någon räkning? Det måste jag kolla upp senare! Vet dock att jag har betalat in två stycken som jag egentligen inte hade räknat med, men vafaaaan? Hm.. Jaja. Kanske blir en tur till det blågula varuhuset idag också? Skulle verkligen vilja köpa en ny matta till vardagsrummet, och jag har hittat den PERFEKTA! Har även hittat två hyllor jag bara måste ha, så jag tror minsann att jag ska köpa dom, om dom finns kvar.
Det känns lite som att den här lägenheten mer och mer börjar likna ett hem. Det är bara vissa detaljer som jag skulle vilja fixa till, t.ex i vardagsrummet där vi har datorn. Det ser enbart stökigt ut tycker jag, likaså dom svarta bokhyllorna. Der ser ut som att vi tagit en varsin möbel och bara ställt mot en varsin vägg.. Haha. Typ.

Menmen, vi tar en tur till IKEA sen, det blir superbra. Hoppas bara att mina hyllor finns kvar då...



Idag köpte jag..

.. en ny klädsel till vår 3-sitssoffa från Ektorp. Finally liksom. Vi har haft en rosa (!!) klädsel på soffan och en svart på fåtöljen, nu är soffan också svart istället. Inget fel med rosa, men jag vill ha matchande klädslar på soffa och fåtölj :) Skitsnyggt är det nu! :)

Good morning!

Är det torsdag? Onsdag? Lördag?

Jag har haft något fel på mitt tidsperspektiv idag. På riktigt alltså. När jag kom till jobbet imorse började jag skriva tavlan och skrev upp morgondagens maträtter. Jag har flera gånger trott att det varit torsdag och tänkt att det bara är eeeen jobbdag kvar, sen är det helg! Men ikke. För en liten stund sen tittade jag på klockan och fick lite panik. Jag var helt säker på att klockan var 21.30-ish, men ikke. 23.00 (!!!) var klockan. Det är sovadags nu. För länge sen egentligen..

Så ja, nu säger jag godnatt. Imorgon följer Ticke med mig till jobbet, ska bara jobba tre timmar då, och han tycker det är roligt att följa med dit. Jaja.. Godnatt, sa vi väl?

(Btw, kolla hur grym jag är på wordfeud ibland!)

you can leave it on the floor.




Världens sötaste Ticke!

Jag klev upp klockan sju imorse. Ticke och Dennis låg fortfarande och sov. Det var knäpptyst i hela lägenheten. Så hörde jag en röst, en ljus röst som nynnade. Ticke hade vaknat och låg i sin säng och nynnade för sig själv. Så hörde han mig och tystnade tvärt. En minut gick innan han ropade på mig. "Varför sover inte du mamma? Är det morgon fast det är mörkt ute?". Jag svarade att det är morgon. "WOW! Då får väl jag också kliva upp?" och så hörde jag en duns och tassande steg. Ut ur rummet kom Christopher, med det största leendet jag någonsin sett.
"Jag älskar dig så mycket, mamma!" sa han och kröp upp i min famn.

Min grabb är så underbar!

there was a time.

Godnatt allihopa..

.. nu väntar en natts välbehövlig sömn på mig.

apologizing does not mean that you are wrong..

.. and the other person is right.

It just means that you value your relationship more than your ego.

Söta klistermärken på kaklet vid spisen :)

img_8638 (MMS)

Söta klistermärken på kaklet vid spisen :)

Nu är det äntligen dags!

Jag ska strax krypa ner i sängen, men först tänkte jag blogga lite snabbt.
Idag har jag varit riktigt effektiv! Först var vi ju på IKEA och handlade hem lite saker och när vi kom hem satte jag ihop tvättkorgen och så gjorde jag lite andra (o)nödvändiga saker. Sen, ska ni veta, så spikade jag fast såna där sladdgrejer mot listerna vid golvet, så nu har vi inga sladdar överallt längre! Och så fick jag tummen ur arslet och satte upp dom nya gardinfästena i sovrummet, så nu ser det rätt okej ut med gardinerna :) Och så har jaaaag, diskat, tvättat, hängt upp tvätten, vikt tvätt, dammsugit och lagat mat. DUKTIGASANDRA! När lönen kommer ska jag kila iväg till IKEA igen och köpa ny klädsel till soffan, för den ska vara svart. Och så tänkte jag väl passa på att kolla på blocket om det finns något fint marmorvardagsrumsbord (låååångt ord..) som skulle passa in hemma hos oss.

Dags att sova, godnatt!

IKEA

Jag och Ticke spenderade ett par timmar på IKEA idag, kom hem med en ny tvättkorg, två vägghyllor, såna där roliga klistermärken som man kan sätta fast på kakel och en sån där grej med krokar som man hänger på överkanten på en dörr. Inte speciellt mycket, men det var välbehövliga saker.

Just nu leker Ticke med Dennis lillasyster och om en stund ska jag börja med maten. Det får bli något med köttfärs, vet inte riktigt vad bara..
Nej, har inget mer att dela med mig av för tillfället. Hörs sen!

PUSS!

Pippi Långstrump.. Ärligt talat, jag ar sv...

img_5813 (MMS)

Pippi Långstrump.. Ärligt talat, jag ar svårt för teckningar där streck inte går ihop någonstans. Men det var en fin Pippi!

Baaaara 4 timmar kvar..

Nu sitter jag och Ticke på tåget på väg hem till Stockholm. Vi har ungefär 4 timmar och 20 minuter kvar av resan, sicken tur då att jag bokade uppresan med internet hela resan! Just nu sitter Ticke och spelar memory på min iPhone, jag sitter och skriver rent den där listan som jag ska göra till extrajobbaren. Det blåser kallt på tåget, så nu börjar jag få lite ont i nacken.. Ålderstecken, kanske? Nej, haha!

På söndag ska vi på 1-årskalas! Vet dock inte vad vi ska köpa i present till den lille grabben, men vi hittar säkert på någonting roligt.

Det ni ser  på Tickes näsa är ett plåster från när han blev knuffad (av misstag typ) på dagis.

 

 

Sitter på tåget nu!

Har visserligen gjort det i 3,5 timme :) Det är ungefär tio minuter kvar, sen får jag träffa Ticke-Litus, den underbara!
Har suttit och skrivit ner allt jag gör vid öppning och stängning på jobbet.. Vår extrajobbare behöver en sån lista så han vet vad som måste göras.

Nej, nu ska jag packa i ordning alla mina saker. Uppdaterar senare!

PUSS!

Den här hostan driver mig till vansinnets kant!

Jag hostar som en dåre.. Kan inte somna pga det, och nu börjar jag bli stressad eftersom jag inte redan sover, jag ska liksom upp vid fem-halvsex imorgon! Blir tokig.. Men det är ju bara för mig att sova på tåget på väg ner till Göteborg imorgon.. Resan tar lite över tre timmar, så lite sömn kanske jag får då iallafall?

Godnatt.

Idag, kära vänner..

.. har jag haft ett rent helvete med min hosta! Jag har hostat och slemmat och haft svårt att andas och ja.. Men jag jobbade på som vanligt iallafall! Jag tror att jag gjorde klart allt som skulle göras idag, dock glömde jag bort två grejer. Men det är inte så viktigt, det kan lila gärna göras imorgon av mina kollegor :)

Imorgon klockan 07.44 går mitt tåg från centralen till Göteborg. Ska hämta hem lillsheiten min, och så ska han stanna i TVÅ VECKOR. Hur bra det känns? SÅÅÅÅ BRA! Har längtat efter den här dagen i en evighet eller två.

Nej, nu ska jag ut med Kiara, sen hem och lägga mig i sängen och kolla på film.. Nämnde jag förresten att jag har köpt nya skor idag? :)

Jag har så ont..

.. i bröstkorgen efter den här förkylningen! Det känns nästan som att det brinner i lungorna varje gång jag hostar. Usch! Men ja, annars mår jag toppen! Har jobbat idag, ovanligt va? Haha :)
Det var en gäst som frågade mig idag om jag bor i Jakobsberg, hon kände igen mig efter att ha sett mig gå med "väldigt raska steg" någonstans.

Ärligt talat så har jag inte så mycket att blogga om för tillfället. Dagarna flyter på utan större problem, jag jobbar, Dennis jobbar.. Ja, sen kommer vi hem från jobben och slappar. Nästa vecka ska jag börja träna igen, har inte velat göra det nu när jag är sjuk, som ni säkert förstår.
Nu ska jag fortsätta med mitt, ttyl!

PUSS!

Jag är lite sjuk..

.. men jag gick till jobbet iallafall! Som alla vet så har ju vi haft mellan 10-15 grader i våran lägenhet sen temperaturerna blev lägre utomhus. På grund av detta har jag blivit dunderförkyld! Inte okej, enligt mig. Dock var JHAB här i fredags och gav oss ett värmeelement (som btw inte fungerar som det ska), och så fick vi låna en värmefläkt av N. Temperaturen ligger väl på runt 17 när jag kliver upp vid halvsju nu, men det är fortfarande fyra grader under JHAB's standard för lägenheterna här uppe.. Undrar om dom betalar min sjuklön om jag åker på lunginflammation eller så? Nae, skulle inte tro det va..

Bara fyra dagar kvar tills min prins kommer hem nu! Längtarsåfruktansvärtmycket.

PUSS.

15. En bild som gör dig lycklig





Bilder på min son gör mig alltid lycklig, för det är ren kärlek jag känner för honom

14. Saker du gör vardagligen

Jag kliver upp på morgonen, dricker kaffe och sminkar mig samtidigt som jag går igenom bloglovin' och läser uppdaterade bloggar. Fem minuter innan jag ska gå springer jag omkring i lägenheten och letar kläder jag ska ha på mig under dagen, oftast är jag så stressad att jag blir lite arg på mig själv.

Sen jobbar jag.

När jag kommer hem går jag ut med Kiara, sen ställer jag mig oftast och diskar. Efter disken lägger jag mig i soffan och vilar lite tills Dennis kommer hem från jobbet, sen äter vi middag och så drar vi iväg och tränar tre dagar i veckan. När det inte är träning brukar jag åka hem till Nathalie och umgås lite med henne.

Jag gör inte så mycket om dagarna egentligen, det är väl mest morgonrutinerna som är samma lika varje morgon..

Epic fail.

Jag är vaken och pigg idag. Gårdagen var relativt okej, dock var det lite tråkigt på Ladies Night.. Vi hade inte speciellt bra platser, trist. Och bilderna som jag utlovade blir det inte heller någonting av. Jag var duktig och tog med mig kameran, men minneskortet glömde jag såklart i min laptop, faaaaail.

Vi har precis kommit hem från Dennis mamma, vi bjöd in oss på middag där eftersom jag inte orkade laga någon mat idag, haha. Kokt korv och potatismos blev det :)

Nu ska jag spela lite spel, sen ska jag duscha! Skööööönt..

En dag i städningens anda.

Uschiamej, vad jag har städat idag! Jag har dammsugit och torkat golven i alla rum utom sovrummet och köket. Det är dom enda rummen som är kvar och dom tänkte jag passa på att ta nu när Dennis och hans lillasyster är ute med Kiara i hundrastgården. Just nu har jag dock tagit en liten paus i städandet.. Blev så fruktansvärt trött helt plötsligt så jag bryggde lite kaffe och sitter just nu och dricker det.
Efter städningen ska jag hoppa in i duschen, jag och Nathalie ska ju på Ladies Night ikväll! Det ska bli så kul :) Tack än en gång till min chef som gav mig biljetterna!

Nä, nu är det dags att fortsätta med städningen.. Roligare än såhär blir det tyvärr inte för tillfället. Meeeen, jag laddar upp bilder under morgondagen från ikväll, för bilder kommer jag ta!

PUSS!

11, 12, 13

11. En låt som påminner om en person du älskar

Jag har ingen speciell låt som påminner om någon jag älskar, men det finns en visa som jag brukar sjunga för Ticke. Jag sjunger den oftast när han ska sova, för den är så lugn och har en väldigt fin melodi. Jag har ändrat vissa ord så att det passar Ticke :) Texten är från början skriven av Alice Tegnér.

När Ticke kom till jorden,
det var i mars, när göken gol,
sa mamma att det lyste
av vårgrönt och av sol.

Sjön glittrade som silver,
och körsbärsträdet stod i blom,
och svalan kvick och munter
just hit med våren kom.

Gullvivans plym sågs vaja,
bofinken slog så glada slag,
då blev jag döpt till Ticke,
ty lillen, det var jag.

Och därför, säger mamma,
så är jag nästan alltid glad,
jag tycker hela livet
är som en solskensdag

12. Mina favoritskor

Åhåhååååh! Som jag har sett fram emot den här punkten! Mina favoritskor är såklart mina Italian Shoes som min bästa storasyster köpte till mig i Italien när dom var där 2009. TACKTACKTACK!


Shit, dom är så sjukligt snygga! Ni ska se hur dom ser ut när dom sitter på.. Jag säger bara OjOjOj! :D

13. Min högsta dröm

Min högsta dröm? Jag har (som jag skrivit på typ alla punkter hittills) ingen speciell högsta dröm. Inom yrkeslivet är det väl att starta egen restaurang så småningom..
Inom privatlivet då? Haha, jag vill gifta mig. Helst igår, eller för en månad sen. Jag vill ha ett stooooort bröllop, inget litet fjantigt "gå-till-rådhuset"-fjanteri.


8, 9, 10

8. Min största rädsla/fobi

Jag är rädd för fåglar, småkryp och nya smaker.

9. Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför?

Jag skulle faktiskt inte vilja byta liv med någon, inte ens för en dag. Anledningen till det är att jag trivs så bra med mig själv.

10. Tio saker du inte visste om mig
  1. Jag är inte nagelbitare längre.
  2. Jag är världens bästa mamma till min son.
  3. Jag hatar när det ligger dammråttor på golvet.
  4. Jag är, från början, vääääärsta hästtjejen!
  5. Jag är pappas förstfödda barn.
  6. Min bästa vän är jag själv.
  7. Jag är egentligen den fegaste människa som finns.
  8. Jag får blåsor på tungan av salta saker, t.ex. popcorn..
  9. Jag har blivit så bekväm av mig att jag nästan alltid tar med mig mat från jobbet.
  10. Jag har världens bästa pojkvän!

Uppdateringen som jag lovade..

.. blir uppenbarligen inte av. Jag är jättetrött redan nu, så jag ska nog gå och lägga mig om inte alltför lång tid.

Btw, på fredag ska jag hämta världens bästa son! Den här gången stannar han i två veckor, ska bli så kul! Jag längtar verkligen efter att få träffa honom igen, jag ser fram emot varje umgängestillfälle så himla mycket. Vi hittar inte på värsta grejerna när han är här, men vi leker iallafall. Han har roligt när han är här, det märks så himla väl på hela honom! När min son är lycklig, då är jag lycklig. Nästa helg när Ticke är här ska vi mest ta det lugnt. Han blev ju sjuk sist han var här och jag är rätt säker på att det är för att det var kallt i lägenheten. Vi har haft mellan 10-15 grader på dagarna, antagligen lite kallare på nätterna. Men nu har vi äntligen fått hem ett värmeelement, så nu är det relativt varmt och skönt! :)

Nu ska jag fortsätta med mitt tevetittande, vi hörs sen!

Det är mycket nu.

Ja, mycket händer på en gång. Jag jobbar arlset av mig (bokstavligen talat!), jag stressar hem för att hinna med det lilla jag ska hinna innan det är träning eller dejt med någon rolig prick och sen kommer jag hem och däckar i sängen. Så, nja.. Mitt liv är väl inte det mest händelserika för tillfället, men jag är lycklig ändå.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, imorgon kommer en liten uppdatering om helgen som var precis. Slänger upp lite bilder då också på min finaste :)

rädslan förstår mig mer..



Min älskade lillsheit! <3

2011-10-08_10_08 (MMS)

Min älskade lillsheit! <3

Kolla vilka snygga naglar min kusin har!

2011-10-10_17_05 (MMS)

Kolla vilka snygga naglar min kusin har!

Trött kille på väg till bröllop :)

2011-10-08_13_39 (MMS)

Trött kille på väg till bröllop :)

cause my world revolves around you

Idag har det varit en sån där dag när allt som kan gå fel gör just det - går fel. Det är så sjukt jobbigt dessa dagar! Fast jag tror att den här dagen har varit helt värdelös för att jag vaknade typ en gång i timmen i natt.. Har drömt massa konstiga drömmar och hade egentligen ingen lust alls att gå till jobbet imorse, men jag kan ju faktiskt inte låta lite trötthet hindra mig från att gå till en arbetsplats som jag älskar.

Om en liten stund ska jag gå iväg till träningen, skönt! Då kanske jag blir av med lite aggressioner? Kan ju hoppas på det bästa iallafall..

Idag har Dennis lagat mat, linssoppa blev ...

2011-10-05_17_44 (MMS)

Idag har Dennis lagat mat, linssoppa blev det :) Det smakar bättre än det ser ut!

but if walls could talk, they'd tell you all about how much i break apart


Det är svårt att låta bli att bli lika besviken som jag blir varje gång det händer,
speciellt när orden "jag lovar" finns med i meningen du precis sagt.

there's just one reason..

4, 5, 6, 7.

4. Det här är jag bra på

Jag är jävligt bra, eller rättare sagt GRYM, på att bli arg för småsaker. Haha, finns nog inget mer att säga om det..

5. Favoritbilder jag tagit


6. Alla levande väsen i hushållet

Jag (Sandra för er som missat vad jag heter, haha) bor tillsammans med Dennis (som är min pojkvän, ni som mot förmodan kan ha missat det) och vi har en hund som heter Kiara. Jag har även världens absolut bästa lille grabb, Ticke (Christopher heter han egentligen) som visserligen inte bor här på heltid, men han hälsar på iallafall. Bästa! Ticke bor i Göteborg (uschochfyochblä!) och kommer och hälsar på mig och Dennis med jämna mellanrum. T.ex. nu på fredag, då ska jag åka och hämta honom och så stannar han tills på måndag. Sen kommer han hit efter två veckor igen och stannar i två veckor. LOVELY.

7. En sak som aldrig får hända!

Det finns många saker som jag inte vill ska hända, och det är bara saker som man inte pratar om högt. Meeeen okej, jag antar att något som aldrig får hända är... Hm... Att jag förlorar hoppet.

Jag lever mitt liv genom dig..



I know where you at, I bet she's around.

Fem dagar, sex dagar.. En vecka, ett år, en evighet.

Helkroppsbild

Det är inte ofta jag lägger ut bilder på hela mig, men här kommer en. Anledningen till att jag aldrig lägger ut bilder är för att jag tycker att jag ser så "stor" ut, haha!

Såhär ser jag ut

närr jag ska jobba en lördag!

RSS 2.0