:) !

"Godmorgon, mamma! Jag är sex år!"

Sjukstuga

Usch och fy sjutton! Dennis är sjuk, och firandet som jag planerat in för Ticke idag blir inte av. Inte för att det gör så mycket, det är ju ändå på onsdag prinsen fyller år.

Igår var jag och N på Gekås i Ullared. Hade hoppats på att hitta mer kläder än vad jag gjorde, sortimentet var inte det bästa.. Men lite nytt kom jag hem med, både till mig och Ticke. :) Köpte lite småsaker också, inget märkvärdigt, men sånt som jag har velat ha ett tag. Typ en pajform och en brödkavel. En ny kaffeburk blev det också! :) Kom även hem hem några nya t-shirts till mig och en vanlig svart kofta. Gillar't! Nu ska jag ta ett bad, sen ska jag och Ticke äta frukost.



Håhå, jajaaaa!

Jag har varit och jobbat idag, ingenting ovanligt va? Började med att jobba på cafét, 10.30-20.00, sen drog jag iväg till mitt andra jobb, 21.00-01.00. Hela dagen har varit ett rent kaos i mitt huvud. Fick ringa och gnälla lite på en leverantör om turkyoghurt som hade kort datum, dock kom jag på sen att det inte alls var så kort datum som jag sa till leverantören. Men, det är skitsamma. Det blir ju alltid något fel när leveransen kommer, så varför inte gnälla lite extra? Nä, hela den här dagen har känts som ett helvete. Slog i huvudet imorse också, i badrumsspegeln så den gick sönder. Eller var det igår kväll? Don't remember. Vilket som så har jag väl sju års olycka att vänta nu?

Längtar som sjutton tills på fredag! Ska in och jobba några timmar på förmiddagen, sen sticker jag iväg och tar ledigt några dagar. NAJSBAJS. Och ja, på det andra jobbet gick det mycket bättre än på cafét. För er som undrar, alltså.


Jag har ett liv, jag lovar!

Dock består mitt liv just nu av att jag vaknar på morgonen, sticker iväg till jobbet, drar iväg till andra jobbet (oftast iaf) direkt efter jobbet, kommer hem, sover. Sen börjar proceduren om igen. Haha, jag har knappt tid att kolla min Facebook längre, än mindre prata i telefon eller träffa vänner som jag vill träffa. MEN! På fredag sticker jag och N iväg ner mitt Ullared, på lördagen ska vi shoppa, och efter det hämtar vi Ticke innan vi drar oss hemåt igen.


Nu måste jag lägga mig och sova, det är ju faktiskt en arbetsdag imorgon igen. Jobbar dubbelt upp då.

RSS 2.0