Det ser bättre ut såhär, nu slipper man se...

img_9740 (MMS)

Det ser bättre ut såhär, nu slipper man se in i tvättrummet när man står och lagar mat :)

Mors dag :)

Igår var det mors dag, GRATTIS till mig själv! :) Jag och Dennis åkte till det blågula varuhuset, IKEA, för att handla ett "draperi" till tvättrummet. Blev såklart lite mer saker som fick följa med hem.. Vi köpte en ny stekpanna, det blev jag sjukt glad över! Blev entillbeingare också. Idag ska Dennis prata med sin mormor, vi behöver nämligen en ny soffa typ snaaaaarast. Det blir en svart Ektorp med schäslong och en svart Ektorp-fåtölj. så, dom andra två sofforna ska ut på Blocket, ska bara tvätta i ordning tyget på kuddarna först..

Inte alls egentligen..

Egentligen borde jag vara så stressad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag borde irra runt i lägenheten och leta efter allt jag ska ha med mig, men kläderna är nerpackade, sminket ligger i väskan (ifall det måste fixas till) och jag sitter i godan ro på balkongen och dricker kaffe och röker. Det enda jag kan komma på som kommer göra mig lite stressad är när jag ska gå från Ropsten till jobbet. Det är 1,6 km - inte så långt med andra ord, men jag har aldrig gått den vägen förut. Tur att jag har gps i telefonen, vad skulle jag göra utan min iPhone? <3

DumDennis

Men jippie.. Kul att Dennis somnade. I skrivande stund ligger han i sängen och sover som en stock. Ska släcka åt honom och så alldeles strax, efter att jag varit ute och rökt. Sen ska jag bädda ner mig i soffan istället för i sängen. Jag har jättesvårt att somna om jag får somna ensam eller själv. Med ensam menar jag ensam. Ingen annan i närheten. Med själv menar jag att somna bredvid någon som redan snarkar som en gris. Blä.

Det blir nog att jag somnar till teven ikväll..

Älsklingens arbetsbil :)

img_6591 (MMS)

Älsklingens arbetsbil :)

Jippie.

Helt slutkörd idag. Har en frän app på min iPhone som räknade ut att jag, på ungefär tre timmar och tjugo minuter, sprang nästan en mil! Coolt, aldrig orkat gå så långt tidigare, men det är klart.. Jobbar man så jobbar man och då är det kul att springa (läs: gå)! Meeeen nu är jag iallafall hemma igen. Efter jobbet tog jag mig en sväng till Carro i Södertälje. Hade tänkt hinna umgås med henne en stund, men Dennis jävla arbetskollega som skulle hämta mig kom när jag hade varit med Carro i typ.. 20 minuter eller något sånt. Bajs på hans kollega!

Just nu sitter jag och glor, har recis löst ett probleeeem med BBB. Haha, så det kan gå ibland ^^

Det händer väldigt sällan att jag äter fru...

img_3806 (MMS)

Det händer väldigt sällan att jag äter frukost, men nu blev jag lite sugen :) God morgon!

En hektisk dag.

God kväll. Jag har precis ätit lite mat. Har ju jobbat sen 10.30 imorse, först på ett ställe i Värtahamnen i 5,5 h. När jag hade slutat där hade jag typ 30 minuters "rast" i väntan på budbilen som jag skulle åka med till nästa ställe. Han kom självklart inte för att hämta bara mig, utan massa mat också som skulle dumpas där jag skulle jobba. Just nu är jag så fruktansvärt TRÖTT! Jag ska gå och lägga mig alldeles strax, orkar knappt hålla ögonen öppna.. Men sånt är livet ibland. Jobbar imorgon också, 10.30-14.00 eller 16.00. Beror på hur det ser ut när lunchgästerna har gått.. Och på lördag - jag bävar inför den dagen - ska jag jobba på min chefs bröllopsmiddag! Tretton timmar blir det då ungefär, men det är helt okej. Måste bara se till att ha med mig ett par extraskor så jag kan byta mellan varven.. Nu har jag rökt klart, så jag ska borsta tandsingarna, tvätta av mig sminket och sen gå och lägga mig! Godnatt.

That's what I'm about to do..

img_4205 (MMS)

That's what I'm about to do..

Dagens spåkula på Facebook.

img_5537 (MMS)

Dagens spåkula på Facebook.

Lite för mycket, va?

Blä, jag har fastnat. Framför datorn, var annars? Jag måste försöka hitta någon motivation till att städa eller göra något annat aktivt.. Om ett par timmar ska jag iallafall ner i centrum och sätta in pengar på Dennis konto. Haha, vi skulle ta ut 400:- från bankomaten igår.. Dennis tryckte lite hårdare på knapparna med siffror, bara för att dom är så tröga. Så ja, han trycker in en siffra i taget; 4, 0, 0, 0... 4000:- fick han ut istället för 400:- och så gick det inte trycka på avbryt transaktion heller. Men jag kommer få lite motion idag då, alltid trevligt!

Nu måste jag ta tag i livet här känner jag lite spontant sådär, va..

Pirates Of The Caribbean

Igår var jag och Dennis på bio och såg Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides. Riktigt bra! Meeeen.. Jag gör inte misstaget att gå på 3D-bio en gång till. Mina ögon får anstränga sig jättemycket, jag ser suddigt, hänger inte med i bilden alls.. Det var verkligen inte kul. Dessutom åkte dom där jävla 3D-glasögonen ner hela tiden, så jag fick stta och hålla i dom för att dom inte skulle glida neråt näsan. Dom var tunga, otympliga och allmänt.. träliga. Men filmen var bra iallafall, och det var ju ett plus i kanten! Får se om det kanske blir bio med hjärtat innan helgen igen, har ju två gratisbiljetter. NAJS!

Annars händer det inte så mycket.. Jag håller på att tvätta, ska slita bort alla lakan och så ur sängarna också och tvätta allt det. Och så ska jag diska, dammsuga i alla rum, skura rent i badrum+lilla toaletten. Mm, jag vet. Jag har ett ruskigt innehållsrikt liv at the moment.

Hörs sen!

Arbetsintervjuuuuu.

God morgon. Sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig, dom skulle ringt fem över ungefär, men nu är klockan strax tjugo över. Tror att jag har fått urinvägsinfektion, såklart.. Blä på den.
Idag ska jag på en arbetsintervju, heltidsjobb inne i stan som servitris, får se hur det går med det. Torsdag, fredag och lördag ska jag jobba i Värtahamnen, naaaaajs!

I söndags åkte vi ner till Göteborg och lämnade Christopher hos sin pappa och hans fru. Vi satt och pratade lite om hur vi ska göra med skolgången och allt det där när det väl är dags och jag har nu fattat ett beslut som känns både rätt och fel. Men ja, vi tar det som det kommer. Det kommer bli superbra iallafall!

Nu ska jag ringa vårdcentralen för att se om mitt nummer fortfarande är registrerat..

"Men ser man på! En vacker blomma!"

img_6602 (MMS)

"Men ser man på! En vacker blomma!"

Min lille sjukling :(

Trött tjej a'la carte idag. Dennis väckte mig halvfyra imorse, har varit uppe sen dess förutom kanske tio minuter som jag slumrade till imorse. Drygt, jag vet.
Ticke blir hemma från dagis imorgon, han har haft feber ikväll, 38.9.. Stackars lilleplutt. Men han kommer bli frisk så fort han ska hem till sin pappa (på söndag), det kan jag nästan lova.
Jag tycker det är jättetrist att han blev sjuk just den här helgen.. Hade verkligen sett fram emot att få en HEL helg borta från Stockholm, två nätter hos syrran och hennes familj och sen bilfärd ner till Göteborg.. Sen tillbringa typ4-6 timmar helt ensam med Dennis i en bil - det vet jag däremot inte om jag pallar. Haha på den liksom.

Jag är aptrött, så jag ska bara skriva klart det här, ta upp Ticke för sista kissen och sen ska jag SOVA. Hoppas bara jag somnar ordentligt. Brukar ha jättesvårt att sova när jag inte får göra det på mitt sätt.

Byebye.

<3

Kolla vilken bamsebula Ticke har fått!

img_4493 (MMS)

Kolla vilken bamsebula Ticke har fått!

Hemgång

Nu har jag slutat, sitter på bussen på väg till Solna station. Imorgon är det jätteviktigt att jag kommer till jobbet i tid, för vi ska möblera om i två konferensrum och sen ska jag få lära mig hur man gör beställningar på kakor och bullar. På måndag kommer jag arbeta ensam, så då ska jag även få en hotellnyckel som passar till alla dörrar på hotellet. Känns riktigt nervöst, men jag fixar det här!

Sovmorgon!

Jag försov mig imorse. Dååååligt! Men jag är på väg till jobbet nu, blir nästan två timmar sen, hualigen! Och så slutar jag tidigare idag, redan tio i ett. Naaaajs! Jag ska nämligen till läkaren med Dennis, efteråt ska vi hämta Ticke på dagis och sen hem och laga mat. Nu ska jag kliva av bussen, I think..

Jippie-ka-yeeey!

Jag hade bokat tid till på lördag för att jag skulle fixa mina naglar, meeeen det sket sig. Jag ska inte göra naglar den här månaden heller, det får bli någon annan gång när jag har jobbat arslet och humöret av mig.
Just nu står maten i ugnen, vi sak äta lasagne. Gjorde en liten lat grej, jag köpte nämligen lasagnemix. Jag AVSKYR halvfabrikat och mixer och sånt, men jag kände att jag var tvungen att prova. Så, ja.. Vi får väl se hur den smakar när den kommer ut ur ugnen.

Nu ska Ticke lära mig hur man sjunger Batman-sången.

See you later, fuckers.

Jaha, dags igen..

På väg till jobbet nu.. När klockan ringde näst sista gången, 04.28, så ställde jag ytterligare ett larm 04.35. Bara för att upptäcka att jag vaknade 04.58. Stress! Rusade upp, plockade i ordning mina saker, målade mina ögonbryn och sprang iväg. Fortfortfort! Kom fram till busshållplatsen lagom till att bussen kom. Men fy bubblan vad jag är trött! Klev upp halv fem igår, somnade vid elva-halv tolv någon gång i natt, och så upp fem! Det är inte okej med på tok för lite sömn för mig! Ikväll går jag och lägger mig när jag har lagt Ticke. Punkt.

I övrigt var eftermiddagen helt värdelös igår. Vi beställde hem pizza från Andra Sidan. Barnpizzan jag beställde till Ticke var lika stor som en vuxenpizza och kostade dessutom lika mycket. Hujedamej..

En glömd verksamhet

Jag är så trött att jag glömde halva tankeverksamheten på jobbet. Inte okej. Jag mår illa bara för att min sömn inte fungerar som den ska. Jag känner mig dåsig, seg och helt ur fokus. Vill helst av allt bara lägga mig och sova när jag kommer hem, men det blir inte så, för då vet jag att jag inte kommer somna ikväll. Blä. Tåget kommer nu, ciao!

Träningsvärk.

Jag har så fruktansvärt ont i mina höfter och i ryggen idag. Hade helst velat stanna hemma, men jag behöver jobba lite grann så Dennis slipper stå för både hans och min och Tickes försörjning. Christopher är hemma med Dennis idag eftersom det är planeringsdag på dagis.. Sen resten av veckan lämnar Dennis på dagis och jag hämtar igen vid 16-snåret. Skönt att det blir max 8 timmar om dagen denna vecka.

Imorgon behöver jag, btw, inte åka förrän en hel kvart senare än vad jag gjorde idag! Det känns helt gudomligt, för det innebär att jag har en kvart extra på mig att göra mig i ordning på morgonen. Helt lovely!

Winners Grill i Jakan har brunnit igen. Ve...

img_4388 (MMS)

Winners Grill i Jakan har brunnit igen. Verkar ju rätt nödvändigt att tända eld på det stället..

Ett stycke tröttmössa.

Jag är förbaskat trött! Vid middagen höll jag på att somna, men det är inte dags för det riktigt än. Först ska jag ta ett bad, hänga tvätt, och fixa lite till.. Sen är det äntligen dags för sängen! Läääängtar som sjutton.

En jobbig natt.

Idag är min prins hemma med Dennis. Jag jobbar fram till 15, och efter det ska jag hem och ta det lugnt. Jag ska laga lite mat och så, sen kommer det bli dötid framför teven eller i sängen direkt. Låg vaken skitlänge igår och tänkte, ibland behöver man göra det.. Det värsta är bara att tankarna jämt börjar snurra när jag faktiskt måste sova. Låg t.o.m och räknade sekunder igår.. Tick.. Tack.. Tick.. Tack.. Sjukt jobbigt. Men ja, nu är jag iallafall på väg till jobbet. Bussen var fem minuter sen, så ja missade tåget jag egentligen skulle ha tagit. Och så har jag självklart inget nummer till någon av dom ansvariga. Whatcha gonna do?

Ticke har trillar ner på golvet och dragit...

img_5089 (MMS)

Ticke har trillar ner på golvet och dragit med sig täcket i sömnen.. Med detta inlägg säger jag godnatt!

Helg? Nä, inte riktigt än va..

Vi har varit ute en sväng idag, i Riddarparken faktiskt (ovanligt, va?). Det var jättekallt och Ticke ville inte ens leka, så vi gick hemåt igen vid halv två. Dennis lillasyster är här och leker lite med Christopher, får se om hon stannar kvar och äter också. Vi ska äta torsk, potatis och äggsås. Det är första gången jag gör den maträtten, vi brukade äta det när jag var liten och jag har längtat efter att äta det!

Imorgon ska Dennis mamma vara barnvakt åt min lille plutt, jag ska jobba och Dennis ska iväg med jobbet och hitta på massa skojaiga saker. Jag har jobb imorgon och på söndag på Polstjärnan, måndag-fredag på Frösundavik och sen är det helg och då sticker vi till Motala på lördagen och till Göteborg på söndagen. Sen är drt jobb måndag-fredag på Frösundavik igen, kul som fan! Dock kommer det kännas som noll fritid alls, måste kliva upp redan klockan 4 på morgonen för att hinna i tid.. Men jobb är jobb och det är det här jag vill göra. Nu ska jag fortsätta med maten, hörs sen!

God morgon!

img_2928 (MMS)

God morgon!

Jag älskar den här människan otroligt jävl...

img_6620 (MMS)

Jag älskar den här människan otroligt jävla mycket. Han gör mycket för mitt liv, fixar lyset i min tillvaro emellanåt och så. Kärlek!

En liten brännskada.

Jag har bränt mig lite grann på axlarna. Det gör inte så värst ont för tillfället, men med tanke på att jag suttit ute i solen även idag så tror jag att jag vet vad jag har att vänta imorgon. Ajsing, säger jag bara. Btw, när jag och Ticke var på väg ner till Riddarparken idag så började han prata om barn. "Vill du ha ett barn till, mamma?" frågade han. Jo, men det vill jag sa jag då. "Men om du får ett barn till, kommer jag försvinna då? Måste jag gå bort från dig?". Hrmf.. "Nej, verkligen inte! Jag kommer vilja ha dig också!" förklarade jag. Sen undrade han om jag skulle kunna älska två barn, och ja.. Självklart skulle jag det! Jag skulle inte tacka nej till ytterligare en liten knodd, men jag skulle vara noga med att visa Ticke att jag älskar honom också. Bara för att det kommer ett tillskott till familjen kan man inte "glömma" den förste.. Nej, nog om det.

Dennis ligger och snarkar bredvid mig. Han är rätt söt när han sover, haha.

Ett stycke underbaring äter glass <3

img_3021 (MMS)

Ett stycke underbaring äter glass <3

Riddarparken

Ja, nu har vi verkligen invigt Riddarparken även för i år. Idag var Christopher som sagt hemma från dagis, så vi gick ner till Riddarparken, kom dit runt halv tolv ungefär. Men först gick vi in på H&M för att köpa en keps, jag hittade en som jag  tyckte var helt okej, lite färgglad sådär. "För tråkig!" sa Ticke och hittade en annan keps. En vit. Den var visserligen rätt snygg den också, men.. Det känns lite dumt att ett barn ska ha ett vitt klädesplagg. "Den här är perfekt!" sa han när han provade den och tittade sig i spegeln. Ja, okej då. Han fick den.



Nu är kepsen dock lite grå på skärmen, men Ticke gillar den och det är ju huvudsaken, haha.
Den här sommaren blir tredje sommaren för Ticke i Riddarparken, för mig med. Jag växte ju nästan upp i den parken, jag älskade att vara där! 2009 hade dom flera olika kaffemuggar, ingen var den andra lik, och jag hittade en favorit bland dom muggarna. Jag drack ur den varje dag. 2010 bytte dom ut alla muggar till tråkiga IKEA-muggar och jag trodde att dom skulle slänga min också - men icke. Och det här året finns min mugg fortfarande kvar! Jag frågade inte efter den i måndags när jag var där, för jag tänkte att dom kanske hade glömt bort det, eller slängt den.. Men så igår när jag och Ticke var där, så fick jag min efterlängtade mugg! Och ja, kaffet blir mycket godare i den muggen än i andra.. Basånivet.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med den stora prinsen (han som tror att han är kung hemma).

Det vackraste.


Christopher sitter och tittar på Pippi Långstrump för tillfället och när den är slut är det dags att bege oss hemifrån. Han kommer få bestämma vilken lekpark vi ska till, men känner jag honom rätt så vet jag vilken det blir.


Det vet duva?

Den där duvan som jag har berättat om i tidigare inlägg har inte visat sig på ett par dagar, den tog väl semester.. Men när jag satt ute på balkongen för en liten stund sen kom den flygande. Jag fick lite smått panik och gav ifrån mig ett illtjut, och då flög den iväg - bara för att komma tillbaka efter en halv minut igen. Då gick jag in. Det måste vara något fel på den, för den försöker nog bygga bo på balkongen ovanför oss. Den har väl försökt på våran balkong också, men det går inte för sig för varken mig eller Dennis.

Christopher är ju som sagt hemma från dagis idag, och vi ska väl börja göra oss i ordning för en utedag alldeles strax. Jag tror att vi tar oss en sväng ner till Riddarparken, han älskar den!

Hemmadag.

God morgon.. Jag är jättetrött, har inte alls sovit bra i natt. Jag drömde konstiga drömmar, vaknade titt som tätt och så. Idag kommer jag få stå ut med att jag är trött. Det blir inget dagis för Ticke idag, jag mår lite illa och har dessutom en sprängande huvudvärk.. Så jag frågade Christopher om han ville till dagis eller vara hemma: "Jag ska ta hand om min sjuka mamma!" svarade han. Vi kommer nog gå till Riddarparken, annars blir det en sväng i naturen iallafall så att grabben får andas frisk luft.

Christopher, min stora prins!

Igår var vi iväg till BVC innan vi åkte till dagis. Christopher har vuxit en hel decimeter på ett år, woho! Numera är han faktiskt hela 103,5 cm. Långeman, haha! Han hör bra (tycker det är konstigt mtp att han aldrig hör mig..) och ser relativt bra. Iaf på höger öga, på det vänstra såg han lite sämre. Han ville inte hoppa på ett ben och ville inte gå balansgång och så ville han inte rita en gubbe, men det gör inget. Han är världens bästa 4-åring för mig ändå. När vi var klara där åkte vi till dagis och när vi kom dit berättade pedagogerna att prins Daniel hade varit där, alltså gått förbi gräsmattan där dom var. Vi missade tyvärr det.. Efter dagis åkte vi till BUP, där vi konstaterade att vi ska fortsätta gå ett tag till.

Jag tycker det känns trist, det här med Tickes förskola.. Jag trivs inte alls med att ha honom där, jag känner inte att jag kan lita på att personalen kan hålla koll på alla 17 barn samtidigt. Det är 3-5-åringar på Christophers avdelning och det finns bara 3 pedagoger.. Känns lite mycket med nästan 6 barn/pedagog..

Tröttare än dig.

Det här inlägget har inte publicerats ännu, skrev det i söndags.

God morgon!
Igår jobbade jag i Solna. Det var hur kul som helst, men jag kände nog att jag tappade lite fokus när alla grabbar jag jobbade med hellre ville titta på alla söta mammor som fanns i restaurangen. För ja, det var ju mammablogg-gala igår, runt 180 tjejer fanns på plats. Jag hade egentligen velat gå på själva galan, men jag hade inte riktigt råd.. Dessutom fick jag ju ändå chansen att "vara med" på den eftersom jag jobbade där!
Maten som serverades såg riktigt god ut, men jordärtskocksoppa är nog inte min grej alls. Resten var säkert superb! Vi som jobbade skulle få ta del av desserten, men av någon anledning fanns jag inte i köket vid det tillfället, så när jag kom tillbaka var allt slut, typiskt!
Såg skitmånga snygga klänningar igår, och ännu fler par snygga skor! Gaaah, jag behöver nya skor, btw..

Nu ska jag hinka i mig lite mer kaffe, för om ett tag ska jag åka in till stan och äntligen få träffa min prins igen. Jag har saknat honom som bara den.. Och så finns ju vetskapen om att han, om bara två veckor, ska ner till Göteborg igen och vara borta 14 dagar.. Det suger att hans pappa bosatte sig i Göteborg..

Blodbad.

Jag sitter just nu i soffan, är skitirriterad av ingen anledning alls egentligen. Men jaaaops, så blir det när man är tjej och har jävla niagarafallen mellan benen. Låter inte så mysigt, va? Tänk då på stackars Dennis som får stå ut med att jag är skitarg, utan att han vet varför. Men ja, han är kille och man ska ju inte förvänta sig speciellt mycket av sådana.. Nu ska jag ut och röka, hoppas bara att den där duvan har dragit till något annat plejs. Imorgon är det jobb som gäller för mig, 16-23/34, så vi var faktiskt iväg och köpte en svart slips till mig idag :) Jag hat aldrig kunnat knyta slips tidigare, men av någon underlig anledning lyckades jag knyta en riktig slipsknut! Lyyyyycka. Rökdags, sen ska jag nog lägga mig i sängen och mysa med min älskade pojkvän. Me lööööjk it <3

Jag har en riktig fobi, eller två.

Jag är LIVRÄDD för myror och andra småkryp. Jag är LIVRÄDD för fåglar, speciellt duvor. Jag får panik, på riktigt. Jag kan inte ens gå ut på balkongen nu bara för att det är myror där, och till råga på allt så är det en jävla duva som flyger in på balkongen hela tiden och sätter sig på balkongräcket och stirrar på mig med en tom jävla blick. Det är nästan som att den säger jag vet att du är rädd, haha, och jag sitter här för du vågar ändå inte göra något! Jag klarar verkligen inte av äckliga småkryp och fåglar. Inte ens vanliga jävla burfåglar, jag får lite smått panik här alltså. Funderar på om jag ska ta och ringa Dennis mamma och kolla när hon är hemma, så att jag kan gå dit och vara en normal människa, för där har dom minsann inga duvor som stirrar på mig. Blä, jag får rysningar över hela kroppen! Jag tycker det är så obehagligt.. Det här skrämmer mig mer än att gå ensam i en park en mörk höstnatt, typ. USCH.

Godnatt! <3

Vad gör man egentligen när man har tråkigt? Jag sitter vid datorn och kollar runt samtidigt som jag tittar på TV. Och så tänker jag alltid "jag kanske ska gå och lägga mig?", men ikke. Jag väntar uppe till sista sekund typ. Jag hatar verkligen att gå och lägga mig ensam, för det känns så.. Ensamt. Jag tycker om att bli omhållen på natten, bli pussad på pannan lite då och då och typ krypainunderskinnetpådenjagsovermed=Dennis, men jag låter bli det sista.
Han slutar vid tre, alltså bara om 1½ timme. Känns som en hel evighet, så ja. Jag går och lägger mig. Tror dessutom att min andra loverboy John B. Lund ligger och väntar på mig ;)

Ridin' solo

Blääää, det är TRÅKIGT att bara sitta hemma och glo. Jag kan ju inte direkt gå någonstans heller med tanke på att QSEC ska komma hit och lufta elementen.. Men ja, jag har väl roat mig någorlunda bra iallafall = städat, tvättat, vikt kläder och lagt in i garderober och byrå, plockat och vilat. Jag tror att jag ska försöka hitta på något som jag och mitt stora hjärta kan äta till middag idag.. Jag funderar på att göra någon pastasås och ha pasta till (såklart), behöver bara få lite fantasi när det gäller matlagning nu. Dennis ska iväg och spela ikväll, så jag blir solo heeeela kvällen lång. Lär väl inte hitta på något speciellt, men det skulle vara kul att göra.. Något?

Jahaja.

Jag har precis ätit lite frukost, fast jag har varit uppe sen kvart i åtta. Två kokta ägg blev det, typ det enda jag får i mig på morgonen.. Och kaffe såklart! Jag ska alldeles strax brygga lite mer kaffe, och sen ska jag ta itu med vardagsrummet.. Måste försöka få någon ordning på allting. Det känns inte alls kul att komma hem och ha massa grejer med sig - och sen finns det ingenstans där jag kan lägga av mig det.. Förutom på golvet eller den lilla bänken i köket. Men ja, det löser sig.

Idag ska det komma några människor hit och lufta elementen, någon gång mellan 8-18 kommer dom. Eftersom klockan är två snart så har dom drygt fyra timmar på sig.. Jag avskyr verkligen att sitta och väääänta...

Stackars lilla orm :(

Haha, btw.. När jag städade i Tickes rum idag gick jag igenom lådorna för att torka ur dom och så. Vet ni vad jag hittade?


Han har väl antagligen råkat pilla sönder den stackars ormen och sen gömt den i lådan under en bok, längst in.. Säkert för att jag inte skulle se den. Men jag ska vara en duktig mamma och laga ormen och lägga den på hans kudde tills han kommer hem på söndag (!!).
Och ja, jag saknar honom otroligt mycket! Jag vill att han ska komma hem nununu så att jag fårr pussa och krama på min prins och säga att jag älskar honom MEST av allt i hela världen. Och så vill jag laga hans favoritmat; korvsoppa - mest för att jag själv är så sugen på den, mwhah.

ingenlattemamma

Haha, ja.. Anledningen till att jag faktiskt valde att byta om till ingenlattemamma är för att jag faktiskt inte ens dricker latte. Jag mår illa av den varma, skummade mjölken.. Nej, då är en hink kaffe med massor med KALL mjölk i heeelt underbart!

Idag har jag städat lite, fixade i ordning i köket och hallen och i Tickes rum. Och så har jag varit duktig och slängt i två maskiner tvätt som numera hänger på tork. Vattnat växterna har jag gjort också och min fina tomatplanta som jag fick av Dennis mamma börjar växa till sig! Jag är så stolt över att den fortfarande lever.
Jag har faktiskt varit nere i centrum en sväng idag också, träffade Nathalie och Denise och lille Vincent och en kompis till N och D. Jag var inte på så bra humör, så jag drog hemåt efter en stund och fixade mat och så.

Dennis ligger i soffan och sover men jag ska väcka honom alldeles strax, för jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mig i stora sängen helt själv :( Det blir liksom lite ensamt då..

Nu är det dags för mig att säga adjö,

ADJÖ.

Tröttare än dig.

God morgon!
Igår jobbade jag i Solna. Det var hur kul som helst, men jag kände nog att jag tappade lite fokus när alla grabbar jag jobbade med hellre ville titta på alla söta mammor som fanns i restaurangen. För ja, det var ju mammablogg-gala igår, runt 180 tjejer fanns på plats. Jag hade egentligen velat gå på själva galan, men jag hade inte riktigt råd.. Dessutom fick jag ju ändå chansen att "vara med" på den eftersom jag jobbade där!
Maten som serverades såg riktigt god ut, men jordärtskocksoppa är nog inte min grej alls. Resten var säkert superb! Vi som jobbade skulle få ta del av desserten, men av någon anledning fanns jag inte i köket vid det tillfället, så när jag kom tillbaka var allt slut, typiskt!
Såg skitmånga snygga klänningar igår, och ännu fler par snygga skor! Gaaah, jag behöver nya skor, btw..

Nu ska jag hinka i mig lite mer kaffe, för om ett tag ska jag åka in till stan och äntligen få träffa min prins igen. Jag har saknat honom som bara den.. Och så finns ju vetskapen om att han, om bara två veckor, ska ner till Göteborg igen och vara borta 14 dagar.. Det suger att hans pappa bosatte sig i Göteborg..

En målande beskrivning av hur jag känner mig idag:

...

Tro på dig själv, för det är den enda personen du aldrig förlorar.

Måndag morgon..

.. och jag sitter här och dricker kaffe. Idag ska jag städa (!!!!). Det ser ut som om en orkan har dragit fram genom lägenheten, not nice. Jag ska tvätta någon maskin tänkte jag, och så ska jag DISKA. Och lite senare idag ska jag sticka till Bro och fixa i lägenheten där också, har en del grejer som måste göras.

I lördags var jag hemma hos Emily. Jag hade så sjukt roligt heeeela kvällen, förutom en timme ungefär då det var lite annat som hände. Men annars var det lugnt. Vid ett, tror jag, drog jag, Emily och två av hennes killkompisar till Sportbaren och dansade ända till stängning. Mm, det var kul.

Nu ska jag börja städa, känner inte för att skriva något mer nu.. Hörs sen!
RSS 2.0