Be with someone who deserves you.






Och nu är du här.

?


Det är så lätt att förbise allt annat, men ett litet snedsteg märker alla. Inga undantag. Dom märker så fort du gör fel eller inte kan hjälpa, men när finns dom för dig?


Bara resten av veckan kvar :)

Idag, på min lediga dag, vaknade jag galet sent! Haha, 15.54 stod klockan på. Vaknade verkligen till liv då och insåg att, shit! jag har sovit bort hela jävla dagen! Galet. Undrar hur jag kommer sova i natt. Känner mig lite mossig i huvudet, men det är säkert så bara för att jag sov i typ tolv timmar. Eller vad tror ni?



Imorgon ska jag jobba på cafét. Känns sådär att komma tillbaka dit efter två dagars ledighet (varav en då jag var sjuk). Jag behöver ett arbete där jag kan utvecklas hela tiden, jag klarar inte av att stå och stampa på samma fläck om och om igen. Men ja, dock är det kunde att jag trivs satan så bra på jobbet! Kommer inte lämna det på ett tag.


Ikväll skulle jag egentligen varit ledig, men min bättre hälft har slitit som ett vilddjur senaste månaden (månaderna) och behövde få vara ledig, så jag tog hans pass. Det här jobbet är också jävligt kul! Dock finns det väldigt skumma människor som spelar. Vissa lägger bara in 20kr och gråter nästan blod om dom förlorar tjugan. Andra slänger in flera tusen och går sen med en liten axelryckning om dom förlorat. Och så finns det dom som skriker, svär och har sig oavsett hur det går. Dom värsta är dom som "ska slå sönder bordet, dig och alla runt omkring". Men äh, bara ta folk med en nypa salt egentligen. :)


If only you.






Godmorgon tisdag..

Som ett jävla brev på posten kom migränen och bankade på idag. Eller ja, redan i natt faktiskt. Det gör så ont precis bakom ögonen där det sitter. Fy!
Ringde min kollega och hon tar mitt pass idag, men då hoppas jag att migränhelvetet försvinner också! Jobbar lördag istället för henne.



Annars går väl allting som det bör göra. Jag lever mitt lyckliga liv, utan massa konstiga bekymmer och bråk. Jag är så glad att dom personerna jag har i mitt liv just nu, det är dom jag behöver. Det är dom som gör mitt liv komplett.



Så fint.

Hela mitt liv har jag väntat på att just du ska säga det till mig. Just du. Ingen annan.



Fredag!

Åh, längtar tills ikväll! Ska sova ut ordentligt, för jag är ledig imorgon. Vid sju imorgon kväll ska vi på julbord med jobbet, och eftersom jag är ledig på kvällen också behöver jag inte stressa till något annat jobb! Sjuuuukt skönt.

Igår var jag i Tumba och fixade till mina naglar, så fräscht med fransk manikyr. Och nu är det mina egna naglar vara, inte några tippar. Har aldrig haft naglar såhär länge förut, lyckas alltid slå av dom annars. Men inte nu! Känner mig fräsch på händerna :)


Trötthet.

Jag måste börja ta min kropps signaler på allvar. Det funkar inte att jag inte sover tillräckligt mycket, 3-4 timmar/natt är för lite för att jag ska orka vara pigg och glad och för att jag ska orka ge 100% på jobbet. Jag har fem timmar kvar på jobbet nu, men det känns som en evighet. Blä! Jaja, what to do?

Igår var vi på Drottninghof och åt middag. Jag tog laxfilé, sjukt länge sen jag åt fisk! Det var hur gott som helst, var mätt fram tills nu typ, haha! :)



Ett inlärt beteende.

Inlärda mönster är svåra att bli av med. Man tänker att man ska göra allt för att ilskan inte ska blossa upp, för att tystnaden inte ska inta vardagen. Och man gör allt. Fast på fel sätt. Helt fel, så det drabbar en själv i slutändan iallafall. När man har levt kontrollerat i flera år, och sen helt plötsligt har friheten att göra vad man vill - när man vill.. Det är otroligt svårt att tro att det är sant. Och som om det inte var svårt redan där, vad blir det då när man inte vågar göra något? Eller när man inte vågar säga någonting?

Det borde finnas hjälpprogram för "såna som mig" (ja, jag skrev nyss det jag skrev). Märkligt att jag själv har upptäckt att jag faktiskt har blivit skadad psykiskt av beteendet som var. Och alla som såg, alla som ville hjälpa och försökte prata mig ur allt det där. Och så lilla jag då, som viftade bort hjälpen, jag såg den mer som något som försökte stjälpa omkull mig. Mönstret sitter kvar i mig, och nu vill jag bara bli av med det.


Friday night.

God kväll kääääära läsare! Eller ja, det är ju natt.. Jobbade ikväll, hade praktikant igen. Hon har verkligen blivit duktig, blir så glaaaaad så.




Just nu är jag på Medusa och tittar på när min kusin jobbar fingrarna och hjärnan av sig. Lovely life, huh?

Imorgon är det lördag, jag är ledig under dagen men jobbar på kvällen. Huuuuur underbart som helst! 

Torsdag eller måndag. Välj själv.

Hela den här veckan har varit knas. Igår var jag tvungen att dra två timmar tidigare från jobbet för att åka till tandläkaren. Hade sån jävla tandvärk! Han påbörjade en rotfyllning, och det gjorde åt helvete ont. Ska dit på tisdag igen och fortsätta, sen är det ett besök till innan det är klart. Kommer kännas tomt på kontot när allt är klart, drygt 3500 kommer kalaset gå på. Han skrev ut penicillin också, bara försäkerhets skull.

I tisdags flyttade vi! Lyckan är gjord i åtminstone 5 månader framåt. Alla kläder ska packas upp nu, sen är vi typ klara. Jag har inte varit såhär lycklig på länge!


Just nu.




Lööööördag!

Vi kom hem sent i natt, runt 4-tiden. Somnade kanske vid fem, klev upp 8.30 och nu är jag på jobbet sen två timmar tillbaka. Den här arbetsdagen får gärna ta slut jävligt fort, kanske hinner lägga mig och sova en timme innan nästa jobb börjar då..



Snart slut!

En timme och 45 minuter kvar tills jag slutar! Tjohooo, skönt. Ska åka och släppa mitt hjärta på hans jobb då, sen äta och sen jobba :) har en praktikant ikväll, så jag ska mörda mitt huvud med att lära henne Black Jack. Yeey..

Fredag.

Och så har det blivit fredag. Veckan har gått galet fort, iallafall för mig. Jobbar till 18 idag, och då ska jag köra min bejb till jobbet för att sen åka vidare till mitt andra jobb direkt. Likadant blir det imorgon, fast då ska jag åka till ytterligare ett efter att jag slutat på det andra. Och folk säger att jag inte jobbar så mycket..

Längtar tills den här arbetsdagen är slut. Ska slänga mig i sängen och dö ett par timmar då innan jag åker till cafét imorgon och jobbar. Hua, vilket liv jag har när Ticke inte är hos mig..



Torsdag

Usch, känner mig så seg! Orkade knappt fixa mig i ordning imorse, men det var bara kliva upp och hoppa in i duschen ändå. Lyckades med att sticka in mascaraborsten i ögat när jag sminkade mig, så var tvungen att tvätta bort och göra om igen. Tur att jag kliver upp tidigare än jag behöver då :)

Jobbar 10-18.30 idag. Det värsta med att börja såhär sent är att man aldrig riktigt kommer igång. Kroppen och hjärnan vaknar aldrig till liv riktigt, även fast man försöker kicka igång med kaffe och redbull. Nåväl, det är bara jobba iallafall. Hoppas på att jag får öppna nästa vecka, för då jobbar jag bara 6-14.30 :)



En kväll mitt i veckan, onsdaaaaag!

Efter jobbet idag körde jag mannen till hans jobb. Åkte sen tillbaka in till stan och mötte upp två kollegor för att gå ut och ta ett varsitt glas alkoholhaltig (eller icke alkoholhaltig, välj själv) dryck. Vi började på Underbara bar, ett litet och mysigt ställe någonstans på Söder. När vi kände att vi var klara där gick vi vidare till Medborgarplatsen, till Bar 54. Jag köpte en sjukt god alkoholfri drink, riktigt syrlig, precis i min smak! Tjejerna tog ett varsitt glas vin. Nästa gång jag följer med ut sådär, då tänker jag inte använda bilen, det är iallafall säkert!
Men aaaah. Vi hade iallafall kul :)


Just nu sitter jag och väntar på att min kära karl ska bli klar på jobbet så vi kan åka hem och sova. Om sex dagar har vi ett nytt hem som vi verkligen kan kalla hem! Helt stört vad jag längtar. Vill flytta dit nununuuu! Ligger nära till precis allting, vara någon station ifrån T-Centralen med tunnelbana, 10 minuters promenad till jobbet.. Nära till allt, helt enkelt. Satan i gaaaaatan vad jag längtar!




Mitt i veckan.

God morgon!
Sen förra veckan, när jag började sådär sjukt tidigt på jobbet, har jag vaknat innan mitt larm har ringt. Så olikt mig, för jag brukar alltid (aldrig) vakna efter andra larmet. Telefonen kan ringa en evighet utan att jag vaknar, men både igår och idag slog jag upp mina små ögon innan larmet. Känner mig helt seg i huvudet, men lite kaffe på det så vaknar jag nog!

Om sex dagar flyttar vi! En liten tvåa ska vi bo i, hur skönt som helst! Längtar som fan. Blir en bra prövotid för oss också, för nu kommer vi bo ensamma. Nästan iallafall.. :)


Lite uppdatering

Dagen efter att jag hämtade Ticke förra helgen åkte vi iväg till Ringen för att shoppa. Köpte kläder och skor till honom för 2.500 ungefär. Det kändes så skönt efteråt att ha gjort något riktigt vettigt för pengarna! Det blev lite nya tröjor, byxor och t-shirts, samt lite basic (underkläder, hur tråkigt??). Och så fick faktiskt Ticke välja ut en jacka helt själv. Jag kikade först på en svart jacka, med päls på luvan, som skulle vara perfekt i vinter för honom, den var verkligen jättefin! Men nä, den dissade han satan. Han valde en svart jacka istället. En svart jacka med gula detaljer! "Det är snyggt, mamma!" sa han. Och ja, jackan är snygg. Och Ticke är väl tillräckligt gammal för att få välja en jacka han ska synas utomhus med i vinter? Min grabb <3




Vi har även köpt en spiderman-dräkt. Som han har tjatat om en sån! När han äntligen fick den var han heeeelt överlycklig, han älskar den.





RSS 2.0