God morgon!

Det har varit en väldigt sömnlös natt för mig. Jag hade Anthony inne hos oss och han har vaknat titt som tätt hela natten. Vid sju ropade jag åt Sofie att hon fick ta honom så jag kunde få sova lite.
Vi åtta kom Dylan in och sa god morgon till mig, sen somnade jag om igen. Vaknade för ett tag sen av mamma som väckte mig.

Nu ska jag svepa kaffe och power king, sen duscha och fixa mig i ordning.

Att vara.

Låt mig vara på det humör jag för tillfället är på. Jag behöver lära mig allting på nytt. Låt mig skratta vid fel tillfälle, låt mig gråta vid fel tillfälle. Så småningom blir jag den människa jag så länge önskat att jag kunnat vara.
Låt mig göra misstag när jag egentligen borde gjort rätt från början. Låt mig lära mig rätt och fel på nytt.
Så småningom vet jag vad jag ska göra.

Låt mig bli den jag ska vara.


Lycka.

Alla människor definierar lycka på olika sätt. För mig, just nu iallafall, är lycka att jag förlorat massa onödig vilt. Dock har vikten försvunnit från ställen där jag inte ville att den skulle försvinna.. But still, jag väger några kilo mindre! :D

Imorgon ska jag vara barnvakt en stund på dagen åt mina älskade systersöner. Hoppas att vädret är på bra humör då så vi kanske kan vara ute en stund. :)
Nu ska jag upp och mysa ner mig i sängen framför en film. Ttyl :)

Störande moment.

Det har varit mycket på sistone. Mycket tjat och gnäll och gnat och ännu mera tjat. Folk verkar, av någon märklig anledning, tro att jag inte mår bra. Det är fel. Jag mår så fruktansvärt bra just nu, jag känner mig mer levande än jag gjort på väldigt länge.
Jag gör det jag känner för att göra, lever som jag vill. För en gångs skull är jag verkligen glad på riktigt.

Jag har insett att sättet jag levde på för ett tag sen inte var sunt. Det var inte sunt för någon människa. Det var så mycket lögner och annat som påverkade hela tillvaron på ett otroligt sätt.

Men nu, NU jävlar. Jag är så jävla glad, helafrikkintiden.

! :)

Jag är världens lyckligaste människa!

:)

För bra.


Det känns så bra, precis allting känns bra. Lite för bra, kanske?
Jag struntar i att ta reda på fakta, jag bara lever mitt jävla liv fullt ut just nu och hoppas nog på det bästa. En hel del besvikelser blir det såklart, men det lär man sig nog leva med ändå..



So, you didn't see that one coming?

Så tänkte nog Anthony imorse (6.30!!) när han la av världens blajj i sin blöja. Jag kan nästan lova att stanken som jag vaknade av skulle kunna återuppliva dom döda från år 1347. Utan överdrift! Det var bara för mig att kliva upp, trots mindre än två timmars sömn..

Så ja, nu är jag och alla barn vakna och frukosten ska strax dukas fram. Om ett par, tre timmar ska jag och Ticke till Stockholm eftersom han ska till sin pappa idag.. Blä.
Dom här två veckorna med Ticke har varit helt lovely. Vi har hunnit göra en hel del saker, men även bara varit hemma och inte gjort någonting alls.

Nu ska jag fixa frukost..

Tack.

Jag känner mig så förvirrad.. Jag känner mig så kluven till allting som händer. Jag vill ta ett kliv åt ett håll som är helt främmande för mig..
 
Jag har skrivit och skrivit, raderat texten och skrivit om. Läst igenom, raderat och skrivit om. Jag väljer att inte fortsätta ovanstående text. Inte alls. Jag behöver inte ens göra det, för egentligen vet jag precis vad som händer i detta nu. Jag vet vad som händer i mina tankar och runt omkring mig.
 
Tack.
 

Men tjaaaaa!

Fredag idag! Vet ni vad det betyder?
1. Jag är ledig från jobbet.
2. Jag ska ha tre ungar ikväll. ÅWMAJGADD!
Men det kommer nog gå bra. Jag ska köpa hem lite fredagsmys som vi kan ha ikväll och så ska barnen få välja en film att se.

Jag ska ut och ta en morgoncigarett nu och hoppas på att jag vaknar ordentligt...

:))

Jag skrev ett väldigt långt blogginlägg tidigare som jag valde att inte publicera. Dela för att jag känner mig så oerhört jävla kränkt och förnedrad och dels för att den människa som det handlar om inte ska få den uppmärksamheten.

Jag jobbade igår och idag, 21-01 båda dagarna. Är helt sjukt trött nu efter den sömnlösa natten som var. Igår hade jag nästan inget spel alls, men idag däremot hade jag för några tusen mer. Skönt, för då finns det någonting att göra hela tiden.

Jag ska ut och ta en sista cigg för natten och sen är det dags att göra mig i ordning för sängen.

Ett litet fall.

Jag råkade visst falla hårdare än någonsin.

I'm alive!

Jag vet inte vad jag ska göra eller säga längre. Allting är så jävla komplicerat. Jag vill inte bara flyta med och låtsas veta vad som händer. Jag vill vara en del av mitt liv. Jag vill hänga med! Från den ena dagen till den andra liksom.. Det känns så jävla orättvist att jag inte vet något. Eller vet gör jag, men jag förstår inte. Jag fattar ingenting.

Jeppensijepp.

Igår var jag och Ticke på bio med en vän. Vi såg Croodarna i 3D och för första gången någonsin lyckades jag se hela filmen utan att ta av 3D-glasögonen. Filmen var bra, sådär gullig och så. Sen när den väl var slut fick jag popcorn över heeeela mig.. Jag hade popcorn på ställen jag inte ens visste existerade typ, haha!

Idag ska jag och Ticke ut på promenad med Escobar och Anthony. Sofie aka iväg och övningsköra, så jag ska vara barnvakt åt A. Tänkte försöka hitta någon lekpark där Ticke kan leka av sig massa energi. I Trosa verkar utbudet inte vara speciellt stort, har mest sett lekparker för småbarn. Men jaaaaja, det löser sig.

Nu ska jag fixa i ordning mig och Ticke och lille A.

Måndag, va?

Jaha, nu har det gått lite mer än en vecka. Jag och D är inte tillsammans längre, och jag är väl på G att flytta därifrån. Eller, jajaaaa okej. Jag har typ redan gjort det. Känns som att det blir som för några år sen när jag flyttade runt till höger och vänster.. Men det är det värt, för tillfället iallafall.

Jag och Ticke är i Trosa hemma hos Sofie och barnen. Veckan som gått har varit rätt katastrof bland barnen, dom leker typ aldrig snällt med varandra, haha. Men det är kul att vara här, skönt med lite socialt liv för omväxlings skull!

Igår somnade jag med Ticke i sängen, redan vid åtta! Vaknade vid åtta imorse sen, så jag har väl typ sovit ut efter nätterna utan sömn..

Jag och Ticke ska snart åka iväg och hitta på någonting roooooligt. Typ. :)

Det blev ett väldigt osammanhängande inlägg idag, men what to doooo?

May. 01, 2013

RSS 2.0