Varje dag är en utmaning

Jag har alltid varit en människa med tusen bollar i luften. Jag ska alltid göra hundra saker samtidigt och allt ska gå superfort och helst så smidigt som möjligt. Dock är det ju nästan alltid så att ju fler kockar desto sämre soppa, vilket jag har fått erfara ungefär hundra gånger bara det här året. Meeeen det gäller bara att ta nya tag och satsa ännu hårdare istället.

Jag byter, som ni säkert vet vid det här laget, jobb som en annan byter underkläder, haha. Nu har jag, förhoppningsvis, hittat ett jobb där jag faktiskt kan stanna länge och utvecklas både på en personlig nivå och inom min yrkesroll. Varje dag är en ny utmaning, och det är nog lite så man får se det med livet också, eller hur?


Hur går tankarna?

..eller av att vara jävligt lögnaktig..


Känner mig så trött på vissa människor.. Att ljuga om småsaker är en sak, men när det kommer till riktigt stora saker.. Nej. Inte okej. Att ljuga bara för pengars skull, och sen påstå att det stämmer trots att alla vet att det bara är lögn, det är åt helvete fel. Tankesättet hos en person som beter sig så är helt knäppt. Man måste ju nästan ha någon form av störning i huvudet för att ens komma på tanken? Dom tänker säkert att man kan lura hur många som helst på pengar och allt vad det är, bara man själv klarar sig ekonomiskt.


Tre dagar in på nya året...

... och jag kan inte annat än att se tillbaka på 2014 med visst hat. Dom första tre-fyra månaderna var perfekta (nästintill iallafall). Sen kom ett helvete i någon månad innan sommaren visade sin sköna sida och tog med sig lycka. Så fort sommaren var slut var även årets "smekmånad" slut. Helvetet brakade lös, allting var kaoskris&helvete och jag hade ingen att vända mig till med mina problem.
I november åkte vi till Thailand, var borta i 15 dagar. Det var fint, varmt, skönt. Vi festade hur mycket som helst, vi åt mat från stånd på marknader, vi blev lite magsjuka, vi åt på bra restauranger.
Vi kom hem igen och nu var det en månad kvar till jul. Jag skaffade nytt jobb på ungefär två sekunder, jag blev av med en väldigt nära vän, jag förlorade kontakter som jag aldrig i mitt liv skulle valt bort frivilligt. Jag jobbade och slet arslet av mig, jag fick ytterligare ett jobb, jag förlorade en del av min självrespekt.
Nittonde december kom min grabb hem, jag stressade ihjäl mig för att hinna köpa julklappar, jag var hemma och vabbade, och på självaste julafton åkte jag in till stan och bytte en julklapp, köpte fler julklappar och stressade ännu mer.

Men. Nu är det januari och jag har tagit tag i mig själv och i mitt liv. Förändringar kommer ske, men jag vet fortfarande inte om dom kommer vara synliga för andra.





RSS 2.0