2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag sa ifrån. Jag fick nog. Det var det bästa jag någonsin gjort kände jag då.


Hur har ditt 2013 varit?

Det har varit upp och ner. Mest neråt faktiskt. Hade mycket ångest, många tankar på att fly livet från Stockholm. Få en chans att starta om i en ny stad med nya bekantskaper. Ungefär fram till april kände jag så. Sen har det mest varit upp, upp, upp! Träffade en underbar kille, en kille som verkligen vet hur man lyfter någons självförtroende och självkänsla. Vi inleder det nya året tillsammans, och jag är så grymt lycklig!

Tror du att år 2014 kommer blir bättre?
Det kommer det garanterat bli!

Blev du kär i år?
Ja, det blev jag. Det var, på riktigt, kärlek vid första ögonkastet. Jag föll så hårt och så fort så jag visste knappt själv vad som hände.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Jag har inget speciellt datum så.. Men, min födelsedag. Och julafton. Och förhoppningsvis morgondagen.

Bästa köpet?
Min iPhone 5, som faktiskt betalades kontant! Så skönt att slippa ytterligare en räkning <3

Vad spenderade du mest pengar på?
Bensin, haha! Alla resor ner till Göteborg och tillbaka till Stockholm, Trosa-Stockholm, Bålsta-Stockholm.. Sjukt mycket pengar, vi tankade i en femhundring varannan dag ungefär :O

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det var mycket som gjorde mig riktigt glad.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Spring för livet - Sara Varga och The Story (med någon?).

Vem har du umgåtts med mest?
R och min son. <3

Bästa minnet från 2013?
Hm.. Besöket på Liseberg som vi gjorde i juni. Och när vi var på Kolmården! Helt lovely! :)

Har du haft ett förhållande 2013?
Ja, och jag har det förhållandet fortfarande.

Är det något du saknat år 2013 och vill ha 2014?
En hel familj. Min familj har alltf varit katastrof, och den kommer alltid vara det. Men jag saknar min familj och vill egentligen ha den hel 2014. Det bästa är dock om det inte sätts samman igen, för det blir alltid massa onödiga intriger och tjafs och bråk och lögner.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit på gymmet, litat på mig själv, litat på andra människor.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag önskar att jag inte tillät mig själv att sjunka så djupt som ner till botten. Början av 2013 var verkligen ett helvete för mig. Jag har aldrig mått så dåligt psykiskt som jag gjorde då. Idag mår jag dock bra, eller bättre iallafall. Jag har fått mycket hjälp från olika håll, så måendet kommer nog fortsätta vara grymt bra!

Favoritprogram på tv?
Grey's Anatomy <3

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag bodde i Bålsta då. Umgicks med delar ur familjen, gick och la mig rätt tidigt. Blev väckt mitt i natten av min kärlek som kom med en fin ros till mig. Aldrig känt mig så uppskattad och älskad förut, faktiskt.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det finns det nog alltid!

Vad fick dig att må bra?
Att lämna ett väldigt destruktivt förhållande bakom mig och inleda ett nytt, väldigt bra, med en person som kunde visa mig hur kärlek faktiskt ska vara.

Vem saknade du?
Jag saknade Ticke så fruktansvärt mycket. Varje dag, varje sekund och helahelahela tiden.

De bästa nya människorna du träffade?
Jag veeeet, mycket tjat om denna R. Men han och hans familj. Det är dom bästa nya människor jag träffat i år.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Fortsätt tro på dig själv och din förmåga att göra dig själv lycklig! Fortsätt kämpa för det du vill ha. Du kommer lyckas, believe me.





Söndag, tråkigaste dagen på hela veckan!

God förmiddag mina kära läsare!
Jag och Ticke har ätit frukost nu. Kokade några ägg som vi mumsade i oss snabbt.


Ticke fick bestämma att vi skulle äta i vardagsrummet idag. Och ja, som jag skrivit tidigare så bor vi ju i en rätt liten tvåa, och köksbordet (eller vad vi ska kalla det) är i köket. Pyttelitet.


Jag ska sminka mig alldeles strax så att jag kanske ser ut mer som en människa än ett monster idag.. Haha!
Ska passa på att kolla lite på mellandagsrean. Kanske hittar något nytt till garderoben? ;)




Instagram

Det går även att följa mig på instagram! Heter sandraaaaans där, klicka på följ så ser jag till att godkänna ;)



Träning, bantning?

40 situps på morgonen, 40 squats på morgonen, 2 kokta ägg med örtsalt och ett stort glas kaffe.

Det kommer vara min frukost fr.o.m första januari och dom tre veckorna efter det! Lunch och middag har jag inte kommit på vad det ska bli ännu, men det återstår att se. Jag ska iallafall inte äta massa onödiga kolhydrater. Riskakor är bra, likaså broccoli och keso :) Nä, nu ska jag sova. Uppdaterar mer imorgon när vi är i Jakan :)


Saturday night

Det är sent nu och som vanligt kan jag inte somna. Ticke fick vara uppe lite längre ikväll så vi kunde ha lite lördagsmys och titta på film (samma som igår).


Imorgon ska vi åka till Jakan. Vi ska träffa Tickes mormor en stund och sen ska vi upp till Söderhöjden och hämta lite av mina grejer som är kvar hos mitt ex. :) Efter det blir det nog till att åka hem och bara ta det lugnt tills det blir dags att göra kväll.


Har ingenting speciellt att skriva om just nu, det händer inte mycket alls här. Det är jobb och jobb och jobb ungefär :)


Ja, just det! Jag skulle ju haft tvättstugan ikväll klockan 19. Gick ner med första tvättkorgen, svintung var den. Gick upp i lägenheten och hämtade nästa, minst lika tung, tvättkorg. Sprang uppytterligare en gång eftersom jag glömde tvätt- och sköljmedlet hemma. Väl nere i tvättstugan tänkte jag boka en ny tid till i slutet av bästa vecka. Letar efter min kolv, var fan har den tagit vägen?! Hm.. Där sitter den ju! Men... Vänta nu? 27/12? Var inte det igår? Alltså... Vänta lite. Vad har jag gjort?!
Tvättstugetiden var dagen innan, alltså igår. Kände mig så jävla arg över det! Hur fan kan man ta fel på en hel dag?? Jaja.. Nästa lediga tid var på måndag, so monday it is!


Lördag, here we go!

God morgon!
Är på jobbet nu, börjar om 10 minuter. Idag när jag kommer hem ska jag städa, städa och åter städa. Ska köpa med mig en liten påse lördagsgodis till Christopher och överraska honom med, då blir han glad!

Min nyårsoutfit ärkirrad förresten. Blir en gammal trasa jag har haft lääääänge :)




 

Nu är det fredagsmys!

Eller ja, det var det tidigare. Vi har ätit popcorn och lite godis och tittat på Sammys äventyr 2.



Eftersom vi bor i en tvåa har vi valt att ha teven i sovrummet, som egentligen är ett vardagsrum. Lägenheten är så dåligt planerad.. Bredvid det lilla köket vi har ligger ett rum som är lika litet som köket, det är tänkt att vara sovrum. Dock får bara en säng plats där, så ja. Det fick bli som det blev. 

Jag har, som ni sett, inte bloggat på någon dag. Internet på min telefon tog slut och latmasken i mig orkade inte fylla på det förrän igår. Jag orkade inte ens fixa med wi-fi som vi har hemma :) Hur lat är man inte då? Haha


Jag har inte gjort mycket nytta idag faktiskt. Åkte och jobbade imorse, och Ticke ville så gärna följa med, så det gjorde han. Vid 12.30 kom R och hämtade grabben. Jag slutade 18.00 idag, och direkt efter det åkte vi hem och gjorde absolut ingenting. Det kan också vara skönt ibland :)



Nu ska jag lägga mig och sova. Börjar jobba 10.30 imorgon och då vill jag helst vara pigg och glad! :) var sjukt trött på jobbet idag, kändes som jag skulle somna när klockan närmade sig 16.. Blä! :(

Ser heeeeelt borta ut! <3
Min egna Spiderman :)


Juldagen 2013

Och så var det juldagen. Ticke väckte mig vid nio imorse och berättade att han hade ätit frukost alldeles ensam för han ville inte väcka mig och R. Sötunge! Han hade plockat fram yoghurt och müsli och tallrik och allt och sen plockat undan efter sig och dessutom diskat sakerna han använt! Amazing! :)


Vid tre åkte vi till R's föräldrar och åt mat. Dom firar jul på juldagen ( konstigt tyckte jag när jag hörde det första gången). Jag fick schampoo, balsam och någon mer hårgrej som var köpta på salong. Lär vara relativt bra grejer då :) Fick även serveringsfat typ, det blev jag riktigt glad över!

Imorgon kommer pappa hem till oss, han ska få träffa Ticke. Det var väldigt länge sen dom sågs, men det blir väl så med den här familjen.. Det är för mycket barn och barnbarn att hålla reda på typ, hehe..

Nu ska jag fortsätta jobba, ville mest bara ge ett tecken på liv. :)




Juldagen-13

Frukosten är intagen för både mig och Ticke. Mannen ligger och sover, stackaren.. Jag skulle hämta honom från jobbet klockan 2 i natt, men jag somnade vid ett och vaknade först när R stod och plingade på dörren vid 3.. Hehe, så kan det gå ;) Tur att taxi finns vid såna tillfällen :)

Varför ska alla butiker prompt ha stängt på juldagen? :(





Back in Stockholm

Nu är vi äntligen hemma igen! Vi (eller iallafall jag) hade det helt underbart skönt i Motala. Ingen kaotisk julafton som det alltid har varit i min familj. Allt gick lugnt och sansat till (nåja..). Alla var glada och nöjda! Vi måste försöka åka ner lite mer ofta och hälsa på hos min syster och hennes familj :)



God jul!

Julaftonsmorgon började med att jag och Petra åkte till stallet och mockade. Syster tog in Calvan och borstade av honom och satte på täcket ordentligt. Sen fyllde vi upp med lite hö innan vi åkte hemåt igen för att fixa maten.



Julmaten bestod av julskinka, köttbullar, prinskorv, gravad lax, ägghalvor med en klick skagenröra på, potatis, bröd, Janssons frestelse, sill och ost och kex.



Efter maten öppnade vi julklappar. I år hade vi ingen tomte. Jag valde att vi skulle berätta för Ticke att tomten inte finns på riktigt, så han och Claudia fick vara våra nissar och dela ut alla julklappar.





Ticke fick lite kläder och leksaker i julklapp. Mannen min fick en parfym och två par jeans av mig och Ticke. Och jag, jag fick ett helt underbart fint halsband av min älskade!

Så vackert <3

Just nu sitter vi (jag, barnen och Stephanie) och kollar på Kalle Anka. Petra har åkt till jobbet, och männen sitter där nere och snackar skit.



Vi ska börja röra oss hemåt om en timme ungefär. Ser inte fram emot att köra hela den där vägen tillbaka till Stockholm..


 

Dan före dopparedagen!

Good morning!
Idag kommer jag verkligen få känna att jag lever! Jag börjar jobba vid nio ungefär och slutar 18.30. Direkt efter jobbet ska vi åka hem och hämta julklappar och sen packa in oss i bilen igen för att åka till Motala. Yay!


Imorgon är det julafton och jag har ingen stämning alls inför det. Jag firar bara jul för Christophers skull. Det är väl ändå för barnen vi har jul? Aa, och så den där traditionen också. Usch, nästa år tänker jag inte fira hemma i Sverige. Jag ska åka utomlands med grabbarna och fira, det blir säkert bra det också. :)


Nu ska Ticke visa något trolleritrick han har övat på. "Flaggtrolleriet" heter det visst.


Nattinlägg.


Vi handlade idag, och med oss hem följde lite frukt. Äpplen, bananer och clementiner kigger i fruktskålen och ser fräscht ut. I kylen har vi ställt in nektariner.
Jag "fuskade" förresten idag.  Var så himla hungrig, allt jag hade ätit var en knäckemacka med två skivor ost på, och det åt jag imorse. Vid 18-tiden delade jag och R på en pizza. Två eller tre slices fick jag i mig, och sen när vi kom hem kokade jag ägg och åt det. Ticke käkade piroger, hand favoritmat sa han :)




Nu ska jag se på Broke Girls med älsklingen, och förhoppningsvis somnar jag in snart. Blir en lång dag gör mig imorgon eftersom jag tar en kollegas arbetspass..



Min alldeles egna Joker <3

Älskade barn!

Dags att åka!

Idag ska vi åka och storhandla. Eller okej, vi ska göra ett försök till att storhandla. Jag har gjort en lista på mat och sånt som vi behöver. Brukar aldrig göra det, utan går mest på (o)sunt förnuft när jag är i affären. Men idag ska jag försöka hålla mig till listan så gott det går.

Innan vi handlar ska vi åka och fixa lite saker som har med jobb att göra, och sen åker vi till R's föräldrar och tar en fika eller så.
Jag är inne på andra dagen utan socker så förhoppningsvis har dom inte tagit hem massa godsaker från jobbet. Det svåra är ju faktiskt inte att låta bli att äta, utan det är snarare att lyckas säga nej när det står framför en.. Men jag ska lyckas! PEPP!



Så sant så.



Söndag, dan för dan före..


Idag kände tydligen grabbarna att jag behövde frukost på sängen. Så gulligt av dom! Kaffet innehöll visserligen grädde istället för mjölk, men det kan jag leva med ;) Lite fett har väl ingen dött av? Hehe..
På tal om fett.. Jag har typ börjat med LCHF nu. Jag har verkligen gått upp fruktansvärt mycket sen jag började jobba på cafét! Man går och småäter någonting litet hela tiden. "Det här är så litet, så det kommer ändå inte sätta sig på kroppen" tänker man och så har man slukat i sig typ tre-fyra minibiskvier eller praliner. Varje dag. Och så en bulle på det också, för man "måste ju smaaaaaka!". Urk.. Men nu har jag satt igång! Går även på promenader i princip varje kväll, i rask takt. Promenaderna brukar bli ca 5-6 km långa, beroende på vilken väg jag väljer att ta. Hur som helst, mitt mål är att gå ner ungefär 8 kg. Inte för att just 8 kg behövs, utan bara för att 8 kg känns bra att bli av med. Jag räknar med att alla promenader och mina ändrade kostvanor kommer hjälpa mig mycket, och när jag börjar med gymmet igen så kommer jag dessutom få mer fasta former och kommer förhoppningsvis känna mig nöjd med kroppen igen.

Nu ska jag gå och köpa mjölk!

Älskade, älskade du <3





Forskning om Cystisk Fibros

Vet ni vad jag har gjort? Jag brukar aldrig, verkligen aldrig, stödja någon form av forskning eller hjälporganisation genom att skänka pengar. Men nu, nu jävlar! Jag stödjer mer än gärna organisationer som jag känner till, speciellt om jag har någon i min närhet som är drabbad av det forskningen avser.

Så lite pengar slank ut från mitt konto och åkte in till forskning om CF (Cystisk Fibros). En liten julklapp från mig, typ.





En tandlös Ticke.

Hallå! Vi lever och mår bra, hemresan gick utmärkt från Göteborg. Hade sällskap i telefon hela vägen från Borås (4,5h!) av min älskade vän Emily.
Vi klev innanför dörren strax efter ett på natten och ingen av oss somnade förrän klockan var runt 3-3.30, så vi tog oss en välbehövlig sovmorgon idag :)

Nu har jag och Ticke shoppat lite julklappar. På julafton kommer vi befinna oss i Motala hos syster Petra och hennes familj.

Älskar gluggen han har i munnen! :)




Sen kvällsmat på Donken.


Sista dagen!

Nu har jag lunchrast. Är ruskigt trött! Av någon märklig anledning verkar det som att jag aldrig får tillräckligt med sömn.. Jag tror, helt ärligt, att jag är en människa som skulle må bättre av 36 timmar på ett dygn. Iallafall så jag hinner bli trött innan jag ska sova på kvällen..

Imorgon åker jag från Stockholm vid 8 på morgonen. Klockan 15 börjar mötet. Lär vara trött på väg hem från Göteborg, men då är det tur att jag har Christopher med mig, för han pratar ungefär non stop!



Familj

Vi kom hem för en stund sen (läs: för över en timme sen). När jag hade varit i Kista åkte jag till mannens jobb för att hämta honom. Satt utanför i bilen i en timme ungefär och väntade, hade sällskap i telefonen av Petra under tiden. Vi pratar inte med varandra alltför ofta, men familj är ändå familj. Min storasyster är den bästa syrra man kan ha!


Julshopping.

Jag åkte till Kista direkt efter jobbet idag. Skulle köpa massor med julklappar, men hittade bara lite grann.. Köpte en grej till mannen min, och så köpte jag lite saker till mig själv som jag faktiskt behöver. Bl.a ett par pyjamasbyxor (eh,vaaa?!), en söt ljusrosa tröja, två linnen och någonting mer. Ska slå in något och låta det bli från Ticke :) Han blir så glad när han ser att jag har fått någontingn av honom! "Men mamma! Hur visste tomten det häääääär?" säger han med en förvånad ton i rösten. Äh.
Jag ska nog åka iväg en snabbis imorgon igen och handla julklappar till Ticke. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Svårt det där med sexåringar och deras önskelistor, dom vill ju ha allt! ;)

Nu ska jag invänta min karl så vi kan åka hemåt sen.. Sista jobbdagen imorgon för mig innan jag får en veckas ledighet!




Arbetsdag 2 av 3.

God morgon!
Trots att jag somnade sent och vaknade efter någon timme igen, innan jag lyckades somna om, så är jag faktiskt pigg. Hann dricka kaffe, duscha och sminka mig innan jag åkte till jobbet.
Jag börjar bli lite nervös inför fredagen som kommer. Inte för att jag ska hämta Ticke, utan för att vi ska till Familjerätten på samarbetssamtal. Jag ska, utan något moraliskt stöd, sitta och berätta hur jag vill att allting ska vara. Hur jag vill ha umgänge med Christopher, hur ofta jag vill att han ska vara hemma hos mig. Jag vill ha honom hela tiden, jag vill att han ska bo hos mig. Det är det jag vill få fram, men jag kommer inte få det så. Och jag vill inte slita bort Ticke från sina vänner, sin skola. Äh.. Blä.



Ännu en sömnlös natt.

Negativt just nu:
Men åh, jag tror jag DÖR av den här jävla värmen! Det är så där äckligt varmt, så låren klibbar mot varandra. Det här jävla duntäcket vi har gör ju inte saken bättre - snarare mycket värre.

Jävligt positivt just nu:
Älsklingen sover, och till ljudet av hans snusningar kommer jag nog snart lyckas somna ändå. Jag har två arbetsdagar kvar denna vecka, sen är jag långledig typ! På fredag (det här är det som är allra mest positivt) åker jag ner till Göteborg och hämtar min fina, underbara, saknade prins! Längtar satans jävla mycket efter honom!



En vecka till julafton.

Idag har jag varit ledig hela dagen! Låg i sängen och glodde på tv fram till 15 typ, sen gick jag ner till pizzerian och köpte pizza. Vilka idioter dom är alltså.. R ringande och beställde en funghi med oxfilé och en vegetarisk pizza med räkor. Vi fick tre, en funghi, en funghi med oxfilé och en vegetarisk med räkor. Aldrig någonsin kan dom göra rätt, aldrigaldrigaldrig. Men pizzan var god. Efter maten glodde vi på tv lite till, sen åkte vi till jobbet och räknade kassorna och sen drog vi till R's föräldrar.

Om en vecka är det julafton! Såna högtider ger mig alltid mer ångest än glädje, men det har nog att göra med dom trassliga åren när jag bodde med mina föräldrar.



Go fuck yourself, monday.


Om 20 minuter sitter jag i bilen på väg till jobbet. Jag känner på mig att det ska vara en helvetesdag för mig, och därför kommer jag klä på mig mitt allra gladaste humör och hoppas på det bästa! Nu ska jag ta på mig kläder, dricka kaffe och röka en cigg ute på balkongen och sen ska jag dra.



God (eller dålig eller jävligt illa) natt

Klockan är kvart över ett (!!!!!!) och jag ligger i sängen, sömnlös som vanligt. Jag ska upp om två timmar och 45 minuter, börjar jobbet 5.30. Det som kanske är lite bra är att jag slutar 12.00.

Vi var hos R's moster och fikade ikväll (igår kväll?). Det var trevligt och gott.


Sen tog jag en ego-bild på mig själv.


Och nu ska jag väl försöka få till det där med sömnen också. New girl håller mig sällskap.

Och mörkret också, såklart.


Söndagspromenad

Orkade inte gå längre än 2 km idag. Skogsvägar, upp och ner för stigar, över sten och genom lera gick jag. Nu är jag hemma och ska ta ett bad innan jag väcker bejb så vi kan åka iväg.


Lördag.

God morgon! Jag är galet trött. Och jag blev, om möjligt, ännu tröttare när jag tittade ut genom fönstret och såg att det snöade. Eller ja, snöar! Det snöar nu, helt onödigt. Fast å andra sidan så får det gärna vara snötäckt mark från Lucia till nyårsdagen. Sen får det vara bra.







Lucia, fredagen den trettonde.

Det har absolut inte varit min dag idag. Började med att kliva upp imorse, i riktigt god tid. Fixade mig i ordning, hann till och med duscha på morgonen! Det händer inte ofta. Åkte hemifrån 09.07, då borde jag vara på jobbet efter tio minuter ungefär. 09.15 märkte jag att jag kanske inte alls skulle komma i tid, det var typ trafikstockning vid Gullmarsplan! Skippade Skanstullsbron och åkte vägen förbi Eriksdalsbadet istället, sjukt mycket trafik. Fortfarande.. 09.38 var jag i garaget och parkerade bilen, kvart i stämplade jag in mig på jobbet. När jag för en gångs skull har världens möjlighet att komma i tid - ja, då väljer gudarna att straffa mig istället för alla gånger jag blivit sen. Typ så.
Men jag kom till jobbet iallafall. Välte ner ungefär 15 lussekatter på golvet efter någon timme och när jag böjde mig ner för att plocka upp dom valde mitt huvud att slå i bänken jävligt hårt. Inte bara en gång - för det räcker ju inte - utan två fucking jävla gånger. Aj. Hade ner baguetter på golvet och tänkte "jag ska vara försiktig den här gången så jag inte gör illa mig", så jag lutar mig framåt, samtidigt som min kollega väljer att öppna ett skåp. Fick skåpsluckan i huvudet. Aj. Gjorde mig illa ungefär sjuttiotretton gånger idag. Blev gladare dock när kollegan gjorde en fin mattallrik till mig.



Hade fint glitter i håret idag, Lucia till ära. Haft underbara gäster som handlat idag, inga sura miner alls nästan! Vissa dagar tappar jag verkligen hoppet för mänskligheten, när man inte ens kan säga hej utan att låta otrevlig (pik till mg själv, OBS!!). Idag har jag stått både i disken, kallskänken och i kassan. Bara för att jag kan, och för att jag inte alltid orkar vara trevlig mot människor. Vid dom tillfällena gömmer jag mig för alla.


Igår gick förresten våran dammsugare sönder! Men som den duktiga tjej jag är (ytterst sällan dock) så sopade jag. Typ hela frikkin lägenheten. Kaaaaaos med kattsand som släpats ut från badrummet till hallen och så fastnar det på strumporna. Usch. Men det blev rent iallafall. Jag blev till och med bjuden på middag. Visserligen av min bejbs vän, men ändå. McDonald's fick det bli, första gången på eeeevigheter. Sen slocknade jag, sov skönt som satan tills jag vaknade.

Nu: JOOOOOOBBA!



Tisdag 10/12



Hallå! Jag är fortfarande bedövad i munnen sen jag var hos tandläkaren. Idag behövde han bara använda tre sprutor med bedövning till skillnad från dom andra gångerna då han behövt minst fyra. Ett besök till har jag, sen är det klart!

Fick förresten ledigt från jobbet idag. Jag och en kollega hade dubbelbokat, och eftersom jag ändå skulle till tandis idag så fick jag ledigt. Imorgon är det dock back to reality igen. Börjar klockan 11.00(!!!!!!!). Värsta sovmorgonen, haha.

Nu börjar klockan bli så pass mycket att jag ska köra hjärtat till jobbet och sen åka till IKEA en sväng och köpa lite nödvändigheter. Skohorn och papperskorg till badrummet är prio ett!


Idag trillade skolfotona ner i brevlådan! Min stora, fina prins <3


Tandläkare och IKEA

Åh, är så himla trött idag! Jag ska snart till tandläkaren.. Tror att det blir sista behandlingen idag, men vi får se. Sist hade jag så jävla ont efteråt att jag tänkte slå ut tandjäveln istället. Men jag häll mig :)

Efter tandläkaren ska jag åka till IKEA. Jag har lite småsaker jag behöver köpa och eftersom jag ändå är ledig idag så kan jag det då.

Nu ska jag väcka hjärtat, han kanske till och med följer med till IKEA sen? Hahaha..

Och ja, jag ska städa. Och diska. Och städa lite mer.





Städning och sånt.

Trots att jag inte fick många timmars sömn natten som var så är jag inte sömnig. Lyckades skrapa ihop ungefär 2 timmars sömn, om man ens kan kalla det för det? När jag skulle ta bilen till jobbet var jag så trött att jag satt och letade efter var man satte in nyckeln.. Vi har en bil där man bara behöver ha nyckeln i bilen för att starta den.

Jag är precis klar med all ren tvätt från i förrgår. Nu ligger alla kläder i garderoberna, och jag ska sätta igång med att plocka undan lite så det är fint när min kärlek kommer hem. Köket behöver en rejäl omgång med rengöringsmedel, men det orkar jag inte i natt.

Imorgon är jag ledig från jobbet, så jag ska försöka vila så mycket som möjligt, för på tisdag börjar jag 5.30! Hua.. Dock tycker jag bättre om morgonpassen än kvällspassen, för man har hela eftermiddagen och kvällen kvar efter jobbet. Nej, nu ska jag plocka lite.


Såhär ser vår balkong ut just nu. Döda växter i krukor, usch!


Godnatt.

Snart säger jag godnatt. Jag ska jobba imorgon från klockan 9, wish me luck för det lär behövas..



Att vänta på dig.

Det är verkligen värt att vänta på den som gör dig lycklig, den som ser dig när alla andra vänder ryggen till, den som hör dig fast du inte säger någonting. Aldrig någonsin förr har jag känt mig såhär älskad och värdefull.


Den som lyfter dig när du är nere på botten, den som vågar ifrågasätta, den som vågar säga ifrån och den som vågar älska utan gränser.
Det är den du ska vänta på!


God morgon!

Tog en härlig promenad till jobbet imorse. Skönt med frisk luft på morgonen, det känns som att man vaknar till lite extra då! Det tar mig 20-25 minuter att gå, varför har jag inte gjort det förut? Haha, det är nog latmasken i mig som inte orkat tidigare..



Dagens middag.

Jag gjorde en god och enkel middag idag; pestogratinerad laxfilé med ugnsstekta rotfrukter och grönsaker. Så sjukt gott och lätt att göra! Använde zucchini, paprika, lök, morötter och potatis och så lax såklart.





Finally friday!

God dag! Sitter hemma och tycker synd om mig själv idag (igen). Jag hade feber i natt, och drömde hemska feberdrömmar. Kommer ihåg när jag var liten och hade feber.då drömde jag alltid feberdrömmar, och det var alltid om någon jätte med en sjukt stor näsa som stod vid fotänden på min säng. Varje gång jag tittade på jätten så flöt han liksom iväg och blev pytteliten fast ändå sjukt stor.. Äh, skumma drömmar som sagt..
Jag var bort till bageriet som ligger lite längre bort på gatan och köpte bröd för en stund sen. Det var inte gott. Jag är van vid jobbets bröd nu, det är riktigt bra kvalité på det brödet och dessutom finns det ungefär sjuttioelva olika sorter (inte riktigt, men ändå..). Brödet fick duga för idag iallafall.

Nu ska jag kila ner i tvättstugan och kolla om jag kan börja tvätta redan nu, orkar inte vänta till klockan tre.

Kolla vilken snygging, förresten! <3




Mitt-i-natten-inlägg.


Jag kan tänka mig att en överkörd flodhäst mår ungefär som jag mår nu. Feber, tandvärk, halsont och huvudvärk. Och så är jag supersnorig, näsan rinner hejvilt! Inte ens snytningarna jag framkallat har hjälpt. Snarare rinner näsan än mer av det!
Jag är på Apoteket nu och ska hämta Kåvepenin och Panodil. Förhoppningsvis blir jag frisk innan imorgon (bullshit, hah!). Jag vill jobba, inte vara hemma och vara sjuk.



Good morning monday!

God morgon! Klockan ringde för tjugo minuter sen, och nu sitter jag påklädd och klar i soffan och väntar på att tiden ska gå. Börjar klockan sex idag! Hua.. Men det är skönt, för jag slutar 13.00 då. Efter jobbet sticker vi och lämnar in bilen så vi får på vinterdäck på den, sen hem och vila. Ikväll drar jag och bejb och två kollegor på kryssning. Lugnt, avkopplande och helt lovely!

Nä, dags att dra. Hörs sen :)



RSS 2.0