Lucia, fredagen den trettonde.

Det har absolut inte varit min dag idag. Började med att kliva upp imorse, i riktigt god tid. Fixade mig i ordning, hann till och med duscha på morgonen! Det händer inte ofta. Åkte hemifrån 09.07, då borde jag vara på jobbet efter tio minuter ungefär. 09.15 märkte jag att jag kanske inte alls skulle komma i tid, det var typ trafikstockning vid Gullmarsplan! Skippade Skanstullsbron och åkte vägen förbi Eriksdalsbadet istället, sjukt mycket trafik. Fortfarande.. 09.38 var jag i garaget och parkerade bilen, kvart i stämplade jag in mig på jobbet. När jag för en gångs skull har världens möjlighet att komma i tid - ja, då väljer gudarna att straffa mig istället för alla gånger jag blivit sen. Typ så.
Men jag kom till jobbet iallafall. Välte ner ungefär 15 lussekatter på golvet efter någon timme och när jag böjde mig ner för att plocka upp dom valde mitt huvud att slå i bänken jävligt hårt. Inte bara en gång - för det räcker ju inte - utan två fucking jävla gånger. Aj. Hade ner baguetter på golvet och tänkte "jag ska vara försiktig den här gången så jag inte gör illa mig", så jag lutar mig framåt, samtidigt som min kollega väljer att öppna ett skåp. Fick skåpsluckan i huvudet. Aj. Gjorde mig illa ungefär sjuttiotretton gånger idag. Blev gladare dock när kollegan gjorde en fin mattallrik till mig.



Hade fint glitter i håret idag, Lucia till ära. Haft underbara gäster som handlat idag, inga sura miner alls nästan! Vissa dagar tappar jag verkligen hoppet för mänskligheten, när man inte ens kan säga hej utan att låta otrevlig (pik till mg själv, OBS!!). Idag har jag stått både i disken, kallskänken och i kassan. Bara för att jag kan, och för att jag inte alltid orkar vara trevlig mot människor. Vid dom tillfällena gömmer jag mig för alla.


Igår gick förresten våran dammsugare sönder! Men som den duktiga tjej jag är (ytterst sällan dock) så sopade jag. Typ hela frikkin lägenheten. Kaaaaaos med kattsand som släpats ut från badrummet till hallen och så fastnar det på strumporna. Usch. Men det blev rent iallafall. Jag blev till och med bjuden på middag. Visserligen av min bejbs vän, men ändå. McDonald's fick det bli, första gången på eeeevigheter. Sen slocknade jag, sov skönt som satan tills jag vaknade.

Nu: JOOOOOOBBA!





Kommentarer


Vad har du att säga?


Namn:
Ska jag komma ihåg dig?
Mejladress (bara jag kan se den):

Din hemsida eller blogg:

Här skriver du kommentaren:

Trackback
RSS 2.0