Ibland säger munnen mer än vad hjärnan tänker.

Det är alltid bättre att bara stänga igen..

Superfin tårta, va?


Grattis Dennis!

Jag älskar dig, glöm inte det! :)

Byggfällan

Det finns två program jag verkligen inte klarar av att se och det ena är det här programmet, det andra är Drömmen om ett barn. Byggfällan kan jag inte se för att jag blir så arg. Jag blir så fruktansvärt arg och vill helst av allt leta upp gubben ifråga och... Ja. Jag vill göra illa människan så mycket. Jag avskyr Byggfällan.
Drömmen om ett barn kan jag inte titta på för att jag blir så ledsen. Ända in i själen blir jag ledsen och jag hatar det. Jag avskyr Drömmen om ett barn.

If you were true, it all would have been.

Eftersom min laptop är typ DÖD valde jag att betala mina räkningar via appen som finns för iPhone. Det fick helt okej, dock skrev jag fel OCR-nummer flera gånger. Men det löste sig innan jag hann godkänna betalningarna. Har en räkning kvar nu, den ska jag ta senare i veckan.. Det känns också sköööönt. Blir en bra månad för oss, trots allt.

Förresten!! Pratade med facket idag, min ombudsman(kvinna?) hade sagt käpprätt åt helvete fel till mig förut. Hennes chef var tvungen att attestera utbetalningen och fick lov att göra det i torsdags, alltså SKA mina pengar sitta på mitt konto imorgon. Tackförden AB. Äntligen liksom.. Skulle inte sitta fel om som pengarna kommer in imorgon, har nämligen en sak som jag måste hämta ut till Dennis eftersom han fyller år då.. Tihi, bästa! :)

Men ja, nu ska jag ta ett varmt bad och sen traska ut med prinsessan som bor här. See you later!

I am strong, when I am on your shoulders.

Min laptop håller på att ge upp nu igen. Den startar inte, bajspåden! Vi skulle sitta och kolla på film via laptopen, men neeeej. Detgårinteallsnu.
Jag hade en rolig kväll igår, ända tills någon kines (?) kom fram och sa saker, äckel. Sen kom det fram ett annat äckel, euh.

Jaja. Min äckliga laptop ska skickas iväg till Tyskland på semester igen då..

Godmorgon..

Klev upp för en liten stund sen, lite senare än vad jag borde gjort. Ovanligt, va? :)
Just nu sitter jag och sminkar mig. Har känt mig otroligt ful de senaste dagarna, tror att det beror på min jävla ögonbrynspenna som aldrig vill göra som jag vill.. Men jaja.
Inget vettigt att skriva, hörs sen..

Så irriterande!

Förra veckan betalade företaget, som jag jobbade åt för 6 månader sen, in min lön till facket. Det innebar för mig att jag skulle fått in pengarna på kontot i måndags, senast tisdags. Om jag har fått dom? Näääääe, för allt ska ju ta sån jävla tid hela tiden. Nu har jag väntat i ett halvår på lönen, ska jag behöva vänta någon månad till för att facket är sega? Jag är jävligt tacksam över att facket finns, för dom har hjälpt mig väldigt mycket genom att föra min talan mot det där företaget och genom att skicka ut kravbrev på lönen och så.. Men jag tycker inte att jag ska behöva vänta längre. Vad gör man när det är facket som strular? Ombudsmannen (kvinnan) som jag har haft kontakt med är i princip onåbar. Det håller ju inte i längden..

På resande fot.

Jag gick upp lite sent, idag igen. Men jag hann ändå med det jag ska göra på morgonen, förutom att ta ut Kiara. Men det lär väl Dennis göra nu ändå.
På något sätt tar det alltid mycket längre tid för mig att åka hem än att åka till jobbet. En timme tar det på morgonen från dörr till dörr. På eftermiddagen kan jag gå från jobbet, säg kvart över två, och då är jag hemma typ halv fyra. Haha, en kvart längre. Inte så mycket att gnälla över, va?

Jaja, jag är iallafall på väg mot jobbet nu och det är ju huvudsaken. Idag ska jag både öppna och stänga, imorgon är det bara stängning. Sicken tur att jag har en praktikant som kan hjälpa till! :) Nu ska jag läsa lite andra bloggar, skriva i min kalender och.. Tänka.

Lycka!

Vet ni vad lycka är för mig? Jo, det är när jag helt sonika provar ett par byxor som jag inte använt på över ett halvår för att dom var små - och dom passar! Jag behövde inte ens anstränga mig när jag skulle dra upp dom över rumpan, fatta den då! Och ännu bättre; när jag skulle knäppa dom behövde jag inte dra in magen. Jag tycker om mina byxor, dom som helt plötsligt har ökat en storlek <3

Det är farligt att göra upp planer.

Iallafall för mig. Jag planerar tusen saker som jag ska höra när jag kommer hem från jobbet, känner mig på bra humör, är pigg och alert.. Ända tills jag öppnar den sabla ytterdörren. Det behöver dammsugas, det ser jag. Och det behöver dammas av överallt. Det behöver tvättas, hängas tvätt, hänga in kläder i garderoberna, det behöver bäddas om i sängen... Jag ser allt det så fort jag kliver innanför dörren, och det är som att jag tappar luften. Jag finner liksom ingen glädje i att göra något av det där längre, för det har blivit ett måste. Jag orkar inte.. Jag jobbar på dagarna och får betalt för det, men sen efter jobbet har jag en knapp timme på mig att vila innan jag är hemma och ska börja jobba igen. Jag jobbar dygnet runt. Och till råga på allt förväntas det att man är på BRA humör hela tiden. Nej, jag ska inte använda den här korta stunden till att klaga. Jag ska istället berätta för er att jag faktiskt får ut något positivt av det hela; en glad pojkvän och ett rent hem. Bra, va? :)

Vet ni vad det här är? 18 stora påsar och ...

img_5071 (MMS)

Vet ni vad det här är? 18 stora påsar och fyra småpåsar chips. Dennis fick dom av en kund han levererade till igår :)

Holding you, I hold everything.

Nu sitter jag på tåget mot jobbet, bara det svåra momentet kvar sen; att pressa sig fram mellan alla människor som ska till tunnelbanan.
Det är något jag tycker är jobbigt, folk som går sakta. Så sakta att en snigel skulle hinna ifatt dom. Det borde göras filer på centralen, två filer för snabba människor och två filer för långsamma, sega människor. Jag blir så himla stressad när folk segar så otroligt. Jag vet, det är onödigt av mig att bli stressad över det, men det känns som jag missar så himla mycket om jag inte skyndar till allt jag ska göra. Som på jobbet, jag försöker skynda mig så mycket som möjligt med allt jag gör. Att torka borden tar inte längre 20 minuter, det tar 10 minuter. Att plocka in salladsbuffén tar runt 20 minuter istället för 30-40 minuter.
Det känns skönt för kroppen när jag får stressa lite, jag klarar inte av människor som inte snabbar sig lite. Uschiamej.

Men ja, idag ska vi prata angående en eventuell förflyttning. Känns helt okej. Lite tråkigt dock eftersom jag då inte kommer få träffa alla underbara gäster något mer. Buhu, trist.

Jaja.. Svammel, svammel.
Ttyl.

Jag försov mig lite..

Meningen var att jag skulle kliva upp halvsju, ge Kiara mat och sen gå ut med henne så att Dennis skulle slippa höra det nu på morgonen. Det var det som var meningen, ja. Jag klev upp för tjugo minuter sen, men jag har iallafall fixat mat till Kiara. Goodie, goodie.

Det blir en kort dag för mig idag, börjar 9 och slutar 14, skönt som fan! När jag kommer hem från jobbet ska jag tvätta lite och diska upp det lilla som finns i diskhon.. Roligare än så blir det inte ;)

Nu du..

Jag är på väg till jobbet. Börjar kännas som att det är det enda jag gör.. Kliver upp på morgonen, fixar mig, åker till jobbet, jobbar.. När jag kommer hem har jag egentligen tusen saker att fixa, men jag orkar inte. Jag har så ont, ont i hela kroppen. Ryggen värker, knäna gör ont, huvudet dunkar och bultar.. Brukar ta en citodon när det är som värst med värken, men det känns inte som att det hjälper längre.. Dessutom har Dennis en jävla jobbig tandvärk, så han brukar också slänga i sig en sådan. Och nu börjar dom ta slut, så jag får prioritera lite. Jag klarar mig med min värk, men Dennis kan knappt sova vissa nätter.

Nej, svammel på hög nivå här. Hörs sen..



Lite ord på vägen.



Gör aldrig det som förväntas av dig - gör mer istället.

God förmiddag!

Jag har sovit som en kratta i natt.. Ingenting alls, nästan. Jag somnade någon gång efter tre, och vaknade vid fem, halv sex imorse. Efter det låg jag mest och vände och vred på mig.

Jag var så trött igår medan jag städade, men jag höll mig vaken. Typ iallafall.. Skulle vänta på Dennis som skulle komma hem strax efter ett, men han trillade inte in förrän efter två någon gång.. Snacka om att sitta och vänta helt i onödan. Det kommer inte hända igen.

Planerna för dagen är inte många alls. Jag ska ta ett varv med dammsugaren när sen stora killen klivit upp ur sängen, och så ska jag torka golven överallt. Kanske ska passa på att slänga i en maskin tvätt nu, så jag har det gjort?

Äh, det blir mest en massa dravel nu, känner jag.. Hörs sen?

Ja, jag städade.

Och nu har jag precis blivit av med min koffeinkick som var på besök.

Godnatt.

Det känns så lamt, på något sätt.

Jag ska sätta min trötthet och mitt ont i axlar/rygg/nacke på prov nu och börja städa. Jag ska plocka undan alla mina äckliga saker (papper, onödiga prylar osv) och kasta en massa grejer. Men först ska jag hälla upp ett glas kaffe till mig och svepa det och sen hälla upp ett glas till och dricka det under städningens gång.
Dennis är iväg och umgås med några av hans kompisar. Mina hörlurar ligger i hans bil, och det betyder ju bara att jag får städa utan någon musik. Dock kanske jag hittar någon att prata i telefon med? Får se.

Nu sätter jag igång, så vi hörs senare.

<3

 

 

Det var klyftigt det!

Tjabba, tjena, hallå!
Dennis har fått sin efterlängtade iPhone 4 S, vilket innebär att jag äntligen har en HEL iPhone. Visserligen bara en iPhone 4, but still a iPhone! Jag kan numera fejstajma med min kusin Nathalie utan att hon ser en stor jävla spricka mitt i allt! Jag älskar iPhone och kommer aldrig mer byta till något annat.

Nu ska jag fortsätta med mitt fejstajmande, talk to you later!

Svar till Sarah:

Jag skriver inte ut var jag jobbar för gör jag det blir det automatiskt så att jag blir ett ansikte utåt, vilket inte är min avsikt. Däremot kan jag skriva OM mitt arbete, för jag trivs så sjukt jävla bra där.

I'm all out of love

Dennis sitter och tittar på maskeradkläder för män. Varje gång det dyker upp en dräkt där det finns en snopp så skrattar han hjärtligt. Jag menar det, han skrattar verkligen hjärtligt, riktigt glatt! Det är kul at höra honom skratta så, men ärligt talat.. Vad är det för sandlådehumor min älskade pojkvän har?

På fredag ska jag och Dennis gå på bio och se Breaking Dawn - Part 1. Jag ser verkligen fram emot det! När jag bokade biljetterna igår var det bara jag som hade bokat, så jag kunde fritt välja mellan alla platser i salongen. Dock väljer vi att gå på budgetbio, haha. Falken i Jakobsberg är bäst när det gäller priserna, 80:-/person, inte illa! På SF kostade det 110:-/person och det känns mer värt att betala 60:- mindre.. Ja, ni förstår. Dessutom slipper vi slösa massa bensinpengar till Kista, YAY!

Nu ska jag dra med mig Dennis och Kiara ut på en promenad innan det är dags att sova för natten. Jag återkommer imorgon med ännu mer tråkig information om mitt underbara liv.

PUSS!



Nämen?! En till?

17. En bild jag aldrig publicerat förut



Ser ni vad det står?

 

 

!!!!!

Ni vet den där drömmen jag har om att ha egen restaurang? Jag ska klara av det! Det är bara sätta hårt mot hårt, nu jävlarimej ska jag se till att jobba för egen vinning. Till att börja med tänker jag se till att gå utbildningen så att jag får ha alkoholtillstånd. Den kursen kostar en sisådär 5000:-. På ett ungefär alltså. Jag får ta allting i min takt, men bara så ni vet.. Om fem år (kom ihåg det nu!) har jag restaurang. Om högst fem år..

Nämen, kollapådendå!

16. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen och glad

Det finns väl inte direkt några speciella låtar jag lyssnar på när jag är arg, glad eller ledsen. När jag är arg försöker jag undvika musik, tror jag. Är jag ledsen lyssnar jag mest på svenska, lugna låtar. Är jag glad är det dunkadunka som gäller! :)

Hemma igen!

Japp, nu är vi hemma igen. Slängde i en maskin tvätt det första jag gjorde typ, sen har jag gått omkring och småplockat lite, hängt in kläder i garderoben och såna trista saker. Ska snart ut med Kiara en sväng och se om hon vill kissa och bajsa.

Intressanta saker jag skriver om, va? Något riktigt intressant är iaf att Ticke-Litus kommer hem nästa helg, längtarlängtar!

Ttyl.

What are words..

YOU know what's beautiful? Read the first word again!

Östhammar?

Platsen Gud glömde sätta på en vettig plats...

Ja! Jag är vaken,

men inte fan är jag pigg.. Var ute igår en sväng, rätt kul faktiskt :) Dock var vi inte där till stängning, vilket var riktigt sköööönt!

Vet ni vad jag har tänkt på? Jag jobbar ju som servitris och har gjort det i några år nu, men sen då? Jag kommer ju inte kunna vara servitris resten av livet, fram till pensionen.. Drömmen är att ha egen restaurang, men vi får vän se vad som händer med det. Först och främst ska jag PLUGGA någonting med restaurang, jag har ju vissa betyg, men jag vill ha mer kunskap om saker och ting..

Aja, nu ska jag glo ut genom fönstret. Hörs sen!

PUSS.

Omw.

Jag är på resande fot, visserligen ska jag bara till jobbet, men ändå :) Jag har sovit uruselt i natt. Jag har haft en ilande huvudvärk i flera dagar nu, den sitter i bakhuvudet. Jättejobbigt eftersom jag vaknar flera gånger om natten av att det gör ont..

Nu ska jag kliva på tunnelbanan, ttyl!

Naturell yoghurt med müsli och så kaffe ti...

img_7221 (MMS)

Naturell yoghurt med müsli och så kaffe till det. GODMORGON fredag!

Datum att se fram emot:

19/11 - Ticke kommer hit
2/12 - Jag jobbar en jävla låååång långpanna!
17/12 - Ticke kommer hit på jullov, 10 dagar stannar min lillsheit :)
24/12 - JULAFTON!! Ticke ska öppna massa julklappar, längtar som fan!

G'natt!

Där Dennis håller handen är min privata ku...

img_0865 (MMS)

Där Dennis håller handen är min privata kudde :)

BOMB SHELL!

Jag köpte en ny BH idag, den är heeeelt amazing! I'm so in love right now!

Den finns på Lindex och kostar 149:-. Den är SÅ värd pengarna <3

Snart så! :)

Min iPhone håller på att säga upp sig helt och hållet. Ljudet har blivit jättelågt, vibrationen funkar typ inte och ibland kan jag varken ringa eller smsa.. Jättetrist, men vet ni VAD? Dennis får (förhoppningsvis) hem iPhone 4s nästa vecka, och då får jag ta över hans gamla iPhone 4. Det är faktiskt behövligt :)

Nu ska jag dricka kaffe så jag hinner med bussen som går om 30 minuter.

Ttyl!

Jag är trött på dig. Och dig. Och DIG.

Jag loggar in på Facebook ungefär en miljard gånger om dagen. Ungefär, alltså. Jag läser i princip varje statusuppdatering som görs där. I princip, alltså. Vet ni vad det brukar stå?

"Jag är så trött på andra mammor, fattar dom inte att deras barn också gör fel ibland?!"
"JÄVLA SKIT-SL!!"
"Grattis, SL. Det blir vinter i år igen."
"Jag är så tröööött på folk, det är jättejobbigt att vara jaaaaag!"
"Jävla snorunge, håll käften!! Det är tidigt på morgonen, min hjärna har inte vaknat!" (Som om den någonsin har varit vaken, liksom..)
Och sen är det massa random-inlägg från någon/några brudar i min ålder som (i princip) skriver att dom vill ta livet av sig, eller att dom hatar sig själva, dom vill skära sönder armarna osv. Såna fasoner la man väl av med i typ tvåan om jag inte missminner mig? Skärpning, alltså. Ni tjejer som håller på så, ni har kommit FÖRBI den åldern för LÄÄÄÄÄNGE SEN.
Sen står det massa strunt. Någon älskar sin pojkvän så mycket att hon aldrig någonsin skulle lämna honom - dagen efter är det slut. Dagen efter är dom tillsammans. En vecka senare är dom förlovade. Sen är det slut efter tre dagar.
Någon blir gravid. Någon ska göra abort, för att sedan behålla barnet och så får hon missfall. En vecka senare är hon gravid igen(!!!!!). Typ.

Jag är trött på skitsnacket från folk. Ni vet var jag finns om ni vill något. Något VIKTIGT alltså, för jag orkar inte med patetiska småsaker längre.

Och på riktigt. Jag funderar nästan på att avaktivera min Facebook på grund av alla dessa ljushuvuden som sitter och sprider sån onödigt dålig energi. För den är inte bra, inte någonstans. Eller vad tänkte DU? Att andra i din närhet blir glada av att läsa att människor är så jävla trångsynta eller att alla människor är totalt dumma i huvudett!
Jag orkar Facebook, men jag orkar inte med alla dessa klagomål som syns överallt hela tiden. Kanske ska jag bara blunda för allt det? Egentligen vore det det bästa, men då kanske jag missar någonting fint som nåon har skrivit?

Idag lever vi i ett samhälle där man inte vågar säga ifrån till folk själva, allting skrivs istället på internet. Och allra helst så att personen/personerna ifråga det handlar om aldrig kan läsa det själva.

Men ja. Jag har gnällt klart nu. Någon som har något roligt att berätta?

I'm an AAAAALIEN!

Tack för mig.

 

Kolla vad snyggt det blev, sitter på vägge...

img_6282 (MMS)

Kolla vad snyggt det blev, sitter på väggen ovanför våran säng :)

Lovely!

TACOS!

Hemgång, tomgång?

Är på väg hem, blev en låååång dag för mig idag. Blir kanske lika länge imorgon.. MEN! Jag har fått en liten bonus, idag igen! Ett par Ray Ban-solglasögon. Naaaajs :) Visar bild sen :)

(inlägget skrevs igår vid 17.30-tiden)

Vet ni vaaaad? :D

Idag jobbade jag stängning och hjälpte dessutom till med en litenliten catering efteråt. Som en liten bonus och tack för hjälpen fick jag välja ett par solglasögon! NAJS. Dom hade alla möjliga märken, bl.a. Gucci, D&G, Burberry, Versace, Ray Ban.. Jag gick omkring i en halvtimme och velade över typ 16 olika par från lite olika märken, men fastnade för ett par från Ray Ban. Dom kändes så JAG! Jag är redan helt tokförälskad i dom, känns så himla tråkigt att det inte är strålande sol ute. Jag vill ju kunna använda mina nya sunglasses, jaaops!

Nu ska jag kolla till kladdkakan, ttyl!



Världens finaste grabb :)

Lite lycklig blev jag nog iallafall.. Ticke ropade att jag skulle komma in i hans rum, och när jag klev innanför dörren sa han: "Mamma! Du är så vacker, du ser ut som en diamant i mina ögon!"

Kärlek!

On my way!

Är på väg till jobbet nu, ska faktiskt bli skönt att jobba igen :) Igår efter jag ut vab-pengen, trodde det skulle ta typ 4 veckor innan jag skulle få pengarna, men FK är riktigt snabba ibland! Pengarna sitter på mitt konto imorgon, najs! Ringde in dit igår för att jag inte fattar deras hemsida, skulle komplettera lite uppgifter där. Men jag gjorde det via telefon istället och VIPS! så hade hon fixat allting plus fört över pengarna. Inte illa pinkat för att vara Försäkringskassan :)

iPhone-appen *tummen upp*

Jag använder ju appen som blogg.se har gjort till iPhone. Jag älskar den! Jag gör verkligen det, men det finns en grej som är riktigt störande med den. När man har bloggat så ska det ju synas under "Senaste händelser" när man loggar in med en dator, men det gör inte det när man bloggar med appen. Så sjukt störande! Jag vill ju kunna gå in och ändra vissa inlägg ibland, om jag har stavat fel eller så. Men nej, det förbjuds man till att göra tydligen.. Eller? Någon som vet hur man kan göra?

Någonting har gått jävligt fel här..

Jag har min hyra på autogiro, alltså; den ska dras automatiskt sista natten varje månad. Det har varit något fel på mitt konto tydligen, så det har inte dragits som det ska, så istället har jag fått knappa in hyran manuellt varje månad. För två månader sen fixade vi till det så att det skulle dras automatiskt.. Men icke. Förra månaden drogs hyran en vecka sent, och nu har problemet dykt upp igen. Hyran är inte dragen, banken är så jävla ohjälpsamma och hyresvärden säger att det inte är deras problem att autogirot inte funkar. Hm.. Börjar fundera på om jag ska byta bank helt och hållet? Kanske strunta i att ha Swedbank? Jag hatar när det blir såhär fel..

Någonting har gått jävligt fel här..

Jag har min hyra på autogiro, alltså; den ska dras automatiskt sista natten varje månad. Det har varit något fel på mitt konto tydligen, så det har inte dragits som det ska, så istället har jag fått knappa in hyran manuellt varje månad. För två månader sen fixade vi till det så att det skulle dras automatiskt.. Men icke. Förra månaden drogs hyran en vecka sent, och nu har problemet dykt upp igen. Hyran är inte dragen, banken är så jävla ohjälpsamma och hyresvärden säger att det inte är deras problem att autogirot inte funkar. Hm.. Börjar fundera på om jag ska byta bank helt och hållet? Kanske strunta i att ha Swedbank? Jag hatar när det blir såhär fel..

Myspysmellis.

Jag och Christopher har precis slängt i oss lite mat (mellanmål?). Han ville ha tända ljus och släckta lampor "för det är gööööörmysigt, mamma!". Så vi gjorde som han ville. Imorgon är sista dagen jag är hemma med honom, på torsdag ska jag tillbaka till jobbet igen, och det blir absolut ingen mjukstart för mig då! Halv nio ska jag infinna mig på arbetet, färdigklädd och redo att börja jobba. Naaaajs, eller hur? :)

En mjukstart, det är skönt!

Jag började dagen med en mjukstart. På riktigt. Jag låg och vaknade till i en timme eller något sånt innan jag väl klev upp. Jag blev liksom så illa tvungen att kliva upp.. Sååå, jag gick ut i köket och började diska, tröttnade ganska snabbt.. Diskbänken just nu:

Idag är det ingen vanlig daaaag,

för det är min systerdotter Stephanies födelsedag! HURRAHURRAHURRAAA!

RSS 2.0