Min stora skräck

Jag är, som dom flesta vet, riktigt rädd för flygfän. Fåglar, fjärilar, humlor, flugor.. Ja, det mesta som flyger helt enkelt.
Igår kväll satt jag och min karl i soffan och kollade på serien Weeds. Efter någon timme hör jag hur det liksom prasslar bredvid mig. I början brydde jag mig inte så mycket, men efter ett tag vände jag på huvudet för att se vad som lät. En stor jävla mal hade flugit in genom fönstret och satt sig på väggen. Varje gång den började flyga lät det som att det prasslade.
Jag fick sån panik att jag började gråta, ni vet så där riktigt hulkgråta.
Min karl skulle försöka få tag i den, men den smet iväg och flög in i lampan så det klirrade bland "kristallerna" som hänger ner.
Fy. Jag hatar verkligen flygfän. Hatar! Jag gick till och med på kbt för att bota min fågelskräck, men det hjälpte föga..

Hur ska jag göra för att bli av med denna helt ologiska skräck?


Tisdaaaaaag


Vi var i lekparken en stund på eftermiddagen idag, dock tyckte Christopher att det var tråkigt eftersom inga andra barn var där, så vi gick in igen. Och nu har huvudvärken slagit till hos mig. Jag har så ont, det bultar i hela huvudet ner mot nacken..
Imorgon ska jag jobba. Det blir ett kort pass, bara 5 timmar, men det duger gott och väl.

Sommar och tvättstuga


Tänk att den där jäkla tvätthögen bara växer hur mycket man än tvättar! Så trött på att springa i tvättstugan hela tiden, men det är så det blir när man inte har tvättmaskin i lägenheten..
Jag vill flytta till ett radhus, eller en lägenhet med stort badrum så att man får plats med tvättmaskin. Vilket i-landsproblem.



Disk, städ, tvätt..


Igår gjorde jag naglar på mamma. Jag har nog aldrig blivit så nöjd som jag blev igår! 1h 40 minuter tog det från början till slut.

Min karl har äntligen kommit hem! ❤️ Vi hämtade honom på Arlanda vid 7.45 imorse. Jag är så jävla glad att han är tillbaka! Just nu ligger han och sover, men jag ska väcka honom när jag har tagit itu med disken :)

Älskade unge.. 

Södersved


Lite utelek, va? Vi tog en tur ut till Värmdö på eftermiddagen. Tanken var att vi skulle hitta något mysigt badställe, men ju längre ut på Värmdö vi kom desto svårare blev det. Det slutade med att vi åkte till Södersved istället, en jättemysig strand med bryggor och hopptorn.
Jag är en badkruka, så jag doppade vara benen, men ända upp till låren iallafall!


Haha, ha överseende med frisyren... Det blåste rätt mycket! :)


Soptippssöndag

God morgon! Är det sommarlov så är det.. Vi tar sovmorgon nästan varje dag.

Idag ska vi åka till återvinningen och slänga massa gamla kartonger och annat skräp. Vi ska även åka till cafét och lämna en vas till min svärfar som svärmor ska ha tillbaka. Sen är det bara städning som står på schemat, eventuellt lite utelek också.


Imorgon kommer min karl hem! Har längtat så himla mycket. Vi kommer börja dagen tidigt. Klockan 6 på morgonen åker vi hemifrån för att hämta honom från Arlanda. När han är hämtad ska vi direkt till cafét och äta frukost..


Jag har en känsla av att det kommer hända något dåligt i veckan. Riktigt dåligt..




Lördag


God morgon. Här sitter jag som värsta färgkartan. Jag ska hoppa in i duschen strax och göra mig i ordning för jobbet. Ska åka hemifrån vid 14, men innan det ska jag och grabben gå och köpa lördagsgodis och fixa lunch tillsammans :)

Imorgon ska jag göra naglar, både på mig själv och på en annan och så tänkte jag att vi ska fixa trolldeg och pyssla med det :)


Färdiga fransar och matlagning mitt i natten


Jag beställde ett "kort på kort" från Swedbank för ett tag sen. Igår landade det i vår brevlåda. Sötaste, finaste unge!

Klockan är 01.30 och jag har precis börjat laga mat (?!). Potatis- och purjolökssoppa. Trodde faktiskt inte klockan var så mycket, men eftersom jag har suttit och pluggat och pratat med syster min i telefon sen jag kom hem från jobbet så går tiden ruskigt snabbt.

Imorgon ska jag jobba igen, 15-21 och på söndag ska jag spendera dagen inomhus och plocka i ordning det sista innan min fina man kommer hem! Jag har saknat honom så mycket, varje dag. Det är nästan så man glömmer bort alla små tjafs och sånt som hör vardagen till. Nu vill jag bara ha hem honom så att jag kan få kramas och pussas massor.


För en vecka sen var jag och gjorde fransförlängning. Jag älskar att vakna med färdiga fransar! Längtar till den dagen då jag vågar tatuera ögonbrynen så jag slipper sminka mig det första jag gör när jag vaknar.


Onsdag eftermiddag

Hallå där. Jag vaknade upp med världens huvudvärk idag. Dricker första koppen kaffe nu, så det skulle ju kunna vara därför jag fortfarande har ont.

Igår var vi på dagskryssning med min syster, hennes man och dotter.


Jag tog inte många bilder alls, för min telefon dog helt plötsligt. Jag var dötrött hela dagen igår eftersom jag var tvungen att jobba kvällen innan med black jack. Slutade två, var hoa svärisarna vid 3.30, somnade runt fyra och sen upp igen 5.45. Knappt två timmars sömn blev det.
Idag tar vi det bara lugnt. Vi ska städa lite och sen ska jag åka och sätta in pengar på mitt konto, laga lite mat och hämta en telefon som jag ska få låna tills jag kan köpa en ny.

Nu aka jag svepa i mig kaffet och sätta igång med städningen..


Städning


Idag har jag fått mycket gjort! Vi har kastat massa skräp och fyllt bilen med kartonger och annat som ska slängas på tippen. Jag har dammsugit och torkat golv, fått hjälp med disk och möblering och ja.. Allt har jag hunnit med idag! Om en halvtimme börjar tvättstugetiden, och då ska tamejsjutton allt tvättas! Förutom sängkläderna, dom tar jag imorgon 😎

Älskar livet idag! Så varmt och skönt och härligt. Vi ska gå ner till pizzerian strax och äta mat innan vi har möte.



RSS 2.0