Bilder :)

I Motala

Vilken helg! Åkte hem till en människa (haha!) i fredags och sov där tills igår då jag blev hämtad av N från Blacka :) Han skjutsade mig till min syster och hennes familj i Motala, supersnällt! Käkade middag här, hemmagjord pizza, och så drack jag och Petra lite vin och smällde i oss massa popcorn. Idag drog vi iväg till stallet. Tog in Calvados och Fanzy och fixade i ordning dom så vi kunde rida en sväng. Jag red Calvan, supersnäll men lite stirrig ibland ;) Ska försöka ta mig hit en gång i månaden så jag kan umgås med sis och familjen och så :) när vi kom hem från stallet gick och Claudia ut med Escobar på en promenad. Claudia är en jäkel på att prata, trodde nästan öronen skulle trilla av efter ett tag, haha! :) Sen åt vi middag, och så har jag och Claudia kört kvällsgympan, inhalation och gurgling. Hon har bestämt sig för att sova med mig i TV-rummet i natt och kommer väcka mig så fort hon vaknar imorgon bitti. Vi ska fixa lite kaffe då och tydligen någon överraskning åt hennes föräldrar.

Har även fått några centimeter avklippt på håret, Stephanie tog tag i det ikväll :) Håret känns lite tjockare nu, jätteskönt! Nä, nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon. Åker tillbaka till Stockholm då och får med mig en liten Maja :)

Så ruskigt irriterad!

Jag är nu inne på tredje veckan med studier. Allt går helt perfekt, förutom i en av kurserna. Eftersom jag pluggar på distans så ska jag göra diagnoser (två per vecka) som är närvarogrundande.Men i en av kurserna kom diagnoserna upp först i fredags och i samma veva blev jag avstängd från kursen på grund av för lite aktivitet i kursen. Mejlade distanschefen då och han la till mig i kursen igen när jag hade förklarat vad som hänt. I samma kurs har jag nästan gjort klart första redovisningsuppgiften som ska vara inlämnad på fredag (om TVÅ dagar). Jag är nästan klar, har bara lite finslipning kvar på den uppgiften. Men näääää, då är det klart att PUCKOT till lärare har ändrat uppgiften, så nu har jag TVÅ dagar på mig att göra en jävla uppgift på fyra A4-sidor med teckenstorlek 10. Skitkrångligt! Jag har mejlat min lärare nu och ja, jag kan väl erkänna att jag kanske, möjligen, perhaps inte låter alltför trevlig i mejlet... Men jag kräver ett svar från henne nu. Jag får aldrig svar när jag mejlar henne, blir helt frikking galen på det här!
Jag har ju verkligen sett fram emot att börja plugga och när jag väl gör det - ja, då kantas studierna av problem. Stora som små. Jävla skit!
 
Äh.. För att inte göra det här inlägget så himla negativt kan jag dra upp två bra nyheter! På lördag drar jag ner till Motala och stannar tills på måndag. Vi ska få en liten tillökning i familjen (igen!). Och nästa lördag åker jag och en människa ner till Göteborg och hämtar min underbara son! Han stannar till den sjuttonde februari, längtar som FAN! Nu ska jag ut med Escobar på en sista runda, när vi kommer in ska jag hänga sista tvätten och sen är det dags för mig att fixa mig i ordning så att jag kan gå och lägga mig. Är helt slut i kroppen... Hela dagen har gått åt till att städa, så nu är det rent och fint här hemma!
Vet ni hur mycket jag avgudar min son?
 
 

Den tröttaste fredagen, ever!

Jag vaknade för ca. 30 minuter sen.. Gäspar i stort sett hela tiden. Kaffet står här på bordet och bara väntar på att få bli uppdrucket. Ögonen kliar, måste bli av med gruset, haha. Men jag gnäller inte. Nejnejnjej, inte får ni tro att jag gnäller! Jag ska precis sätta mig och plugga lite marknadsföring, och skriva klart uppgiften till det. Jag har bara sjuttioelva uppgifter att göra nu, känns det som. Men jag klarar det. Jag klarar det, för jag tycker att det här är roligt och då klarar man det mesta. Eller hur?
Jeeeeeez, jag måste hälla i mig kaffet nu så hjärnan vaknar till liv. Ttyl.
 
Lite kärlek.
 
 

Hejhej, hallå!

Goder kväller. Det har varit knäpptyst från min sida, eller hur? Jag har ingen anledning egentligen, men känner att jag inte behöver ha en heller :) Jag har börjat plugga nu, äntligen! Och ja, det känns kul. Helt fantastiskt kul faktiskt. Dock är det vissa uppgifter som är riktigt kluriga, men det löser jag!
 
Jag och D ska sätta oss i soffan nu och kolla på någon bra film, äta godis, chips och dricka Coca Cola. Jag älskar det här livet, just nu iallafall.
 
 

Morsning i galsochen!

God morgon.
Hittills har dagen varit helt okej. GlasLarsson kom hit och bytte ruta i Tickes rum eftersom den var trasig, Ti ke vaknade för typ en kvart sen och ligger nu i soffan med Escobar och myser. Jag dricker kaffe och försöker få kroppen att vakna upp ur dvalan som den befinner sig i.
 
I några månader har Christopher sagt att han vill gå i skolan här i Stockholm när han är 7 år. Jag ser det bara som positivt att han vill det, det är väl klart att jag vill att han ska bo här? Igår berättade han det för någon annan och någon annan sa då "det får du bestämma när du är 12 år.". Som om denne någon annan ska kunna bestämma helt själv var Christopher ska bo? Man måste kunna lyssna på vad barnet vill också, inte bara vad man själv vill.
Jag har blivit så lurad, så grundlurad och blåst. "Vi provar ett halvår ungefär, sen diskuterar vi saken." BULLSHIT: Vissa människor är så fulla i skit, från tårna till öronen.
Christopher går i en kristen förskola där dom inte gör något religiöst enlig vissa andra. Men i vilken vanlig förskola läser man ur bibeln för barnen? Ticke kan repetera väldigt mycket ur bibeln, vilket jag inte tycker är så okej egentligen.. Jag vill inte att han ska bli "lurad" att tro på någonting som inte någon av hans föräldrar gör.
Jag vill att Christopher ska få välja själv när han blir tillräckligt stor. Vill han bli muslim och läsa Koranen dagarna i ända, så fine. Men han är snart sex år bara och är inte mogen att bestämma religion för sig själv ännu.
 
Om jag tror på Satan, ska jag då försöka så Christopher att tro på Satan? Samma skit, liksom.
 
 

Äntligen 2013.

:)

RSS 2.0