Ibland är livet..

..bra jävla orättvist..

Sötaste grabben!

Frukostdrink/Smoothie

God morgon!
Jag har sovit som en krossad gris i natt = inte så bra. Men jag är vaken, pigg och alert nu! Till frukost gjorde jag en supergod frukostdrink / smoothie med smak av blåbär, banan och apelsin. Riktigt god! Jag hade i en banan, 2 dl. apelsinjuice, 0,5 dl. naturell yoghurt och en släng frysta blåbär. På ett ungefär. Man ska aldrig lita på mig när det gäller recept jag skriver upp i bloggen.. Det kan lika gärna ha varit en halv deciliter juice som det var två deciliter. Haha! Men sån är jag. Jag höftar rätt mycket när jag gör saker, förutom när det gäller typ kladdkaka, äppelkaka eller något annat riktigt smarrigt.
 
 
 

Var är ni?

Jag erkänner, Jag har lite problem med att min statistik inte skjuter i höjden helt åt helvete när jag har bloggat fleeeera inlägg under en dag. Men jag överlever, jag lovar! Det känns väl lite trist bara att inte jag också kan få ta del av massa smaskiga kommentarer och siffror som heter duga AB typ. Men.. Vad är väl en bal på slottet?
 
 
Idag har det verkligen inte hänt mycket alls. Det har varit så lugnt och skönt. Dock har smärtan i bröstkorgen inte gett med sig för fem ruttna ören och det är ju lite jobbigt.
Nu är iallafall min älskade son i Stockholm igen. Jag önskar varje dag att han ska säga till mig att han vill flytta hem till Stockholm, men jag vet att om han skulle säga det så skulle det bli massa bråk. Jag vet det, för det är så människor fungerar idag. Synd att det ska behöva bli så, men whatchagonnado?
Imorgon har jag inga planer alls typ. Kanske drar in till jobbet en sväng och kollar läget.. Har ju ändå ingenting att göra just nu, förutom att umgås med älskade grabben, men vi ska ändå in till stan imorgon.
 
Nej, dags att avrunda. Hörs sen!
 
 

Uttråkad as hell..

Läser VR och försöker roa mig. Är riktigt trött idag i både kropp och själ. Det är ansträngande att inte göra någonting alls.. Nä, men iaf. I VeckoRevyn stod inget intressant alls, bara massa tråkigheter om mode och skönhet och någon guide till hur man startar eget företag. Blä.
br />

Tröttnissa.

Var inne på akuten igår i sååå många timmar. Nä, men nästan. Den här läkaren konstaterade att jag har fått en liten fraktur på något revben. Hur han nu kunde göra det.. Men iaf, han sa att nu kommer det bara bli bättre och det hoppas jag att det blir för idag kommer Ticke hem! Skulle inte kännas kul att vara typ handikappad när lillsheiten är här. Har några roliga saker inplanterade med honom i helgen, får se hur mycket som blir av. Nu ska jag dricka kaffe, höööörs sen!


Hemma från läkarbesök..

.. en snabbis innan det är dags att dra ner till Vårdcentralen. Väntar just nu på att VC ska ringa mig så jag kan rådgöra med dom hur jag ska göra, om jag ska dit eller om jag ska åka in till jävla Danderyd direkt istället.
 
Den där smärtan jag har pratat om i flera dagar nu, den har valt att inte stanna på en punkt. Den tyckte tydligen att det var säkrast att invadera hela bröstkorgen istället, så nu har jag en inneboende smärta på obestämd tid. Vid varje andetag känns det som att bröstkorgen brinner, riktigt mycket dessutom! Det gör så ont. Och så trodde jag faktiskt att min kondition hade blivit lite bättre, men NEJ, för då ska vi ju jävlas ännu mer istället och se till att jag blir andfådd som en annan OS-sprintare blir efter flera tusen meter. Fast i mitt fall blir jag det så fort jag rör mig typ. Ish... Jag rekommenderar inte att man blir sjuk när man inte har varken tid, ork eller lust att vara det. Det gäller att vara snabb och lyssna noga på kroppens signaler, för när kroppen väl säger ifrån så kan den göra det riktigt ordentligt. Usch.
 
Lägger in en sötnosbild på världens mest älskade barn (från min sida då).
 

Svar på kommentar till Enok

Det är just en sån där jävla Sonic Bomb jag har.. Och nej, jag vaknar inte. Trodde väl att jag skulle vakna i panik varje morgon för att den tjuter som den gör. Meeeeen ikke.

Och så måste jag bara säga att jag tycker Enok är roligt :) Var med i ett reggaeband förut som hette Enok 50 :)

Gooood morgon!

Kommer ni ihåg att jag köpte en ny jävla väckarklocka? Mm, larmet på den tjuter så högt att grannländerna lär undra om det är krig på väg. Men jag vaknar inte, neeeeejnej. Bara ibland. Typ när Dennis väcker mig. Men ja, den duger väl..


Jag valde förresten att ligga mer och sova i natt, och det får jag lida för nu. Jag hatar det här, varför kan det inte bara sluta göra ont för?! Jävla kropphelvete.

Nervigt?

Jag är läskigt nervös inför läkarbesöket imorgon. 13.40 ska jag vara där, så ni som läser detta kan väl vara så vänliga att hålla tummar och tår för att allt är som det ska vara? Pliiiiiiis? Jag är verkligen nervös, känns som att jag kommer få veeeeery bad news..

Ja, snart är det nog slut..

Fick sms av min chef idag. Gjorde mig rätt glad ändå :)

Hemgång.

Imorgon har jag ytterligare en slappardag.. Börjar kännas lite jobbigt med det här beslutet att jag ska sluta, men jag tror att det blir bäst för alla inblandade parter. Ska in till jobbet vid 10-11 någon gång och så går jag vid 13-tiden så jag hinner till läkarbesöket jag har inbokat. Blä.

Gubben i månen

Det är dags för mig att säga godnatt nu.. Jag är svintrött och har jävligt ont. Tog en Oxynorm för en liten stund sen, så jag hoppas att jag kommer kunna ligga ner i natt. Kunde inte göra det natten som var, sjukt störande. Bästa sömnen får man ju faktiskt om man ligger ner bekvämt, och ska jag vara ärlig har jag sovit så äckligt dåligt flera nätter i rad nu bara för att jag varit tvungen att sitta upp. Inte att rekommendera. Men ja, det lär väl börja snurra om en stund i mitt lilla huvud, så jag ska se till att gå och lägga mig nu. Godnatt! :)


Jag vet inte vad jag ska tro..

Det ena är bättre än det andra som såklart är sämre än det första. Jag vet inte vad jag ska tro, om jag ens ska tro någonting alls..

Godmiddag, hallå!

Hemkommen från jobbet och allt vad det innebär. Jag har inte gjort ett skit idag typ, mest stått och visat och förklarat hur man ska göra saker och så. Very funny, not. Men jag överlevde dagen. Har inte tagit något starkt smärtstillande idag, dels för att jag inte vågade imorse eftersom jag mår så jävla dåligt av det och dels för att jag skulle till jobbet. Såååå, resultatet av denna dag har blivit att det värker lite extra just nu, men tänkte undvika morfinet idag helt och hållet. Känns inte helt okej att knarka piller dagarna i ända, det förstår ni väl? Nä, nu ska jag slipa på mitt personliga brev och CV. Hörs senare.

Jag hoppas på att..

.. jag får ligga ner och sova i natt. Har inte kunnat det sen natten till i fredags för att det har värkt så otroligt mycket. Tog en sån där rolig morfintablett för en stund sen, och nu börjar faktiskt smärtan danka av lite grann! Lyyyycka. Imorgon ska jag till jobbet och lära upp en tjej lite grann. Min kropp klarar uppenbarligen inte av det här yrket, så ja.. Jag lär väl börja plugga eller något istället. Vi får helt enkelt se vad framtiden utvisar. Känns jävligt tråkigt, för jag älskar verkligen det här jobbet, men säger kroppen nej så måste jag nog lyssna..

Hittade snyggaste väskan på ElGiganten!

En Knomo, assnygg. Älskar den som fan redan! Dock lyckades jag typ "tappa bort" den när vi kom hem, men Dennis hittade den.. på skohyllan. Haha, han var inte så glad över att jag lyckades tappa bort den direkt.. :) Sånt som händer. Fick hem min nya skönhet för 899:- (svindyrt!!) och jag är så grymt nöjd! Jag kommer nog inte behöva någon handväska framöver, för jag får plats med det lilla jag har i min nya Knomo. Ooooh, jag älskar den verkligen. Tack, Dennis! <3

Nu drar vi iväg..

..till NetOnNet och lämnar tillbaka laptopväskan jag köpte igår och så köper vi en ny. Alltid ska det vara något problem med saker jag köper.. SUCK. Men ja, så kan det gå.
Väntar samtal från Närakuten också, jag måste kolla om dom möjligtvis har någon form av stödband eller så till min arm. Det gör sjukligt ont just nu, och mer morfin vågar jag då inte ta. Har redan tagit en tablett idag och tar jag mer så blir jag bara supersnurrig och illamående. Inte att rekommendera!

Ett upphittat intresse.

God kväll, kära läsare!
Satt och kollade igenom en sida jag har varit med på i typ hundra frikkin' år och hittade massa dikter jag skrev i början på 2000-talet. Haha, känns skumt att skriva "i början på", men så är det ju. Tiden går fort när man lever, håller ni inte med? När jag var yngre var ett av mina stora intressen att skriva. Jag skrev vad som helst, hur som helst och när som helst i princip. Det gör jag väl fortfarande, dock inte i samma utsträckning som på den tiden. Men det är fortfarande ett intresse för mig. Däremot känner jag nu att jag inte skulle våga "visa upp" sådant jag skrivit, inte på samma sätt som jag faktiskt gjorde när jag var liten, haha. Idag tycker jag väl mer att det är lite skämmigt att blotta mig på det viset, för det är ju precis det som händer.
 
 
Det är ju så himla privat det jag skriver.. Hualigen. Och förr la jag ut sån skit på nätet typ dagligen? Haha. Ett stort HAHA in your fucking face.
 
 

Jag vill bara ha lite godis,

men Dennis har inte tid att åka iväg och handla något till mig. Försöker få hans kära vän att fixa lite till mig, men det verkar inte fungera det heller.. Jag är så trött på att ha ont nu! Hade jag inte haft det hade jag kunnat gå iväg till Statoil själv och handla. Meeeen, det tar för lång tid. Det kommer vara dyngmörkt ute när jag väl är på väg hemåt igen. Så, kontentan blir ju då att jag så snällt får sitta hemma och krejva efter godis som jag inte kommer få.

Morfin, alvedon och diclofenac.

Men jaaadå, jag mår bra. Tydligen. Nä, men jag har lite ont bara. Fått en inflammation tydligen, så nu knaprar jag piller som får mig att sväva på små ljusgröna moln. Nice. Jag hoppas att smärtan går över snart, för det här är faan inte roligt!
 
Till annat; idag var jag och Dennis iväg till NetOnNet och köpte en ny laptop till mig, en supersöt liten ASUS. Love it! Köpte även en laptopväska som ska klara laptops med storlekar upp till 12", och min är 11,6". Men jo, tjeeeeena. Om det gick? Nej. Så imorgon åker vi tillbaka till den där jävla skitaffären och lämnar tillbaka väskan (som för övrigt var jävligt snygg för att vara en laptopväska) och så får jag väl se om jag hittar någon annan. En väska vill jag ju ha, känns så dumt att släpa med sig laptopen i handväskan liksom. Det är ju nästan ett måste!
 
 

Tragik utan en jävla massa dravel.

Jag är så less nu. Less på all skit jag får gå igenom jämt och ständigt. Är det inte det ena så är det både det andra och det tredje. Och ja, det är väl klart att allting ska hända samtidigt? Jag hatar det här, jag är så trött.. Trött på att inte få ens en liten glimt av ljuset. Hur mycket kan en människa klara av? Hur mycket skit ska en människa behöva hå igenom innan någonting blir bra? Fy faan, säger jag bara. Jag säger upp mig från min kropp snart. Jag orkar inte mer.

Åt helvete med allt då.

Inatt har jag fått sova sittandes, med stöd av en soffkudde. Har väl vaknat sisådär en gång i timmen ungefär bara för att det har smärtat något otroligt mellan bröstet och nyckelbenet, samt bak mot skulderbladet. Jag har varit hemma tre dagar denna vecka för att jag mått åt helvete, idag ska jag jobba.. Men ja, det är väl klart som fan att något annat händer då. Dock kommer jag jobba dagen ut, så drar jag in till Danderyd efter jobbet istället. Kan väl inte hända mer skit nu ändå? ...

Prima skinka, ballerina. Typ.

Okej, jag mår väl bättre. mycket bättre. Förutom i min satans jävla rygg, eller är det måhända bröstkorgen? Det känns lite som att någonting har gått sönder exakt mellan vänstra nyckelbenet och vänstra bröstet. Bajs. Fick för övrigt en jävla tid på magnetröntgen, skulle dit den 4/9 men det sket sig helt jävla åt helvete. Om jag är glad? NEJ. Eller, jag vet inte. Det är rörigt. Som in i helvete.

Jag är en potta full med skit. (?)

Förlåtelse är att låsa upp dörren och släppa någon fri - och inse att fången var du.
Max Lucado


Jag är fortfarande hemma från jobbet. Känner mig lite bättre idag, men det kan vara för att jag har knarkat Alvedon sen igår. Ska testa att inte ta någonting nu så jag kan känna på riktigt om jag mår bättre eller inte.
Det blir inte mycket gjort nu, känns som att jag är en potta full med gammal skit. Typ. Måste iallafall ta mig ner till Ica och köpa något så jag kan göra middag sen..

Det känns.

Du kan bli besviken om du misslyckas, men du är ändå dömd för alltid om du inte försöker.

I natt var det ikke ruligt att vara jag.

Jag blev typ nerknarkad med massa olika saker. Kortisonspruta, astmamedicin, stesolid, citodon och något mer. När jag kom hem igen kände jag mig hög som ett hus. Lite läskigt. Eller ja, jäääävligt läskigt. Ska till läkaren halv tolv och försöka få hjälp med astman och så, och så ska jag till apoteket och hämta ut lite smärtstillande för en sträckning. Uschochfy, jag hatar det här. Jag hatar att vara hemma och bara glo..

Ajajaj...

Usch.. Det känns, på riktigt(!!!), som att min vänstra lunga ska sprängas. Jag har sjuuuukt ont.. Och halsen värker. Jag dör nog snart. Lite så, ungefär. Eller ja, det känns så. Ingen ställning är bekväm att ligga, sitta eller stå i. Djupa andetag är ett minne blott. Här är det korta, intensiva andetag med lite hålla-andan-pauser för att slippa smärtan en kort stund.

Godnatt mina otrogna läsare!

 
 
Idag köpte jag en ny väckarklocka. Ligger nog och sover när det här inlägget publiceras *hoppas* Förhoppningsvis vaknar jag av larmet, det låter verkligen SVINHÖGT! Får lite ont i hörseln, faktiskt ^^ Wish me luck med mitt kliva-uppande imorgon bitti!<br /><br />Godnatt, sov gott och vakna inte så jääääävla bakis!<br /><br />

Instagram

För er som inte visste; jag finns på Instagram sen en tid tillbaka! basiil heter jag där :) Lägger upp bilder på typ allt, basånivet!

Dags för ny väckarklocka..

Jag förstår inte vad det är för fel på mig (eller kanske min iPhone?). Häromdagen upptäckte jag att min iPhone inte låter larmet ringa klart på morgonen. Den tar två toner innan larmet dör ut. Inte konstigt att jag inte vaknar! Och nu när jag har testat sänka volymen lite så vaknar jag inte förrän 06.45-larmet går igång. Så sjukt störande! Visserligen behöver jag inte alltför lång tid på mig på morgonen, men det kan vara skönt att känna att jag har gott om tid på mig. Jaja, jag sa iallafall till Dennis imorse att det är dags att köpa en riktig väckarklocka till mig. I need it!

Morsning i galoschen!

Idag jobbar jag på lunch på Golfen för första gången. Det innebär väl i princip bara att jag ska göra exakt samma sak som vid stängning, fast tvärtom såklart. Känns skönt att kunna jobba där också, lite variation har väl aldrig skadat? :)

Imorgon har jag körlektion. Är dock inte så glad över vilken lärare jag kommer få, men jag får ju köra iallafall. Längtar efter mitt körkort nu...

Nyklippt lugg och slingat hår

Kommentarer

Fick en kommentar idag som inte kändes speciellt uppiggande. Dock vet jag till 100% vem tjejen är som skrev den. Jag personligen tycker att det är väldigt lågt av någon i den sitsen att skriva en sån grej. Kasta inte sten i glashus, liksom. Egentligen struntar jag i den kommentaren, jag lever mitt liv och du lär väl leva ditt egna liv kantat av droger och massa alkohol och fester och allt vad det är. Jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig längre, men jag tycker så synd om dina barn, så jag måste bry mig. Dessutom; är man så feg att man inte vågar stå för det man skriver, varför ens göra sig besväret? Tragiskt är vad det är.

Saknad.

Jag blev väckt av Dennis imorse. En kaffe och Red Bull hade han till mig.. Men ja, jag klev upp nyss. Inte för en timme sen när han väckte mig :) Det är tyssssst... För tyst. Och tomt. Usch.. Det är läskigt tyst! Ingen Ticke som sitter i sitt rum och leker, ingen Ticke som tjatar på morgonen om att han vill gå ut.. Ingen Ticke i Stockholm alls. Bara i Göteborg.

Fuck, jag ångrar mig. Helvete vad jag ångrar att jag var så korkad och ville ge någon annan en ärlig chans att visa att den också kunde. Jag ska aldrig mer göra om något sådant. Jag vill bara ha hem Ticke till Stockholm igen..

Usch, vilken natt..

Jag bestämde mig redan igår för att jag skulle hålla mig vaken hela natten idag eftersom jag ändå skulle upp aptidigt. Dock är klockan kvart i fem bara och jag har INGENTING att föra nu. Jag har spelat på X-boxet, på datorn, på telefonen, läst bloggar, glott på TV, filat fossingarna, borstat håret, tvättat av mig sminket.. Ja, ni ser ju! Jag har gjort skitmycket och nu är jag rastlös som ett aaaaaaas. Blä. Längtar tills jag får väcka min lille älskling så vi kan ha lite morgonmys innan frukost :)

Nu börjar jag dessutom bli lite trött.. Hm.

Fisk-Ticke

Vi är precis hemkomna från simhallen. Ticke hade superkul! Han börjar fatta grejen med simning, nu kan han iallafall simma ordentligt med armarna :) När vi hade övat en stund på att simma i barnbassängen valde vi att gå över till mellanbassägen. Ticke fick prova åka vattenrutschkanan för första gången och han ÄLSKADE det! Första gången åkte han med sin mormor, sen fick han åka själv ett par gånger. Jag stod nere i vattnet, redo att ta emot min prins när han kom farandes! När han hade åkt ett par gången gick något fel, så han började blöda näsblod.. Stackaren! Han började gråta och sa att han ville hem istället, men när det slutat blöda och blodet var borttorkat ville han bara åka ännu mer! Det var riktigt kul att se honom i vattnet, han är verkligen som född till att vara i vatten. Men så är han ju född i fiskarnas tecken också! :)

Synd att han åker tillbaka till den andra staden imorgon.. :(

Ångervecka.

Usch.. Imorgon åker Christopher tillbaka till Göreborg. Det kommer kännas så tomt.. Ingen lite Ticke att leka med på dagarna, igen Ticke att pussa godnatt på kvällen eller att morgonmysa med. Det kommer bli så sjukt tomt. Jag hoppas att Christopher en dag bestämmer sig för att flytta hem igen. Till mig och Dennis. Jag ångrar verkligen att jag gick med på att han skulle flytta..

Igår blev jag lite ledsen över en sak som sades i telefon av en person. Så fort det blir minsta lilla tjafs så säger den personen saker som personen vet gör ont. Är så trött på idiotfasoner! Kom inte och snacka om saker över telefon, det är bra mycket bättre att ta det face-to-face istället. Men ja, är man feg så är man, och uppenbarligen vågar aldrig det puckot säga något face-to-face. Ni vet, det är ju mycket lättare att kasta skit över telefon och sen när man väl träffas - då låtsas man som om ingenting har hänt!



Mina kryddor..

.. växer så det knakar! I tre dagar var det tomt på växtligheten, sen helt plötsligt hade som kikat upp ur jorden och tänkte väl att "nu, nu jädrar är det dags att kliva upp!" och så fanns dom där. Bara sådär liksom. Längtar tills dom vuxit klart! Dock är det någon jävel som käkar upp bladen på den ena av kryddorna...

Another sunday morning.

I natt var jag korkad och la mig rätt sent. Typ vid två la jag mig i sängen för att sova. Kooooorkat! Så nu är jag sjukt trött - igen. Tänkte dock lägga mig och vila sen när Dennis väl kliver upp. Men ja, fram tills dess ska jag och Ticke umgås. Jag tror att vi ska ut till lekparken en stund och leka som sjutton! Skratta högt och så, ja ni vet. Så att vi väcker alla bakfulla 20-åringar som var ute igår. Haha! :)

Nej, jag ska väl fixa i ordning här hemma lite grann. Måste diska lite och tvätta någon maskin kläder. Hörs sen! :)

Men fyyy tusan!

Är så sjukt trött! Har suttit och väntat vaken nu i onödan känner jag. N skulle komma hit, men hon hade roligare i centrum. Så kan det gå.

Bad min chef beställa hem Detox till mig. Har blivit riktigt sugen på att testa det nu eftersom det går så himla bra för Dennis! 6kg. har han gått ner på en vecka. Jag har fortfarande 6kg. kvar till mitt slutgiltiga mål, och det verkar som att jag inte blir av med dom utan hjälp.. Så, Detox... HERE I COME! :D
Dock har jag ju faktiskt förlorat fett på kroppen, speciellt i ansiktet. Me like! Bara rumpan, låren, vaderna, överarmarna och magen som ska minskas lite. Några träningstips på det? :)

Bjuder på en fulbild på mig.

God morgon..

Eller rättare sagt: god dag! Jag är på väg till jobbet nu, så mycket blev det med min semester.. Önskade ju visserligen att jag skulle få lite timmar, så mig gör det ingenting! :) Dennis och Ticke drog iväg för någon timme sen. Dom ska till TomTits i Södertälje. Jag hoppas verkligen att båda två får roligt där med varandra, det är faktiskt inte så ofta dom gör någonting tillsammans bara dom två. Så jag tror att det kan vara bra för grabbarna grus att hitta på något utan mig.

Jag jobbar stängning idag, och förhoppningsvis kommer det inte vara alltför mycket att göra. Behöver verkligen komma därifrån i tid eftersom Dennis ska spela ikväll.. Nej, nu ska jag lyssna på musik och njuta av bussresan ner till stationen.. Ttyl!

RSS 2.0