Söndag, min vilodag.



Jag fick ledigt från jobbet igår, så skönt! Tillbringade kvällen tillsammans med grannarna på baksidan av huset där vi hade ordnat med en liten kräftskiva. Tyvärr var det bara vi "unga" grannar som dök upp, men det var trevligt ändå! Jag drog mig därifrån vid 12 ungefär för att åka vidare till Sumpan och träffa kusinvitamin på Garbos.


Och ja, nu ligger jag här i soffan. Heeeelt utslagen. Så trött och seg, men en mår som en förtjänar :)



Helg! :)

Hallå där!
Håller på för fullt i tvättstugan, vi har ju en hel del som måste tvättas idag eftersom jag inte haft någon tvättid på länge.. Tre tvättkorgar fulla till bristningsgränsen ska jag tvätta upp idag.

Ikväll är det kräftskiva med grannarna, får se om jag ska dit, det beror helt på om jag får ledigt ikväll eller inte. Jag hoppas att jag kan ta ledigt. Sist jag tog ledigt en lördag förstördes ju hela kvällen av att jag faktiskt inte alls skulle vara där jag ville vara, så istället satt jag hemma.


Igår träffade jag min lillasyster en sväng.  Vi tog en promenad med hundarna, och sen var jag tvungen att åka typ direkt.

Känner att det inte finns så mycket att skriva, lär uppdatera mer under dagen!





Godnatt, ni fina!

Huvudlös = tanklös?

Jag kom nyss hem från jobbet. Åkte till Jordbro först och jobbade 1,5 timme men jag kände att jag inte skulle orka sitta där hela kvällen, så jag frågade en kollega om han ville byta pass med mig så jag kunde få jobba i Handen istället. Sagt och gjort; så jag drog dit runt 21.30. Jag älskar det stället! Personalen, gästerna, musiken.. Ja, hela atmosfääääären! Jag ska jobba där imorgon också (trots att jag egentligen vill vara ledig för att gå på kräftskiva med grannarna!).

Hela min kropp känns som någonting som precis plockats upp från en soptipp, så jag ska faktiskt försöka sova nu.



det som gör så ont.



jag saknar det som inte finns

och sprider ut mig själv i vinden

bara du kan bära det

som gör så ont i mina ögon

vi har något stort på gång,

så länge ingen bryr sig om

vilka höjder vi kan nå,

på vilken sida som vi står.


Det finns alltid en saknad hos mig. Jag behöver någonting mer, men jag kan inte sätta fingret på vad.
I helgen ska jag ringa ett samtal som, för mig, är väldigt jobbigt. Men som jag tidigare skrivit; jag har klarat mig länge nog utan hjälp och nu får det vara nog.


Natt..


Jag åkte till Skärholmen igår och fixade mina naglar, tog bara naturellt den hår gången, så det är inget att visa upp :) Nu har jag bara förstärkning på, för mina egna naglar har vuxit satans mycket! Och idag, vet ni vad jag har gjort idag? Mina fransar! Nu behöver jag inte använda mascara för att få fokus på ögonen, för det fixar mina fransar så bra själva!

Behöver nog färga underfransarna bara :)

Haha, jag har fortfarande ont i min handlob sen i förrgår när vi hade HLR-kurs i skolan.. Det var en upplevelse. Intressant och lärorikt, men jag ska gå en extrakurs i HLR för barn. Känns ganska viktigt.

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Väntat på karljäveln ett bra tag, men han dyker väl upp när han behagar.

Godnatt!


Mitt i veckan, YAY!

Menåååååh. Skrev ett lagom långt inlägg, gick in på bilder och skulle plocka fram en bild, och när jag valt ut rätt bild och skulle tillbaka till blogg-appen råkade jag stänga ner den! Bland det värsta som finns, speciellt eftersom jag inte ens kopierat skiten.

Nåväl. Det jag skrev var att jag egentligen skulle fixa mina fransar idag, men hon var tvungen att boka om tiden tills imorgon istället. Så idag ska jag faktiskt springa ner i tvättstugan vid 10 och kolla om den är ledig. Hoppashoppas! Annars får grabbarna återanvända kläderna lite till. Mina nycklar är ju spårlöst försvunna så jag kan inte boka någon tid.. Så går det när jag  lämnar ansvaret på mina nycklar till karln min.


Funderar på om jag ska ringa och kolla om det finns någon tid för naglar idag.. Mina börjar se väldigt slitna och tråkiga ut.


Nu ska jag dricka kaffe, sååååå vi hörs sen.


Skoldags

Nu är jag på språng igen! På väg till skolan för att göra hjärt- och lungräddning som tillhör nästa kurs jag ska läsa (medicin 1). Provet jag skrev förra veckan fick jag ett C i, helt perfekt i mina ögon, för jag hade inte räknat med högre än D!



God morgon tisdag!

Det är kallt ute idag! Regnet strilar ner från himlen.. Jag tänkte gå till gymmet nu egentligen, men jag skippar det. Jag väntar tills klockan är 13-14 istället, då brukar det inte vara så mycket folk dessutom.

Jag skulle behöva tvätta alla våra kläder, men mina hemnycklar (där tvättstugenyckeln även sitter) är borta? Inte mitt fel denna gång! 

Nä, nu ska jag ut och röka i regnet! See you later.



Snart är det daga för val!


Jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på.. Har uteslutit två partier helt iaf. Svårt det här med val, jag vet ju knappt vad jag ska göra för val i livet! Det blir tredje gången jag röstar nu, och varje gång har varit lika svår för mig. 

Vilka är bäst?



Så mycket kärlek


I en gråzon någonstans.

Tänk vad snabbt tiden går.. För sju år sen trodde jag aldrig i mitt liv att jag skulle befinna på det stadie jag är på idag. Jag har gått igenom så otroligt mycket genom alla år, både bra och mindre bra saker. Jag har varit i djupa svackor, så djupt ner att jag tänkt att jag aldrig ska ta mig upp igen, och jag har varit så lycklig - så lycklig att allt som tidigare varit dåligt känts som bortblåst.

Och nu då? Nu befinner jag mig i någon form av gråzon. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Ibland känns livet helt meningslöst, det finns ingen färg i vardagen, och dom man trodde att man kunde prata om allt med - dom pratar man bara med om vädret.

Jag har klarat mig länge nu utan att be om hjälp med någonting, men nu är det nog. Även det största berget kan falla ner till småsten till slut.



Vad gör jag vaken?

Hallå där!

Klockan är mitt i natten och jag är fortfarande vaken. Ska städa undan från min och Tickes pizzakväll, och sen faktiskt gå och lägga mig. Är så trött, och jag behöver några timmars sömn i natt om jag ska ork med morgondagen.

Jag och min lille apunge <3

Imorgon ska jag och Ticke till svärföräldrarna och säga hej! Vi ska äta lunch där, umgås lite och sen sticker vi hemåt igen. Ska på inflyttningsfest (blir väl mest lite mingel för mig och C) kl. 15 hos en av grannarna. Annars kommer dagen nog vara rätt lugn.. Jag kanske tar med grabben min på bio? Får se helt enkelt.

Världsbästa sonen!


 

Fredag! Som jag längtat!

Idag är det äntligen fredag! Gissa om jag  har längtat efter den här dagen? 19.45 ska jag möta upp Ticke på T-centralen, för han ska spendera sin helg hos oss. Imorgon ska vi åka till Norsborg och hälsa på svärföräldrarna.

Men, nu ska jag till gymmet!



Ciao

Nu drar jag in till stan och träffar mamma!



Tisdag morgon(?).


Här sitter jag, på trappan, helt nyvaken. Har en hel del att göra idag. Det sista nytvättade från igår ska in i garderoben, jag ska städa lägenheten, åka och hämta min bok som jag glömde på jobbet igår, och sen åka till skolan för att skriva prov. Tänkte försöka klämma in en ett pass på gymmet också, om jag hinner.


Åkte nattbuss från centralen till Gullmarsplan igår och var tvungen att gå därifrån till Hammarbyhöjden. Av någon anledning skulle det ta nästan 1,5 timme att åka nattbuss ända hit, så jag skippade det och tog en sjuhelvetes snabb promenad istället. Skönt med frisk luft efter att ha haft relativt mycket att göra på jobbet.




Nu ska jag ta tag i vardagslivet.




Skola, jobb, hemarbete


Jag har äntligen börjat plugga nu. Började för en vecka sen och har redan haft två inlämningsuppgifter. Imorgon har jag prov i skolan, får se hur det går. Jag tar med mig skolan till jobbet dom kvällar jag jobbar, när jag är hemma så läser jag faktiskt inte så mycket..

Finns inte mycket att berätta just nu.ä faktiskt. Ikväll ska jag sitta bänkad framför teven och kolla på Idol 2014. Min kusin Lisa ska vara med, så grymt! Hon är skitduktig.

Nu ska jag fortsätta med tvätten, höra sen!



Torsdaaaaaaag

Tjingtjing!
Jag hade bokat tid för tvättstugan idag, 14-18. 14.10 kommer jag på att jag har tvättstuga. 14.20 (nere i tvättstugan) inser jag att jag inte har tvättmedel. 14.30 satt jag i soffan i lägenheten igen och bannade mig själv över att jag var så lat att jag inte orkade gå till affären. Fy på mig!
 
Jaja. Jag har inte varit särskilt aktiv idag. Sprungit upp och ner för trrapporna, slängt sopor, varit ute en sväng.. Måste ta tag i ig själv och börja plugga inför provet jag har på tisdag i skolan. Läraren började (i tisdags) prata om att vi bör satsa på A eller B-betyg, men jag känner mig själv såpass bra att ett C räcker gott och väl. Satsar jag på högre betyg kommer jag bara tröttna, och det har jag ingen lust med.
 
Ville bara tala om att jag lever. Jag måste inta min plats i köket nu så karljäveln får mat när han kommer hem.
 
 
Såhär ser det ut utaför oss. Basånivetliksom.
 
 

Hemma hos mig




Natt till tisdag

Tjatja bloggen!
Jag har varit ledig två dagar från jobbet nu. Hur lugnt och skönt jag har haft det? Inte alls. Eller lugnt har jag faktiskt haft det, men det har inte varit en skön ledighet. Hade önskat att jag kunde göra något produktivt när jag väl är ledig, men ikke.
 
Kolla vad som hände adaptern till min laddare idag! Hade telefonen i laddaren i
ungefär 15 minuter, på den korta tiden hann detta hända..
 

Nåväl, imorgon börjar skollan. Jag ska vara är från 17.30-20.00, dööööda mig någon! Eller inte. Låt mig leva, bli klar med skolan, jobba några år. SEN får vi se om jag är redo att kasta in handduken.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Tjingtjing, see you later!
 
#förvuxenfjortis #älskarhashtags #prataralltidjobb #YOLOffs
 
 

Tjatjabloggen!

Tjatjabloggen!
På väg till jobbet bu, och det är ungefär det som händer i mitt liv nu för tiden. Vaknar sent på dagarna, dödar några timmar, och sen drar jag till jobbet. På tisdag ska jag till skolan, är så nervös! För det första så hatar jag att träffa nytt folk, för det andra hatar jag att vara på ställen där jag inte borde vara egentligen, haha.


Jag mår superb just nu. Livet flyter på och snart flyter det väl på ännu bättre.



RSS 2.0