Tre dagar kvar!

På måndag smäller det! Jäääävlar vad jag känner mig taggad. Tänker dock inte tala om ännu vad det gäller, det får bli lite av en surprise :) Kommer lägga ut bilder och så på måndag/tisdag någon gång. Spännande, va? ;)
Hela dagen idag har gått åt till planering, planering, planering. Imorgon är det ännu mer planering och på söndag är det ytterligare planering och lite småfix innan måndagen. Längtar som en idiot. Gryyyyymt! :D


Onsdag mitt i.

Nu är det inte många dagar kvar innan det smäller! Längtar otroligt mycket.
Och ja, det där med pluggandet.. Jag kanske inte ska plugga? Eller så provar jag iallafall? Jag är skapligt förvirrad över allt med jobb och skola just nu. Dock har jag ju fram till sista mars på mig att bestämma mig för hur jag ska göra.

På torsdag (om en frikkin' vecka!!!!!) ska vi hämta min älskade son. Längtar mer till det än till någonting annat.

Puss och kram alla otrogna läsare. :)

Hallå måndag!

Jag har haft mina vilodagar (blev två stycken, blä) i helgen. Men idag kör jag på som vanligt. Jag ska diska strax, och dricka upp mitt kaffe innan jag väcker hjärtat. Tänkte dra och träna vid 13 ä för då ska han ändåvha intervjuer och skit.

Diskdags nu då..

True story :')


Underbar träning!

Åh herre guuuud... Nu är jag helt slut, kan jag lova! Imorse åkte jag och bejben till Norrköping, var där till klockan tolv typ. Åkte hem till Stockholm igen, jag direkt till jobbet och slita satan. Efter jobbet drog jag hem, bytte om till träningskläderna och så åkte jag till gymmet. Det blev ett relativt kort men jäääävligt intensivt pass. Drog på med kondition i 20 minuter. Idag ökade jag motståndet på crosstrainern rejält. Det var så jävla skönt, benen var helt spaghetti efteråt! :) Ökade även vikten när jag körde mage, och nu hoppas jag att jag får träningsvärk. Det känns så jävla meningslöst annars! Jaja. Imorgon kör jag ett pass till efter jobbet, då jävlar ska jag köra tills jag inte kan stå på benen längre :)


Och ja, ni som undrar.. Är på jobb nummer två nu. Vill hem och sovasovasooooova!


Söndag.


Ibland smäller det till. Helt oväntat. Eller väntat. Och sen, sen är det som att ingenting har hänt. Det går så fort, fortfortfort går det. Och sen är allt över.

Nu ska jag åka till Norsborg. Karln jobbar där och han vill väl komma hem så småningom antar jag.



Efter jobbet tar jag en välförtjänt helg!

Hejhejhallå!
Åkte hemifrån vid tio idag för att hinna köpa ett par träningsbyxor innan jobbet. Hittade ett par på H&M, så lovely! Det finns enpraktisk ficka baktill på byxorna, som antagligen är tänkt för nyckel och gymkort typ, men där får även telefonen plats. Precis vad jag varit ute efter. Så, antingen drar jag och tränar mellan jobben idag, eller så trånar jag efter jobbet i natt. Får se hur det blir.

Annars händer inte mycket idag. Jag ska jobba till 18.30 ungefär. Väntar även samtal från karljäveln, så spännande! :D

Helt underbart väder idag, inte för kallt och inte för blåsigt. Snön yr runt som glitter från himlen :') Är på helt frikkin' underbart bra humör idag (trots att jag råkade slita ner rullgardinen och fick den i huvudet när jag vaknade imorse)!


Efter jobbet tar jag en välförtjänt helg, blir kvällsöppna idag och imorgon, annars är jag heeeelt ledig!






Ett skolbarn

Nu, när jag äntligen tagit tag i saker och ting, då kommer den igen. Den där jävla klumpen i magen. För jag vet ärligt talat inte om jag klarar det. Plugget, ni vet. Den där jävla skolan. Eller jo. Jag vet att jag kommer klara det. Men jag vill alltid ha så jävla mycket att göra, jag har redan två jobb och vill egentligen inte sluta på något av dom. Men det får bli så ändå. Och det blir jobbet som tar mest tid och utrymme jag slutar med. Från och med i mars ska jag fokusera på skolan igen, ta tag i det ordentligt och se till att bli klar. 3 terminer kommer jag läsa, och jag måste klara det. Jag måste. Jag ska bevisa för mig själv, en gång för alla, att jag visst har något att komma med! Jag ska se till att få bra betyg, att göra allting i tid, inte skjuta upp för att jag inte orkar. Den här gången ska jag inte ta på mig för mycket. Yes. Jag klarar det!

Redan onsdag!

Nu har det varit alltför tyst här inne, va? Jag har knappt varit hemma någonting. I söndags drog vi spontant iväg på en 23-timmars kryssning. Det var så lugnt och skönt.

Det här var typ vad som gjordes på båten.. Tills pengarna var slut, haha!

Annars har det inte hänt mycket alls. Jag har sökt in till en skola så att jag kan börja plugga igen. Jag vet att jag kommer in, så.. YEY!

Jag har tränar dom senaste dagarna, hemma mestadels. Igår var jag på gymmet och dödade mina ben, men ingen träningsvärk än så länge..

Ikväll efter jobbet ska jag köra storgrabben till jobbet, sen kör jag gymmet 1,5 timme.

No inspiration alls här, så vi hörs sen.



TGIF!

God morgon freeeeeedag!
Att det är fredag idag spelar ungefär noll komma noll roll för mig, för jag jobbar hela helgen. Börjar 11.30 idag och slutar 18.30. Då ska jag hem och träna innan jag åker till nästa jobb och kör 22-02 :)

Eftersom det ändå är två timmar kvar tills jag börjar jobba tänkte jag ta mig en sväng på löpbandet. Ska bara gå i kanske 10-15 minuter. Förresten! Sen i förrgår har jag gått ner 1,5 kg. Bra joppat! :D 3,5 kg kvar till första delmålet, sen får vi se vad nästa mål blir.


Nattinatt!

Hallå!
Ligger i sängen och ska sova. Jag ska kliva upp vid 5.30 (fem timmar kvar, usch och fy!) för att köra tre grabbar till Tullinge. Ser inte fram emot att åka hemifrån så jävla tidigt på morgonen.

Har ni smakat nya smaken som Loka har kommit med? Den är riktigt god! Jag brukar i vanliga fall inte vara överdrivet förtjust i jordgubb och ananas, men Loka har lyckats! Släckte törsten väldigt fort, iallafall på mig. :)



Stretcha noga!

Det går verkligen att träna så man får upp en hög puls och massa flås! Löpbandet gör ju sitt till en början, det värmer jag upp med. Idag började jag med 1,5 km ca, varvade gång och spring. Efter det körde jag rumpa, ben, armar och cardio. Avslutade allting med att stretcha ordentligt.
Att stretcha är riktigt skönt! Man hjälper sig själv att bli lite vigare (vilket alla tjejer borde vilja, och även deras pojkvänner/män/sambos/kk, hehe).
Det jag skrev tidigare idag om att jag inte hade träningsvärk på insidan av låren.. Glöm det! Jag har sååååå ont! När jag skulle göra mina squats idag, alltså blä! Ni förstår inte hur det kändes. Uschuschusch!

När vi flyttar härifrån måste vi skaffa ett löpband och lite hantlar och sådant jox. Sjukt bra, iallafall om man använder det ;)

Helt svettig efter träning!


Torsdag, snart helg!

God morgon allihopa!
Imorse hade jag ställt klockan på 8.30. Egentligen gjorde jag det för att jag hade tänkt ta en promenad på morgonen, men jag orkade verkligen inte. Istället tog jag en dusch, och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 10.30 så jag kan åka till jobbet.

Träningen igår gjorde sitt. Jag har sån träningsvärk i armarna idag! Jag trodde att jag skulle ha träningsvärk på insidan av låren också och i magen, men ikke. Får nog köra lite hårdare med dom områdena om träningsvärken ska ge sig tillkänna..

Ikväll efter jobbet ska jag ut och gå. Var ute igår på kvällen, då skulle jag egentligen bara gå till seven eleven men jag tog en liten omväg och gick 2.3 km istället :) Blir nog samma runda ikväll om jag inte bara ställer mig på löpbandet ett tag och varvar gång och spring.


Det finns en jättebra app som jag har laddat ner. Den heter träningspass och innehåller flera olika övningar för rumpa, ben, mage och armar. Finns även cardio, vilket jag antar är med kondition än styrka? Jag ska iallafall köra mage och rumpa ikväll.
Har som mål med träningen att få starkare, slankare och fastare kropp, samt att gå ner i vikt. 4 kg på två veckor borde väl inte vara helt omöjligt?





Nu så!

Idag har jag hunnit med relativt mycket. Jag har varit på IKEA, på Jula (där jag äntligen köpte en våg!), varit hemma och städat och plockat, dammsugit och torkat golv, varit på H&M och köpt en ny tröja samt, hör och häpna, varit på gymmet och tränat! Känner mig duktig, riktigt duktig!
Nu ska jag ut på en liten kvällspromenad, bara i 15-20 minuter ungefär.

Har världens ondaste tjejvärk just nu. Inte så skönt..



Sådärja

Nu har jag jobbat klar för idag. Har fortfarande träningsvärk (såklart) så jag ska ut och promenera en halvtimme innan det är dags att hänga tvätten som ligger i tvättmaskinerna.
Det här är en helt typisk vardag för mig:
Jag vaknar. Hoppas på att jag orkar gå ut i köket och fixa kaffe till mig.
Ja, jag orkade!
Duschar, om jag inte gjort det kvällen innan.
Sminkar mig, klär på mig, rättar till ögonbrynen ungefär tusen gånger och sen går jag till bilen.
Åker till parkeringshuset, älskar att vi har en plats där! <3
Jobbar
Jobbar
Jobbar
Lunch
Jobbar
Jobbar
Jobbajobbajobbaaaaa
Slut för dagen.
Jag tar mig sakta men säkert hemåt, bara för att mötas av en katastrofliknande kaos-lägenhet.
Tänker att jag ska plocka lite. Så jag gör det. I ungefär två minuter, för sen är spel på telefonen mer lockande.
Och sen städar jag lite. Diskar eventuellt. Eller tvättar (om jag inte har missat dagens tvättid).
Sen ska jag sova.
Jag ska sova, sa jag.
Jag skulle sova, men telefonen är intressant nu.
Jag måste sova.
M å s t e S O V A ! !
Jag somnar. Efter ungefär 2-3 timmar.. Yey..


God morgon!

Jag somnade riktigt sent i natt. Klockan var runt 4.30 när ögonen stängdes och jag lyckades somna in ordentligt. Jag vaknade sen vid tio av att min kollega ringde och väckte mig, hon är sjuk så jag jobbar hennes pass idag.

Ikväll har jag tvättstugan, 19-22 tror jag.. Eller 15-19, men är det så tidigt så måste jag boka om passet. Bara hoppas på att det finns andra tider i veckan då :)

Och ja, träningen igår.. Har träningsvärk som fan, varje gång jag böjer mig ner gör det ont i låren och rumpan! Så skönt!

Nu ska jag fortsätta min lunchrast.




Sällskap i sängen.



Träning ger färdighet!


Usch! Jag lär vara den mest otränade människa jag vet! Har precis avslutat mina rumpövningar ochmagövningar. Jag kommer garanterat ha ont imorgon.. Men det kommer vara SÅ värt det när jag börjar märka resultat.
Jag gjorde 60 squats och typ 50 situps, och så gjorde jag plankan i säkert 2 frikkin' jävla minuter. Imorgon ska jag göra samma övningar, fast lite fler. Haha, ser inte ut att vara så mycket när jag skriver hur många jag gjorde.. Men det känns under tiden jag gör dom, och det är väl huvudsaken?


I övrigt har det inte hänt mycket alls idag. Jag jobbade mina timmar på cafét och sen åkte vi till Eriksdalsbadet och åt mat innan vi åkte till Tumba och Norsborg och gjorde lite jobb. Körde R till jobbet sen, och nu är jag som sagt hemma och känner mig duktig!
Jag ska ställa in den rena disken nu, för sen har jag gjort mig förtjänt av någon timme framför Grey's Anatomy.

En helt vanlig söndag.

Tidigare idag när jag låg i ett varmt, skönt bad fick jag sällskap av katten. Han satt på locket till toaletten och pratade som sjutton.
Dom gånger som jag riktigt kelar och gosar med honom är när jag är ensam hemma och ska sova. Då brukar han komma och lägga sig precis vid nacken på mig och spinna och prata. Visserligen är jag hemma ensam rätt ofta när jag ska sova, så det blir ju åtminstone några gånger i veckan som han får massor med kärlek! 


Just nu är jag på jobbet. Min käre karl vaknade inte riktigt upp ordentligt, så jag snodde hans pass :) ska egentligen jobba till 03, men jag stänger klockan tolv istället.


Nu ska jag fortsätta frysa en stund..


Skanstull



För syns skull

Haha, jag har märkt att jag är en sån där typisk skrivaibloggenvadjagskagöra, menaldriggördetjagskriver-människa. Varje gång jag har skrivit att jag ska städa eller plocka och sånt så tar latmasken i mig över och säger att det där fixar du sen, Sandra! Haha.. Sjukt jobbigt.



Dumma mej

God kväll!
Jag och Ticke ligger i sängen och myser med chips, godis och saft. Vi kollar på Dumma Mej 2. Helt okej film, han älskar den. Asgarvar till nästan varje scen i filmen, tokbra humor där! ;)
När filmen är slut ska prinsen sova och jag ska ta ett värmande bad :)


Nu ska jag plocka undan lite grann. Får se om dammsugaren hinner få sig en omgång också! :)


Så jäääädrans lycklig!

Jag har aldrig känt mig såhär lycklig och glad och tillfreds förut. Mina grabbar förgyller mitt liv till max.


Så jävla mycket kärlek! <3

Grattis fina du!

Du är grymt saknad! <3


Grattis på födelsedagen..

.. underbara fina morfar!



En helt vanlig fredag i vanlig ordning :)

Jag måste vara få berömma mig själv nu! Klev upp klockan åtta imorse. Fixade mig i ordning, väckte grabbarna, fixade frukost och så drog vi iväg till jobbet. Jobbade hela dagen, lite trött var jag minsann, men det är jag ju tydligen alltid :) efter jobbet körde jag stora grabben till jobbet och sen åkte jag hem. Käkade knäckemackor i brist på fantasi och sen, vet ni vad jag gjorde sen?! Jag ställde mig på löpbandet. Eller ja, stod gjorde jag inte. Först gick jag rätt snabbt, och sen sprang jag! Haha, grannarna under lär ju undra om det var jordbävning på G! Men åh, vad skönt det var! Efteråt la jag mig rakt upp och ner i sängen och andades djupt och kände mig så jävla bra.

Jag vet, jag har snyggaste väskhängaren ävaaaah!

Och nu ska jag fixa mig i ordning lite snabbt så jag kan dra iväg på jobb igen. Kör en timme på Söder för att sen åka till Handen och köra resten av kvällen.



Lunch på jobbet..

.. med min fina son :)



Tråkigt väder

Men jag ska jobba och drabbas inte av det! :)



För jag kan inte sova nå meeeer

Ligger helt sömlös i sängen. Ticke är fortfarande vaken(!), trots att han legat i sängen i två timmar lite drygt. Att han orkar är för mig ett mysterium.

Imorgon är det som sagt jobb som väntar. 8,5 timme ska jag jobba, helt frikkin' lovely! Vi har börjat med semlor på jobbet, och det är tur för mig att jag inte gillar sånt :) äter bara locken på semlor - om jag ens skulle få för mig att äta en.
Jag tar med mig paddan och lite leksaker till prinsen imorgon så han har något att roa sig med medans morsan jobbar. Min fina lille charmnisse :) Han pratar så himla mycket om allt och ingenting hela tiden så det är ju tur att han inte kommer vara ensam imorgon, mjehehehe.

Nä, känner mig sjukt tråkig och rastlös. Spenderade en del av kvällen med att vika tvätt och plocka lite bland kaoset som blev efter att vi hämtade saker hos exet. Helt ärligt tror jag att jag behöver minst en herrgård för att få plats med alla mina onödiga saker jag samlat på mig under åren. Eller så behöver jag vara en utrensning?


Dag nummer tvåååå

Hm... Har alla tagit semester? Det har varit helt dött på bloggfronten sen nyårsafton. Både läsare och bloggare verkar ha förlorat internet? Men jag försöker väl fortsätta som vanligt! Dock blir det ju ändå inte så många inlägg om dagen för mig, blir lätt att jag glömmer bloggen då jag har massa annat inplanerat hela tiden.

Idag har vi inte gjort mycket alls faktiskt. Började morgonen för mig redan 03.30(!!), vaknade pigg som en mört då! Det kan ju bero på att jag somnade vid 19.30-20.00 igår kväll.. Hehe. Vid halvsju körde jag min kärlek till kontoret så att han kunde få jobba lite, själv gick jag in på jobbet för att hämta en kaffe och kolla schemat. Kollegorna blev måttligt förvånade när jag visade mitt vackra tryne där så tidigt på morgonen :)

Har en jobbdag kvar denna vecka och det är imorgon. Börjar klockan 10 då och kör stenhårt fram till 18.30. Bästa tiden egentligen, men jag älskar ändå morgonpassen mer <3

Middagen är intagen, det blev pannkakor med sylt. Det gjorde min son överlycklig, han är ett stort fan av pannkakor!


Nu ska jag ta tag i det där med städningen, annars kommer det aldrig bli av.

Hur ofta "ska" man städa? 

Nytt år

Nyårsafton tillbringades med R och hans släkt. Tog inga bilder alls igår, vilket är väldigt ovanligt för mig.
På tolvslaget gick vi ut och tittade på alla fyrverkerier som lös upp himlen och alla lyktor som svävade iväg.

Idag har vi tvättstugan fram till klockan tre, så jag vet vad halva dagen kommer sysselsätta mig med. Ska städa också så att det är rent och fint. Dammsugaren behöver få arbeta lite, likaså moppen :)

Nä, dags för tvätt igen!


RSS 2.0