Dag 7 - Vänner

Genom åren har jag haft många vänner. Eftersom jag har flyttat runt så mycket har jag faktiskt inte så många kvar, men dom jag har tänker jag ofta på även om jag är sämst på att höra av mig. Min kusin är nog den vän som jag berättar det mesta för, likaså med en annan tjej som också heter Nathalie.
Det den ena vet kanske jag inte har berättar för den andra, men jag vet att bada två finns för mig oavsett vad. Samma gäller mig. Jag finns för båda två - oavsett vad det är.

Jag har även en del kontakt med några från Norrköping där jag bodde en period i mitt liv. Inte lika bra som då, kanske, men ändå.

En tillfällig familjemedlem


Igår fick vi besök av en liten katthona. Jag har ingen sning om vem som äger katten, men jag har iallafall lagt upp efterlysningar på facebook. Imorgon ska jag ta henne till veterinären för att se om hon är chippad. Men så länge får hon vara hos oss.
Christopher är så glad över att det finns en katt här, han har velat ha en länge nu. Jag har förklarat för honom att om hennes riktiga ägare hör av sig så måste vi lämna tillbaka henne.

Dag 6 – Om det här vore min sista dag

Jag skulle spendera min sista dag med den människa jag älskar mest av allt.

Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek är när man är så lycklig att man tror att man ska spricka. Som när man får se sitt barn för första gången, på riktigt.
Kärlek är den där känslan när allting gör så ont att man bara vill gråta och skrika.
Kärlek är första kyssen.
Kärlek är när man torkar tårarna på den man älskar och berättar att allting kommer ordna sig.
Kärlek är när man väljer att själv komma i andra hand för att någon annan behöver dig.

Kärlek är så stort. Det är snuttefilten som barnet behöver för att få tröst, det är chokladen du får av din partner. Det är blickarna, värmen, beröringen.
Kärlek är det finaste som finns.

Dag 4 – Vad bjuder jag på för mat?

Är frågan vad jag ska laga för mat idag? Eller vad jag brukar laga för mat? Det som faller mig i smaken är svaret isåfall. Vissa perioder vill jag bara äta soppa, och få blir det linssoppa, spenatsoppa, grönsakssoppa..
Idag blir det nog lasagne till middag, det var länge sen!
Till lunch blir det nog spenatsoppa med kokta ägg till. Får se vad som faller oss i smaken helt enkelt.


Dag 03 – Mina föräldrar

Jag har en mamma och en pappa. Mamma heter Anette och pappa heter Pertti.
Mamma kommer från Sverige, antar jag iallafall. Pappa kommer från Finland men pratar inte finska. Jag är lite arg över att jag inte fått lära mig finska, det hade varit kul att kunna ett språk till.
Vad ska jag berätta om dom? Jag är pappas första barn, och mammas fjärde.

No need to tell anymore.

Jag går sönder


Jag känner typ att jag behöver få gråta. Gråta och skrika och vara arg och ledsen och allt vad det innebär. Ibland känns det som att livet bara jävlas, som att människor man tycker om så jävla mycket bara gör allt för att allt ska gå åt helvete. Ni vet den där känslan när det känns som att någonting inuti en brister? Att något har gått sönder... Och så har man det där jävla trycket över bröstkorgen, klumpen i halsen och tårarna som vill komma fram. Låt mig åtminstone gå sönder helt så jag kan få läka ihop ordentligt igen.
Jag har ont i magen. Ont i själen också,  tror jag. Men det är väl så livet är?

Det finns så mycket jag skulle vilja säga, men jag kan inte. Jag kan inte säga någonting, och jag kan absolut inte göra någonting. Jag kan bara sitta här och vänta. Jag ska vänta ut tiden och hoppas och önska och gå sönder mer.

Sen kanske jag äntligen kan läka.


Påskdagen

Christopher är i badet nu och jag ska gömma hans påskägg. Det blir sent lördagsmys idag, men det gör nog ingenting. Det är ju trots allt påsklov!


En dröm eller verklighet?

God morgon! Jag somnade på soffan i natt och vaknade vid 5 av att Ticke ville att jag skulle komma in till honom. Så jag gick och la mig i sängen och sov ytterligare någon timme.

Jag har drömt så konstiga drömmar på sistone! I natt drömde jag om en tjej som jag inte ens känner, har träffat henne kanske... 2 gånger? Det är inte första gången jag drömmer om henne. Hon är alltid så jävla arg i mina drömmar, och viftar med händerna och går iväg från mig jättesnabbt. I natt stod hon åtminstone stilla. Och så var hon arg på mig. Det kanske hon alltid är? Hon skrek på mig iallafall, och vi stod vid någon bilväg. Det susade förbi vita bilar hela tiden och den här tjejen var skitarg. Precis när hon höjde handen för att slå mig (antar jag, haha) så vaknade jag.
För er kanske det inte låter som en speciell dröm, men den var läskig. Riktigt läskig, för mig iallafall.

Dag 2 - Min första kärlek

Oj... Jag tror att alla kärlekar är den första. Man känner ju inte på samma sätt för varje ny förälskelse, inte jag iallafall. Men... Det finns faktiskt en kille som jag nog aldrig kommer glömma. Vi träffades bara i 6 månader ungefär. Jag var 17 tror jag. Jag blev sådär galet, jävla kär i honom. Vi umgicks mycket, jag och han. Även hans bror och min kusin Nathalie umgicks mycket. Jag har nog aldrig klickat så bra med en kille förut.
Han kom från Argentina, kunde ingen svenska alls. Så vi fick kommunicera med den pyttelilla spanskan jag kunde och med hjälp av gissningar. Jag var så kär i honom!
Dock fick jag, efter kanske två månader, veta att han hade flickvän. I Landet Ingenstans. Hon satt på andra sidan jordklotet och väntade på honom, på att han skulle komma hem igen. Och det gjorde han ju till sist.
Det var den där jävla dagen i november som jag fick veta att han skulle resa tillbaka. Jag var i Spanien och hade ringt honom från en telefonkiosk. Vi tjafsade i telefon minns jag och så skrek han till mig på spansk-svenska "jag ska åka till Argentina!". Allting stod stilla. Jag tänkte till och med att jag slutade andas.

När jag kom hem igen var det vara en vecka kvar till han skulle åka. Jag trodde att jag skulle gå sönder, man vill ju inte förlora den man faktiskt älskar. Men han åkte. Och jag fortsatte vara hel. Fast jag kan, än idag, hoppas att han kommer tillbaka.
Han är nog mitt livs kärlek. Jag brukar säga till Nathalie, att om E kommer tillbaka, då lämnar jag mitt förhållande om jag befinner mig i ett sånt. 11 år har gått sen han åkte, men han gjorde sånt avtryck hos mig att jag nog aldrig glömmer honom.

Det är nog min första riktiga kärlek.


Dag 1 - Presentera mig själv

Ni vet ju att jag heter Sandra. När jag var liten ville jag ha något coolt smeknamn, men det finns liksom inget till Sandra. Det var först när jag bodde i Norrköping som jag fick ett, då var jag 13 år. Det var ju inget coolt smeknamn, dom kallade mig för Liten. Det är fortfarande folk därifrån som säger så.
Jag är 28 år. Har en son som precis fyllt 9 år, alltså var jag 19 när jag fick honom.

Jag har flyttat runt en hel del i mitt liv, till olika familjer och institutioner. Det har väl gjort att jag är den jag är idag, antar jag. Jag har svårt att lita på människor och berättar inte gärna saker för folk. Det som är privat för mig, det är verkligen privat.
Jag är expert på att påbörja projekt som jag sen inte avslutar av olika anledningar. Men jag är lika bra på att avsluta det jag faktiskt påbörjat, även om det kan ta jävligt lång tid.

Jag har svårt för att prata om känslor - av alla dess slag. Är jag ledsen så visar jag det inte för någon öppet, jag drar mig undan istället och är ledsen för mig själv. Är jag kär vill jag att hela världen ska få veta det!
Jag har lätt för att hamna i en depression, både djupa och mindre djupa. Då är allt bara åt helvete och jag orkar ingenting.
Jag är arbetsnarkoman. Jag jobbar gärna dygnet runt och sover så lite som möjligt för att jag ska hinna jobba så mycket som möjligt.

Men nu är jag trött och behöver sova. Godnatt.

En månad av schemalagda inlägg?

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 - Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 - 10 dödssynder

Finska nationaldagen idag!

God morgon alla glada!
Idag är det skärtorsdagen, är det då påskharen ska komma med påskägg? Jag ska iallafall åka iväg och handla sen, både nyttigheter och onyttigheter.

Om en stund ska vi gå iväg till Björklunds hage som ligger 5 minuter från oss. Dom har en rätt rolig lekplats där! Jag ska försöka övertala Robban att följa med oss dit faktiskt.

Ticke födelsedagspresenter, Livets nyckel och "Ticke" i hieroglyfer.

Onsdag

Jag hämtade Christopher från Bromma flygplats idag, Robban följde med dit. Dom senaste gångerna C har flugit själv från Göteborg har han sagt att han inte vill flyga själv mer, men idag hade han ändrat sig när han klev av planet. Anledningen verkar ha varit att han och assistenten gick till ett annat plan och hämtade en flicka som flugit själv från Mallorca. "Vågar hon, då ska jag nog våga sitta själv i en timme åtminstone!" sa han. Kloka grabb.

Imorgon ska vi åka och handla. Eller iallafall jag.. C brukar inte vara så pigg på att gå omkring i affärer, speciellt inte mataffärer. Innan det ska vi dock gå till en lekplats som ligger alldeles i närheten av oss.


Hemma igen

Vet ni, det är så skönt att vara hemma igen! Planet landade vid 21.30 igår kväll. Direkt när jag kom hem drog jag på mig mina mjukisar och gick ut och satte mig och rökte. Den här resan har varit otroligt skön, men hemma är alltid bäst!

Jag hade fått brev från Brommaplans vårdcentral när jag var borta. Jag var ju där och lämnade blodprov eftersom ett av mina levervärden var förhöjda. Det visar fortfarande på gränsen till att vara för högt, så nu ska jag dit igen den 13 april. Jag undrar vad som kan göra att levervärdena blir förhöjda?


Imorgon bär det av hemåt

Jag mår bajs. Om bajs nu mår på något sätt alltså.. Jag hostar skitmycket och har ont i hela bröstkorgen. Det river i halsen när jag andas. Men jag är glad ändå.
Ligger i solen just nu och njuter av att inte ha någonting planerat idag. Snart dags för lunch och efter det ska jag jobba på solbrännan ännu mer! :)

Under den här veckan som har gått har jag verkligen haft tid att fundera på hur jag vill ha det med saker och ting. Om det är värt allt slit i slutändan eller om jag kämpar för ingenting. Slutsatsen? Den får ni höra på onsdag. :)

2 dagar kvar

Jag är sjuk. Hostar grönt slem hela dagarna och mår inte alltför bra. Men jag njuter ändå! Ska kanske gå till apoteket sen och köpa någon hostmedicin. I natt vaknade jag typ en gång i timmen av att jag hostade.

Snart är det dags för lunch, efter det ska jag till Aqua Park och se vad som finns där. Jag kanske till och med lyckas ta mig ett dopp?

Safari

Safarin igår var väl inte direkt någon "safari". Jag fick en fyrhjuling att köra och skulle köra efter en guide. Han tog oss runt i öknen en bra stund. Antagligen för att vi skulle få köra fyrhjulingarna en stund.. Min tumme gör fruktansvärt ont idag, det var ju tumgas, och att sitta i typ 30 minuter och trycka med tummen på en liten pluppar var inte direkt bekvämt.

När vi kom fram till stället där själva "safarin" var möttes vi av kameler. Vi fick rida en varsin kamel i typ 1 minut och sen dricka te och röka shisha och sen bege oss hemåt igen. 


Kramp i tummen

God morgon! Så, idag är det lördag... Jag har ingenting planerat idag förutom att ligga och sola. Brände mig nog lite på överarmarna igår, så jag ska försöka täcka över dom så mycket som möjligt idag och försöka få mer färg på benen.

Egentligen är det massage klockan 11, men jag orkar inte. Så himla trött efter igår! Att åka fyrhjuling är skitkul, men med tumgas blir det extremt jobbigt efter 30 minuter. Jag har fortfarande kramp i tummen idag, haha!

Kramp i tummen

God morgon! Så, idag är det lördag... Jag har ingenting planerat idag förutom att ligga och sola. Brände mig nog lite på överarmarna igår, så jag ska försöka täcka över dom så mycket som möjligt idag och försöka få mer färg på benen.

Egentligen är det massage klockan 11, men jag orkar inte. Så himla trött efter igår! Att åka fyrhjuling är skitkul, men med tumgas blir det extremt jobbigt efter 30 minuter. Jag har fortfarande kramp i tummen idag, haha!

Hurghada dag 4

Idag är det safari som väntar! Ser verkligen fram emot det. Jag ska få köra fyrhjuling, det är nog mest det jag ser fram emot!

Ikväll har dom fakir-show här på hotellet, spännande. Igår var det en dansshow med personal som jobbar som typ reseledare eller något sånt.



Hurghada dag 3

Goddag! Vaknade sent idag, klockan var efter 12 när jag klev upp. Gick till hotellets spa och fick en härlig massage innan jag gick till restaurangen och åt "frukost". Det är tur att dom har pommes här, haha!

Jag lever på pommes, vitkål och yoghurt och cola light.
Just nu ligger jag i en solstol vid poolen. Idag är det supervarmt, så det är faktiskt skönt att det blåser lite.


Safari

På fredag ska jag åka fyrhjuling ut i öknen. Ska på safari då. Blir borta från hotellet i tre timmar ungefär.. Jag hoppas verkligen att jag får färg på kroppen när jag är ute och åker.

Jag har förrsten sett att dom har ice-skating här på hotellet, det kanske jag ska testa imorgon? 

Hurghada dag 1&2


Det är inte så överdrivet varmt här, vilket i och för sig kan vara ganska skönt. Dock blåser det så jäkla mycket, så det känns kallare än vad det är.


Jag har legat vid poolen nu på eftermiddagen. Innan det gick jag en sjukt härlig massage! Snart är det dags för middag och ikväll vid 21 är det dansshow. Igår var det en magdansös som gjorde dom flesta herrar i publiken glada.

Shisha corner


Ny vecka (konstigt va?)

God morgon! Jag måste ha somnat nästan direkt när jag la mig ner igår. Var så himla trött efter tågresan från Göteborg till Stockholm.
Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe. Jag ska snart åka iväg och fixa lite viktiga saker som måste vara klart innan jag åker imorgon.

Hemma igen

Jag har haft så himla ont i magen hela dagen.. Jag antar att det är för att jag svepte i mig ett glas apelsinjuice och en stor klyfta apelsin imorse. But I don't know.

Faceswap med lillebror häromdagen, dog lite...

Jag ska lägga mig och försöka sova alldeles strax, behöver nog få lite sömn om jag ska orka med allt som ska göras imorgon. Jag ska packa klart allting till Egypten, både i stora resväskan och handbagaget. Och sen på kvällen ska jag fixa mina naglar. Hade tänkt försöka hinna med att fixa fransarna också, men jag tror faktiskt att dom ska få vila ett tag nu. Till sommaren kanske jag gör vanliga singelfransar igen. Volym är ju himla snyggt det också, men nu på sistone har jag nog känt att det var lite för mycket fokus på ögonen.

Som ni märker så har jag inte något speciellt att skriva egentligen, försöker nog mest fördriva tiden bara. Jag är lite som ett barn när det gäller att sova; jag vill verkligen inte, för det är så himla tråkigt! 
Min middag på Caleo igår.


Göteborg


Det bästa med att bo hotell är frukosten!


Igår var vi på en restaurang och åt jättegood middag. Jag tog Caleos grillmix, men valde bort kyckling och lamm och la på extra oxfilé och fläskfilé istället. Supersmarrigt! Christopher tog kycklingspett med klyftpotatis. Så värt pengarna!


Christopher har fått nytt lego också, och på bilden ovan visar han upp vad han har byggt. Min kloka, fina gosse. Han säger så vuxna saker ibland, och ger mig tips och råd hur man ska göra för att en relation ska hålla på bästa sätt.
"Ibland när det blir en konflikt är det bra om man kan ta en paus från varandra.".
Älskade unge. 

På Arlanda


Vad är det med människor? Sluta vara så störande. Sluta stå och andas en i nacken när man beställer kaffe. Sluta gå för nära.

JAG HAR INTE ENS FÅTT I MIG RÄTT DOS KAFFE!

Ännu mer nervös



Så här ser hotellområdet ut där jag kommer befinna mig. Det finns tydligen 8 restauranger och barer på hotellet, gym, inom- och utomhuspool...
Nu längtar jag till hösten också då jag och Christopher åker utomlands! Förstå vad härligt! ♡

Inför Göteborgsresan

Jag är hos min kusin just nu. Väntar på att hon ska natta klart sin dotter så vi kan äta havrebolar och dricka vårat kaffe innan jag måste bege mig hemåt.
Jag lär inte kunna sova någonting i natt, måste ju ändå upp så satans tidigt imorgon.. Jag får väl försöka somna till Modern Family. Det går rätt segt för mig att se den serien, jag somnar hela tiden. 😂

Jag måste dessutom packa klart inför imorgon också. Jag har lovat Christopher att ta med mig badkläder eftersom hotellet har en bubbelpool. Ungen kommer bli så glad :)


resfeber

Jag är så pirrig inför resan på tisdag! Jag vet knappt vad jag ska packa med mig, kommer sluta med alla kläder i garderoben hänger med, haha! Det är inte så jättevarmt i Egypten nu, runt 25 grader på dagen och neråt 2 på kvällen och natten. Men, jag ska ju ändå bara ligga vid poolen och sola hela dagarna 😃

Är det vår nu?

Det har börjat ploppa upp lite gula blommor på tomten hos mig!

Nu känns det iallafall som att våren är här, och lagom till det ska jag åka på semester 😃

God morgon torsdag!

Jag låg kvar i sängen i nästan en timme i morse innan jag klev upp, så skönt! Började morgonen med att slänga i en maskin tvätt och sen tömma och fylla diskmaskinen. Nu sitter jag ute på trappen och dricker kaffe.


I natt åkte jag iväg till gymmet, och den här gången hittade jag tjejgymmet. Det är så skönt att träna, men jag behöver lära mig att göra det även om andra är på gymmet. Jag älskar att träna ensam.. Vet ni hur mycket aggressioner man kan få ut av ett träningspass?

Imorgon åker jag till Göteborg! Planet landar 9.30 och då ska jag leta upp hotellet direkt. Vid 14 ska jag hämta Ticke från skolan.

Jag måste börja packa nu, till Egyptenresan. Jag köpte en ny bikini förra veckan och lite nya linnen häromdagen, nu behöver jag egentligen bara packa ner lite byxor och shorts och kjolar. Fy sjutton vad jag längtar!



Det där perfekta morgonhumöret

Godmorgon! Klev upp för en stund sen. Det första jag gör när jag har klivit upp är att hälla upp kaffe. Sen öppnar jag kylen eftersom mjölken står där. I vanliga fall är jag på rätt bra humör. Men INTE när det finns ganska exakt 3 droppar kvar i paketet. För seriöst, vem fan ställer in ett mjölkpaket i kylen med tre droppar kvar i?!

Jo, min pappa.


En händelserik dag

Idag har jag träffat Denise och hennes dotter Bella. En av världens sötaste småflickor! Vi tog en promenad till Vällingby centrum där vi gick in på H&M. Köpte en kavaj till Christopher som jag ska ge honom på fredag :) sen gick vi vidare till Goda Tricot. Hittade ett linne där, skitsnyggt var det! Dock behöver jag bli av med lite mage innan jag börjar gå omkring i det..


När jag hade kommit hem gick jag ut nästan på en gång för att träffa en vän. Jag hade bestämt redan innan vad jag skulle säga till hen, men ibland blir det tydligen inte som man planerar. Istället blev det att jag tänkte att jag är så glad att se hen, såhär lång tid får det inte gå igen! Och ja. Blev som sagt inte som jag planerade.



Efter de  där lilla träffen åkte jag in till stan och åt middag med några stycken. Lever lyx nu känns det som. Middag två gånger på bara några dagar på Jensens Bøfhus. Älskar deras oxfilé! Hade jag fått välja hade jag haft en av kockarna anställda hemma hos mig och ätit sånt där varje dag.


Jag ska göra mig iordning och åka iväg till gymmet strax. Frågade min franstjej idag var tjejgymmet ligger och hon förklarade, så jag ska väl försöka hitta dit. :)

12 dagar kvar

Tills världens bästa son blir 9 år! ♡

My morningcoffee

God morgon.
När jag kom hem igår kom jag på att mjölken var slut... Så det var bara att åka iväg till macken för att handla. Suck.
Så trött min braiga planering.

Men, nu är jag vaken och alert (antar jag iallafall). Idag ska jag plugga, måste bli klar med min redogörelse för hur man dokumenterar och journalför ett omvårdnadsarbete för någon som har metastaser i hela kroppen och är i livets slutskede. Det är inte många dagar kvar tills kursen är slut...

Den där lägenheten...

...som jag kollade på igår var jättefin. Nästan helt perfekt, förutom att den var liten. Den hade golvvärme i hela lägenheten. Ett rätt stort vardagsrum, men var i övrigt rätt pytteliten. Kollade ytterligare en lägenhet igår, den var typ perfekt. Stor och rymlig och ljus och luftig.. Men den ligger i helt fel område egentligen. Jaja. Vi får väl se vad som händer.

När saker går för fort

Jag har precis kommit hem från gymmet. Tanken var att jag skulle vara i tjejgymmet, men jag struntade i det. Körde inte mycket idag egentligen, mest kondition. Jag har problem att gå på löpbandet, efter bara 5 minuter får jag som kramp i benhinnorna (antar jag) och måste avsluta. Folk har sagt till mig tidigare att det bara är att fortsätta gå då, men det funkar ju inte!

Nåväl. Jag har varit i Kista idag också, shoppade lite nya kläder och ett par nya skor. Blev en annan sak också, men det är en hemlighet tills jag känner att omvärlden är redo för den, haha!

Annars har väl dagen flutit på som vanligt. Jag har pluggat lite, men mest suttit och svurit över att saker inte går som jag planerar. Allt går så fort nu, men ändå så långsamt. Jag önskar att det bara kunde bli bra med allting som finns runt omkring mig, innan jag fattar några förhastade beslut.

Måndag

Fyra dagar kvar, sen är jag i Göteborg! Längtar som fan, vi ska ha det så mysigt.

I fredags fick jag hem min Glossybox. I den låg ett läppstift, en fransböjare, en ögonbrynsgel och en primer till fransarna. Och en... Tandkräm?! Så dålig munhygien har jag inte att jag behöver få en tandkräm. Det är liksom tredje gången jag får det nu. Läppstiftet däremot var bra. Det är mörkt och matt. Gillar färgen!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta med pluggandet. Hoppas att jag blir klar snart, jag vill bara skicka in uppgifterna och få slutbetyg i kurserna så jag kan börja med psykiatrin sen.


Söndag = vilodag

Jag var ute igår med några andra tjejer. Jag började kvällen hos Nathalie med några cider framför Melodifestivalen. Tycker det var ganska rätt bidrag som gick vidare till finalen.
Vid 23.30 typ tog jag en Uber till Garbo i Sundbyberg. Där mötte jag upp dom andra tjejerna. Jag hade jätteroligt, ända tills dom stängde.


Idag ska jag iväg och kolla på en lägenhet. Den var superfin på bilderna och låg i ett väldigt attraktivt område, men ni vet; bilder kan dölja alla skavanker lägenheten har.


Lördag!

God morgon! Jag vaknade för en liten stund sen.. Ska kliva upp strax och äta frukost och dricka kaffe, sen ska jag iväg en sväng.
Ikväll blir det kanske utgång, får se om jag orkar.

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag är i Göteborg. Lovely. Hotellet är bokat nu också, och biljetterna hem. :)


Plugg och bra nyheter


Jag fick byta från inriktning sjukvård till psykiatri! Lycka.

Torsdagsfunderingar.

Det finns en grej jag funderar mycket på. Jag känner en del personer, både tjejer och killar, som har varit otrogna och som blivit utsatta för det. Killarna som har varit otrogna säger ofta att det bara var en rolig grej. Tjejerna som varit otrogna har ofta fått känslor för någon annan och inlett ett "vid-sidan-av"-förhållande utan någon egentlig tanke på att det faktiskt kan komma fram i slutändan,  på ett eller annat sätt.

Ponera nu att din partner kommer hem och berättar att hen har varit med någon annan tjej, eller kille för den delen. Hur reagerar du? Antagligen blir du arg. Du kanske känner dig kränkt, nedvärderad, besviken. Du blir nog ledsen. Men så säger hen: "Det betydde ingenting. Det var bara en gång, jag skulle aldrig göra om det" blablabla. Den där historien har väl alla hört? Kanske inte i verkligheten, men i någon film, eller rentav läst i en bok. Vad säger man då? Vad gör man?
Jag tänker, rent spontant, att man kastar ut skiten. Man kastar ut människan och låter den aldrig komma tillbaka.

Eller tänk dig att din partner sitter hemma i soffan. Du kommer hem efter en skitdag på jobbet och har längtat efter att få träffa hen. För ni har det ju rätt bra nu ändå, eller hur? Och så sitter hen där i soffan. Händerna skakar när hen ber dig sätta dig ner. "Jag har träffat en annan". Hen säger det rakt upp och ner. Inga krusiduller.
Hur känns det? Som en riktig jävla käftsmäll, skulle jag tro. Världen skakas om. Marken gungar. Varför i helvete då? Varför, i hela världen, säger hen så? Du måste ju ha hört fel. Så hen säger det igen.  Och igen och igen och igen.
Det är ungefär nu det går in. Det är nu du förstår vad som sägs. Alla reagerar olika. Jag reagerar med ilska. Jag blir fly förbannad. Jag skriker och kastar saker och smäller i dörrar och slår i väggen. Jag sparkar undan det som ligger i vägen. Jag går ut, springer, gråter. Sen kommer jag hem igen.
För nu är väl allting lugnt? Det var ju bara en gång. Även om det var med flera olika personer, så var det ju bara en gång.
Och partnern, hen vet ingenting. Vet varken ut eller in. Vet inte om hen ska stanna eller gå. Hen vet knappt själv vad hen känner. För det känns ingenting. Eller?

Vad är värst? Att vara otrogen en gång med någon eller att vara med någon som man faktiskt träffar ibland? 


Det värsta av allt är nog om din partner går till den andra. Och så tänker du "hur ska du någonsin kunna lita på den person som lämnade sin partner för dig?".

Hej Egypten!

Om 12 dagar åker jag. Resmålet är Egypten och jag blir borta i en vecka. Resfeber? Nä, inte så värst. Ska däremot bli jävligt skönt att komma bort. Att få tänka och klura och fundera på vad jag vill göra. Eller snarare hur jag vill göra.

Nåväl. Jag behöver den här tankeresan.

Torsdag hela veckan

Hallå! Idag ska jag inte göra mycket alls. Har väl bara lite smågrejer att ta itu med, som skolan och så. Jag tror att jag kanske ska köpa nya badkläder till mig själv idag, för jag kanske åker utomlands snart. Skulle vara så skönt att åka till sol och värme, helt ensam. Ni vet, och bara få ta hand om sig själv en vecka eller så. Jag skulle skämma bort mig själv så mycket och sola och bada varje dag. Lovely.


Att få känna sig duktig

Nu känner jag mig riktigt duktig! Jag var på gymmet ikväll, igen! Nu ska jag bara försöka hålla kvar vid det här - alltså att sticka dit några gånger i veckan...


I övrigt händer väl inte så mycket. Man står liksom och stampar på ett och samma ställe, dag in och dag ut.


Vårdcentralen


God morgon! Eller goddag.. Jag har varit på vårdcentralen nu. Läkaren tyckte det var dags att skicka en remiss till hjärnröntgen eftersom det inte gjorts tidigare. Jag skulle egentligen ta massa blodprover nu också, men eftersom jag inte varit vaken tillräckligt länge idag ska jag tillbaka vid 13-tiden. Då är det prolaktinet och sköldkörteln som ska kollas. Svaren får jag på tisdag..


Godnatt tisdag!

Nu är biljetterna till Göteborg och hem igen bokade. Tanken var ju egentligen att Christopher skulle komma upp till mig efter det är final i Melodifestivalen den helgen, men biljetterna var fruktansvärt dyra (iallafall dom vi ville ha) så vi bestämde tillsammans att jag åker ner dit istället och så umgås vi där. Då slipper han resan upp hit också.
Vi kommer bo på hotell den här gången, så vi ska se finalen på tv istället på hotellrummet. Så mysigt!
Jag åker hem igen den 13:e, och sen kanske jag tar en resa någonstans så jag får komma bort och koppla av. Eller så är det vara önsketänkande..

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Jag har läkartid imorgon klockan 10, känns väl inte alltför roligt. Men whatchagonnado?





RSS 2.0