Kalle Anka...

Jag är typ sjuk. Asjobbigt. Min hals är elak mot mig, den har blivit sådär konstig som den var för ett år sen och för två år sen. Det gör verkligen sjukt ont! Tur att jag har Dennis som fixar och trixar med glass och så :)

Det har inte hänt mycket alls den senaste veckan. Mina fobier blir värre för varje dag, likaså räknandet som jag håller på med. Jag mår helt perfekt just nu, förutom halsen då.. Men det går snart över! :)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen som går på TV. Hatar filmen, men det går inget bättre..

This feeling isn't here to stay.

Det gick bra att vara barnvakt igår, Vincent sov natten igenom och det gjorde jag också. Första natten på typ en vecka som jag sover utan att vakna, skööööntvare!

Nu är jag på väg till jobbet, mitt vänstra öga är cepesvullet, men det känns som att svullnaden håller på att lägga sig lite.. Hoppas det.
I helgen händer ingenting speciellt, tror jag. Ska försöka vila upp mig så gott det går bara..

Don't hold on to tight.

Ikväll ska jag vara barnvakt åt supersöta Vincent! Ska bli trevligt. Hans mamma ska gå ut och roa sig, och eftersom jag ändå ute hade något inplanerat ikväll tänkte jag att jag skulle ställa upp :) Och så kan jag dessutom titta på Big Brother! Lyckan är gjord för ikväll.

Annars händer det faktiskt inte så mycket, jag jobbar och sliter och har så jävla roligt på jobbet! Dock höll jag på att få en liten panikattack idag.. Jag stos ute på lastkajen, och så kom det en stooooor duva och satte sig på en lampa en liten bit ifrån mig. Jag är ju livrädd för fåglar! Den reste liksom "ragg" och var säkert jättearg på mig för att jag stod där. Uschiamej! :( Jag överlevde, den flög iväg så jag kunde springa fort som faan till koden och sen till dörren..

Ser ni äcklet?

En måndagsmorgon i Jakobsberg.

God morgon.. Trött som ett as, lyckades sova hela natten igenom iallafall från typ tre-fyra någon gång, fram till sju. Det känns rätt skönt. Har världens huvudvärk just nu, antagligen för sömnbristens skull. Tack för den, liksom.. Annars lever väl livet vidare som vanligt, jag hänger dock inte riktigt med i allt runt omkring, känns det som.

Ticke fyllde ju fem år i tisdags, min stora fina grabb! Han har fått flera presenter under veckans gång av folk som inte kunde närvara. Igår t.ex. fick han en flexi-trax-bana av sin morfar och en till. He loves it!

Nu ska jag ut med Kiara, hörs sen.

Fredag.

Det sägs att man inte vet vad man har förrän man saknar det.
Sanningen är att du visste vad du hade, du trodde bara aldrig att du skulle förlora det.

Onsdag, 21:a mars.

Christopher fyllde år igår. Han fick en present i förskott av Dennis mamma och hennes familj; ett garage som han så länge velat ha, och tre bilar att köra i garaget. Igår, på självaste födelsedagen, fick han en "frukosttårta", en vanlig dubbelmacka med lite jordgubbssylt och fem tårfylld på och så fick han öppna två presenter. När vi kom till mitt jobb igår fick han presenter av min chef och en kollega till mig.
När vi kom hem fixade jag i ordning en tårta lite snabbt. Tog ungefär en kvart att slänga ihop den, men den var rätt fin ändå :)
Han fick ytterligare fyra presenter, av sin gammelmormor fick han 500:-.

Nu måste jag stressa på lite så vi hinner med bussen. Hörs sen!

Grattis min älskade på 5-årsdagen!

Jag älskar dig, BIG TIME! <3

Finbesök på jobbet

Morsning! Har sovit lika illa som en gnu sover under ett snötäcke, så nu är jag trött - riktigt trött.
Christopher verkar ha sovit hur gott som helst, han kom och väckte mig redan vid sex! Visserligen skulle klockan ändå ringa 06.15, men ändå...

Igår var jag förresten riktigt produktiv! I samband med i köpet av den nya teven till vardagsrummet köpte vi även ett ljudsystem (5.1). Alla högtalare har sedan dess stått dels på fönserbrädan, dels på tv-bänken och så har en stått på golvet(!!). Men igår fick jag äntligen rummet ur arslet och ringde Dennis mamma för att låna en borrmaskin. Så nu har vi fyra högtalare på väggen, jag är så jävla bra! Fast det var faktiskt Dennis som borrade.. Jag tyckte han kunde få visa vilken man han är! ;)

Nu ska jag plocka undan från köksbordet och plocka i ordning min laptop och så eftersom den ska med till jobbet. Ska helst inte glömma filmer till Christopher heller.

Ttyl! :)

I need a man who'll take a chance on a love that burns hot enough to last

Vi är hemma nu. Egentligen har vi var det sen strax efter klockan fem, men vi hade rätt så fullt upp. Först och främst skulle vi till lokalen för att äta tacos med Dennis familj och massa andra familjer från Höjden. Gott var det, men jag orkade inte ära så mycket. Christopher slängde i sig två rätt så stora portioner, har aldrig sett honom äta så mycket när det varit tacos :)
Men ja, nu ligger han och sover sen någon timme tillbaka. Dennis är på Riddarn och spelar, och jag ligger i soffan och sneglar på teven emellanåt. Är hur trött som helst och lär väl däcka närsomhelst typ..

Ute i god tid.

För en gångs skull är jag ute i riktigt god tid. Tåget till Göteborg går om 1 timme och 15 minuter, och jag är redan på väg in till centralen. Ska köpa mig en smörgås och en kopp kaffe på Pressbyrån så att jag får lite frukost i mig. Det är ju riktigt dyrt att köpa sånt på tåget. Dock tror jag att kaffet är gratis för mig eftersom jag har SJ Prio-kortet på nivå grå :)
Längtar tills jag sitter på tåget på väg ner.. Jag ska försöka vila en liten stund på tåget så att jag är någorlunda pigg när jag och Christopher ska åka hem till Stockholm igen. Fick med mig tre böcker hemifrån till honom så att jag kan läsa lite för honom på väg upp.


Förra lördagen var det asfint väder! Solen...

img_0355 (MMS)

Förra lördagen var det asfint väder! Solen sken, det var lagom svalt ute och jag bara njöt av livet!

Fredag, igen!

Tänk, va.. Jag överlevde denna vecka också! Jag vaknade helt utvila imorse, kändes skönt som bara den. Jag har varit på bra humör hela dagen, och det känns som att det kommer fortsätta så resten av dagen och kvällen :)
Ikväll ska Dennis till Riddarn och spela, så det blir en ensamkväll för mig, men det kan ju vara skönt det också. Ska nog bara ta det lugnt, kolla på tv och äta popcorn kanske. Tidigt imorgon bitti kommer jag kliva upp för att ta tåget till Göteborg. Längtar efter att få träffa Christopher!

Nej, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med; absolut ingenting. Hörs senare!

I thought you told me you'd never leave me

Det är ingen bra dag idag. Ryggen värker, någon har öppnat nattklubb i huvudet, jag är trött.. Det känns som att det bara kommer bli värre med allting under dagen. Ungefär som att någon tänkte att "nej, nu har Sandra mått okej lite för länge, nu jävlas vi med henne igen!". Jag har varken tid eller råd, och framförallt ingen ork, till att ha ont längre. Och så ringde jag till vårdcentralen idag för att boka in ett planerat besök, och då sa dom att jag ska få träffa en läkare som jag absolut inte vill träffa. "Då får jag be dig att lista om dig till någon annan vårdcentral" svarade telefonisten då. Jo, men tack för den.

I övrigt händer det väl ingenting speciellt. Christopher kommer hem på lördag och stannar till måndagen veckan efter. Saknar honom som sjutton, hela tiden! På tisdag fyller han år, så vi ska ha lite fikamys och presentöppning hemma då :) Tänk att den lille grabben redan blir fem år! Var inte alls länge sen han var en liten pytteknodd :)

Känslan av att vakna..

.. med fingrarna på låret.

Lite av varje, kanske?

Helgen som passerade nyss var den roligaste helgen på läääänge! Känns som att kg aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde då. Men så blev det måndag igen och jag återgick till vardagens rutiner igen. Visserligen var det också rätt kul, älskar ju mitt jobb! Hade fullt upp hela tiden där igår, men det är bara roligt :)

Idag börjar jag inte förrän 10.30, så jag har det rätt lugnt och skönt nu när både Dennis och Kiara är borta.

Ja, som ni märker så har jag verkligen noll att tillföra just nu. Har skitont i huvudet.. Har haft det ett par dagar nu. Bajs på den. Nu ska jag fortsätta ta det luuuugnt.

Äntligen fredag!

Idag har jag ramlat i rulltrappor två gånger. Första gången i Jakobsberg på väg till jobbet och andra gången på T-Centralen på väg hem från jobbet. Båda gångerna gled min väska ner från axeln och la sig som ett skydd framför knäna som annars hade fått dom spetsiga trappstegen på sig. Så, tur i oturen kan man väl säga? :)
Ikväll ska jag umgås med Nathalie. Vi ska sitta hemma hos mig och dricka lite vin och så, ska bli trevligt!

AJ SOM FAN!

Haha, ramlade precis i rulltrappan på Jakobsbergs station, fick lite ont i tummen. Blä!
Är på väg till jobbet nu, sista dagen den här veckan! Känns rätt skönt att det är fredag och heeeelg! Slängdes ju i princip in i alla rutiner igen efter min sjukskrivning.. Jobbar nu sju timmar om dagen, vilket förvisso kommer känna helt okej för kontot i slutet av månaden! :)

Kolla vilka snyggingar min syster köpte när dom var i Italien!

Yay!

Nu har det varit ett långt jävla uppehåll igen. Men ja, jag har ju återgått till ett normalt leverne igen. Med andra ord; jag har börjat jobba igen!

Nu bytte Dennis kanal och jag såg att Crank: High Voltage precis började. See you later!

Och dagen började bra, slutade i katastrof.

Det var en bra dag när jag vaknade. Dagen var jävligt bra. När jag knallade in på jobbet kände jag i hela kroppen att den här dagen var toppen! Och så dog den känslan, lika snabbt som den kom typ. Vid lunch blev det värre. Och nu har det eskalerat.
Det känns som att någon bara vill jävlas med mig. Jag vill, verkligen VILL, men.. Det blir liksom aldrig någonting. Jag tror att jag är jävligt besviken. Mest ledsen och arg. Jävla kropphelvete!
Skratta eller gråta? Skrika eller viska? Det finns för mycket känslor som vill ut på en gång.. Och jag orkar inte. Inte en gång till nu, jag orkar inte.
Hör du det, jävla kropp?! Jag O R K A R inte. Jag ger upp nu, för det är inte värt mödan till slut iallafall. Det går ju inte..

RSS 2.0