En helt vanlig dag.

Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova igen. Men nä. Det är för mycket som måste fixas hemma. Måste faktiskt dammsuga idag, det var en vecka sen jag gjorde det sist, och det känns som att dammråttorna börjar krypa ur sina bon igen.

Ikväll blir det jobb för min del, 18-02. Lär vara helt slut efteråt.. Den lilla sömn jag fått i natt hjälper mig nog inte att vara vaken.


Ungefär såhär känner jag ibland, ganska ofta.. Puckon.


Fy SJUTTON vad jag inte är morgonpigg!

Igår var jag hos R's kusin på tjejmiddag eftersom hon fyllde 20 år för ett tag sen. Fick stressa som sjutton för att hinna till Norsborg i tid, men när jag väl kom dit hann jag till och med sitta med min svärmor en halvtimme innan vi skulle åka vidare.


Vid 21-snåret kom karljäveln och hämtade mig, meningen var att vi skulle gå på bio eller något sådant eftersom vi i princip aldrig gör någonting bara han och jag. Men vi åkte hem istället. Svullnade chips och jordnötsringar och kollade på Maleficent. Sjukt bra film, har ni sett den? Om inte - gör det!

Och nu, ja nu är jag på väg till Norsborg igen. Ska umgås med bebis och R's lillebrors flickvän idag. Vi ska försöka hinna med en sväng till arbetsförmedlingen och skriva in oss.




Ingen dag är den andra lik.

Jag somnar sent på nätterna och vaknar sent på dagarna. Ändå känns det inte som att jag får någon sömn alls. Jag är så trött hela tiden, det beror säkert bara på att jag faktiskt sover på tok för mycket.

Ibland önskar jag att folk kunde prioritera sin tid mycket bättre, jag också. Ni vet, man kommer hem efter jobb/skola/whatsofuckingever och vill inget hellre än att slänga sig i soffan och slötitta på tv en stund. Nej! Det går inte. Inte för mig iallafall. Jag måste laga maaaaaat och fixa. Blä. Jag vill kunna sitta en halvtimme och bara umgås, men jag hinner liksom inte.
Och förresten.. Jag storstädade lägenheten häromdagen. Börjar bli dags för det igen. Trött på livet idag.


Vad är det för liv?

Jag har haft en sjukt seg dag idag. Har varit så fruktansvärt trött, och det jag egentligen borde ha gjort idag har på något vis flutit bort i drömmarnas värld. Skolan har hamnat sist av allt i flera dagar.. Jag måste verkligen ta tag i den imorgon, för på söndag har jag inte mindre än tre inlämningsuppgifter som ska vara inne!
Jag måste lära mig att prioritera dagarna lite bättre, skolan måste faktiskt komma i första hand, men samtidigt har jag ett hem och ett jobb att ta hand om. Lägg till karljäveln och hans lillebror till listan också. Mat ska göras, läxor ska skrivas, det ska städas och putsas och fixas och donas och VIPS! där försvann hela dagen. Sen är det ju bara åka till jobbet..

Vilket liv va? Men vet ni vad? Jag njuter för fullt. Jag älskar livet nu. Jag vet att det ändras väldigt fort för mig - imorgon kanske jag hatar livet och allt runtomkring igen? Det märks då.





Vad blev det för mat?


Jag slängde ihop en lasagne idag, hade lovat R's lillebror det till middag. Han tyckte den blev god, men jag tyckte den var smaklös. Förstår inte vad som har hänt med min matlagning? Förut kunde jag göra mat så att den smakade riktigt bra, men nu.. Talangen har väl försvunnit. Usch.

Pappa var här idag och hjälpte till att sätta upp hatthyllan som karljäveln köpte igår. Haha, hade förväntat mig att R skulle köpa en hatthylla från en serie och skohyllan från en annan, men ikke. Han köpte faktiskt dom som jag mest av allt ville ha! Älskar IKEA, och serien Hemnes. Stilfullt ska det vara!

Nu ser man inte så himla bra, men det är fint. 





Ms. 96%

Jisses vad jag känner mig knasig i bollen nu. Jobbade på Medusa ikväll, inte mycket folk men mer spel än på vissa andra ställen där det ändå kan vara smockat med folk. En turist förstörde min 100%, så sjukt irriterande! Slutade iallafall på 96% vilket iofs är jävligt bra.


Imorgon är jag ledig, då kommer storasyster med man och barn hit! Tänkte försöka hinna med en sväng till det blågula varuhuset innan, måste försöka få tag i en skohylla och en hatthylla. Eller krokar, riktigt snygga krokar. Fast nja, en hylla är mer praktisk. Då kan jag ha små förvaringslådor ovanpå med vantar, mössor, halsdukar och annat krimskrams :)

Nej, nu är det dags att slänga mig i säng bredvid karljäveln. Han sussar sött sen lääääänge...

Nattinatti!





Återfunna nycklar och en omstartad dator.

Jag hittade nycklarna. Jag hade varit så duktig så och lagt ner dom i min väska, som jag typ aldrig använder. Men nu är dom iallafall återfunna.

Jag har städat hela dagen, med undantag för en timme framför datorn. Höll på med schemat för fullt och när jag precis skulle spara, alltså precis(!) höll in ctrl-knappen och skulle sätta fingret på S:et.. Ja, vad fan händer då tror ni?! Datorjäveln startades om, för det var tydligen någon livsviktig jävla uppdatering som ska fixas. Nåväl, på't igen ba!



Fy sjutton vad jag har städat!

Hela dagen har gått åt till städning för mig. Jag har dammsugit, torkat golven, tagit bort mattor, dammat och fy sjutton vad jag blev svettig av det! Blir en vända in i duschen innan jag ska dra till jobbet :)


Ser ni mina fransar? Är så sjukt nöjd med dom! Nösta gång tänkte jag dock ta lite längre och lite tjockare för en mer "sminkad" look :)

 


Mina nycklar är borta,

och nu har jag självklart tappat bort ett par till.. Så, vad passar då bättre än att slå två flugor i en smäll? Storstädning och nyckelletning! Ser ut som ett kaos hemma i vår lilla tvåa nu. Men eftersom jag städar så lär det väl bli bättre? Haha..





Ikväll ska jag jobba på Medusa! Jobbar där ungefär... Aldrig! Så det ska bli kul :)

Nä, jag lär väl ta tag i städningen nu.. Annars blir jag väl aldrig klar.


Nötfärsspett


Bästa svärmor skickade med mat till mig eftersom jag inte kunde åka dit idag. Älskar salladen, och nötfärsspetten.. YUMMIE!

Nu sitter vi på ett ställe på Odenplan, pratar skit och så med R's släktingar. Vi ska snart börja röra oss härifrån hoppas jag.





RSS 2.0