Den berömda väggen

Natten till idag var inte rolig. Jag mådde så jävla dåligt, det kändes som att psyket har tagit för mycket stryk på sistone. Och så min rygg.. Jag reste mig från soffan igår, tog två steg och så "klickade" det till i ryggen och mitt ben domnade bort. Jag ramlade ihop och hade ingen känsel i benet alls. Det var rätt läskigt. Jag ska ringa vårdcentralen på fredag och kolla om dom har någon tid till mig. Ska kräva en magnetröntgen, för nu måste det vara slut på mina problem.


Den där när man ska bli väckt av telefonen på morgonen..



Bad mannen ringa mig tills jag svarade imorse eftersom jag skulle åka till jobbet klockan 7. Mitt larm ringde 05.45, och då vaknade jag till men tyckte att jag kunde snooza lite grann.. 40 missade samtal senare vaknar jag. 😂


2 dagar kvar till lön 😎

Idag är jag ledig från jobbet. Veckan som gått har varit så himla intensiv, allt har gått så fort och det är tusen saker jag inte hunnit med men som jag borde ha hunnit. Nåja, jag får ta igen det denna vecka.


Idag är det kallt och jävligt ute. Det blåser som sjutton också och jag har egentligen bara lust att sitta hemma i soffan..




Dead like me och sushi 👌❤️

Imorse vaknade jag sjukt tidigt. 6.07 slog jag upp mina ögon, och även fast jag försökte somna om efter det så gick det inte. Låg i sängen och kollade på en serie istället, som jag har fastnat för. Dead like me - life after death heter den. Så jävla bra! Längtar tills jag är hemma igen så jag kan äta sushi som min man ska köpa med sig till mig och kolla på den där serien. Synd att det bara finns två säsonger..


Ser ni min snygga finne jag har fått precis under mungipan? Den gör så jäkla ont! Önskar att jag kunde lärt mig vid det här laget att det inte finns någon mirakelkur för finnar. Ingen som funkar för mig iallafall...




 

Lördag, 2 dagars jobb kvar innan jag tar ledigt 👍

Det är ju vårväder ute idag! Jag ska nog ta mig en promenad till Skanstull, måste gå till killen som lagade min telefon och kolla vad som är fel nu..

Igår kom jag hem från jobbet klockan 8 på morgonen. Åkte tillbaka och jobbade 15-20 sen, så bör jag kom hem var jag helt slut. Hade vaken natt från 21-08. Däckade som en klubbad säl vid 23-tiden igår och vaknade 11 timmar senare. Känner mig fortfarande som en klubbad säl. Men nu har jag iallafall fixat mig i ordning så jag kommer väl känna mig fräsch snart.



Anne Franks dagbok

Legat i soffan och kollat på Anne Franks dagbok på telefonen. Hatar att se på tv-playkanaler för det är reklam typ varje kvart i 144 sekunder. Men filmen var väldigt bra, det är nog en av de mest tragiska filmer jag sett.

Jag kommer nog somna vilken sekund som helst, så jag lägger ner nu.

Är så nöjd med naglarna! 😍




Naglar och solokvist

Jag försöker hålla mig vaken ett tag till. Jag tackade ja till ett extrapass på jobbet imorgon, 21-08.. Kommer vara heeeeeelt slut när jag kommer hem på fredag morgon!

Jag är solokvist ikväll. Mannen är och jobbar någonstans. Längtar tills han kommer hem igen!


Idag har gjort naglar på Nathalie. Fina blev dom! 💅 


Semmeldagen!

Idag ör det semmeldagen! Jag ska röra mig mot Wallins om en stund och hämta en brödlimpa och tre semlor och ta med mig till jobbet 👌 Lovely.

Men först ska jag göra mitt ansikte se-på-vänligt = jag ska sminka mig.


Man kan ju inte se ut hursomhelst när man rör sig bland folk.. 😂




Skola, validering och mat.

Jag blev verkligen förvånad nyss. En blogg som jag alltid läste förut, följde på bloglovin' och så, har förvandlats totalt. Från att vara en inspirerande mammablogg till att bli värsta träningsfreaket? När hände detta egentligen? Kul att folk utvecklad och så, men va? Haha.

Och på tal om utveckling.. Jag blev ju utskriven från skolan i november när vi åkte till Thailand, mest pga ett missförstånd mellan mig och min lärare. Men iaf, jag sökte nya kurser för någon vecka sen och fick veta idag att jag kom in på dom! I april börjar jag resan med skolan igen. Den här gången kommer jag dock inte behöva praktisera eftersom jag får validera. Perfekt.

Köttgrytan jag gjorde till lunch idag väntar på att ätas till sen kvällsmat, såååå vi hörs sen.



Igår var det söööööndag!

Igår åkte Ticke tillbaka till Göteborg. Han är alltid så stolt innan han ska gå iväg med dom andra barnen och assistenten till flyget. Ni vet, nästan sådär att "jag klarar mig själv, jag är stor och flyger själv!". Lille plutten.. Det är knappt en månad kvar tills han fyller 8 år. Funderar på att försöka boka hotell eller så i Göteborg och åka ner dit och ha honom över helgen då. Annars blir nästa gång på påsklovet som vi ses igen.


Eftermiddagen och kvällen igår spenderades med en vän. Vi var i Skärholmen först och åt lunch (tidig middag?), sen åkte vi hem till mig och städade lite grann 👍 
På kvällen gick vi på bio, 50 shades of Grey.


O M G ! Säger jag bara. Helt sjukt bra film. Längtar tills de övriga kommer, för dom måste väl göra av alla böcker och inte bara av första? 😍



Full rulle-lördag!


Jag fick en alla hjärtans dag-present av Ticke. I det här söta lilla paketet låg två after eight-bitar. En till mig och en till honom :)

Vi har hunnit med en hel del idag, sista dagen innan han åker hem till sin pappa igen.. Vi var hos min kusin och hennes söta ungar och hälsade på. Fick bild på den ena bara, men så blir det ibland.



Innan vi begav oss hemåt åkte vi till Wallins bageri & konditori på Ringvägen på Söder och hämtade en hjärt-tårta. Tänkte att gubben hemma kanske blir glad över det. Om inte annat så blev jag och Ticke glada :)

Imorgon klockan 13.00 ska planet lyfta från Bromma, får se om min pappa kommer dit också och vinkar av min lille grabb.

Nu ska jag ta ett bad innan jag somnar.


Kladdkaka, film och myspys ✌️

Igår lovade jag Christopher att vi skulle baka kladdkaka idag när jag kommit hem från jobbet.. Usch och fy, haha! Var så himla seg och trött och drog ut på bakandet jäääättelänge.. Men när klockan var runt 19.30 satte vi igång. Egentligen tar det inte så lång tid att baka, och man behöver inte använda så mycket redskap och ingredienser. Det är bara det att tanken på att behöva diska och städa undan gör mig helt slut! Men vi fixade ihop en kladdkaka trots allt, och nu återstår som sagt det tråkiga; disken och städandet.. Och som vanligt är det jag som tar hand om det 👍




Imorgon är det alla hjärtans dag. Ticke har slagit in en fin (snarare jättegod) present till mig (en bit after eight) som jag får öppna imorgon. Längtar! 👌 Det är nog det enda alla hjärtans dag-firande som sker här hemma - om inga mirakel inträffar.


Jag har minsann världens goaste lille unge! Aldrig någonsin trodde jag att kärleken jag känner för honom skulle vara så stark som den är.. En son är den bästa kille en tjej någonsin kan ha. ❤️ 


Fredag den trettonde.

Jävla skitdag. Jävla otursdag. Helvetesdag.

Fr.o.m måndag ska jag börja träna igen. Börjar bli lite lönnfet haha.. Nä, men jag måste sätta igång med träningen igen. Börjar känna mig så jäkla gammal nu, och jag har hört att träning är bra för ålderskrämpor och sånt? 😂


Ser ni hur gammal jag ääääär eller?! 😳




Torsdag


Kaos i bakgrunden som ni ser 😂 men det är som vanligt hemma hos oss. Jag dammsög och skurade golven i alla rum i förrgår, men det blir alltid kaos antingen samma dag eller dagen efter igen. Konstigt egentligen att en tvåa blir så stor när man städar.. Två rum och kök blir plötsligt fem rum och massor med skrymslen och vrår som ska städas. Jaja.

Imorgon ska jag jobba. Har varit hemma och vabbat dom här två dagarna som jag skulle jobba, så ett extrapass sitter rätt bra :) jobbar bara 8-15 imorgon, så det blir inte många timmar ändå.

Nu måste jag gå och lägga mig, annars lär jag försova mig tills imorgon, haha.. Slänger in en bild på mina färdiga naglar och en bild på Ticke först ❤️



In på instagram och föl newnailsnow! 💅💋


Nagelbomb 💅


Gjorde ju mina naglar själv igår. Målade med vitt nagellack, men eftersom jag suger på att måla mina egna naglar så blev det helt klumpigt. Såååå, därför gjorde jag om naglarna idag.


Eftersom jag precis börjat med naglar så försöker jag övaövaöva! Det är inte så svårt, det värst är nog att göra på sig själv.. Hittills är jag mest nöjd med naglarna som jag gjorde på mamma.


Nä, nu ska jag ut och röka, sen måste jag verkligen sova.. 😘😴



Igår gick jag från blondin till brunett!


Det känns väldigt ovant än så länge, men jag tror att jag är nöjd hittills. Vi får se om någon vecka vad jag tycker. :)


Jag gjorde naglar på mig själv igår också. I vanliga fall har jag rätt kortas naglar för att underlätta för mig själv, men jag bestämde mig igår för att ha långa. Målade dom helt vita, men ska lägga på någon annan färg idag tror jag.




Idag har jag hunnit med massor!

Jag har lagat mat, varit i lekparken med Ticke, gjort naglar på min mamma, varit hos frisören med Ticke, köpt blommor åt min man, ätit godis, ätit mat, druckit kaffe, handlat, träffat min faster och hennes dotter, åkt bil och lagat ännu mer mat.






På tal om ungefär inte ett jävla skit.. Jag börjar tro att jag är på väg in i klimakteriet. Allvarligt alltså. Jag får svettvallningar, humöret sticker upp och ner och hit och dit.. Och så har jag massor med andra "symptom", men dom tar jag väl helst inte upp här, haha! Jag börjar ju komma upp i åren nu som man så fint säger. 2,5 år kvar till 30! Usch, vilken ångestframkallande ålder det där är för mig. Det är då allting vänder. Det är då jag ska sterilisera mig, för efter 30 vill jag inte ha fler barn. Det är då det är dags att på allvar se över vad för liv jag lever, för då har jag ju inte så många år kvar.
Helt sjukt vad fort tiden går..

 

Frisörbesök 🙊✂️


Igår var jag och Ticke på bio och såg nya filmen Big Hero 6. Superbra, tyckte Ticke. "Men den var lite ledsam när Baymax dog.." sa han.

Nu är vi hos frisören där Ticke får en ny frisyr. Han ville egentligen ha heeeelt snaggat hår "som R, för då blir jag också cool!". Jag sa dock nej till det, bättre med en frisyr när det gäller hans hår.



Ikväll är jag..

..en riktig superduperhemmafru! Jag har diskat och plockat i ordning och bakat bröd(!!!). Eller ja, brödet är på jäsning nu, det ska in i ugnen om ungefär 20 minuter. Helt nybakade rågsiktskakor, inte så illa va?

👌

Perfekt kvällssyssla nu när Ticke sover och mannen är på jobbet.



Nyttigheter och sånt


Nu är vi äntligen hemma! Vi var hos mamma ett par timmar innan vi begav oss hemåt. Åt god mat som hade alldeles för mycket svartpeppar på enligt Ticke (och mig..), vi spelade kort och åt choklad och kikade på tv. Fick en tröja av mamma, en rosa pumatröja. Älskar den redan! Jag fick en väska också som jag blev helt kär i, och Ticke fick en ny mössa som mamma har virkat.
Innan vi kom hem var jag och Ticke i affären och handlade hem lite nödvändigheter. Jag ska ägna den kommande 1,5 timmen åt att baka rågsiktskakor och Ticke ska ägna resten av kvällen och natten åt att sova.
Ny tröja ❤️
Ny väska 👌


En lördag fylld med väntan


Igår träffade jag äntligen min vän och hennes fina son. Var alldeles för länge sen vi träffades! Vi jobbade tillsammans på cafét på Östermalm, men när jag slutade där så slutade vi även höra av oss till varandra.. Det måste bli ändring på det nu. I veckan kommer hon och hennes son förhoppningsvis hem till oss, och då ska vi fika massor och prata massa skit.


Just nu sitter jag på Bromma flygplats och väntar på att planet från Göteborg ska landa. Det är försenat med över en timme.. Så jäkla tråkigt. Men när Ticke har landat ska vi åka direkt till manmma och hälsa på. Det var rätt länge sen dom träffades, och Ticke har faktiskt saknat sin mormor.


Dricker en latte i väntan på grabben. Märkligt nog älskar jag latte numera. Förut avskydde jag alla sorters espressokaffe, men nu dricker jag det mer än gärna.



Förresten! In och följ newnailsnow på instagram! 😘


På en fredagkväll

Man skulle kunna tro att jag inte har någonting att göra nuförtiden med tanke på att inläggen i bloggen har ökat frekvent. Men så är icke fallet. Jag har fullt upp hela tiden, även fast det kanske inte alltid är med saker som är för mig.
Imorse klev jag upp vid 7.45 bara för att flytta på bilen till en plats där jag kunde stå under dagen. Sen åkte vi iväg och fixade grejer till Blackjacken och sen hem till vår fina vän och hennes lille grabb. Det är så underbart med bebisar! Dom doftar alldeles ljuvligt och är så mjuka och lena i huden. Lovely! Längtar nästan själv tills det blir dags för mig igen, if it ever will be.

Nu ska jag försöka sova. Jag ska ju hämta Ticke på bromma flygplats imorgon! Längtarlängtar!!



TGIF

Ikväll ska jag iväg och jobba, 22-03. Efter det ska jag hem och sova direkt för sen kommer Ticke imorgon! Helt underbart! Har 2 jobbdagar nästa vecka, tack älskade jobb för att schemat gick att lösa. Imorgon åker vi nog och hälsar på någon, ska bli kul :) Synd att jag inte har min kamera längre, men tur att jag har minneskortet kvar från den.

Om en liten stund ska vi åka väg till en vän och hälsa på henne och hennes lille grabb. Har inte träffat henne på flera månader, så jag ser fram emot denna stund.

Gjort om mina naglar igen. Nöjd med resultatet, men kunde blivit mycket bättre!




Won't open my eyes


Igår var jag med pappa, min farbror och hans tjej på Kägelbanan och såg Lisa Ajax ha sin egna konsert. Känns helt ofattbart att hon som fortfarande är typ 7-8 år i mina ögon, helt plötsligt är 16 och står på egna ben. Det var underbart igår, hon är så duktig så! :)

Idag ska jag ta det lugnt, tror jag. Städat här hemma nu i flera dagar, men ändå får jag ingen ordning på röran. Fast nu är det mer en röra utan kaos, eller ett kaos med lite ordning. Mm, så mycket roligt hade jag att berätta.

Den där när man ska ta en selfie..




Ont, det gör ont.


När jag ska leka duktig och hela byrån faller ihop på min hand... Aj.


It's not me.. It's you.

Jag är fortfarande så irriterad över den där situationen med pengar och lögner. Jag tycker inte att det är så konstigt att man blir av med det man älskar mest när man beter sig på det viset. Känner mer att ja.. Man får skylla sig själv. Bara så, liksom.

Jag hoppas att den senaste lögnen är den allra sista, för den är verkligen hemsk.



Tisdaaaaag


Direkt efter att jag slutat mitt "dagjobb" åkte jag vidare till nattjobbet. Älskar att jobba som dealer! Det kom fram en kille till mig för någon timme sen och fjantade sig. Han var skittråkig egentligen, men det var värt att skratta lite åt.

Om 20 minuter är min arbetsdag slut. Jag skrev ju tidigare att jag skulle pallra min stora rumpa till gymmet efter jobbet, men jag kommer verkligen inte orka det idag. Jag måste dessutom upp relativt tidigt imorgon, har massor med nytt att lära mig!


En liten update från det blå.



Här hemma går det minsann inte vila på dagarna.. Just nu lägger dom ny asfalt där dom har grävt, men det dröjer nog bara någon vecka innan dom är tillbaka för att gräva sönder där igen.

Har fixat och donat idag, ringt några samtal, fixat nya försäkringar och sånt nödvändigt ont.
Om en timme ska jag åka till jobbet, och efter jobbet ska jag faktiskt pallra min stora rumpa till gymmet. Tänker köra stenhårt ikväll; armar, ben, rumpa, mage. Kommer vara mer död än levande imorgon!

På torsdag kväll ska jag förresten umgås med pappa. Vi ska till Mose Backe och se min kusin Lisa Ajax uppträda, sjukt kul! Längtaaaaaaar..


För få timmars sömn inatt.

Igår gick jag och la mig riktigt sent, och imorse vaknade jag riktigt tidigt. Så nu är jag så trött, så trött.. Ingen bra kombo. Jobbar 15-22 (21?) idag och samma imorgon. Satt uppe och pratade i telefon i natt och beställde lite grejer som vi ska börja arbeta med. Längtar tills paketet kommer på posten! Ska bli så himla kul, och förhoppningsvis jävligt bra!


Bilden har inget med texten att göra.. Obviously.



I want to break free.


Jag var i Skärholmen häromdagen och fixade naglarna. Tog blått (som ni ser på bilden, d'oh!). I vanliga fall gör jag helt naturliga naglar, men är så trött på det. Orkar dessutom inte måla naglarna själv. Men jag är nöjd med blått, trots att det egentligen inte är min stil alls.

Jag ska strax åka iväg till jobbet.. Jobbar 8-15 idag. Efter jobbet ska jag hem och göra lasagnette, och ikväll måste jag ta mig till gymmet! Har gått alldeles för lång tid sen sist jag var och tränade, och med den takten jag har nu lär jag inte nå mitt mål förrän år 2037..



RSS 2.0