Onsdag kväll.

Har jobbat öppning för andra dagen i rad nu. Att kliva upp runt fyra på morgonen är faktiskt inte så jobbigt. Det som är jobbigt är att lyckas hålla sig vaken fram till 20-21. Imorgon har jag "sovmorgon".. Ska upp 5, för jag börjar 6. Hua! Men sen är det bara fredagen kvar, sen har jag HELG i tre dagar!! Hur skönt som helst! Nä, ska lägga mig nu..


Tur och retur

Nu har Christopher kommit till mig. Jag åkte iväg med bilen 9.45 imorse, var framme i Göteborg runt 15.15.. Är sjukt trött nu. Kvart i nio ikväll var vi hemma!
Han ligger i sängen nu och tittar på Lotta på Bråkmakargatan. Själv sitter jag ute på altanen och slappar en stund innan jag också ska lägga mig för att sova. Imorgon ska vi åka till Skärholmen och köpa lite nya kläder, det behövs verkligen för Ticke. Han ska få ett par nya skor och en ny jacka, det är prio ett. Prio två är nya byxor, tröjor och underkläder.

Har inte så mycket mer att skriva nu, kanske uppdaterar imorgon igen. :)


Måndag

God morgon!
Kom precis fram till jobbet. En väg som i vanliga fall tar ca 20 minuter tog idag en timme pga all trafik. Älskar Stockholm och dess köer! Typ inte..

Efter jobbet idag ska jag dra iväg och träna. Känner att jag har gått upp i vikt lite grann, så nu ska jag försöka komma igång. Det finns inte så mycket tid över för sånt när jag jobbar som jag gör, men jag får hitta tiden helt enkelt. En timme till träning kan väl inte vara så svårt att undvara?



Det var en gång en blogg..

.. som levde ett relativt aktivt liv. Men jag har verkligen inte tid att skriva någonting längre. Jobbar så humla mycket, bara idag är jag uppe i 17 timmar! Hua, var tar dygnet vägen?

På jobbet idag var det sjukt mycket att göra. Kanelbullens dag är heeeelt sjuk! Vi sålde som dårar, så jävla bra. Inte en enda lugn stund har det varit. Folk hetsar verkligen för att få kanelbullar dessutom.

Det är helt underbart att jobba på cafét, älskar't <3

Imorgon är sista dagen med jobb för denna vecka, sen tar jag nya tag på måndag igen.




RSS 2.0