Kalasbilder 🎈

Vilket hÀrligt vÀder det Àr ute idag! Jag har precis varit ute med Escobar pÄ en liten runda. Han tycker inte om att vara ute nÀr det Àr blött eller regnar, sÄ det tar tid för honom att ens gÄ till den lilla skogsdungen runt hörnet.

Jag kÀnner mig fortfarande helt slut sen kalaset i lördags! Trött, seg och sÄdÀr lÀttretlig som jag blir nÀr jag sovit för lite.











SÄ lÀnge höll den :)



IgÄr, en timme efter att Ticke hade kommit tillbaka till Göteborg, tappade han telefonen i golvet sÄ den sprack. Stackars grabb, han skickade sms till mig sen och var lite ledsen.


TvÄ dagar kvar, sen kommer han tillbaka!




Sommartid ☀

Jag har haft sÄ otroligt mycket den senaste veckan att jag inte ens vet om jag har gjort nÄgot produktivt?

Idag lÀmnade jag Christopher pÄ Bromma flygplats, sÄ nu Àr han hemma hos sin pappa igen. Han kommer tillbaka redan pÄ onsdag och stannar i 11 dagar (men det har jag ju redan berÀttat en gÄng). SÄ, vad gör man pÄ ett pÄsklov i Stockholm? Vi har bestÀmt att vi ska gÄ pÄ bio iallafall och se den dÀr nya filmen Home, den har Ticke tjatat om. Oc sÄ tÀnkte jag att vi bog ska försöka Äka hem till min syster och hÀlsa pÄ, det var lÀnge sen! Claudia och Christopher leker alltid sÄ himla bra tillsammans. Tycker det Àr sÄ himla kul att det bara skiljer ett Är och tre mÄnader pÄ dom. Alla andra ungar slÀkten Àr antingen stora eller rÀtt smÄ (4 och mindre typ).

Jag ska ta ut Escobar pÄ en sista kiss nu, sen Àr det dags att sova. :)





En lÄng dag..

Ticke har varit sĂ„ spĂ€nd och förvĂ€ntansfull hela dagen. Vid 12-tiden, nĂ€r vi började blĂ„sa upp ballonger sĂ„ sprang han omkring hĂ€r hemma och var sĂ„ pirrig och glad. TĂ€nk er, inte en enda present har han öppnat - förrĂ€n idag. Vid 16 trillade första gĂ€sterna in, sen kom resten vid 17 typ. Åtta barn i Ă„ldrarna 5 mĂ„nader-8 Ă„r i den hĂ€r lillalilla lĂ€genheten, och sĂ„ 12-13 vuxna.. Vilket jĂ€dra liv det var! Men det var lyckat Ă€ndĂ„, alla verkade nöjda och glada och Ticke speciellt.. Han blev sĂ„ otroligt glad för sina presenter; en sparkcykel, klĂ€der, iPhone 4s, Playstation 3, gubbar till Skylanders-spelet, hörlurar..
Efter tvĂ„ timmar började han dock bli trött och sa till sin mormor "nu Ă€r jag trött pĂ„ att ha kalas!". Älskade, fina, vackra barn!

Var inte denna tÄrta riktigt snygg?





SĂ„ typiskt mig

SÄ störande.. Jag la mig pÄ soffan igÄr nÀr jag hade tagit ut muffinsen ur ugnen. Och sjÀlvklart somnade jag. Vaknade för 30 min. sen ungefÀr och sÄ kom jag pÄ att jag glömde ha i florsockret i frostingen igÄr. Upp direkt bara och fixa! Nu ska jag ut med Escobar en svÀng innan jag sÀtter igÄng med hemmet. Tusen saker ska göras, skrÀp aka kastas och tÄrtor ska hÀmtas..

NĂ€sta Ă„r Ă„ker jag utomlands pĂ„ Tickes födelsedag. Det blir presenten dĂ„ frĂ„n mig, haha 😂 


Mitt-i-natten-bak

Jag Àr, som vanligt, ute i sista sekunden med allting. Jag Àr inte ens klar med Christophers presenter och inte heller det jag skulle baka. Nu har jag visserligen gjort muffinsen, men det ska pÄ frosting och sÄnt innan jag ens kan tÀnka tanken att lÀgga mig i sÀngen för att sova.
Mamma kommer imorgon bitti och hjĂ€lper mig att fĂ„ undan lite grejer i lĂ€genheten. Helt sjukt, det Ă€r ungefĂ€r 15 pers, bĂ„de vuxna och barn, som ska trĂ€ngas i vĂ„r lilla lĂ€genhet pĂ„ 38 kvm. Haha 😅 Kommee vara helt slut imorgon nĂ€r dagen Ă€ntligen Ă€r slut!





Äventyr



Ticke Ă€r jĂ€tteglad över att Escobar Ă€r hemma igen. Det Ă€r jag ocksĂ„! Jag berĂ€ttade för Ticke pĂ„ flygplatsen att jg hade en överraskning i bilen till honom. "Åh, fĂ„r jag öppna den i bilen?" frĂ„gade han. Jag svarade att det inte var ett paket, utan nĂ„gon som han har saknat. "ESCOBAR!?" ropade han dĂ„ och hade vĂ€rldens smile. Han har verkligen saknat honom tokmycket..

Vi Äkte direkt till Norsborg dÀr en tjej vÀntade pÄ mig för att göra mig blond igen. Som jag har Ängrat att jag fÀrgade hÄret frÄn början!


Det ska bli nÄgra nyanser ljusare bara, sen Àr jag back on track!

Nu ska jag sova. Ska till lÀkaren imorgon vid 9, ryggen sÀger ifrÄn ordentligt nu..




Idag Ă€r dagen med stort D ❀

Nu ska jag Ă„ka till Bromma och hĂ€mta hem min fina Ă„ttaĂ„riga son! Han stannar tills pĂ„ söndag, sen kommer han tillbaka pĂ„ onsdag igen och stannar 11 dagar. Lycka. Och gissa om han kommer bli lycklig nĂ€r han fĂ„r se att Escobar Ă€r hemma!



Guess who's back?


Escobar Àr tillbaka!



Dagen före löning 👌



Idag Ät jag och min man pÄ Pong som ligger pÄ Norrlandsgatan. Jag har fÄtt cravings pÄ sushi den senaste tiden och helst vill jag Àta det varje dag! Sen tÀnker jag efter... Det kanske Àr sÄ att min kropp behöver mer fisk? Kanske Àr dÀrför jag Àr sÄ sugen pÄ sushi hela tiden..

Imorgon ska jag fixa mina fransar igen, tror egentligen inte att det behövs för dom Ă€r fortfarande relativt fina. Men jag gör det Ă€ndĂ„. Hon Ă€r duktig pĂ„ det hon gör och det Ă€r sĂ„ avkopplande att lĂ„ta nĂ„gon annan pyssla om en ett tag! :) och imorgon ska jag dessutom hĂ€mta hem min lilla igen, fy sjutton vad jag har kĂ€mpat för detta. Mer om det imorgon! 💞


Shopping


Har ni fÄtt hem H&M-katalogen? Det har jag.. Och jag vill shoppa nu! Det Àr sÄ mycket klÀder jag vill köpa till Ticke, men skulle jag köpa allt jag vill att han ska ha sÄ skulle lönen ta slut innan sen ens kommit in pÄ mitt konto. Till mig sjÀlv hittade jag bara ett plagg till sommaren. Och det köper jag bara om jag lyckats bli av med Ätminstone ytterligare 5-6 kg tills det Àr dags att gÄ i shorts, klÀnningar och kjolar.
TÀnkte dra till gymmet idag egentligen, men jag vet inte riktigt vad jag vÄgar göra dÀr. Löpbandet Àr uteslutet, likasÄ crosstrainern. Benmaskinerna funkar vÀl eftersom man sitter ner, och att köra armar kan jag göra. Men det Àr inte roligt. Jag tycker om att börja med crossen, sen köra löpbandet 15-30 minuter och sen köra styrka.

PĂ„ lördag ska vi ha kalas för Ticke. Åh, om ni visste hur glad han kommer bli! ❀



MR


Jag var pÄ akuten idag igen. Tro det eller ej, men idag skickade lÀkaren ivÀg en remiss till magnetkameraröntgen! SÄ förhoppningsvis har jag fÄtt en tis inom nÄgra veckor. Dock hoppas jag att det hÀr med kÀnselbortfallen i benet ska försvinna av sig sjÀlvt innan dess, helst nu. Men vi fÄr vÀl se hur det blir.

Imorgon Ă€r det tisdag (eller rĂ€knas nu som idag? Eller imorgon?). Jag har ingenting speciellt planerat förutom en tripp till tvĂ€ttstugan. Ska tvĂ€tta rent sĂ€ngklĂ€derna, vilket jag egentligen gör alldeles för sĂ€llan. Men det Ă€r sĂ„ med mig. I mitt huvud Ă€r det kaos dygnet runt och jag hinner med miljontals saker pĂ„ en dag, men jag hinner aldrig med det jag mĂ„ste göra. Skulle behöva nĂ„gon som kommer hit 2-3 dagar i veckan och strukturerar upp saker och ting för mig. Haha 😀

Nu ska jag sova. 😘


Det dÀr kaoset som lÀtt blir till.

NÀr det Àr kaos i mitt huvud och i min kropp, dÄ Àr det alltid kaos i lÀgenheten ocksÄ. Verkligen kaos! Jag orkar inte göra nÄgonting. PÄbörjar disken, hinner med 3-4 glas innan jag kommer pÄ att jag mÄste hÀnga upp handduken som ligger pÄ golvet i badrummet. I samma sekund kommer jag Àven pÄ att jag mÄste byta pÄslakan pÄ tÀcket och att jag mÄste torka av vardagsrumsbordet. Sen kommer jag pÄ att jag mÄste vika filtarna som legat i hög i soffan i nÄgon vecka, och nÀr jag har vikt en slÀnger jag den pÄ soffan igen för att dra upp persiennerna i sovrummet och leta smutsiga strumpor pÄ golvet under soffan. Sen aka jg dricka kaffe, sÄ jag kokar upp vatten i vattenkokaren, ser diskberget igen och tar tag i disken. Diskar 1 glas och kommer pÄ att jag mÄste gÄ ut med soporna. NÀr jag kommer in igen Àr jag kaffesugen sÄ jag kokar upp vattnet. Igen. GÄr pÄ toa, hÀmtar trasan frÄn vardagsrummet, slÀnger en blick pÄ disken igen och sköljer ur tvÄ tallrikar. Hm... Kaffe skulle vara gott! Jag kokar upp vattnet igen.. Och igen. Och igen!

Hur sjutton ska jag göra? Jag lÄste ha nÄgon ordentlig planering nu, allting ligger huller om buller överallt och jag VET att om jag bra tar tag i detta sÄ Àr det klart pÄ en timme max. Men istÀllet kommer jag pÄ att jag mÄste gÄ och handla mjölk om jag ska kunna drick kaffe..



Söndag idaaaaag

Vi var och bowlade för ett tag sen. Spelade sĂ„ jĂ€kla dĂ„ligt, men lyckades vinna Ă€ndĂ„. Grattis, Sandra! Du Ă€r grym! 👏

Ska snart hemÄt tror jag, men funderar nÀstan pÄ om vi ska Äka till SöS istÀllet och kolla mitt jÀvla ben och rygg igen. Kommer kÀnnas sÄ ovÀrt att gÄ tillbaka till jobbet om en vecka om jag ÀndÄ kommer ha lika jÀvla ont och ramla ihop titt som tÀtt, för dÄ kommer jag bara bli sjukskriven igen. Det Àr bÀttre att dom tar reda pÄ vad felet Àr Àn att sÀga att jag har "lÀndryggssmÀrta".


Den dÀr ilskan



I fredags var jag sÄ jÀvla arg. Jag var fly förbannad och hoppades att allting skulle gÄ Ät helvete för en. Det hoppas jag visserligen fortfarande. Jag hoppas att den dÀr personen ska fÄ kÀmpa resten av livet för varenda liten grej hen vill göra. Jag hoppas att hen aldrig fÄr nÄgon riktig familj. Att hen aldrig fÄr nÄgot hen verkligen vill ha.
Jag hoppas att hen blir blÄst pÄ pengar och allt annat. Att folk stjÀl saker frÄn hen.
Men mest av allt önskar jag just nu att det kommer fram att hen bara har ljugit ihop en historia om det som "hĂ€nde". Ja, "hĂ€nde". För alla vet att ingenting har hĂ€nt. Alla vet att hen ljuger. FrĂ„gan Ă€r bara HUR man kan ljuga ihop en sĂ„n hĂ€r historia? Och sen gĂ„ och prata om den till ALLA, bĂ„de kĂ€nda och okĂ€nda. TrĂ€ffa ett gĂ€ng av motsatt kön i en rökruta pĂ„ krogen, jamenförihelvete, BERÄTTA FÖR DOM! Och sen tror att jag inte ska fĂ„ veta nĂ„got?
Alla fnyser bakom ryggen pÄ hen, för alla vet att det Àr lögn. Hen ljuger sÄ hen tror sig sjÀlv, tragiska lilla patetiska mÀnniska.

Ett tag önskade jag livet ut den hÀr personen, det gör jag fortfarande ibland. Men sÄ tÀnker jag pÄ dom hen lurar. Dom hen ljuger för. Jag vill bara att alla ska fÄ se vad hen Àr för person.

Kaos


PÄ den hÀr bilden syns inte allt kaos sÄ bra. Men tro mig, kaosets mamma var pÄ besök hÀromdagen! Usch.

Jag har sovit hela natten, klev upp vid 12.30 idag och Ă„kte till Östermalm. Kom hem runt 16-snĂ„ret igen och somnade direkt! Trött? Mm..

Jag ska gÄ en utbildning i naglar i april! Det har jag helt missat att berÀtta. TÀnker starta företag i mitt namn och köra jÀrnet. LÀngtar tills dess.

PÄ torsdag kommer Ticke, tror jag ska dra med mig honom och min R och gÄ pÄ bio. Det var lÀnge sen vi gjorde nÄgonting tillsammans, vi tre..



Snö igen


Okej, jag tycker det Ă€r fint med snö. PĂ„ vintern. Men var vi inte alla överens om att vĂ„ren skulle komma nu? Förhoppningsvis har snön smĂ€lt bort lagom till Ticke kommer pĂ„ torsdag. Tycker det Ă€r mycket hĂ€rligare att vara ute pĂ„ dagarna dĂ„. Dessutom har jag köpt en vĂ„rjacka till honom som jag gĂ€rna ser att han anvĂ€nder ocksĂ„! :)




Grattis min fina Ă€lskling! ❀

Nu har jag varit mamma Ă„t min underbara son Christopher i Ă„tta Ă„r. FörstĂ„r ni? ÅTTA ÅR. Helt galet vad tiden gĂ„r fort!
Minns sÄ mycket frÄn nÀr han var liten.. NÀr vi stod i köket, jag och Nathalie, och Ticke stÀllde sig helt sjÀlv. Han stod utan stöd i nÄgra sekunder, skitglad, innan han föll framÄt. Som i slowmotion. Stackaren! Eller den gÄngen nÀr han dunkade huvudet i sÀngramen sÄ strÀngen vid överlÀppen sprack. Eller den gÄngen nÀr han hade vaknat mitt i natten och smetat ut blöjans innehÄll över hela sig sjÀlv och sÀngen och vÀggen..

Och den gÄngen vi var pÄ arbetsförmedlingen. Han satt pÄ golvet och lekte med nÄgot, sÄ reser han sig upp - bara sÄdÀr - och gÄr. Stapplande, smÄ, försiktiga steg. Himmelriket!

Mitt Àlskade barn, vad vore jag utan dig?





Jag kommer alltid göra allt för dig.
Jag kommer stÄ bakom dig för att stötta dig. Jag kommer stÄ framför dig för att skydda dig. Jag kommer finnas bredvid dig för att hjÀlpa dig pÄ vÀgen.
Jag kommer för all framtid finnas för dig, oavsett vad.

Det Àr för alltid du och jag <3



HĂ€rliga torsdag

IgÄr la jag mig vid 1-tiden. LÄg i sÀngen lÀnge och vÀl innan jag somnade. Himlen ljusnade, fÄglarna vaknade till liv utanför och nÀr jag tittade pÄ klockan var den 5.56. SUCK. Var faktiskt pÄ gymmet en svÀng igÄr ocksÄ. Inte att rekommendera nÀr man har det hÀr jÀvla problemet med ryggen och benet som jag har. 15 minuter pÄ löpbandet resulterade i att jag höll pÄ att falla ihop för att jag tappade kÀnseln i benet. Tur att jag höll i mig, för den hÀr gÄngen kÀnde jag precis innan att det skulle hÀnda. Det var som en litenliten elstöt i ryggen och 3-4 sekunder senare försvann benet. Det hade kunnat gÄ jÀvligt illa. 8.3km/h och ramla pÄ ett löpband? Njae, ingenting jag skulle vilja göra.

NÄvÀl. Idag har jag varit ett levande vrak. Har varit sÄ fruktansvÀrt trött, antagligen pÄ grund av den pyttelilla sömn jag fick. 4 timmar, yey..

Har noll bilder att bjuda pÄ idag, dels för att jag varit sÄ trött och dels för att jag inte vill :)



2 dagar kvar!



Man kan ju börja fundera pĂ„ vad jag har för underbara gener, sĂ„ snygg som jag Ă€r jĂ€mt! Haha. NĂ€, men det var ett skĂ€mt. Eller? AlltsĂ„, allvarligt.. Hela mitt utseende Ă€r fejkat. Ögonbrynen Ă€r  sminkade, fransarna Ă€r fejk, min perfekta hud Ă€r smink.. Det enda som inte Ă€r fejk pĂ„ mig Ă€r mitt underbara leende och all fett jag har pĂ„ kroppen. :)

Mitt huvud Àr mos idag. Igen. Har sÄn fruktansvÀrd huvudvÀrk som vÀgrar slÀppa. Ska slÀnga i mig tvÄ alvedon nu och sen lÀgga mig och vila en stund, sÄ fÄr vi se om det hjÀlper.


Min vita och min grÄa sko


Jag köpte kritvita skor för en vecka sen. Första gĂ„ngen nĂ„gonsin. Jag har varit JÄTTEFÖRSIKTIG med dom. Verkligen superförsiktig. Och sĂ„ kommer min mamma en dag och trampar pĂ„ ena skon med sin sko. SĂ„ dĂ„ hade jag en vit sko och en grĂ„ sko.
Men eftersom jag Àr sÄ hÀndig (?) sÄ lyckades jag fÄ min sko vit igen.

Men innan jag fick den vit... Mamma fick höra nĂ„gra gĂ„nger om min grĂ„a sko. Haha 😂

Bjuder pĂ„ denna bild ocksĂ„ 😘




Tuesday


Lagom groggy bild pĂ„ mig frĂ„n idag. Jag har hjĂ€lpt mannen idag, kört runt honom till höger och vĂ€nster och sen Ă„kte vi till cafĂ©t nere vid tunnelbanan pĂ„ Östermalmstorg.

Skulle haft tvÀttstugan imorse, men jag sov och hade glömt stÀlla alarm pÄ telefonen.. SÄÄÄÄÄ jag missade den. Bajs.

Köpte en ny jacka till Christopher idag ocksĂ„, en blĂ„. Riktigt blĂ„! Han fĂ„r den direkt nĂ€r han kommer hit den 26/3. Fy bubblan vad jag lĂ€ngtar! ❀❀❀

New in



Jag sĂ„g dessa skor inne pĂ„ Din Sko för en vecka sen ungefĂ€r, och idag nĂ€r jag hade fem minuter över sprang jag in och köpte dom. 299:- och 25kr rabatt. Älskar nĂ€r jag kommer upp i belopp som gör att jag fĂ„r hem rabattcheckar!

Var pÄ vÀg att köpa dessa skor i en annan fÀrg först, men vitt Àr ÀndÄ sÄ klassiskt och passar till typ allt. Det vÀrsta Àr att jag sÀkert kommer göra dessa skor sÄdÀr hÀrligt smutsgrÄa inom en vecka. Men det Àr sÄnt man fÄr ta.


Den hÀr fÀrgen var ocksÄ fin, sÄ jag kanske springer in snart igen och köper dessa ocksÄ? Haha, typiskt mig..


VĂ„rtecken


Det har börjat blomma utanför vÄran port! Nu Àr snart vÄren hÀr pÄ riktigt, lÀngtar tills jag kan anvÀnda en tunn kappa istÀllet för halsduk, tjocktröja, vinterjacka.. Dags för vÄrshopping nÀr marslönen kommer :)



Planering inför kalas

Christopher fyller 8 (!) Är den 20:e mars, men i Är kommer han vara hos sin pappa pÄ födelsedagen. Helgen efter kommer han till mig och R och dÄ ska vi fira hans dag i efterskott. Men vilken djungel det Àr, det dÀr med tÄrtor.. Hade tÀnkt frÄn början att jag skulle vÀlja en Spiderman-tÄrta, men vid nÀrmare eftertanke blir det nog nÄgonting med Skylanders. Haha, kommer sluta med att jag tar en vanlig prinsesstÄrta!

Vi kommer ha kalas bara för dom nÀrmaste i Är, min familj och R's familj. Det rÀcker sÄ. Det kommer sÀkert komma en del barn ÀndÄ, det blir ju alltid sÄ. Dessutom kommer Claudia att vara hÀr sÄ ocksÄ.
Jag lÀngtar sÄ himla mycket till Ticke kommer hit! Han kommer fÄ en iPhone 4 av mig, och sÄ ska jag köpa ett Playstation. Han kommer vara vÀrldens lyckligaste unge!



Vilken tÄrta blir bÀst för en 8-Äring? Funderar nÀstan pÄ den understa, men med en annan figur eller flera olika. Ja, jag sÀger dÄ det... En riktig djungel!

Till oss vuxna tĂ€nkte jag mig en smörgĂ„stĂ„rta. Vet inte om jag ska bestĂ€lla den eller om jag ska göra sjĂ€lv, men det lutar Ă„t det sistnĂ€mnda. Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„h, om ni bara visste hur jag lĂ€ngtar tills den dagen vi ska ha klaset!

En liten Ticke, 1 Ă„r gammal <3




Stockholm


Tidiga kvĂ€llar i Stockholm Ă€r dom bĂ€sta, enligt mig. Ni vet nĂ€r alla mĂ€nniskor Ă€r pĂ„ vĂ€g hem frĂ„n sina shoppingrundor och gatorna börjar tömmas. Älskar't!

Jag och mannen ska Ă„ka ivĂ€g och Ă€ta nĂ„gonstans snart. Jag Ă€r, som vanligt, jĂ€ttesugen pĂ„ sushi. Han Ă€r sĂ€kert sugen pĂ„ nĂ„got annat, men jag ska flirta lite extra med honom sĂ„ jag fĂ„r min efterlĂ€ngtade sushi ❀






Saturday morning..

Jag Àr sjukskriven mars ut (nÀstan). Har fÄtt 3 sÄna dÀr benattacker sen i söndags, men Àn sÄ lÀnge lever jag ju! :)

Jag gÄr hemma hela dagarna, och det Àr bland det vÀrsta jag vet. Finns absolut ingenting att göra.



Nu ska jag kliva upp ur sĂ€ngen (!) och Ă€ta lite frukost, sen ska jag ner i tvĂ€ttstugan och kolla om det finns nĂ„gon tid snart. 💋

Vad gör man egentligen..

..nÀr man blir sjukskriven utan att ha bett om det? Finns absolut ingenting jag kan göra nu. Inget jobb, ingenting.. Nu har jag visserligen inte haft nÄgon benattack sen i söndags, men istÀllet har det börjat vÀrka ordentligt i lÀndryggen, och dÀr brukar jag aldrig ha ont annars. Jag hade faktiskt önskat att jag skulle fÄ göra den dÀr magnetröntgen, men jag kan vÀl se den nÄgonstans i mina drömmar istÀllet..

Var pÄ nya cafét idag och fikade. Satt dÀr i flera timmar och drack kaffe, Ät en bulle, pratade och glodde in i en vÀgg.


Imorgon ska jag trĂ€ffa pappa en stund tror jag, och förhoppningsvis Ă€ven fĂ„ rutan till bilen monterad. Hade inbrott i den hĂ€romnatten, sĂ„ jĂ€vla drygt. Vad fanns det i just min bil som lockade nĂ„gon idiot att knacka rutan? Ett stĂ€ngt handskfack? Lite kortlekar att slĂ€nga ut dĂ€rifrĂ„n? Haha, tur att dom inte hittade extranyckeln som lĂ„g i bilen, för dĂ„ hade den sĂ€kert varit borta vid det hĂ€r laget..

Den 26:e mars kommer min prins hem! LÀngtar som sjutton, vi ska ha ett litet kalas för de nÀrmaste bara med tÄrta och bullar och lÀsk och godis och massor av presenter! Ticke kommer bli vÀrldens gladaste 8-Äring, han ska nÀmligen fÄ en iPhone 4 av mig.. Begagnad, ja, men vem köper en splitterny lur till en ÄttaÄring? Inte jag. Ska köpa lite nya klÀder Ät honom dÄ ocksÄ, och eventuellt ett Playstation (som ska vara hos oss i Stockholm).
Han kommer bli sÄ glad :) Claudia kommer vara hos oss ett dygn ocksÄ, sÄ jag tÀnkte eventuellt gÄ med barnen pÄ bio eller sÄ. Vi fÄr helt enkelt se vad som hÀnder, vi kanske bara har lite lördagsmys hemma i soffan med chips och godis och sÄnt.



Nytt i min Àgo

HĂ€romdagen köpte jag en ny klocka. Är sĂ„ jĂ€vla förĂ€lskad i den nu! KĂ€nner mig helt naken pĂ„ handleden om jag inte har den pĂ„ mig, den har till och med fĂ„tt en hedersplats pĂ„ fönsterbrĂ€dan i sovrummet. En mjuk liten kudde ligger den pĂ„ under natten, i vĂ€ntan pĂ„ att jag - Ă€garen - ska vakna och trĂ€ den runt handleden. AlltsĂ„, jag verkligen Ă€lskar min nya klocka! <3


Köpte den pÄ Ur&Penn, ord. pris 598kr, men med 40% rabatt sÄ blev det bara 240kr eller nÄgot sÄnt. SÄ himla vÀrt att köpa klocka dÀr! FörsÀkrade den i ett Är ocksÄ för 60kr. Lovely!


Tisdag

Det kĂ€nns som att det kommer vara en seg vecka. LĂ„ng och utdragen och helt seg. Jag hatar att gĂ„ hemma och inte göra nĂ„gonting, speciellt nĂ€r jag sjĂ€lv kĂ€nner att jag kan göra allt som lĂ€karna sĂ€ger att jag inte kan göra. Men det Ă€r vĂ€l bara bita i det sura Ă€pplet och ta vara pĂ„ den hĂ€r sjukskrivningen pĂ„ bĂ€sta möjliga sĂ€tt. Förhoppningsvis Ă€r jag inte sjukskriven sĂ„ lĂ€nge, dock lĂ€t det som att det skulle vara 6-8 veckor? Jag ska ringa en sjukgymnast imorgon och boka in tid och sĂ„ ska jag ringa en naprapat ocksĂ„ och boka tid. Ryggen mĂ„ste bli bra igen, oavsett vad.

Mamma kommer snart hit. Ska göra en pĂ„fyllning pĂ„ hennes naglar, sĂ„ fĂ„r vi se vad hon vill ha för nĂ„got idag. Sist gjorde hon med svart glitter 👊


Jag behöver ta tag i tvÀttberget som har samlats pÄ hög de senaste 2 veckorna. Hade tvÀttstugetid i fredags, men dÄ Äkte jag och mami runt istÀllet.




Monday 👍

IgĂ„r Ă„kte jag in till akuten för att jag haft sĂ„ mycket besvĂ€r den senaste veckan med ryggen och benet. Det har liksom klickat till ibland i ryggen och i samband med det sĂ„ "tappar" jag hela vĂ€nsterbenet. AlltsĂ„ jag har igen kĂ€nsel i det alls. SĂ„ igĂ„r Ă„kte jag in. Hade tĂ€nkt mig att nĂ„gon lĂ€kare bara skulle kika lite grann pĂ„ ryggen rĂ€tt snabbt och skicka hem mig med smĂ€rtstillande. Men ikke. Blev undersökt av först en lĂ€kare, sen en annan och sen ytterligare en tredje. Sen kom en ortoped och undersökte mig, lyfte pĂ„ mina ben, böjde, vred och vĂ€nde. Han sa att det nog Ă€r ischiasnerven som ligger i klĂ€m och att jag nog har diskbrĂ„ck. NĂ„vĂ€l, jag blev inlagd sĂ„ att jag skulle fĂ„ göra magnetröntgen idag, men det blev ingenting med det. Är iallafall sjukskriven nu och vĂ€ntar pĂ„ sjukintyget som lĂ€r dimpa ner i brevlĂ„dan imorgon. SĂ„ typiskt!

Men annars mÄr jag bra. Ryggen vÀrker, men det Àr ju mer normalt för mig Àn om den inte skulle göra det. SÄ Àr det.



RSS 2.0