Måndag - back on track.

God morgon!
Igår var det min lediga dag. Den spenderade jag i hemmet i sällskap av lite städattiraljer. Orkade faktiskt inte vara så noggrann igår så jag tog bara det allra värsta.. Vid 13-tiden var jag klar, så då åkte jag till nya cafét och började förbereda inför idag. Skrev även om två av tavlorna vi har, så sjukt jobbigt! Men bra blev det nog.

Och på tal om ingeeeeenting alls. I mars ska jag på rättegång angående mannen som jagade mig med ett järnrör i augusti. Sjukt nervig, för det betyder att jag måste sitta och prata inför massa folk. Scaaaary.

Nu ska vi dra till Axfood och handla :)


Det där med lycka..

Lycka för mig är att få krypa ner i sängen med min kärlek och bli omhållen och få fina ord viskade i örat.
Lycka är när Ticke talar om hur mycket han älskar mig (typ när han säger att han älskar mig till månen och alla stjärnor och planeter och så mycket som rymden är stor, för rymden tar aldrig slut).







Lite uppdatering.




I förrgår var jag, Ticke, Nathalie och Vincent på Lekplatsen som ligger i Heron City. Ticke älskar lekland, redan efter 20 minuter var ungen helt genomsvettig!
Igår var jag och älskade prinsen på bio. Vi såg filmen Frost. Helt underbar film! Ticke älskade den, och det gjorde jag också.
Idag har vi faktiskt inte gjort något speciellt. Vi var på jobbet från 10-16. Ticke fick hjälpa till med lite städning och så, och som tack för hjälpen fick han lite fika :) När jag hade min lilla lunchrast gick vi iväg till ett ställe som heter Bageriet Kringlan. Ticke valde en hallongrotta och en Vitamin Well-dryck, jag tog en vanlig kaffe bara. Det är inte ett fik som jag kommer gå till igen.. Det var ett pyttelitet ställe, 10 sittplatser kanske, och han som stod i kassan stod och pratade i telefon under hela tiden vi var där, han avbröt inte ens samtalet för att ta våran beställning utan han pratade på som ingenting.

Imorgon ska jag tydligen vara ledig. Tanken var egentligen att jag skulle vara det hela veckan, men med ett nyöppnat ställe och lite personal kan det bli rätt så svårt.. Jaja.

Nu ska jag bada klart, sen ska jag sluta vara grinig och ge karljäveln fotmassage istället..




Min ögonsten




Smygtitt



RSS 2.0