Grattis mamma!

Idag fyller mamma år! Grattis till världens bästa mamma!

Shopping, slush och supervarmt!

Shoppat shorts och sandaler till Ticke idag, najsbajs!
Just nu sitter vi i centrum, Christopher har precis ätit korv med bröd och nu äter (dricker?) han slush. Smaskigt!

Tisdag 25/6

God morgon!
Ticke äter frukost just nu, när han är klar ska vi ta en sväng med Escobar och sen gå till lekparken som ligger här i närheten.

Nu har jag bokat Kolmården för mig och Ticke! Ska kolla om det eventuellt finns någon vuxen som vill följa med också eftersom presentkortet gäller för två vuxna och ett barn. Lovely! Vi kommer åka ner om ungefär två-tre veckor, sova på Vildmarkshotellet och ha det jättemysigt och trevligt :) Längtar!

Gröna Lund

Jag och Ticke tog det rätt lugnt på dagen idag. Det var först när klockan var runt fyra som vi började åka in mot Stockholm och Gröna Lund. Där mötte vi upp Petra och hennes familj.
Det var en bra dag att vara där på. Det var inte alltför mycket folk trots att det var jättefint väder! Ticke åkte massor med saker, bl.a. Vilda Musen, Kvasten och Lilla Fritt Fall. Vilda musen åktes flera gånger, likaså kvasten :) Åt mat på Grönan också, tortilla-grejsimojs. Helt okeeej.

Den här eftermiddagen och kvällen har varit helt perfekt! Vi var dock hemma rätt sent och älskade grabben däckade i sängen efter bara tio minuter! :)

Måndaaaag.

Sitter ute på balkongen och solar. Sommar-Sverige när det är som bäst!

Nästa vecka blir det flytt till lägenhet på annan ort. Handen i all ära, men eget boende är alltid bäst!

Lördaaaaag.

Ikväll ska jag jobba. Jag börjar 21 och slutar vid 01, skönt! Börjar dock känna att det kanske är dags för mig att ta tag i det här med jobbfronten och se till att skaffa mig ett dagjobb istället. Kanske! Det är bara det att jag trivs så himla bra med mitt nuvarande jobb, jag älskar det! Trivs väl helt fantastiskt bra med mina kollegor också, haha :)

Nu ska jag sätta mig med Ticke i soffan och kolla på film och äta lördagsgodis :)

Världens bästa.

Christopher är världens bästa grabb! Imorse (läs: igår morse) när han vaknade så väckte han mig försiktigt. Han skakade lite på mig och sa "Jag älskar dig, mamma. Kom så går vi och gör kaffe.". Hur underbart som helst att vakna till.
Och på kvällen var han också världens mest underbara grabb. Jag påminde honom tio minuter innan läggdags att vi snart skulle fixa oss i ordning för sängen. När jag, 10 minuter senare, ropade på honom kom han till mig direkt. Borstade hans tänder och så kissade han, sen gick han och la sig i sängen och jag la mig bredvid och startade hans playlist på spotify. Dryga kvarten senare snarkade han sådär gulligt. Älskade barn! <3

Midsommarafton-13

Idag har det hänt saker.

Vi vaknade, fixade oss och drog iväg till tåget. Åkte till Östertälje, och därifrån buss till Lövlund(?) där Grödinge Bygdegård ligger. Mötte upp Sofie, mamma och barnen. Barnen käkade grillad korv med bröd, drack päronmer, åt bullar och kakor, fiskade fiskdamm, blåste såpbubblor, skrev i ett block från fiskdammen, slutade lyssna, började lyssna, tjatade om hemgång (Ticke), gick en kort promenad, kissade i skogen, tjatade om ponnyridning och var allmänt älskvärda.

Det regnade inte under själva firandet, kors i taket!
Nu är vi hemma och Ticke sover sen en timme tillbaka. Jag själv ska njuta av en kväll framför teven, med ett stort glas cola och ett äpple eller två.



(Förhoppningsvis blir det flytt inom en väldigt snar framtid, får svar imorgon)

<3

Några glimtar.

Vi var på Lek- och buslandet igår med pojkarna. Det var en mindre trevlig upplevelse, för båda barnen (6&11 år) tjatade, gnällde och bråkade. Det slutade med att jag gick ut, Ticke sprang efter mig och var fly förbannad, och sist kom dom andra två. Så åkte vi tillbaka till hotellet, pojkarna fick chips och godis och en film att titta på.

Idag är det utcheckning från hotellet som gäller, senast klockan elva.. 13.00 öppnar Liseberg och vi lär väl i princip hänga på låset så vi får allt överstökat snabbt och smärtfritt. Förhoppningsvis har vi två trötta pojkar på hemresan som sover djupt hela vägen!

Lyckliga jag.

Det känns som att livet har så mycket glädje och lycka att bjuda på nu och jag skulle inte byta bort det här mot något!

Imorgon bitti åker vi till Göteborg och på onsdag får jag träffa min älskade son igen! I flera veckor ska han vara hos mig och vi ska hitta på så mycket roliga saker. Liseberg, Kolmården, Gröna Lund, Skansen.. Och bada ska vi göra! Massor verkligen! Ska försöka ta mig till Nypan med honom någon dag, minns att jag tyckte om det börjat var några år yngre än vad jag är nu :)

Åh, lycka! Älskar livet nu.

Sunshine.

Underbart väder såhär tidigt på morgonen är bland det bästa jag vet! Jag sitter ute på framsidan nu med en kopp kaffe och en cigg, barnen sover fortfarande och det gör övriga vuxna också. Jag ska ta en dusch om en stund, Sofie ska bara få vakna först så hon kan ta kidsen då dom vaknar.

Att välja.

Vissa val gör man för att andra säger att man ska. Andra val gör man bara för att det känns så rätt. <3

Heeeeemma.

Nu är jag hemma efter det här jobbpasset. Trodde först att jag skulle backa satan i gatan, men det gick bättre mot slutet :) Imorgon (läs: idag) är jag ledig, sen jobbar jag onsdag-fredag. På lördag ska jag hem till en f.d. kollega och fira hennes födelsedag. Känns skönt att få komma iväg och göra något kul! Sen ska jag jobba söndag, och på måndag är jag ledig för då är det personalfeeeest! :) Längtar satan!

Nu ska jag fixa mig i ordning för sängen, dags att vända tillbaka dygnet efter den här mardrömsveckan.. Sovit på tok för mycket senaste dygnen, så jag ska försöka komma upp relativt tidigt imorgon :)

Nattinatt!

Söndag

Jag älskar vädret idag! Dock sov jag väldigt länge, vaknade för typ en timme sen, så jag har missat hela dagen! :( Har dock varit så värt att få sova länge, älskar't!

Om typ två timmar ska jag åka iväg mot jobbet. Fick ett extrapass idag eftersom min kollega är sjuk. Stackaren..

Första juni! :)

Ja, det är första juni idag. Regnet vräker ner utanför fönstret och jag sitter här med Escobar i soffan och tittar på tv.. Känner mig lite tom idag, allting känns så konstigt.. Lustigt.

RSS 2.0