Thank God it's FRIDAY!

God morgon! När det här inlägget publiceras ligger jag i sängen och sover. Basånivet, liksom. Ikväll (jag skriver ikväll eftersom det kommer vara ikväll när det här blir läst) ska jag och Denise åka in till stan tillsammans med Dennis. Gillar't grymt mycket. Tävlingen som Dennis var med i förra veckan avgörs ikväll, och jag ska hålla varenda liten tumme jag har att han vinner! Fast ja, man ska ju bara hålla en, så det blir ju så jag får göra då.
 
Annars händer väl inte så mycket idag. Jag och karlsloken ska åka ut till Lidingö och typ äta lite lunch och så, sen ska jag ner till Värtahamnen och fixa med mina timmar som jag tydligen missat fylla i.. Klantigt! Har inte fått min lön än på grund av min klantighet, men det gör inget. Jag får ju skylla mig själv liksom.
 
Förresten, nu när jag inte jobbar längre.. Dagarna flyter verkligen ihop till en riktig sörja. Hatar min rygg för att den inte klarar av det där yrket, jag älskar ju mitt jobb.. Jävla kroppjävel. Men jaja, jag får hitta på något annat att göra. Ska ju ändå börja plugga i januari om inget annat idiotiskt kommer i vägen. Och snaaaaart har jag mitt efterlängtade KÖRKORT! YEAHYEAH!!!
 
 

Tre saker ni inte visste om mig..

Hihi, här kommer en såndär urtråkig lista med saker ni inte visste om mig. Pass opp! Det kanske kommer någon liknande om några dagar igen? :)
 
  1. Jag kunde inte ljuga när jag var liten. Mamma och pappa visste direkt när jag gjorde det, för det syntes på mina näsvingar.. Dom fladdrar nämligen snabbt som attan när jag ljuger. Fast ja, idag har jag lärt mig kontrollera dessa ofrivilliga rörelser som näsan gör.
  2. Jag sög på tummen tills jag var tolv år. Haha, det ni! Tummen var min bästa vän typ. Idag är jag fri från tummen som tur är!
  3.  Jag är livrädd för att gå längs med bilvägar. Även om det är på en trottoar så tror jag alltid att biljävlarna ska köra på mig. Men jag tänker att så fort jag har tagit körkort så är det JAG som ska skrämma skiten ur alla små oskyldiga tjejer i 25-årsåldern! Mwhah!

Tråkiga fakta, I knoooow. Men i brist på något vettigt att skriva så får ni nöja er med detta.
 
 
 

Jag läser och läser och läser..

..men det känns då inte som att någonting fastnar. Jag läser och repeterar tyst för mig själv, skriver ner och ritar upp.. Men det fastnar faan inte. JAG BLIR GALEN.

Alltså, det här med rättstavning på iPhone...

Förra inlägget löd:


..en promenad med Escobar. När vi kommer tillbaka in ska jag sätta mig ner och plugga massa teori. Vet dock inte vad som är bästa sättet för mig ännu.. Kanske bara ska läsa boken från pärm till pärm och sen läsa den igen mer ingående? Jag hittar nog på något sätt som är bra för mig. Jag har ju inte teoriprovet idag, liksom.. Hehe.



Nu ska jag ta..

..en promenad med Escobar. När vi er tillbaka in ska jag sätta mig ner och plugga massa teori. Betsocker inte vad som är bästa sättet för mig ännu.. Kanske bara ska läsa boken från pärm till pärm och sen läsa den igen mer ingående? Jag hittar nog på något sätt som är bra för mig. Jag har ju inte teoriprovet idag, liksom.. Hehe.

Segslappardag.

Alla tusen saker som jag hade tänkt fixa idag blev en jävla sörja. För det första hade jag ju körlektion tydligen. Dom ringde från skolan och påminde mig och min snälla lärare hämtade mig nere vid Ica. Nu är jag iallafall godkänd på backning runt hörn och att vända med hjälp av backning. Känns skönt! Läraren sa att halkbanan nog var en bra boost för mitt självförtroende, för idag körde jag helt felfritt, LYCKA. Men ja, jag hade ju tänkt tvätta upp all tvätt också, två maskiner har jag fått ihop hittills.. Blir ikke mer idag. Disken står orörd och maten har jag inte ens börjat med. Dammsugaren står på sin ålats och samlar lite mer damm, moppen står där den ska vara. Orörd. Den här dagen har då inte varit rolig.

Tisdag, mitt på daaaagen.

Nu har jag bara två steg kvar på vägen mot körkortet! Gjorde halkbanan igår och det är det roligaste momentet under övningskörningen, kan jag tycka. Grymt roligt! Var dock äckligt nervös på vägen dit, men så fort jag satte mig bakom ratten i bilen jag skulle köra så släppte allting och det flöt på som ingenting. Bara teori och uppkörning kvar nu då.. Har min sista lektion på skolan på måndag nästa vecka, känns dock som att jag behöver köra lite grann inför uppkörningen också. Kan ju inte gå körfri fram tills dess, då lär jag ju typ bajsa på mig när jag väl sitter där och ska köra upp. Men ja, det återstår att se.

Känner mig lite som Agda, 86 idag. Rullatortanten, typ. Kroppen värker, huvudet bultar.. Och till råga på allt har jag ungefär tusen saker att fixa. BLÄ.

Ett steg i rätt riktning!

Känns så jävla skönt!!


Förlåt mig, men jag..

.. älskar hösten med alla säsongstarter och så. Nästa onsdag startar Grey's Anatomy upp igen, LÄNGTAR!!

Stämmer så bra så!

Jag är 157 cm. Och en halv!

Brödbak mitt i natten.

Lördag? Nää, det känns iaf som söndag.

Idag har det varit en riktigt slapp lördag. Skadligt slapp och trist. Hade hoppats på en lugn hemmakväll med Dennis, men så ringde dom från Riddar Jakob och frågade om han kunde komma ner och spela eftersom den andra som är DJ på det golvet var sjuuuuuk. Dennis sa ja, så nu är han där nere och gör det han tycker om bäst, och jag sitter här och glor. Inte ett dugg kul.
Igår var han förresten med i en tävling, han vann och ska vara med i finalen som är på fredag någonstans inne i stan. Grymt kul för honom! :) Hade gärna varit där igår för att se, men ikke. Skulle väl egentligen vilja gå på finalen på fredag också, men ikke. Jag kommer väl antagligen göra det jag faktiskt gör bäst nu för tiden; rulla mina jävla tummar.
 
Närå, jag är inte bitter.
 
 

Världens tristaste lördag..

Jag är så grymt uttråkad kust nu. Dennis ligger och vilar, Escobar ligger och snarkat och jag glor på en usel film. Är så sjukt sugen på någonting gott, men orkar inte ställa mig och baka nu, och jag orkar definitivt inte gå ner till Lollos bara för att stilla sötsuget. Så jag får helt enkelt sitta här i soffan och fortsätta vara sugen. Blä.

Nervöööööst.


 
Usch och fy! Jag blev skapligt nervös för en liten stund sen... Jag har nämligen varit så duktig och bokat in halkbanan (som är på måndag), teori och uppkörning. Dom två sistnämnda kommer äga rum lite senare på året, najs! Hade ju körlektion igår, och den gick helt jävla åt helvete. Jag var typ någon annan stans och åkte omkring, det var ingen behaglig färd inte. Idag gick det mycket, mycket bättre och det sa läraren också. Så ja, han föreslog att jag skulle boka tid för uppkörning och det där. Ska låna bil från skolan också, och det känns skönt som fan! Den bilen känner jag ju nu, skulle vara jobbigt att sätta sig bakom ratten på en bil som jag inte kan..
 
Nä, nu ska jag plugga lite teori. Ikväll drar jag hem till en väldigt bra människa :)
 
Och förresten, gårdagen var typ den bästa dagen på lääääänge. Fick massa baksaker, bland annat två elvispar, haha! Men världens bästa present var ändå den Dennis gav mig; han betalar mitt körkort, den fina karl'n! Tacksomfanförallt! :D


 
 

Fy sjutton vad jag har bakat!

Igår bakade jag en kladdkaka (eller var det i förrgår?), slängde på glasyr och sånt snajsigt. Sent på kvällen bestämde jag mig för att baka muffins och rulltårta, så det satte jag igång med. Var klar runt ett, halvtvå kanske? Idag rörde jag ihop en chokladkräm till muffinsarna, fixade och donade och hade mig. Blev klar med allting för en liten stund sen bara. Mamma, pappa och Daniel kommer hit och 25-årsfikar och Dennis mamma och syskon (tror jag?) kommer också snart. Hoppas som gillar bakverken, för jag kommer då inte äta dom :)

God(?) morgon!

Alltså, USCH! Jävla Dennis, alltså. 09.23 skickade han sms till mig och skrev att jag skulle lyssna på Radio Metropol. Fine, jag startade radion och satte mig vid köksbordet. Så ringde min telefon, Dolt nummer, trodde det var vårdcentralen som ringde. När jag svarade lät det som typ, haha, turkmusik eller något sånt och någon som sjöng typ happy birthday. Jag blev lite överrumplad, och lite irriterad.. För seriöst, vem fan ringer och sjunger i telefonen? Haha. Jag hatar sånt där. Fast, ja... Det var väl lite roligt. Blev typ bajsnervös och visste inte vad jag skulle säga, mm & jaa var det enda jag fick fram i princip. Men ja, tack. :)
 
 
 
 

God kväll.

Jag och lille Escobar har varit ute flera timmar idag. Vi har gått i skogen, på grusvägar, över stock och sten, och sen tillbaka hem. Det är så skönt att vara ute och gå. Vi ska gå ut igen om en liten stund, men just nu verkar han vara rätt så trött, han ligger bredvid mig och snarkar. Haha, han låter som min mamma gör när hon snarkar! Snajsigt värre.
 
Imorgon fyller jag år, usch. Jag vill inte bli äldre. Min värsta mardröm för tillfället är faktiskt att fylla år, speciellt hela tjugofrikkingfem år. Jag har alltid sagt att jag kommer dö på min 25-årsdag, men just nu känns det väl inte så nära sanningen..
Min mormor satte in 500:- på mitt konto som present, och dom pengarna lär nog oavkortat gå till körkortet (som jag fortfarande inte har bestämt hur jag ska göra med). Jag har sån beslutsångest över det, sparar hellre mina pengar just nu och ser till att kunna betala räkningar och sånt onödigt dravel...
 
 

Hemmafru à la carte.. Tummen ner.

Jag saknar mitt jobb. As hell. Alltså, verkligen galet mycket. Jag saknar mina kollegor, världens bästa! Saknar att ha någonting att se fram emot att få göra på dagarna. Nu? Nämen vadå, att gå hemma borde ju vara rena semestern? Mm, jotjena. Jag blir bara stressad. Jag måste diska, tvätta, städa, laga mat, och nu även aktivera Esco och även se till att jag är hel och ren. Jag ska söka jobb (USCH!), försöka träffa vänner, kanske gå till gymmet, träffa någon korkad läkare.. Ja, you name it. Förut skulle jag typ bara jobba och sen hem och laga mat. Nu när jag inte jobbar tycker jag inte att Dennis ska behöva hjälpa till så mycket hemma eftersom det är han som får dra hela jävla bördan med att jobba dygnet runt typ. Det är inte mer än rätt att jag iallafall försöker se till att det är rent och snyggt hemma hela tiden. Så ja, det blir ju så att jag gör allting. Men som sagt; det gör inte mig någonting alls.

Kommentarer

Jag kommer inte svara på kommentarer om det inte finns någon bloggadress eller mejladress. :)

Escobar

Okej, jag har hittat en nackdel med att ha hund. FISARNA! Urk, blä! Stinker satana. Escobar har följt efter mig som en liten svans hela kvällen, just nu ligger han i soffan på ett påslakan som vi inte använder till något täcke. Han har utforskat lägenheten lite grann och imorgon drar vi en runda i området här så han får bekanta sig med nya dofter och allt vad det innebär med en flytt för honom. Grabben har iallafall hittat en kompis hemma redan, han gick omkring med den i munnen ett bra tag, låg och "snuttade" på den jättelänge. Jag hoppas att Escobar kommer känna sig hemma hos mig, Dennis och Ticke.. Han är ju trots allt min lilla bebis!
 

Liten mopsherre på ca. 4 år med ett mjukisdjur i munnen.

 
 
Escobar.

Jag är inte bitter. :)

Jag vet vad ni tänker. Tror hon på allvar att vi är intresserade av att läsa om hennes miserabla liv en lördag? Och jag veeeet. Jag borde göra massa annat istället. Typ baka, diska, städa, plocka, tvätta, hänga tvätten som jag glömde igår(!!!!! (Dennis kommer bli galen)), eller bara vara. Men nej, jag sitter här istället. Jag har faktiskt viktiga saker för mig, som att söka jobb. Jag vill bara ha något extra fram tills jag kan börja plugga i januari. Vet precis vad jag vill plugga, men frågan är ju vilket av programmen jag ska välja. Typ.
 
Ang. min jävla design.. Jag ska ändra och ändra och ändra på den. Men ja, jag suger på att göra designer, speciellt nu när blogg.se har ändrat så jävla många saker. Skit också.
 
Nä, ja ä' int' bitter.
 
 

Ja, jag VET att det är lördag.

Men USCH! Jag hatar den här dagen. Jag blev väckt klockan TOLV av någon som ringde mig, not okay. Har folk ingen skam i kroppen längre? Haha..
Ikväll ska jag hem till en människa och dricka lite vin, sen drar vi till Jakan och skakar lite på våra små rumpor. Eller ja, min är ju inte så liten.. Men lite får man väl ljuga i bloggen? ;) Jag ska försöka få Dennis att köra ner mig till centrum om en liten stund, skulle vara så snällt av honom. Han kan vara riktigt snäll ibland. Basånivet.
 
Kaffet är snart uppdrucket, magen kurrar efter mat, huvudet skriker efter två alvedon, kroppen tjatar om några timmars sömn. Jobbigt liv jag lever, va?
 
Vi ska förresten få tillökning i familjen! Jag är så sjukt lycklig över det. Ni anar inte vad jag har längtat..
 
 

Resultatet!

Jag glömde ju visa er resultatet i Tickes rum. Tre piiiiiiiiiiiip dagar tog det för mig, tappade orken så fort jag började. Men igår, då jädrar slog det gnistor, och fy vad FORT det gick!

Solokväll..

Känns jobbigt, jag ska vara ensam hemma ikväll. Känns åt helvete, om jag ska vara helt ärlig. Helt fucking åt helvete. Dennis är på jävla Riddarn och spelar ikväll och då får Sandra snällt sitta hemma och glo. Meeeen, eftersom jag misslyckades totalt med min bakning idag så funderar jag på att göra om misstaget till något bra istället! Bad idea, kanske.. Men då har jag iallafall något att göra.

Hejsvejsihallonochblåbärsskogen

Morsning i galoschen!
Har precis slängt ihop en hallon- och blåbärspaj. Hoppas väl på lite fikasällskap imorgon, men det kan jag väl bara glömma? Haha.  Nä, men min kära mamma kommer nog hit imorgon och hjälper mig att fika upp pajen. Antar jag..
 
Och ja, på tal om det där med körkortet...Jag hade tänkt boka in halkbanan idag, men fy fan vad det kostar! Men så är det ju så att smakar det så kostar det.. Usch. Jag lär ta körkort år 2014 eller något sånt. Kanske, om jag har tur, så kommer jag eventuellt ha det i slutet på nästa år. Yeey... Planering+Sandra=KATASTROF!
 
 

I gotta do something.

Dennis tyckte att det var en dum idé av mig att lägga körkortet på is. Jag borde ta dom där tre lektionerna, sa han, och så borde jag göra teorin och uppkörningen bara för att se om jag klarar det eller inte. Lätt för honom att säga som redan har körkort... Jag har inte ens gjort halkbanan, och det lär jag inte kunna göra på ett bra tag heller. Så ja, jag vet inte.. Jag kanske ska vänta? Eller så väntar jag inte. Bläää, beslutsångest à la carte..

Nu är det allvar.

Jag tror att jag på allvar har bestämt mig för att lägga det här med körkortet på is ett tag. Åtminstone tills jag hittar någon att övningsköra med, någon som faktiskt kan ta sig tid 1-2 ggr/vecka så att jag kan få öva. Just nu känns det som att det är ganska hopplöst, för det finns verkligen ingen som har tid, lust och ork. Jag har tre lektioner kvar på körskolan, men fram tills att jag hittar någon som kan hjälpa mig så ska jag inte använda dom. Usch, det känns inte bra. Inte bra alls. Men ska jag ta körkortet någon gång så måste jag spara dessa lektioner...


Städning pågår!

Jag håller på att rensa lite i Tickes rum, plockar bort leksaker som jag vet att han ändå aldrig leker med och så. Dom leksakerna kommer hamna hos Nathalies barn istället, känns som att dom gör större nytta där än hos oss.

I helgen ska jag nog åka till min älskad syster och hennes familj. Loooove it! <3

Det här var ändå inte så viktigt.

Jag känner mig löjlig. L Ö J L I G . Ja, jag skrev det med stora bokstäver medvetet. Jag trivs inte med det här längre, jag vill bara ge upp allting och bli ett barn igen så att jag kan strunta i alla viktiga, tråkiga saker.
 
Jag har varit hos min kära vän Nathalie idag och träffat henne och hennes tre underbara barn. Jag älskar verkligen dom barnen, dom kan få en att le bara genom att titta på en. Jag blir glad av barn, jag blir det. Dock måste jag försöka ta mig till dom lite oftare i framtiden, jag vill absolut inte att någon av grabbarna eller lilltjejen ska glömma bort mig, inte för en friiiiikin' sekund. Basånivet.
 
Nu ska jag glo. Kanske promenera? Kanske städa... Bajs.
 
 

Det känns inte så roligt längre.

Det går lite upp och ner nu, men det gör det väl alltid? Det känns lite som att jag lever i en dålig såpopera från 90-talet, så jävla mycket drama, intriger och allt vad det innebär.


Ingenting känns speciellt kul längre. Det känns inte kul att söka jobb, det känns inte kul att jag förhoppningsvis börjar plugga i januari.. Det känns inte kul att jag snart fyller år. Och framförallt; det känns inte kul med körkortet längre. Jag vill bara lägga allting på is ett tag, tills jag känner mig manad att ta itu med saker och ting igen, men ingenting kommer bli bättre av det.

Jag vill bara försvinna härifrån ett tag nu.

...

Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on..

Vissa saker håller man privat, va?

Det gör jag.
 
 
 
 

Vad händer..?

Det känns som att jag går omkring i en tjock dimma, jag ser ingenting framför mig, ingenting bakåt. Jag vet inte vad som händer runt omkring mig. Men jag vet att någonting har hänt. Jag förstår inte.. Jag förstår inte! Det känns som att livet trippar på tå runt mig, så tyst som möjligt för att inte råka slå sönder muren jag lyckats få upp. Det bränner, det bränner något otroligt. Det gör så ont. Jag vet inte ens vad jag ska säga, för allt känns så.. Ja, det känns. Alla ord jag får ut mig, det känns som något sladdrigt, äckligt, falskt. Jag försöker andas, försöker komma ihåg hur man gör för att gå. Försöker få hjärnan som går på högvarv hela tiden att slappna av. Försöker äta, försöker skratta, försöker leva. Försöker se igenom dimman, försöker blicka framåt. Jag vill gråta, jag har inte ens lyckats göra det ännu. Allt känns så.. Dumt. Jag har slagit i botten, så jävla hårt. Så hårt, så hårt. Det gör så jävla ont..


Jag vet ju vem jag är, jag vet det. Du vet vem jag är.. Det är så dumt, allting.. Idiotiskt. Jag. Är. Så. Jävla. Dum.

Hur orkar man?

Jag är trött. Ligger så sjukt mycket minus på sömnkontot efter allt som varit.. Men, jag får skylla mig själv. Är man dum och korkad - ja, då är man det. På fredag ska jag göra riskettan eller vad det nu heter.. Hoppas på att jag får lite mer sömn fram tills dess, läste att den tar tre timmar? USCH. Men ja, det är nödvändigt..

Ett sömnlöst dygn, kanske?

I natt har jag fått ungefär 0% sömn. Jag lyckades inte somna innan Dennis kom hem från jobbet igår, nä, istället höll jag mig vaken fram till typ frikkin' sex imorse! Vaknade vid niotiden och klev upp. Då var redan Ticke och Dennis uppe, Ticke klev faktiskt upp innan jag ens hade somnat... Men ja, vi hade lite familjemys på morgonen framför teven :)
 
Om någon timme drar vi iväg ner till Skopunkten (hoppas jag). Måste köpa nya gummistövlar till lille prinsen och ett par nya skor till mig (om jag hittar några).. Ååååh, jag älskar skor!
 
 

Somnade till lite grann..

.. och vaknade av en jävla smäll utifrån. Hörde mig själv säga "var är alla gracias, den andra sprang iväg!". Haha, vet inte vad jag var på väg att börja drömma.. Nu lär jag väl inte somna på ett tag ändå. Skit.

ARGHIJRAKJFD. På ett ungefär, liksom.

Jag blir så fruktansvärt irriterad på folk som tror att dom kan dölja saker för mig. Som drar massa lögner för att undvika bråk. Allting kommer fram i slutändan ändå, det borde du ha lärt dig vid det här laget. Jag är trött på att behöva gissa mig till saker och ting bara för att personen ifråga är så jävla feg och inte vågar tala om saker för mig in my face. Näääärå, det är mycket jävla lättare att ljuga, undvika att berätta och låtsas som ingenting. FUCK YOU.
 
 

Jag försöker och försöker..

.. men det går inte längre. I över en timme har jag suttit med ett program för att jag vill installera det så att jag kan fixa lite bilder och så, men det går inte! Jag fattar inte vad jag gör för fel! När jag var yngre hade jag inga problem alls med att hitta lösningar på problem när det gällde datorer och sånt, men nu? Det går inte. Jag är tjej, inte kille. Och idag krävs det tydligen att man är född med en penis mellan benen för att teknik runt omkring ens ska fungera måttligt bra. Inte ok.
RSS 2.0