24 timmar är ett dygn.

Det är vääääldigt mycket för mig just nu. Dels pluggar jag heltid, jag har börjat jobba på ett café, jag går mitt första riktiga pass på blackjacken nästa fredag och så ska jag jobba som garderobspersonal och i baren på ett ställe i helgen. Tre olika jobb plus plugg... Jag får inte det att gå ihop egentligen, ett dygn består nämligen bara av 24 timmar. Arbetsnarkoman deluxe! :) Kom precis hem från praktiken (black jack), trött som ett as är jag, så det blir nog bara till att hoppa i säng för mig.. Men jag lever, det var väl bara det jag ville skriva.

Kaffe, drycken som väcker mig till liv.

God morgon.. Jag ställde klockan på 09.00 av någon anledning. Antagligen för att jag måste plugga tills jag ska dra iväg till jobbet vid fyra. Känns skönt att inte bara plugga, dock är det ju faktiskt så att skolan blivit lidande pga provjobb och så. Men jag tar igen det idag, tänkte jag. Måste göra klart en uppgift som ska in typ... I fredags? Haha.


Hörs senare!

Godmorgon måndag!

Dennis kom in och väckte mig vid nio. Jag är trött som sjutton nu, men lite kaffe kommer nog göra susen. Jag ska sätta mig och plugga lite om en stund, känner mig inte alls manad till att göra det, but I will do it!

Klockan 17 ska jag vara på ett ställe och provjobba, tror inte att det kommer vara några problem alls. Ska bli skönt att göra något annat också och inte bara plugga!


Jag har nog ingenting speciellt att berätta egentligen, återkommer någon annan dag. Byebye!

Mör i kroppen..

Jag är så trött i kroppen idag! Igår var jag och N ute i åtta (!!!) timmar typ och åkte bil och roade oss. Var utomhus och gick större delen av tiden eftersom vi letade lite saker. Så ja, jag är rätt mör idag. Vi var ute en sväng idag också, och när jag kom hem så åkte jag och Dennis för att leta lite också. Blääää, hittade ingenting med D.

Torsdagtorsdag.

Ja, jag vet... Jag borde sova för ungefär några timmar sen. Typ. Men jag har så mycket med skolan just nu, så jag prioriterar den framför sömnen, dumt nog.. Det blir ju lätt så att man halkar efter om man inte har tillräckligt med disciplin att sitta och nöta skolarbete tills man är klar. Blä! Men, snart är jag klar. Har en uppgift kvar att skicka in, den ska vara inne imorgon, och sen kan jag planera mina dagar efter hur mycket jag ska plugga och så. Nu kommer jag dessutom börja jobba lite grann också, känns så skönt! Inte nog med att jag kommer få in lite mer pengar då, jag kommer dessutom slippa sitta hemma dagarna i ända :) Yay!


Nej, om jag kanske ta och lägga mig i sängen nu..? Dennis ska få väcka mig innan han åker imorgon, förhoppningsvis kommer han in med kaffe till mig. Godnatt! :)

Alla hjärtans dag nu, va?

Ja, det är ju tydligen det. Dock har dagen inte ens börjat för de flesta, klockan är ju bara 01.30.. Jag har ägnat flera timmar åt att plugga. Blev klar med en uppgift i marknadsföring för lite drygt 20 minuter sen, så nu är den inskickad och färdig. Bara tre uppgifter kvar att göra tills på fredag då.. Suck. Äh.


Dagarna flyter på. Christopher är världens goaste grabb! Han pratar konstant, verkligen konstant! Har han ingen att prata med så ser han till att hitta någonting att prata med, haha! Helgen som var tillbringade vi hos en vän och hennes tre barn. På lördagen var vi ute på gården och lekte, hoppade studsmatta (i snön, ja!!) och hade allmänt roligt.

På fredag åker Ticke härifrån igen, känns väldigt vemodigt att han ska göra det.. Han har förresten fått sin första "vuxentand"! Det är en till på väg, samtidigt som han har ytterligare en lös tand. Stackaren, han lär väl vara tandlös innan nästa tand dyker upp! :)


Egentligen händer det inte så mycket runt omkring oss för tillfället, jag börjar tröttna på att bara vara hemma och plugga så jag har börjat kolla efter extrajobb. Har väl ett på G, ska nog dit nästa vecka och provjobba lite om allt går som det ska.

Som ni märker har jag tydligen inte mycket alls att förtälja.. Ska lägga mig i sängen nu med katten och Dennis, och se till att Escobar kommer in i rummet och lägger sig också :)

Tisdag

Usch och fy, säger mitt huvud. Har sovit så lite i natt att det inte ens kan kallas mänskligt. Somnade inne hos Ticke igår och när jag väl vaknade var klockan runt 00.30 ca. Trött som ett as var jag, men det var bara knata ut med Escobar på en sista kiss och sen hoppa i säng. Vaknade typ en gång i timmen, men somnade om relativt snabbt igen.. Men det är just dom där avbrotten i sömnen som är så fruktansvärt jobbiga! Usch.

Godkväll måndag!

Jag har inte fått speciellt mycket gjort idag.. Dammsugit och torkat golven i hallen och köket, sen dog min ork. Jag har ju visserligen pluggat lite också, men blev så himla besviken på mig själv när jag såg betyget på en av redovisningsuppgifterna, så jag tappade motivationen helt. Det är vän det som är lite farligt när man pluggar på distans.. Man blir lätt distraherad av annat eller tröttnar snabbt. Något så tråkigt som att göra rent ugnsluckan blir plötsligt en spännande grej att göra, haha. På tal om det, jag gjorde faktiskt rent den idag. Och på köpet hade jag sönder två pinnar som håller fast glaset, så imorgon kommer någon från JHAB hit och fixar i ordning den igen.


Dags för mig att sova nu. Imorgon ska jag plugga lite medan Ticke får sitta och rita och skriva och sånt. :)

Sthlm-GBG-Sthlm

Det blev en lång bilfärd för mig idag.. Stockholm-Göteborg-Stockholm, 7.30-21.00 ungefär. Körde en skön bil iaf, och slapp använda koppling och växelspak eftersom det var en automatväxlad. Skönt som satan! Stannade på några ställen både på dit- och hemvägen, men det var bara skönt med lite bensträckare emellanåt. :) Jag hade sällskap av N hela vägen, och tur var väl det! :)

RSS 2.0