Inte glad cheeeeey.

Jag kom hem sent idag. Jag är varken pigg eller på bra humör. Pigg är jag inte för att jag helt enkelt är så jävla trött och glad är jag inte för att jag inte har fått någon mat i magen, förutom två mackor som jag slängde i mig alldeles nyss. Jag är hungrig, trött och på pissdåligt humör helt enkelt.
Jag skas ge Kiara lite mat nu, sen är det dags för en promenad innan jag ska lägga mig i sängen och sova. Bloggar kanske lite senare, om jag är på bättre humör..



Hejdå.

Min stora tjej började löpa igår, så Denni...

img_9507 (MMS)

Min stora tjej började löpa igår, så Dennis köpte ett par rosa trosor med en liten rosett på till henne. Dom är lite små, men det är bara för att hon inte har nån svans, dom sitter inte uppe annars.

Gooood afton i stugan alla lässugna!

Jag veeeet, det blir väldigt lite bloggande nu för tiden, men jag har mina anledningar till det. Inte några speciellt anmärkningsvärda dock, men skitsamma. Vi har ju blivit med en liten donna, Kiara heter hon. Hon är jättefin och jättesnäll och helt underbar. Hon har blivit kompis med våran grannhund Boss, en amstaff/pitbull, jättefin och snäll han också :) Men ja, ville väl bara tala om att liver flyter på. Vi jobbar och sliter så det står härliga till och jag trivs fortfarande så sjukt bra på min arbetsplats. Härliga tider, eller hur?

En sötnos!

Mina tomater lever vidare, trots att den ena plantan bröts av för någon månad sen. Nu börjar dom till och med få den där härligt röda färgen! Paprikaplantorna däremot börjar väl ge upp hoppet antar jag..

Ser rätt gott ut, eller hur? :)

Jag ska börja övningsköra! Jag var hos optikern idag och gjorde en synundersökning och jag behöver inte, observera att jag skriver INTE, ha glasögon när jag ska köra! WOHO! Däremot tyckte optikern att jag skulle komma och göra en synundersökning snart iallafall, för hon tyckte minsann att jag såg lite dåligt. Men jaaa, sa jag då och bokade in en tid till nästa fredag klockan 16.00. Bara så ni vet. Så, ni som läser min blogg, ni kan väl vara schyssta och påminna mig när den dagen kommer? I gengäld lovar jag att blogga minst en gång om dagen, MED BILD (det sista skrev jag bara för att min syster Petra ska bli nöjd och glad!). Det ni, det trodde ni inte va? På tisdag ska jag dessutom gå handledarkursen, så nästa vecka är jag fit for övningskörning!

Jag är som vanligt, bara så ni vet!

 

 

Jag veeet, det är ett evigt tjat..

.. men jag älskar mitt jobb!

Jag har, som vanligt, jobbat idag. Det är skitkul, trivs så bra! Och nu har min chef dessutom varit världens bästa chef typ, för han har lyssnat på ett önskemål från mig. Jag bad honom köpa in nya tallrikar, såna som vi hade när vi jobbade på ett bröllop ute i Waxholm. Dom är väldigt platta och väldigt mycket lättare att bära än dom vi har har just nu. Meeeen iaf, han köpte in lite nya tallrikar (det är ju ändå jag som ska trivas med dom eftersom det är jag som bär dom). Schysst, eller hur?

Men annars händer det inte så mycket i mitt liv. Kiara är, från och med idag, skriven på mig. Så nu är jag officiellt hennes nya ägarinna. Love it! :)

Haha, förresten.. Ni som läser min blogg (även ni som känner mig) vet ju att jag är rädd för fåglar, eller hur? Idag när vi hade suttit och ätit lunch på jobbet tänkte jag vara snäll och plocka undan tallrikarna efter oss. Så jag plockde ihop tallrikarna och besticken, kickade upp dörren till köket och gick in mot disken. Och så tittde jag, dum som jag var,  lite till höger och såg två små jävla gråsparvar! Jag höll på att skita på mig, på riktigt alltså! Jag är så äckligt jävla rädd för fåglar, helt sjukt.. Men iaf, jag släppte tallrikarna, rusade ut från köket och ställde mig en bra bit från dörren till köket. Mina kollegor kollade jättekonstigt på mig, jag stod och hyperventilerade och slog med händerna mot benen och kroppen och var helt skakis. "DET ÄR TVÅ FÅGLAR I KÖÖÖÖÖKET!" utropade jag lite halvt panikartat. Kollegorna var schyssta och sprang och och jagade bort fåglarna med en varsin liten släng, TACKSOMFAN AB.


Ser ni inte hur fågelhelvetet stirrar på er?
Ser ni inte att den vill hacka ut ögonen på er?
Ser ni inte att den smider massa onda planer?



G'natt.

Älskade lille son.. Jag saknar dig så förb...

img_4575 (MMS)

Älskade lille son.. Jag saknar dig så förbannat mycket <3

På bra humör och väldigt pigg.. Inte okej!

Jag ligger just nu i sängen och ska försöka sova. Dennis ligger och småsnarkar bredvid mig, låter rätt mysigt :) Jag bloggar inte så mycket längre, mest för att jag har så himla mycket annat att tänka på och att göra hela tiden. Vi har ju blivit med hund, en blandrastik på snart 2 år, Kiara heter hon. Världens snällaste hund är det! Tänkte börja träna lite smått med henne nu i höst, passar ju helt perfekt med mina arbetstider jag har, 10.30-14.00. Och ja, underbar och älskad är jag och på jobbet går det också bra! Nej, det går strålande bra! Jag trivs fortfarande så jävla bra där, mina kollegor är dom bästa kollegor jag har haft sen jag slutade på Pergola. (Btw, min hund fiser jävligt mycket och det stinker!) Jag jobbar och sliter på dagarna och det är så skönt! Varje morgon känner jag att jag VILL kliva upp ur sängen för att sticka iväg till jobbet, och mig gör det ingenting om jag jobbar över en timme eller två ibland. Jag har roligt mest hela tiden när jag är där, och det är väl så det ska vara på ett arbete?

Nu ska jag nog försöka mysa lite med min snarkande pojkvän. För tillfället låter det inte mysigt att han snarkar, låter mest som en ångvält är på väg in i mitt öra. Jag ska knuffa på honom så han slutar snarka :)

ttyl, :)

Jag har blivit..

.. dunderförkyld, tack vare nya tillökningen Kiara.

Christopher har varit hos oss sen i onsdags. Vi har inte gjort något speciellt alls, det har varit så tråkigt väder ute, men några promenader har vi iallafall varit på med hunden. I torsdags fick han vara med Dennis mamma, medans vi andra jobbade och i fredags följde han med mig till mitt jobb. När vi gick från jobbat pratade han som aldrig förr och sa bl.a: "Tack mamma! Tack så jättemycket för att jag fick följa med dig till jobbet idag!" Sötunge.

nu ska jag mysa med grabben min <3

Värsta salladsbuffén!

img_6960 (MMS)

Värsta salladsbuffén!

Det blir mest..

.. dösnack när jag väl bloggar, känner jag.

Ticke är hemma igen! Jag är så lycklig. Nu är min familj hel i ett par dagar iallafall, me like! Han är så fin ♥

Men annars då? Jag jobbar, jobbar och jobbar. Jag jobbar som in i helvete och jag älskart! Jag är så glad att jag har hittat mitt jobb.

Nu ska jag glo på Pocahontas med min älsklingsbabe! See you laaaaater.


Sandra säger heeeejdå galningar!

This man is mine! :)

img_4441 (MMS)

This man is mine! :)

Nu drar jag ut! :D

img_5695 (MMS)

Nu drar jag ut! :D

Snabb uppdatering

Hallå där! Sitter på tåget till Kungsängen nu, ska möta upp min vän Emily och prata lite med henne innan det är dags för mig att gå på intervjun.
Ikväll ska jag ut med några tjejer, ska bli så jävla kul! Ser verkligen fram emot kvällen :)

I have to love it.

God eftermiddag min kära läsare. Idag är jag, för första gången sen i måndags förra veckan, inte trött efter en dag på jobbet! Jag har bara jobbat mina tre timmar idag, och ja.. Jag känner mig så full av liv helt plötsligt. Alla andra dagar jag har jobbat har jag kommit hem och varit på ett helveteshumör, inte så kul för dom jag bor med kanske, men jag kan faktiskt inte göra så mycket åt saken. Meeeen, bara så ni vet; Jag trivs på mitt jobb. Jag trivs så pass bra att det inte gör mig något om jag kommer dit en halvtimme tidigare eller stannar kvar en halvtimme efter att jag slutat. Jag tycker om att vara på jobbet. Jag har hittat mitt jobb.
Ni vet när jag jobbade på Pergola förut? Det blev ju lite som mitt andra barn, jag ställde alltid upp, i vått och torrt. Jag skulle göra samma sak för det här jobbet. Jag GÖR samma sak för det här jobbet. Som exempel: Jag ska jobba 3 timmar om dagen, alltså 15h/vecka. Under dom här 9 arbetsdagarna som har gått har jag jobbat 50 timmar. Jag ställer upp, inte bara för att vara snäll utan för att jag faktiskt vill.

Nej, svammel på hög nivå! Nu ska jag dra mig vidare, hörs sen!

PUSS!

Jag tror minsann..

.. att jag ska köpa mig ett paraply idag.

Regnet strilar ner från himlen, det ser väldigt blött ut på marken. Just idag känner jag inte för att gå till jobbet, men det bara på grund av vädret. Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär och har suttit i köket sen dess och funderat lite. Egentligen borde jag ha börjat sminka mig och sådant redan för fem minuter sen, men jag väntar en stund till istället bara fär att kunna fördriva tiden lite.



Jag längtar så himlahimla mycket tills på onsdag! Det är bara en vecka kvar nu, längtarlängtar! Christopher kommer hem då, vid 16-tiden ska jag hämta honom på T-centralen.
Och ja, det är klart att jag ångrar mitt beslut ibland, att låta Ticke flytta till Göteborg, men jag gör det som är bäst för honom - inte det som är bäst för mig. Christopher trivs som fisken i vattnet i Göteborg, snart börjar han förskolan igen, tydligen en jättefin och bra (läs om den här).

Nej, nu måste jag skynda mig med sminket! Hörs sen.



Goodbye!

Ett bra pass :)

God morgon! Jag börjar jobba en timme tidigare idag, så det blir nog ett sex- eller sjutimmarspass. Det går skitbra på jobbet, det börjar märkas nu att semestern börjar ta slut för de flesta.

Christopher har det superbra i Göteborg. Jag pratar med honom i princip varje dag, saknar honom så otroligt mycket, men nu är det bara åtta dagar kvar tills han kommer hem till mig och Dennis igen. Jag vet inte vad vi ska hitta på dom dagarna han kommer tillbringa här, men någonting kul kommer vi göra iallafall. Nu ska jag fortsätta lyssna på min musik, hörs sen!

Helt klart värt att jobba helg! :)

Nu har jag jobbat klart för veckan. En dag ledigt innan det blir jobb igen, sköööönt! Har världens träningsvärk i armarna efter att ha burit massa backar med kaffekoppar, kaffefat, teskedar, kaffetermosar osv. Sjukt ont, men det var så himla värt det, för lönen blir greeeeeat den här måanden! Det ända som känns rätt ovärt med att ha jobbat i helgen är att jag inte har fått träffa Dennis någonting knappt.. Idag kommer vi inte heller träffas så mycket eftersom han är iväg för att jobba åt sin gamla chef (Fiskkillen). Lite jobbigt, men det kan vara rätt skönt att vara ifrån varandra ändå, eller hur?

Nu ska jag fixa mig i ordning, hörs sen!

Snyggingen Tomato :)

img_4081 (MMS)

Snyggingen Tomato :)

Sleepmode, är det det nya sovmodet?

Jag, Dennis och P har precis ätit middag och alldeles strax ska jag baka! Idag igen? Ja, idag igen. Igår bakade jag kärleksmums, idag blir det smulpaj med blåbär (ja, blåbärspaj med smuldeg). Jag ska svulla i mig paj och kärleksmums den här veckan, för sen måste jag ligga på mig själv så jag kan börja gå ner i vikt någon gång. Jag bara gnäller och gnäller över hur tjock och plufsig jag har blivit nu i sommar, ändå har jag inte ätit massor med onyttiga saker.. Bara var och varannan dag, och det räknas väl inte? ;)

Ska försöka få min älskade pojkvän att fixa hem en film som vi kan glo på ikväll, skulle inte sitta fel! :)


Sandra is saying hejdå and hörs en stund senare!

Lite extra just idag..

Det känns så bra att jag jobbar igen, jag har verkligen haft dötrist när jag har varit hemma och slappat. Visserligen har jag ju fått umgås med bästaste grabben (Ticke alltså, inte Dennis (han är bara näst bäst, haha)). Christopher kommer hem till oss den 17/8 igen och stannar till den 21/8, ska bli så mysigt att träffa honom igen! Sen blir nästa gång i september, runt den nionde har jag för mig..

Jag är glad att jag och Tickes pappa kommer så bra överens som vi gör. Mycket kan man säga om honom, men en bra pappa är han iallafall! Och det märks så väl på Christopher att han blir omhändertagen på ett bra sätt nere i Göteborg. Jag är lyckligt lottad som har en pappa till mitt barn, en pappa som engagerar sig i sitt barns uppväxt.

Ajuste, har jag nämnt att jag saknar min grabb lite extra mycket just idag? Inte? Då ska jag väl passa på att göra det.

Jag saknar min grabb lite extra mycket just idag. Christopher alltså, den bästaste av dom bästa. Big loooove.



Wihooo!

Nu har Hotell- och restaurangfacket ÄNTLIGEN fått in min betalning, och nu börjar det hända grejer! Äntligen kanske jag får den hjälp jag så väl behöver! Ingen kunde vara gladare än mig nu :D
RSS 2.0