Shopping idag, 4 dagar kvar.

Halloj! Vi vaknade för drygt 1,5 timme sen. Somnade tidigt igår, tror klockan var runt 12.. Jag sitter ute på balkongen just nu och dricker kaffe. Utanför oss har vi tre pooler och sen ligger havet precis framför. Underbart! 

Vi bor på ett helt fantastiskt hotell nu. Sammanlagt har jag och bejbi bott på 4 olika och det här är det absolut bästa! Igår åt vi en varsin cheeseburgare från hotellreataurangen (det finns sju restauranger i hotellet, btw..) och den var underbar! För en gångs skull fick vi riktigt nötkött, vet inte hur dom gör på andra ställen.. Men där vi ätit tidigare har det smakat typ... Åsnehund eller något sånt. Vidrigt.

Idag ska vi ut och shoppa lite, vi behöver en ny resväska så vi får med presenter som vi köpt. Jag måste dessutom kolla om jag hittar converseskor någonstans, men det verkar vara väldigt ont om det. Ska köpa med mig lite linnen och så till mig själv iaf, mina försvinner hemifrån hela tiden.

Nej, ny ska jag göra dag av den här dagen också. 




Thailand part 3.


Sitter vid poolen och är uttråkad till max just nu. Klockan är 17.30 här och solen håller på att gå ner. Tänk er en sommardag i Sverige, när vinden svalkar sådär lagom, det är lugnt och tyst.. Helt perfekt. Fast, ja.. Nu befinner jag mig på andra sidan jorden typ. Längtar hem, men får samtidigt ångest över att semestern snart är slut. Längtar efter vardagen och rutiner, men vill inte bort från sol, bad, värme och sovmorgon varje dag.

Usch. Det här med semester är jävligt najs, men nästa gång tar jag med mig Ticke. Då är det semester på riktigt!

Ska snart in till rummet igen och fixa mig i ordning, vi ska till en galleria och äta middag på en libanesisk restaurang. Dom har den absolut bästa maten här, av den jag har ätit.

Häromdagen var vi förresten på Sriracha Tiger Zoo. Såg elefantshow, tigershow och alligatorshow och ett grisrace och bejbi matade fiskar med nappflaska! Sjukt kul, men tyckte synd om alla djur. Det blir kanske så när man är vuxen och inser att djuren enbart är till för att roa betalande gäster?



Vi har hunnit med fiskspa också, det var mest läskigt.. Kändes så obehagligt! Har tusen grejer att berätta om den här semestern, men det får bli i ett annat inlägg. Nu ska jag få in karljäveln på rummet så vi kan duscha och sen dra :)



Thailand part 2








Jag har det bra här nere. Det är varmt överallt, utom på hotellrummet - villet jag tackar tekniken för!

Just nu sitter vi och väntar på att maten ska komma. Thailands thaimat är faktiskt inte så god aom "svensk" thaimat, haha!




Thailand











RSS 2.0