Lördag kväll, mys!

Barnen somnade för en liten stund sen och jag roar mig med att hänga tvätt och gå igenom mina kläder. Jag ska tvätta alla plagg jag har och kolla vad jag ska ha kvar och vad som ska bort. Fick ju en del nya byxor häromdagen, samt två nya jackor som jag älskar, och nu känns det väldigt välbehövligt att rensa den lilla garderob jag har. Måste köpa lite nytt, både basic-plagg och lite finare. Och skor! Jag måste ha nya skor! Egentligen är det inte ett måste, men jag vill ha. Jag vill ha ett par snygga höstskor och ett par snygga vinterskor. Heeeeelt lovely!


Älska.



Igår gjorde jag två tårtor. Den ena blev jag riktigt nöjd med, den andra var bara skitful.



I natt kom älskade hem hit, med sig hade han en ros. Gullgull!

Nu måste jag fixa mig i ordning så vi kommer iväg sen. Ska till cafét och säga hej, folket där vill träffa Ticke :)

Bajjbajj.

Fredag!

Grattis till mig sjäääälv idag! Jag och Sofie ska göra tårtor idag, jag ska göra en för osa vuxna, Sofie ska göra en för barnen. Ska ta med mig Ticke till affären och handla lite ingredienser sen.

Barnen badar nu, så jag ska fixa i ordning i köket så det är rent och snyggt. Hörs sen!


Finally!

Hallå! Kom precis hem från gymmet. Körde bara 40 minuter, men det räckte gott och väl. Stod på crosstrainern hela tiden, förutom dom tio sista minuterna då jag gick i snabb takt på löpbandet. Fy faaaaan vilken dålig jävla kondition jag har! Helt stört. Ska försöka ta mig dit imorgon också, kanske får med mig Sofie då? :) Hon skaffade gymkort idag, och min födelsedagspresent från pappa blir (förhoppningsvis) att han kollar hennes grabbar någon timme två-tre dagar i veckan så vi kan träna. Mitt mål är att komma ner 5 kg i vikt samt att få fastare rumpa, lår och mage. Och så vill jag självklart må bättre av träningen också, det är viktigt.

Fick förresten en present av Sofie redan idag. Helt frikkin' amaaaazing!



Slängde i en blond färg i håret tidigare på dagen också. Blev rätt nöjd, förutom att jag tycker att jag ser ut som en morot i hårbotten medan Sofie säger att det är guldigt nästan.


Dags för lite systertid!




Tisdag, 17/9-2013

God morgon! Ligger i sängen och fryser satan.. Orkar inte kliva upp, men eftersom jag ska till jobbet så måste jag. 

Imorgon smääääääller det! Eller, kanske inte smäller? Det blir en tur till Göteborg för att hämta finaste älsklingen. Längtar galet mycket..




Att komma sent till arbetet..

.. det är något jag har blivit väldigt bra på. Jag är oftare sen än i tid, och helt ärligt beror det enbart på att jag inte väljer själv när jag ska åka. Men, mina kollegor är snälla och visar inte att dom egentligen blir läskigt jävla arga (för det antar jag att dom blir). Dom säger väl typ "bättre lycka nästa gång".

-

Igår var jag och en vän ute och åkte. Vi var på Fridhemsplan, nere vid kanalen och kikade lite. Det finns en liten lekpark där som jag brukade ta mina dagisbarn till, på den tiden när jag jobbade på dagis. Hade helt glömt bort det, men kom på det när vi var där.



Vi tog även en tur till Sätra där jag bodde på ett utredningshem när jag var mindre. Stallet som låg precis bredvid var rivet, och själva utredningshemmet är numera en förskola.
Sen hamnade vi i Södertälje. Jag ville se om jag kom ihåg var Geneta Barnhem låg (bodde även där när jag var mindre). Det tog en stund att hitta rätt, men till slut så.. 

Sen åkte vi ut till Nykvarn för att kolla min väns landställe. Jag är ruskigt mörkrädd, så när vi åkte på den där skitmörka vägen mitt ute i en kolsvart skog, då fick jag lite panik. Mest panik fick jag nog när en groda hoppade ut på vägen, för jag är rätt säker på att jag körde över den.




-

Nu sitter jag i bilen och väntar på att mr. R ska bli klar på jobbet. Jag vill bara hem och sova.. Imorgon väntar en dag på jobbet; 10-19. Yey!

Grattis!

Idag fyller en av mina småsystrar år. 19 år ung är hon idag, så jag säger grattis till henne. Om fyra dagar är det min tur, BLÄ.


Helg, va?

Jag önskar att jag kunde säga att jag har kommit igång med träningen.. Men det kan jag inte. Tiden har inte funnits, för trots att jag egentligen ska vara ledig varje kväll så jobbar jag lite ändå. Sen är jag alltför trött för att orka och så ska jag upp till jobbet morgonen efter.

Är på jobbet nu, jobbar till 16 i eftermiddag.



Torsdag, 12/9-2013

Idag är det bara sex dagar kvar tills jag ska hämta Ticke! Längtar satan! :) Han stannar i fem dagar, älskade barn. På fredag om en vecka fyller jag år, så vi ska väl typ äta tårta då, I guess..

Jag är på jobbet nu. Kom hit vid tolv, och sen dess har det typ varit kaos! Hur mycket folk som helst, men det är bara roligt för då finns det alltid något att göra.

Nä, nu är min lunchrast slut, hörs sen!





God morgon!

Ska egentligen kliva upp om en och en halv timme, men jag vaknade för en stund sen och kan inte somna om.. Det är iskallt i rummet, men jag orkar inte resa mig upp för att stänga fönstret.

Jag är sjukt trött, så jag kanske ändå ska försöka somna om? Mm, får bli så.



11:e september. <3

Åkte till Bålsta idag och träffade syster, hennes kiddosar och morsan. Träffade fläskobar också, som inte alla är fläskig längre.
Det blir ingenting med någon fodervärd på honom. Jag ska ha honom själv istället. Han mår allra bäst hos mig. Så fort jag flyttat in i nya lägenheten ska jag ta hem honom. Önskar jag kunde göra detsamma med Ticke, men där har vi ju väldigt delade åsikter, jag och hans andra förälder.

-

Från och med idag tänka jag köra på kolhydratsmetoden. Jag behöver gå ner 5-6 kg känner jag, och det passar bäst att banta när man tränar, va? :)

och just idag tänker jag på chris.
<3


Träningsdags!

Och nu fan ska ingenting få hindra mig! :)


Tisdag

Befinner mig på jobbet nu. Slutar vid 19 ikväll, och imorgon är jag ledig hela dagen och kvällen! Har ingenting inplanerat då, så vi får se vad som händer.
Åt räksallad till lunch idag, så sjukt gott!


Uttråkad?

UTSEENDE
[ ] Jag är längre än 160cm
[ ] Jag blir lätt brun
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har/ska få tandställning

[ ] Jag har glasögon/linser.

[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.
FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar…
[x] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[ ] Jag har mist någon i familjen.
FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande
DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag röker. 
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.
DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt .
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


Jobb, jobb och åter jobb..

Jag som trodde att jag skulle vara ledig ikväll.. Tji fick jag! Stressade satan på cafét så jag kunde hoppa in i bilen och komma till jobbet bara fem minuter sent. Femton timmars jobb idag, inte så illa va? :) Dock blev det ju innan träning efter jobbet, och i natt kommer jag absolut inte orka mtp att jag ska upp satans tidigt imorgon.. Börjar jobba 12 imorgon, men har en hel del att fixa innan det.

Jag pratade med Ticke förut, förresten! Blir så glad när jag hör hand röst, älskade barn.. Och om nio dagar ska jag hämta min älskade igen! <3



Måndag.

Vet ni vaaaad? Idag drack jag en hel latte för första gången! Körde på laktosfri mjölk och det var mycket bättre än med vanlig.

Är på jobbet, har rast i tio minuter till. Sitter ute i solen och njuter av den, antagligen, sista sensommarvärmen. Så skönt!

Efter jobbet ska jag försöka ta mig till gymmet och träna.. Observera att jag skriver försöka! :)


Söndag.

Jag är trött. Fruktansvärt trött. Hela dagen idag har varit ett rent jävla helvete. Jag vaknade på relativt bra humör, sen försvann det på en sekund ungefär. Och nu är jag trött istället. Trött på livet, trött på mig själv.

jag orkar inte..

Jobb

Yes! Igår köpte vi äntligen gymkort till mig! :) tänker inte säga något om hur mycket jag kommer träna, för då skiter sig väl allt, haha.

Är på jobbet nu i gamla stan. Helt slut är jag! Kom dessutom 40 minuter sent, not so good..

Blä.

Fredaaaag

Sitter på jobbet och glor, har inte haft mycket alls ikväll.. Blä! Det är helt dött överallt typ. Imorgon jobbar jag på cafét på dagen och i Gamla Stan på kvällen :) Najsbajs!

Längtar till den 18:e då vi åker ner till Göteborg och hämtar min prins! Ledig flera dagar i rad då, från båda jobben dessutom. Inte alltför ofta det händer ^^

Ett toppenbra mående.

Fyfasiken vad jag mår bra! Allting flyter på som det ska, jag har världens bästa människor i mitt liv och mitt nya jobb är toppenbra! Just nu har jag ingenting att klaga på.

RSS 2.0