Tänk er när jag..

.. och Dennis är sådär gamla <3

Mys i fåtöljen!

img_1491 (MMS)

Mys i fåtöljen!

Tröttheeeeet.

Jag är så trött att ögonlocken faller ihop bara jag tänker att jag skulle vilja blinka. Barnen ligger och sover sen flera timmar tillbaka och jag skulle egentligen också vilja göra det, men jag måste hålla mig vaken en stund till. Bleeesch.

-

Så sjukt idiotiskt. Jag blir verkligen så himla besviken, har du inte fått nog ännu?


(skrivet lördag-söndag)

Å-åååka pendeltåååååg..

Om en timme är jag nog på väg till bussen.. Jag är galet trött idag, har sovit i kanske fyra timmar, YAY! Jag lär ju vara en ganska däckad Sandra på tåget till Göteborg, tror ni inte det?

När jag och Ticke väl är hemma igen kommer min syster över med Dylan. Han ska sova här i natt så att han och Ticke kan få umgås och leka lite. Kvalitetstid med kusin, vettni!

Nej, nu måste jag äta någonting så att jag får i mig mina jävla Paraflex.. Blä.

Näej, jag dog visst inte.

Däremot dog min rygg några kilo nere i centrum. Träffade ju mamma där idag, vi drog till simhallen och solade. Jag tänkte att lite värme, det kanske hjälper min stackarsstackars rygg. Men icke. ICKE! Jag har ondare än någonsin nu, det känns som att skelettet har en brännskada av solariet, det känns som att ryggen hoppas ur led varje gång jag tar ett steg. JössesAMAAAALIA, jag kommer bryta sönder ryggen snart. På riktigt.

Men jag är inte bitter. Jag är inte ett dugg bitter. Huvudsaken är väl att jag knarkar Citodon och Alvedon och Ipren och Paraflex. Det är väl ändå huvudsaken? Det enda jag begärde av läkaren min, det var lite hjälp. Lite tips och råd om vad jag ska göra med min onda rygg.. "Ta Citodon, Alvedon och Ipren, och Paraflex såklart! Och så ska du röra myyyycket på dig.". JomenTJENA doktor'n. Jag rör på mig, jag rör för i helvete på mig hela jävla tiden, men jag har fortfarande ont. VAD SKA JAG GÖRA NU DÅ?

Tack och hej.

//BittraSandraAB.

Om jag inte uppdaterar bloggen imorgon..

.. så kommer ni får veta varför nu. Jag är ju hemma från jobbet den här veckan för att vila ryggen, och det innebär tydligen att jag måste gå och lägga mig i tid så att jag orkar  upp på morgonen för att vila? Äh, fattar inte hur Dennis resonerar, haha. Men ja, jag borde egentligen ligga och sova för flera timmar sen, men jag fastnade i ett spel (The Sims 3) och har spelat det sen 23.30 ungefär. Bajs på den, stängde precis av.. Meeeen, det jag ville komma till är att jag antingen kommer vara blåslagen imorgon eller så kommer jag vara D Ö D .

Bara så ni vet, alltså.

Rent och fräscht on South Hill!

När Dennis kommer hem från jobbet, som han faktiskt kan vara på, så ska vi åka iväg och storhandla. Vi har inte gjort det sen i november tror jag, men det är ju bara för att jag nästan jämt kan ta med mig matlådor från jobbet. Btw, jag ska rensa ur kylen lite innan vi handlar. har en påse morötter som tydligen har legat sen tidernas begynnelse.. Vill ha frääääscht och fint i kylskåpet nu!

På tal om ingenting, det här programmet där det är massa uppblåsta bimbos med, det som går på trean.. Ni vet väl vilket jag menar? Beverly Hillsfruar eller något sånt heter det. OMG, jag skulle älska livet dom lever! Intriger, drama, lyx, skitsnack, vårdslöshet, skitsnack, lyx, skitsnack och just det - skitsnack. You gotta love it!



Det här ska bli den bästa dagen i mitt liv!

Jag är så himla glad nu! Det har hänt en sak som jag tyvärr inte kan skvallra om ännu, men det är så bra! Det ända som skulle kunna vara den där grädden på moset som folk pratar om ibland, det är om min ekonomi, mitt familjeliv och allt annat runt omkring mig kunde vara tipptopp! Aaaah, idag älskar jag mitt liv!

Marmor! :D

Idag får vi hem ett nytt marmorbord, kommer bli så fint här i vardagsrummet! Allt går i svart och vitt (förutom Dennis förbannade jävla skrivbord, men jaja). Ska försöka få bort vardagsrumsbordet vi har nu, ett vitt, helt vanligt skitbord. Jag hatar det.

Nä, om jag kanske ska gå ut med hundskrället då? Det blir inte en så lång promenad, för min rygg dödar mig långsamt och det gör ont. Hörs sen!

Ha-begär..

VILL HA NUNUNUUU.

 

Good morning, Vietnam!

Jag är ju hemma från jobbet och vilar min onda rygg (vilar, ja..). Jag trodde att meningen var att jag skulle vila hela tiden? Inte? Nahe.. Då missuppfattade jag det där. Jag anser att vila = sooooova. Vilar jag, då ska jag fanimej sova också, men tror ni man får göra det i det här hushållet? Nej, mycket riktigt. Inte får jag fortsätta sova en stund till när Dennis ska iväg och jobba. Hah, glöm det!

Men ja, det var väl inte ens det jag ville skriva om. Comhem, vet ni, det är dom vi har som operatör för bredband, telefoni och TV. Helt värdelöst. Internet funkar typ inte alls, det är fruktansvärt störande. Just nu sitter jag med min iPhone som modem och kör på 3G-nätet, bara för att allting ska fungera problemfritt. Sjuuuukt.

Kaffedags.

 

 

Houston, we got a problem!

Det största problemet just nu:

MITT INTERNET HEMMA VILL INTE FUNGERA SOM JAG VILL ATT DET SKA GÖRA!

Jag blir toooookig! Jag har försökt logga in på bloggen, gå in på bloglovin', gå in på facebook... Men förgäves! Det har inte gått. Eller jo, nu ljög jag minsann. Det har gått, men det har gått så långsamt, så långsamt att jag (trots med min onda rygg) hade kunnat gå till stan fram och tillbaka innan sidan ens laddats klart. Den ni, slå den om ni kan!

Nu ska jag tydligen gå och lägga mig, min underbaring till pojkvän ska få massera min rygg lite. Jag är lagom trött på att bara ha ONT hela tiden nu.. Smärtan blir ju inte direkt bättre heller, snarare värre. Jag önskar att jag hade fått något inflammationshämmande av min korkade läkare.

Jaja, godnatt då.. Det är väl så vi säger?

Eller?

Okej, då.. Godnatt.

Paraflex, vilket flax!

Jag var hos läkaren igår och äntligen fick jag tabletter som förhoppningsvis kommer hjälpa mig. Och så fick jag dessutom en liten "diagnos", haha. Jag har vanligt jävla ryggskott. Läkaren var en duktig pojke ochs krev ut lite Paraflex åt mig, ska hämta ut dom imorgon tänkte jag.

Nu ska jag fortsätta vila en stund, ska ringa min chef om två timmar cirkus så får vi se hur det blir med jobbandet resten av veckan. Orkar inte vara hemma iallafall, men det beror väl lite på vad the boss tycker.

Grrrrejtans.

Min kropp skriker av smärta! Jag har så fruktanvärt ont överallt. Dock känns det inte värt att gå till vårdcentralen och be om hjälp, för jag får ju ingen hjälp. Jag brukar inte vara den som går till VC i onödan, och det känns ganska onädigt om jag ska gå dit igen för min värk bara för att få höra "Du har panikångest och en liten depression och det är färför du har ont, Sandra.". Jag orkar inte. Just nu känns det inte ens som att jag kommer kunna resa mig ur sängen imorgon, men jag blir så illa tvungen. Jag har så äckligt ont.. ÖVERALLT i hela kroppen.

Nu ska jag svulla lite popcorn, choklad och chips. Hörs sen, kaaaanske.

:)

:)

nummer tre.

1. Jag är drygaste tjejen dom går att få tag på tydligen.
2. Jag har pissont i ryggen.
3. Jag vill kolla på film.

HEJDÅMEDEJ.


Avgiftning

Jag ska äta kexchoklad och dricka Cola Zero (kanske blir en size zero av mig till slut?). Jag ska svulla järnet, för då är jag inte röksugen. Jag äter hela tiden (kanske blir en size jumbo av mig till slut?). Om jag går upp i vikt kommer det bara finnas ännu mer att älska av mig. Jobbigt läge, va?

Min avgiftning när det gäller cigaretterna, det är att äta. Jag äter istället för att röka, fast jag äter mer än vad jag borde. Jag har säkert gått upp 5 kg sen jag slutade. Det skulle inte förvåna mig ett dugg. Men jag är iallafall rökfri!

Inget lösande medel.

Det är fruktansvärt störande att vissa människor får bete sig precis hur dom vill utan att det ska bli några konsekvenser av det. Att ignorera problemet löser ingenting, det enda som händer är att man skjuter upp det som borde lösas. Jag tänker sluta vara det där "lösande medlet". Jag tänkte inte hjälpa till med någonting längre. Är det såhär man löser problem idag, år 2012, då är det såhär jag ska agera också.



Fy fan vad jag är bra!

Jag är så stolt över mig själv! Jag har varit rökfri sen i söndags förra veckan, alltså är jag inne i vecka två nu. Jag känner mig inte friskare eller så, snarare förkyld. Jag är täppt i näsan hela tiden nästan, vilket såklart resulterar i att jag använder (läs: missbrukar) nässpray. Jag äter istället för att röka och har säkert gått upp fyra-fem kilo under veckan som har gått. Det känns inte okej, så från och med imorgon är det dags för mig att sluta äta också! Jag ska äta det som ska ätas till mat, inte mer eller mindre. På jobbet äter jag min brunch, det brukar bli vid 13-tiden. Sen äter jag när Dennis kommer hem från jobbet och det är väl typ mellan 17-19. Typ.

Nä, fy faan vad jag är stolt över mig själv! Jag lyckades sluta röka utan hjälp, inga ersättningsmedel har jag använt (förutom maaaaaat och godsaker, haha!) och ja.. Jag är fan grym! :)

Dag 7 - Eller åtta?

Fortfarande icke-rökare.

Dag 5 - Frukostdags!

Jag sitter och äter en knäckemacka med kokt ägg och kaviar på. Jag är inte ett dugg röksugen just nu!

Nu måste jag klä på mig och springa till bussen. Hörs sen!

Dag 4 - Allt går med lite jävlaranamma!

Jag har fortfarande inte rökt någonting, trots att jag har varit så fruktansvärt röksugen idag! Jag är så jävla grym på det här. Jag försöker hitta något annat att göra istället för att gå ut och ta den där onödiga cigaretten efter maten, eller den där ciggen när jag är på väg till bussen. Det enda sätt jag hittat än så länge är att äta. Så, nu när jag äntligen slutat röka (än så länge iaf), hur faan ska jag lyckas sluta äta? Jag får helt enkelt köpa hem MASSOR med frukt och grönt, japp. Det är väl det ända sätter jag kan komma på nu..

Dag 4 - Alive and kicking!

Nävars, alive är jag väl visserligen.. Men kicking? Noppens-i-snopp! Sjukt irriterad för tillfället, dock har inte det med icke-rökeriet att göra. Vet inte varför jag är irriterad egentligen, men ja.

Snart är mitt kaffe uppdrucket och då är det dags för mig att sminka mig

Dag 3 - Det är väl idag det ska kännas värst?

Hittills känner jag mig lugn. Inte alls sådär som folk beskriver att tredje dagen prompt ska vara. Jag tänkte inte ens att jag måste röka när jag klev upp. Igår hade jag nog kunnat göra vad som helst för en cigg. Eller för ett bloss egentligen. Men jag klarade mig! Jag svullade chips, popcorn och choklad istället och drack läsk. Det är ju inte heller så nyttigt, men hellre det än att röka.

Till något helt annat: Jag gjorde jättegod mat igår! Pasta med broccoli och paprikasås till. Hade i två pressade vitlöksklyftor och GODDAMN, den var lite stark.

Dag 2 - Väldigt lite sömn.

Jag har vaknat en gång i timmen i natt, typ. Kan dock inte säga om det beror på att jag skulle sovit sovit dåligt även fast jag håller på med det här icke-rökeriet. Känner mig lite som en överkörd puma för tillfället. Och så kom jag att tänka på hur det blir på jobbet idag.. Jag ska alltså jobba på utan min rökrast.. Känns sisådär, men jag klarar't! :)

Dag 1 - Still alive!

Efter 20 minuters rökfrihet har ditt blodtryck och puls återgått till normala värden.
Intressant fakta. Jag ska verkligen göra ett försök i att sluta röka nu, på allvar. Jag vaknade imorse och hade bara en cigg kvar, den fick Dennis ta. Än så länge känner jag väl ingenting speciellt, börjar dock bli jävligt röksugen.. Jag tror att jag inbillar mig att jag är sugen på sötsaker och sånt också, för nu ska jag bunkra upp med popcorn, choklad och Cola Light!

Om jag överlever den här dagen, då överlever jag nog vilken dag som helst!

Dag 1 - Överlever jag?

Hittills känner jag mig ren, frisk som en nötkärna och alldeles på jättebra humör. Men frågan är om jag ens överlever dagen. Fast egentligen är det nog Dennis vi ska oroa oss över.. Kommer han att överleva?

Nytt stycke.

Vi var och "storhandlade" häromdagen. Fick typ ingenting, för vi har typ inga pengar just nu. Stört. Men ja, vi ska äta kycklinggryta idag. Ska bli så satans jävla GOTT. Längtar typ tills kycklingen har tinat upp, så att jag kan få rensa den, tillaga den och ååååh, ÄTA DEN.

Fuckthisshit.


Den här dagen

hade lika gärna kunnat passera utan att jag vaknade. Jag mår skitdåligt. Som en elefant i en igloo typ.

Grattis.





Hört talas om nolifers?

 

 

Hur många lingon finns det i världen?

Den filmen är den enda film jag någonsin har blivit lycklig av. Den får mig att hoppas och tro på mänskligheten, trots allt dåligt som händer varenda jävla dag. Den är så fin, känslosam, sorglig, glad och alert! Jag älskar filmen. Jag har sett den fyra eller fem gånger, men skulle mycket väl kunna se den minst lika gånger till bara för att jag blir så glad av den.

Sova nu.

Om en månad åker vi till MOTALA!

Tjabba, tjena, hallå!
Jag måste bara tala om att jag verkligen längtar till början av februari! Den tredje ska nämligen jag och Dennis åka ner till min älskade syster och hennes familj i Motala. Vi ska vara barnvakt åt deras barn eftersom dom skulle hitta på någonting med några vänner till dom. Längtar!

Januari - December 2011

Som alla andra tråkiga människor tänkte jag göra en liten resumé av året som gått.

Jag började året med att flytta in i en trea i Bro, en superfin, fräsch lägenhet! Den omtapetserades i stora sovrummet, hallen och vardagsrummet och blev precis som jag ville ha den. Ticke började på nytt dagis i Bro, och jag jobbade extra som servitris i Globen. I januari började Ticke även vara hos sin pappa två veckor i månaden. I februari bestämde jag och Dennis att vi var tillsammans igen. Det tog tid innan vi faktiskt tog ett beslut om det, mest var det nog för att jag var så sjukt osäkernervösorolig. I mars började jag jobba som telefonförsäljare (sista gången eeeeeveeeeer!), jag sålde Kalle Anka-tidningar typ. Najsbajs. I april började jag jobba extra som servitris där jag numera är fast anställd. Jag jobbade inte så himla mycket, men tillräckligt för att kunna livnära mig på en del av lönen. I maj jobbade jag på bröllop och jag hade så himla roligt! Sommaren bestod av en lång jävla ledighet (förutom i juni dååå). Jobbade en stund in i sjätte månaden och fick även veta att jag skulle bli anställd den första augusti. LYCKA! I juli var Ticke hos mig och Dennis i tre veckor istället för två, för nu hade beslutet fattats att han skulle bo hos sin pappa och hälsa på hos mig och Dennis istället. September, oktober, november, december. Jag jobbade arslet av mig, jag fyllde år, Dennis fyllde år, det var julafton. Jag och Ticke fick vara med och fira världens bästa julafton, någonsin, hos Dennis mamma och hennes familj. Tomten hälsade på, Ticke var lyckligaste ungen på hela jorden och ja. Så tog även julafton slut. Så kom ju nyårsafton och den tillbringades hos Dennis mamma på eftermiddagen och sen hemma hos en av Dennis kompisar. Dock drog vi tre ner till Riddarn, woho, tolvslaget firades där och jag fick inte ens en jävla nyårskyss av Dennis. FU.

Nu ska jag fixa mig i ordning.

Huvudfotingar?

Christopher har aldrig varit mycket för att rita, inte för att använda pennan överhuvudtaget alltså. Jag tror att han har ritat en "huvudfoting", kanske två. En dag satt han vid bordet och så hände "HEJKOLLASTRECKGUBBEN!" plötsligt. Han har alltid varit så, lite berg- och dalbaneutveckling. Eller mycket. Han iakttar noga innan han själv ger sig på utmaningen, och han lägger inte ner förrän han kan. Han är envis och noggrann, min son.


RSS 2.0