Det har varit en helt okej dag idag.

Dock vaknade jag inte förrän Dennis larm ringde, och när jag var på jobbet upptäckte jag varför jag inte vaknar av mina sjuttioelva larm jag ställer.. Klockan på min iPhone har nämligen var inställd på sex timmar framåt. Skitstörande! Men jag kom i tid och hann klart allting innan vi öppnade för lunchen :) Det var ganska lugnt idag, det kan vara så vissa dagar, speciellt när det närmar sig semestertider

Haha!

Var in på bloglovin' nyss och såg att jag följer 34 bloggar! Helt galet.. Dock är det kanske 9-10 av dom bloggarna som faktiskt uppdateras på daglig basis. Jag ska sätta mig och gallra ut lite bland dom sen, kanske hitta några andra att följa istället? :)

Sticker iväg till jobbet snart,

men först måste jag hitta mina kläder.. Jag vet att jag tog hem en blå skjorta därifrån sist jag jobbade, men nu hittar jag den inte? Det finns aldrig något rent när jag kommer dit, så jag får jämt ta något som någon annan har använt.. Usch.

Igår jobbade jag ute på Ingarö, verkligen världens ände. Dock är det SJUKT fint där, supermysiga omgivningar och så låg huset preciiiis vid vattnet! Så jävla nice.

Öhm...

Är jag den ända som verkligen stör mig på Blogg.se's nya design? Sjukt störande att jag loggar in nu och så är det heeeelt galet omgjort. Me no like.

Imorgon är det jobb som gäller för mig. 11-17 ungefär, blir najs! På söndag är det jobb igen, ute på Lidingö. Gillar att jobba där, så jävla kul. Dock mindre kul att jag har stängning där på söndag och öppning på måndag i Värtan.. Bajspåden, men jag klarar't.

Ska fortsätta kolla på en b-film nu, måste försöka somna också...

Testing

Funkar det att skriva med kursiv stil i appen?

Bitterheten talar.

Hejhej, hallå! Dom senaste dagarna har verkligen varit bajsjobbiga. Riktigt pruttjobbiga, som en stor fet böld i arlset. Pallar inte med skiten längre, så jag funderar på att bara göra något drastiskt åt saken. Välja en väg i livet där man inte stöter på negativiteter och sånt... Ja, jag vet. Det kan bli svårt. Så egentligen borde jag bara se till att jag inte påverkas av såna struntsaker som händer runtomkring. Kanske? Äh, jag vet inte...

Och till råga på allt blev nästa vecka precis helt jävla körd. Ingenting går någonsin som jag planerar..

Men på jobbet går det bra iallafall! Jag stormtrivs fortfarande, känner dock att det faktiskt har blivit lite mycket för mig den här månaden. Men det blir ett bra klirr i kassan den tjugofemte! Ett riktigt bra klirr! :)

Den eviga väntan...

Nu är det dags för mig att sova, lyckades med samma sak imorse som tidigare dagar denna vecka.. Vaknade 05.45 av att klockan ringde, somnade om och vaknade igen vid sju när larmet på en annan telefon gick igång. Grattis. Kommer inte sent till jobbet ändå, men jag ska bog skippa det där larmet som ringer 05.45 hädanefter. Känns lite overkill...

G'nite!

Vad är det med vädret egentligen?

Jag undrar vad det är med vädret... När jag kom till jobbet imorse var det rätt mulet och kvavt i luften och vid 13.30 började det SPÖREGNA. Och sen, som om det inte gjorts annat i år, så dök solen upp och gassade på som sjutton! Nu känns det nästan som högsommar, NAJS.

Idag har dagen varit lite bättre än igår. Eller iallafall humöret. Slapp en viss person hela dagen, riktigt skönt! Det verkar lite som att vissa människor endast existerar för att göra livet surt för andra..?

Nu ska jag ta ett bad, känner mig sjukt ofräsch.

Det skulle ske en förändring,

men tydligen har jag haft annat för mig..

-

Jag har precis varit ute på sista rundan med Kiara. Det blev en tur ner till hundgården, träffade två trevliga filurer med deras respektive hundar. Det är så kul att hundmänniskor pratar med alla andra hundmänniskor (nästan alla iaf). Jag är glad bara jag slipper prata, har aldrig varit mycket för det där med att vara social. Jag lär hellre känna personen först innan jag ska börja prata med den.

Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Lyckades vakna lite för sent både igår och idag, dock kom jag i tid till jobbet ändå :)

Godnatt.

Det blev visst lite bittert..

.. i det tidigare inlägget jag skrev. Men ja, det är så det är. För typ sjuttioelfte gången i år har jag blivit orättvist anklagad för en specifik sak, något som jag vet med mig att jag absolut inte har gjort. Och ja, det är fruktansvärt frustrerande att jag inte kan (framförallt inte får) säga något till mitt försvar. Otroligt påfrestande! Det spelar uppenbarligen ingen som helst jävla roll vad jag säger, för "det stämmer faktiskt ändå inte, ska du veta!". Även om jag är 100% säker på att det "inträffade" inte har hänt, så är den andre personen 210% säker på att det HAR hänt. Det är synd att jag inte har ett riktigt bevis, det hade nog kunnat hjälpa mig ur den här situationen illa kvickt.

Jag ska fixa mig i ordning för sängen nu, för det börjar bli dags för mig att krypa ner under det kalla täcket. Uppdaterar imorgon igen så får vi se om jag kanske råkar vara på bättre humör då. Godnatt.

Hemska dag!

Usch.. Idag har det inte varit en bra dag. Jag är så trött på att bli anklagad för saker som jag inte ens gjort! Det blir så åtminstone två gånger i veckan och det är så sjukt frustrerande! Jag kan ju inte göra annat än att bara hålla käften och fortsätta låtsas som att ingenting har hänt, trots att det förstör hela dagen för mig. GAAAAH! Jag vill bara skrika och gråta, hoppa jämfota på samma ställe i tre timmar, skrika så högt att blodådrorna spricker. JÄVLA SKITDAG!!

Men ja, jag lever. Det ska gudarna veta att jag gör, för efter den här dagen kommer jag inte vara mig lik längre. BLÄ.

Åskväder..

Jag upptäckte, för en liten stund sen, att jag är fruktansvärt åskrädd. Det bullrade som attans ovanför oss nyss och jag trillade nästan av pinn! Låg i soffan och bara grät för att det bullrade så himla mycket. Och så blixtrade det till flera gånger. Jag är glad att Ticke inte var här och fick se det, för jag vill inte att han ska bli rädd för saker "bara för att mamma är det". Barn är ju så himla lättpåverkade..

En liten tanke bara.

Hur kan man, som vuxen människa, försöka prägla sina barn till att tycka att andra människor är äckliga? Det är ju bara den "vuxna" människan ifråga som faktiskt är det isåfall. Tvätta skiten ur ditt egna ansikte innan du bajsar på andra människor. Rannsaka dig själv. Man vinner ingenting på att hålla på sådär i längden, bara att fler och fler tar avstånd. Om det är vad man är ute efter, så GRATTIS! Då har du uppenbarligen lyckats.

Ont, det gör ont..

Varje steg jag tar gör ont. Inte så smärtsamt att jag inte vill gå, men det är jobbigt. Slog i knät igår när jag var på uteserveringen och torkade av alla bord, bänkarna är nämligen i PERFEKT höjd för mitt stackars knä! Uschiamej.

Ont, det gör ont..

Varje steg jag tar gör ont. Inte så smärtsamt att jag inte vill gå, men det är jobbigt. Slog i knät igår när jag var på uteserveringen och torkade av alla bord, bänkarna är nämligen i PERFEKT höjd för mitt stackars knä! Uschiamej.

Hahaha!

Fick en kommentar av någon anonym om att det var på tiden att jag städade någonting. Ja, det kanske det var. Nu brukar jag ju visserligen städa, men det är ju inte direkt så att jag bloggar om det. Har faktiskt ytterligare en lägenhet att städa ordentligt. Helt sjukt vad med skräp det hamnar i den lägenheten hela tiden! Men det ska bort därifrån. :)
I detta nu ser det ut som ett riktigt bombnedslag i hallen här. Det fixas till imorgon när jag kommer hem från jobbet, ska bli så skönt att bli av med en gammal bokhylla, en tv och massa kläder för barn i 3-årsåldern. Har hur mycket som helst liggandes! Man samlar på sig så himla mycket under småbarnsåren..

Nu ska jag sova, ska ju upp till jobbet imorgon igen! :)

Igår blev jag på dåligt humör..

.. så jag städade badrummet. Grundligt. På riktigt. Det brukar hjälpa mig att städa när jag är arg eller irriterad.

Sitter i soffan och kollar på teve. Jag älskar ju musikprogram, typ Idol och sånt, och nu går det ett på TV11 som heter The Voice US. ASBRA!! Älskar't! Har fått sällskap av ett glas vin ikväll eftersom Dennis gick och la sig för ett bra tag sen. :)

Självklart var tåget..

.. tvunget att inte vara i tid imorse. Jag ska sluta planera in dagarna för mig själv. Jag ska sluta med alla tidsplaner och sånt, för det skiter sig ändå i slutändan. BLÄ!

Morsning!

Haha, när jag skrev rubriken ville min iPhone självstava till "motangrepp".

God morgon! Jag är på väg till jobbet nu, får hoppas att det inte blir något strul med tåget idag. Varje dag i en vecka har jag varit sen till jobbet bara för att det alltid är något som händer. Sjukt störigt! Det spelar uppenbarligen ingen roll för SL om det är höst, vinter, vår eller sommar - det är alltid något dom kan skylla på vad gäller förseningar.

Tänkte bara säga..

.. godnatt!

Kortare hår, HJÄLP!

Börjar få lite ångest över mitt hår...

Söndag.

Hade en jättetrevlig lördagskväll hemma hos Denise, Patrik och Timpelimpen. Drack lite vin och spelade TP. Jag och Tim var i lag och vi är så grymma på TP! Svarade rätt på flera frågor, YAY!

Jag har ingenting speciellt att skriva om. Ska nog försöka få Dennis att inse att han vill åka till Kista Galleria och shoppa lite... Jag behöver lite nya kläder, iallafall ett par nya byxor, typ asap. Hörs sen! :)

Första juni - första vinterdagen?

Tjabba, tjena, hallå!
Jag har börjat väga mig varje morgon nu och jag har legat stadigt på en viss siffra. Idag, däremot, när jag vägde mig, då trillade den där lillelille pinnen ner ett halvt snäpp! Förstår ni vad det innebär? Min morgonvikt är ett halvt kilo mindre idag än den var igår! Jag har bara 4 kg. kvar till min målvikt, vet att jag skrev för ett tag sen att målet var att gå ner 8 kg. Det har tagit mig 1½ månad utan träning(!!) att gå ner fyra kilo. Så, om jag börjar träna igen nu, då kanske det bara tar 2 veckor?, haha! Fyra kilo är väl lite mycket att ta i, men under 60 kg. ska jag. Det kan vara 0.5 kg kvar, eller 3 - det vet ni inte. Nä, nu måste jag stressa i ordning mig själv! Hörs sen.

RSS 2.0