JA, jag lever!

Tjaaaapp allihopa! Ville bara tala om att jag lever. Mår skitdåligt just nu, har gjort det hela veckan.. Hade feber igår kväll, men jag drog iväg till jobbet ändå idag! Jag hade ju faktsikt ingen feber imorse :)

Igår var vi iväg och storhandlade. Först var vi på IKEA och spenderade massa pengar, sen till MediaMarkt och spenderade ännu mer där. Sen drog vi till Willys och "storhandlade". Blev inte så mycket grejer egentligen, mest hygien- och städartiklar. Jag har ingenting annat att skriva om, har typ inget liv för tillfället. Jag jobbar, kommer hem och är dötrött, går och lägger mig för att sova.. Och sen ska jag upp igen vid sex-tiden. Och så joooobbar jag, kommer hem, slappar, sover... Jobba, hem, slappa, sova. Jobba, hem, jobba, hem. Men jag trivs med det här livet! Älskar mitt jobb, verkligen. Jobbar med så bra människor med superhärliga personligheter! Vi har "klassens clown", och en kille som är luuuugn som en filbunke och så mig - den bitchigaste av dom alla..


Nu måste jag gå och lägga mig. See ya!

Ännu en dag

Igår kväll var jag ute och promenerade raskt med Kiara. 2,8 km gick vi, tog ca. 30 minuter. Vi tog det lugnt på tillbakavägen, börjar nämligen få skavsår vid vänster hälsena! Usch, inte kul alls.
Nu är jag på väg till jobbet, har en hel del att fixa nu på morgonen när jag kommer dit. Nya rutiner som ska präntas in, YAY!

Hörs sen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2509660/images/2012/pic_204626306.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2509660/images/2012/pic_204626306.jpg" class="image">

TrötterSandra

Det blev inte så mycket varmare idag.. Vid 12-tiden låg vi väl på runt 12 grader har jag för mig. Usch, jag som hann vänja mig vid värmen som var i helgen! Hoppas det blir bättre nu i helgen istället, för då är jag leeeedig! Funderar dock på att försöka sno åt mig ett pass från någon av tjejerna, eventuellt på lördag kanske? Bara det inte är öppning så är jag nöjd...

Just nu är jag så trött att ögonen går i kors. Tänk om jag hade skelat också, hade ju inte sett riktigt klok ut, haha! Tur att jag inte gör det då.. Det känns lite som att tiden står stilla runt omkring mig för tillfället. Allt som kunde gå fel idag har gjort det, och nu verkar tiden inse sitt misstag och försöker väl få mig att slappna av lite grann. Tack! Nej, dags att nanna kudde nu.

God morgon härliga tisdag!

Det är rätt kyligt ute idag, men jag kan tänka mig att det blir varmare senare i förmiddag. Klarblå himmel, me like!

Dumma mig.

Jobbat 68 timmar under en åttadagarsperiodnu, har fyra dagar till att jobba à 7 timmar. Är så trött i kroppen och huvudet nu, så det står härliga till. Varit på dåligt humör en sväng också, men det gick över rätt fort när jag fick höra hur jag lät.

"Det bästa med att bli behandlad som luft är att inandas vid varje andetag. Vem kan leva utan luft, liksom?"
In your face, hah!

Segt..

Ingen uppdatering på ett par dagar nu, va? Jag har jobbat arslet av mig. Vägde mig igår, positivt!! Gått ner nästan 2,5 kg på att jobba såhär mycket veckan som gått, YAY!

What a day!

God morgon, torsdag! Larmet på telefonen ringde i fyra minuter imorse innan jag fattade att det var dags att kliva upp. Drömde någon konstig dröm om "The Circle" som jag letade efter i en låda eller vad det nu var. Och själva "The Circle" bestod av en rund ring som kom upp på min iPhone när 06:00-larmet skulle ringa. Knäpp dröm.

Igår blev det inget kvällsjobb för mig. Rätt nöjd över det trots allt, för jag kommer jobba idag+ikväll, imorgon dag+kväll och på söndag från 15.00. Så, på lördag som är min lediga dag tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt! Städa lite, kasta saker som vi inte behöver, kanske dra en repa till älskade IKEA? Mycket planer, men som vanligt lär det vän inte hända någonting av det, haha! Nä, dags att göra mig i ordning nu. Hörs sen, PUSS!

Trolleri och andra saker.

Jag önskar att jag kunde trolla. Om jag hade kunnat det skulle jag trolla bort alla fula ord, alla fula (till sättet) människor, alla idiotiska saker folk säger och skriver. Jag skulle trolla bort allt det så att jag för en gångs skull kanske slapp tänka för mycket. Jag skulle trolla med knäna, med armbågarna, med tanken.

Godnatt.

...

Det är helt sjukt vad ledsen man kan bli över att läsa saker man egentligen inte vill veta. Hela tillvaron krossas till tusen och tusen små bitar, och vem ska laga allt? Lögner, svek och sårande ord - det kan bli för mycket för vem som helst. När man inte ens vet själv vad man har gjort för att förtjäna ett liv i det helvete som uppstått, vem vänder man sig till då?

Cirkus tre? Eller fyra?

Favoritgrabbarna drar iväg på cirkus strax och jag blir kvar hemma i stöket för att städa - som en annan jävla hemmafru, haha. Men jag trivs! Så fort Dennis och Ticke kommer hem ska vi ner till grovsoporna med massa gammalt bråte. Ska sätta mig och kika runt efter ett nytt matbord också, men säg inget till Dennis om det ;)

Projekt: Rensa sovrummet!

God förmiddag alla läsare. Haha, alla? Min statistik har sjunkit från alla till typ båda, haha!
Jag är sjuk, har åkt på städinfluensan.. Den senaste timmen har jag sysslat med att rensa ur en bokhylla i sovrummet, för den ska in i Tickes rum. Jag har dammsugit och torkat golvet i rummet också, så nu luktar det FRÄSCHT, ingen gammal hundspya här inte! :) Måste dock försöka poka lite på Dennis så jag kan få hjälp att släpa ut tjockisteven ur Tickes rum, den är grovt tung! Har ett litet problem bara, vad gäller alla saker som var i bokhyllan... VAR SKA JAG LÄGGA ALLT DET??! Haha, så det kan gå.. Får tömma min ena garderob och använda den som förvaringsutrymme för saker vi inte använder istället. Japp.

Nu ska jag ringa mamma och höra hur det blir idag. Ciao!

Blandras, rottis/boxer/gris???

Kiara, den lilla grisen gick upp och kräktes för en stund sen. Fan inte kul! Vaknade av att hon öppnade dörren till där Dennis har sina kläder, men jag drog ut henne därifrån istället. Så jävla vidrigt att hon sekunden senare lägger värsta kaskaden i ena hörnet i sovrummet. Disgusting.

Men ja, det där var väl typ en timme sen. Och nu ligger jag här, typ klarvaken. Glor på SATC. Love it. Nu ska jag dränka mig i sömn, eller försöka iallafall.

Kolla papercuttet jag åsamkade mitt pekfinger förut. Aousch!

Today, YAY!

Idag, mina vänner, har jag och Ticke fått mycket gjort! Vi har varit på IKEA och inhandlat lite nödvändiga saker till lägenheten. Ticke var i deras Småland i typ 35 minuter mesans jag gick och plockade på mig allting vi skulle ha. Efter IKEA gick vi över till Elgiganten och köpte ett spel till Dennis; Diablo 3. Vad nu det ska vara bra för...?
Efter det knatade vi hemåt igen, och jag kan lova er att det var RUSKIGT tungt att bära IKEA-kassen så lång bit.. Usch!

Vi hann vara hemma i ungefär en timme innan det var dags för oss att knalla ner till centrum och köpa en kalender till Dennis. Han börjar få mycket spelningar nu, så det behövdes. Det är ju lätt värt att ha en sådan när man har mycket planer!

Fredagsmyset är klart för denna fredag, imorgon vankas andra planer! Bl.a. Är det cirkus för Dennis och Ticke-Tussen. Och så ska vi försöka hinna med att träffa mamma en stund och sen pappa och C. Nä, har inget mer att dela med mig av nu. Bjuder på en bild på mig och Ticke :)

Invigning

Idag har vi en stor invigning på jobbet, ska bli superkul att jobba! Börjar om ungefär en timme. Vet inte riktigt bär jag slutar, men kan tänka mig att det blir tidigast vid 21-tiden..
När jag var ute med Kiara vid 11 idag upptäckte jag att mina skor som jag tänkt jobba i var trasiga, så det var bara att kasta sig in i bilen, bränna ner till Skopunkten och köpa ett par nya. Hann hem en snabbis för att hämta svarta strumpor också innan Dennis körde ner mig till tåget. Så, på cirka 20 minuter hann jag köpa skor, hämta strumpor OCH springa in på Pressbyrån på stationen för att köpa en red bull och tuggummin :) Like it!

Nu ska jag fortsätta med muaiklyssnandet. Hörs sen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2509660/images/2012/pic_202227575.jpg" class="image">

Invigning

Idag har vi en stor invigning på jobbet, ska bli superkul att jobba! Börjar om ungefär en timme. Vet inte riktigt bär jag slutar, men kan tänka mig att det blir tidigast vid 21-tiden..
När jag var ute med Kiara vid 11 idag upptäckte jag att mina skor som jag tänkt jobba i var trasiga, så det var bara att kasta sig in i bilen, bränna ner till Skopunkten och köpa ett par nya. Hann hem en snabbis för att hämta svarta strumpor också innan Dennis körde ner mig till tåget. Så, på cirka 20 minuter hann jag köpa skor, hämta strumpor OCH springa in på Pressbyrån på stationen för att köpa en red bull och tuggummin :) Like it!

Nu ska jag fortsätta med muaiklyssnandet. Hörs sen!

Fredagskväll

Jaaa, det är fredag! Ska strax ta ett bad och sen fixa mig i ordning för sängen. Jag tror att min kudde saknar mig väldigt mycket.. Den ropade på mig för en stund sen och när jag klev in i rummet viskade den "Jag älskar dig" fleraflera gånger. Naw, så sött!

Ny telefon, nytt nummer, nytt humör.

Mitt humör är fortfarande helt utmärkt bra! Men jag börjar känna mig lite trött nu, lagom tills att jag ska hänga tvätten och köra igång ytterligare en maskin. Såklart. Jag får helt enkelt försöka pigga upp mig med en promenad hem till Dennis mamma så att jag kan låna nål och tråd. Mina fina svarta byxor som jag ska ha när jag jobbar imorgon är TRASIGA! Haha, sömmen gick upp lite i höften för över tre månader sen och jag har inte fått tummen ur arslet för att laga dom. Har ju liksom inte behövt det. Men nu jädrar, nu måste jag fixa't!

Dessutom har jag värsta tofsbullen i håret.. INTE OK.

Btw.. Jag har ju inte berättat att jag beställde en ny telefon igår! Just nu har jag ju en iPhone 4, svart. Skitful, hatar den tokigt mycket. Spricka på framsidan, dock inte på sjävla skärmen. Den är cepeskadad och allmänt störig. Så nu har jag beställt en iPhone 4S istället, en vit. Tycker dom vita ser mer feminina ut :) 3-5 arbetsdagar sa tjejen på Telenor att det skulle ta för min nya bejbi att komma hem till mig! Längtar.
Och så har jag dessutom bytt telefonnummer. Och så har jag inte kvar några nummer till någon, förutom dom jag kunde utantill såklart.. Och det var inte många, ska ni veta!

Nu ska jag ut med hunden, passar på att gå förbi Dennis mamma då.

Long time, no seen?

Trots den totala avsaknaden av sömn i natt är mitt humör på topp! Allting flöt på helt galet bra idag på jobbet. Jag var klar med allting strax innan vi öppnade restaurangen för dagens första gäster. NAJS! Däremot känner jag mig lite mörbultad i huvudet... Vädret har inte varit speciellt stabilt idag, det har mulnat till flera gånger under dagen. Ibland har solen lyckats kika fram bakom dom tunga, gråa molnen.. Jag antar att den kvava luften var ett resultat av mulet/sol/duggregn. Slängde i mig två Alvedon och ett stort glas vatten innan jag gick från jobbet, och det känns faktiskt som att huvudvärken är på väg att fly sin kos :) *peppar peppar*

Jag har jobbat galet mycket i veckan. Imorgon har jag sista passet, sen tar jag HELG! Apskönt!! :) Nästa vecka blir inte lika intensiv eftersom vi har stängt på lunchrestaurangen torsdag-fredag. Då blir det långhelg och massa mys med bästa grabbarna. Nu ska jag fortsätta med mitt musiklyssnande. Ska försöka uppdatera senare (om jag inte får sån där hemsk bloggtorka igen..).

God morgon!

Jag har varit vaken i nästan en och en halv timme, buhuuu! Känner mig rätt pigg trots att jag inte sovit speciellt mycket. Ticke vaknade vid halv fem och ville titta på teve, men jag sa åt honom att gå och lägga sig igen. Han ville inte sova, men gick och la sig i sängen iallafall. Två minuter senare kikade jag in i hans rum och då sussade han sött igen :) Ska väcka honom alldeles strax tänkte jag för om en timme ska jag och Ticke sitta på bussen ner mot Jakobsbergs station. Det kommer bli en låååång dag för mig idag...


RSS 2.0