Valborg.

Idag är det Valborg. Det hade kunnat bli en helt perfekt dag, men somliga försöker tydligen göra allt för att förstöra den iallafall. Men jag skiter i det, personen ifråga får gärna sitta hemma och ruttna istället, bryr mig inte speciellt mycket för tillfället. Jag är iallafall på väg hem till Emily nu, jag ska ha lite trevligt iallafall.

En riktigt BRA dag! :)

Jag har fått min sista referens nu, så jag har tre referenser varav den ena ska göra att jag får jobbet! Hahaaa. Det är stort för mig, det här jobbet. Min självkänsla flög i taket när restaurangchefen berömde mitt CV och personliga brev. Den blev ännu bättre när hon sa att jag, med 90% chans, får jobbet om sista referenser är riktigt bra! Oooh, jag kan inte ens förklara hur jag känner för tillfället, för det är så.. Up in the blue typ. Jag var så jäääääkla nervös under intervjun, men tydligen gjorde jag ett bra intryck iaf.

Dennis, min underbara pojkvän, köpte jättefina blommor till mig idag! Jag blev så glad, för det visar att han faktiskt tänker på mig ibland, även när han jobbar :') Vi har det så bra tillsammans, och ja.. Jag litar nog på honom, väldigt mycket. Ibland måste det få ta lite tid, och det är precis det som gjorts. Det har tagit mig nästan 6 månader att försöka, men nu kan jag. En bekant till mig sa, när jag berättade om blommorna: "Då har han säkert varit med någon annan brud!". Men det är jag hundra procent säker på att han inte har varit.


Helt underbara blommor.. Stort tack, älskling! <3

Just nu ligger han i soffan och sover, men jag ska väcka honom strax. Vi ska åka in till stan och hämta tre av hans kompisar (han har skitroliga vänner! haha). Garvade nästan läppen av mig när vi satt i bilen på väg in till stan :)

En bra intervju :)

Nu har jag varit på arbetsintevrvju, kändes riktigt bra trots att jag var nervös som ett vrak! Den höll på i nästan en timme, och jag blev bara mer och mer kissnödig ju längre tid vi satt. Haha, det kändes fruktansvärt! Nu är jag på väg till Rönninge där Dennis ska hämta mig, så åker vi tillsammans hem sen. Han har tydligen köpt något till mig, haha, antagligen för att försöka komplettera för den perfekta middagen jag lagade igår :) Nej, men han är snäll.

Inte taggad alls.

Jag ska på arbetsintervju, på ett ställe inne i stan. Arbetet jag sökte var som arbetsledare för servisen (tydligen).. Känner mig inte alls taggad på att åka dit, men jag ska göra det iallafall! Det värsta som kan hända är att jag inte får jobbet, men det skulle inte störa mig isåfall, däremot skulle det störa mig om jag inte gör ett bra intryck på intervjun. Det är en stor restaurang jag ska till, ligger på Vasagatan och det är typ jämt fullsmockat med folk där. Det skulle bli en riktigt kul erfarenhet om jag fick jobbet, men jag skulle inte gråta blod om jag inte fick det.. Som sagt.

Just nu sitter jag och lyssnar på min kusin Lisa Ajax på YouTube. Hon har sån sjukt bra röst och gör vilken låt som helst bra (enligt mig iaf). Jag får gåshud när jag lyssnar på henne :)

En riktigt lyckad middag.

Middagen igår blev riktigt lyckad. Potatisgratängen var riktigt god, salladen blev heeeelt perfekt och fläskkotletterna var just som fläskkotletter lätt blir; torra och tråkiga, men ack så goda! Vi åt till och med efterrätt efter maten, mandeltårta :) Jag är nöjd med min insats till middagen, nu ska jag bara komma på vad vi ska äta ikväll..

Imorgon ska vi eventuellt till Kungsängen och grilla med Emily och några till. Senare på kvällen skulle det eventuellt bli utgång, men vi får se vad som händer med det. Jag har ju fyra cider i kylen, så det blir nog till att ta dom imorgon isåfall :) Nu ska jag fortsätta med mitt, ska tvätta Emilys vita skor, som av någon anledning stod i lägenheten i Bro och som jag lånade då jag inte hade några bättre skor att ha på mig vid det tillfället.

See you later!

Två olika rätter :)

Jag har precis kommit hem från centrum. Var nere på banken och satte in lite pengar som jag hade kontant, sen gick jag till COOP och handlade lite så att jag kan göra middag idag. Jag ska faktiskt göra två maträtter idag! Först och främst köttgryta och potatis, så att Dennis får med sig matlåda till jobbet imorgon och sen ska jag göra fläskkotletter med potatisgratäng och en liten sallad. Det sistnämnda ska vi äta till middag idag, längtar! Jag ska nog försöka få i mig lite lunch snart också, har bara ätit två ägg idag.

Nu ska jag fortsätta med matlagningen. Hörs sen!

Hur kunde hon?

Fowley, D - Hur kunde hon? - 13027647



En bok som verkligen är värd att läsas! Jag köpte den i lördags i Herrljunga, satt på tåget och läste typ tre femtedelar av boken, resten läste jag igår. Den är så sjukt bra skriven! Jag läser ju helst verklighetsbaserade böcker, och jag vet en vän som också gör det. Mitt råd till dig, Carro: Läs boken! :)

För det luktar aaaaavlooooopp!

Nu har en avloppssnubbe varit här och kikat på alla rör som det går vatten i. Han högtrycksspolade i tvättrummet och nu luktar det död råtta blandat med ruttet avlopp i HELA lägenheten! Hemskt! Men det är bara att vädra. Jag har redan tvättat en maskin tvätt nu på morgonen och så har jag hunnit diska lite grann. Dock har jag så fruktansvärt ont i kroppen så jag vet inte om jag orkar göra något mer idag.. Iofs ska jag gå ner till centrum sen, men det ehöver jag inte göra än på ett par timmar.

Nej, nu ska jag fixa lite mer kaffe och sätta mig på balkongen ett tag, det är så himla skönt väder ute!

Kula på magen (från namnam!)

Nu börjas det om på ny kula igen. Jag blev väl lite trött på min gamla, ligger för mycket skräp där. Ska spara allt jag har skrivit där och sen ta bort den bloggen helt. Jag ska väl försöka fixa det under morgondagen, om det hinns med såklart.. I lördags åkte jag och Christopher till Herrljunga. Det är pappaveckor dom kommande två veckorna, saknar honom massor! Vi åkte upp till landet i torsdags med Dennis och hans familj. Käkade påsklunch på fredagen, supergott! På kvällen grillade vi och sen for vi hemåt, jag, Ticke och Dennis. Känner mig lyckligt lottad som har två helt underbara grabbar i mitt liv, två som förgyller dagarna för mig. Två grabbar att älska och rå om. Me like! <3 Men, i lördags åkte jag och ticke till Herrljunga eftersom han ska vara hos sin pappa i två veckor. Kändes lite vemodigt att behöva åka ifrån honom, men jag vet ju att han har det bra hos sin pappa och hans nya familj. Och ja, det är ju faktiskt huvudsaken. Annars har det inte hänt så mycket.

Jag och Dennis åkte till MediaMarkt igår och spenderade lite av hans lön på en ny tvättmaskin, och jäääädrar vad jag har tvättat! Snart har vi ingen smutstvätt längre, känns så skönt! Idag åkte vi till Nacka för att Dennis skulle spendera ytterligare en del av sin lön, fast på en ny TV den här gången. 40" LCD-TV blev det, begagnad såklart. Men bilden är grymt mycket bättre än på den gamla teven! Nu har han köpt det han ville ha, nu borde han vara nöjd ett tag :)

Igår sov jag ända till kvart över tolv, Dennis kom inrusande i rummet och väckte mig genom att typ skrämma upp mig. "Älskling! Vakna! Kom och titta!" sa han med hög röst. Jag blev typ klarvaken på två sekunder och drog på mig mjukisbyxor och ett linne och följde efter honom in i vardagsrummet. "Titta vad som har hänt!" sa han då. Det enda jag såg var två påsar hot wings och en McFeast-meny från McDonald's. Vem blev glad? JAG! Jag frågade honom natten till i söndags om vi kunde äta på Donken bara för att jag var så sugen på hot wings. "Mm" svarade han. Och ja, frukost från Donken.. Det tackade jag absolut inte nej till!
RSS 2.0