NY ADRESS!

Jag vill bara meddela att jag kommer byta bloggadress. Vill någon fortsätta följa mitt oooh, så härliga liv så är det bara hojta till i någon kommentar! Kommer ikke lägga ut adressen till nya bloggen här. Däremot kan jag svara tillbaka i ett mejl eller en kommentar i din blogg med nya adressen.
 
Bloggbloggblogg. Jag älskar att blogga, men ibland krävs det någon form av förändring. Kan tillägga att det inte är hos blogg.se jag kommer fortsätta bloggandet på.
 
 

Hallå i stugan!

God kväll. Jag är jättedålig på att blogga för tillfället, men jag har så mycket runt omkring mig. Jag måste plugga teori så att jag förhoppningsvis klarar teoriprovet när jag har det, jag måste fixa och dina och trixa och fixa. Blä. Och angående pluggandet... Det känns inte som att någonting fastnar i huvudet på mig. Är jag så trög att jag verkligen inte förstår? För det känns så. Det känns som att jag är så trög och korkad och att det är därför ingenting fastnar i mitt tomma huvud..
 
Annars rullar väl allting på som vanligt. Typ. Jag jobbar fortfarande inte, och jag har typ ångest över att inte kunna kliva upp på morgonen för att åka till mitt jobb. Jag saknar min arbetsplats som faan, hade alltid så jävla roligt där! Men ja, imorgon får jag väl träffa några kollegor iallafall. Ska äta middag på något ställe inne i stan typ, trevligt!
 
Nu ska jag ta ut Escobar på en sista kiss, sen är det nog dags att sova.
 
 
RSS 2.0