31:a maj, 7 grader varmt


God morgon! Sju grader visar termometern på. Klockan är 6.30, och jag ska åka till jobbet snart. Jag ska jobba sådär många timmar idag, över ett halvt dygn. Men imorgon är jag ledig så jag kan sova ut.

Det är nio dagar kvar tills vi åker till Göteborg och lika många dagar kvar tills vi befinner oss i Motala! Fy, vad jag längtar!





Lördag 15-05-30

God morgon! Jag har sovit som en klubbad säl i natt. Så skönt att få sova ut lite grann. Direkt efter jobbet igår åkte jag till Medusa och körde lite blackjack. Jag älskar båda mina jobb, men jag har nog gjort det ena lite för länge och för intensivt nu.. Behöver en paus, lite andrum från fulla, knasiga, knäppa, aggressiva, gråtmilda, tokiga, bråkiga, glada människor. Det finns tusen olika sorters människor. Alla har olika personligheter ute på krogen.
Ni vet den där tjejen som ni alla tycker är så rar och söt? Det är hon som står inne på toaletten hos killarna och bönar och ber om mer. Och den där killen som är så jäkla arg jämt? Det är han som sitter och skrattat högst av alla vid bordet. Och 3-barnsmamman som egentligen behöver sticka hem till familjen, hon glömmer helt plötsligt bort den och drar vidare med någon annan kille. Servitrisen/servitören från en annan krog då.. Dom som snackar så mycket skit om fulla människor. Dom blir värst av alla. Men jaaaag jobbar också såhär och jaaaag har aaaaldrig varit med om något liknande!

Visst, det är skitkul att gå ut på krogen. Jätteroligt.. Men. Det är mycket mysigare och trevligare att sitta på en uteservering med ett glas vin tillsammans med sina vänner. Men det bästa, det är att komma hem och få mysa i soffan framför en skitkass film, tillsammans med den man älskar. Det är det bästa!




Imorgon är sista dagen i maj! Längtar tills lönen trillar in på kontot där strax efter midsommar.. Och så längtar jag efter skatteåterbäringen! Wohoo, jag ska spara pengar och betala klart mina skulder jag har kvar.



Svensk sommar

Men vad ÄR DET HÄR?! Igår gick jag med leggings, linne, kavaj och pumps. Idag, bara för att gå ut och röka, har jag haft på mig vinterjackan (tunnare modell, men jävligt varm) bara för att slippa frysa. Men ja, det är väl det här som kallas svensk sommar? Eller är det aprilvädret som kommit nu i maj?
Hur som helst så hoppas jag att sommaren bli varm. Från den nionde till sjuttonde juni kan det få vara riktigt stekhett så att jag och Ticke kan gå och bada och allt vad vi vill göra. Fy sjutton vad jag längtar tills vi åker ner till Göteborg!



It's never enough for me

Vilken dag det har varit! Började med att försova mig en timme. Hade inte ställt larm till imorse, men mina chefer var väldigt förstående. Dom vet att jag har jobbat arslet av mig på sistone, bokstavligt talat. Min rumpa kommer vara så liten till hösten att man kommer få använda förstoringsglas för att ena få en skymt av den, haha! Nä, men skämt åsido. Visserligen jobbar jag sjukt mycket, men det är så värt det. Jag vet ju vilket jobb och energi jag och mina kollegor lägger ner på det vi gör. Vi är grymma!

När jag kom hem från mötet så la jag mig i soffan för att vila en timme innan jag åkte till cafét vid Östermalms tunnelbana. Satt och fikade och snackade skit med min karls syster och sen gick vi till min karls jobb. Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt.. Jo! Jag har ätit sushi. Alltså, hur jävla gott är inte det? Dock åt jag mig helt proppmätt, så magen svullnade upp direkt.


Nu är jag på Lion Bar på Sveavägen och jobbar med blackjack. Direkt när jag kommer hem ska jag tvärdäcka i sängen med min älskling.




Onsdag


Idag är jag ledig. Hela dagen har jag varit ledig! Somnade på soffan igår ikväll med fötterna i min karls knä. Älskar när det bara är en sån där slapparkväll efter jobbet. Så skönt att slippa stressa från det ena jobbet till det andra.
Imorgon är jag ledig igen, men jag ska ändå in till kontoret och prata med min chef. Jag hoppas att det leder till någonting bra. Jag är så jävla stolt över det jobb jag gör och den tid och energi man faktiskt lägger ner för att göra bästa möjliga av situationer som kan uppstå. Helt ärligt så är det inte många som klarar av det jag och mina kollegor gör. Det krävs ett jäkla starkt psyke och en jävligt positiv energi, annars funkar det inte.


Är det någon som vet var man kan få tag i en sån här? ^


15-05-24

Idag fick jag tummen ur och fixade klart mina naglar. Så nu har jag pastellrosa naglar på båda händerna. Tycker att färgen är så himla fin.

Det är söndag idag och jag och R ska åka hem till hans föräldrar. Sen ikväll ska han jobba, dom har öppet sju dagar i veckan numera. Där försvann våra lediga dagar tillsammans.

Snart börjar nedräkningen! Den nionde är vi ett gäng som åker ner till Tickes skolavslutning. Han kommer bli så glad :) Både hans mormor och morfar följer med! Efteråt åker vi till Motala och går på Claudias skolavslutning och på fredagen den 12:e juni tar Stephanie STUDENTEN! Lilla skitungen..


Godkväll lördag!

Det senaste dygnet har inte varit alltför roligt.. Började dagen igår redan vid 11 och trots att jag hade bestämt mig för att jag skulle försöka sova lite mer senare på dagen eftersom jag skulle jobba vaken natt så valde jag såklart att umgås med min karl en stund. Vid 18-tiden möttes vi upp, och då hade jag hunnit städa hela lägenheten. Låter som världens bedrift, men believe me.. Det är inte det. Lägenheten är ungefär 36 kvadratmeter stor. Eller liten?
Jaja. Vi möttes vid Axfood och så hjälpte jag honom att köra varor till hans jobb. Sen gick vi till Pong och åt sushi. Alltså, jag får inte nog av sushi! Det är nog den godaste mat som finns. Direkt efteråt var jag tvungen att sticka till jobbet.. 21-08 jobbade jag. Gissa om jag var trött i bilen påväg hem?!
Men jag fick mycket gjort på jobbet. Skickade in tre uppgifter till skolan, duktiga jag!


Jag la mig i sängen direkt när jag kom hem. Längtade efter några timmars sömn.. 2 timmar blev det. Sen åkte jag och min karl till Östermalm och åt lunch på cafét. Sen var det bara för mig att åka till jobbet igen för ett pass mellan 15-21. Och nu sitter jag på Dovas på Ringvägen och jobbar med blackjack. Slutar klockan två, och jag längtar!


Jag tror att min säng längtar efter mig. Jag tror att den har bäddat upp sig för mig och gråter floder för att jag inte ligger i den. Stackars säng.. Men gissa om jag ska sova UT imorgon? Haha, om jag ska! Jag ska till och med stänga av min telefon och njuta av lugn och ro och tysssssstnad.


Marknadsföring


Det här är någon reklambild för en ansiktskräm som ska ta bort rynkor. Jättebra, tycker vissa. Jävligt märkligt tycker jag. Det är ju exakt samma bild! Dom har bara retuscherat bort alla rynkor och gjort bilden mycket ljusare. Håret ligger på exakt samma sätt på båda bilderna. Så jäkla dålig marknadsföring.. Tycker lite synd om dom som går på detta och faktiskt tror att ansiktskrämen hjälper såhär bra. Hade den gjort det så hade dom väl haft fler bilder på folk? Bilder som inte är sönderretuscherade.

Jaja. Jag ska sätta mig och plugga en stund nu. Har flera inlämningar att göra..


Nya naglar och lite sånt


Hallåhallå! Jag fick hem lite nya geléer idag och tänkte att jag skulle fixa mina naglar. Jag började med vänsterhanden.. Och fortsatte inte efter den. Jag blev inte ena klar med den. Suck.. Jag ska fortsätta imorgon tänkte jag.
Tyckte färgen på den här gelén var riktigt snygg, rosa pastell. Jag älskar rosa! ☺️

Nu är maten snart klar och min karl kommer säkert hem strax, så jag ska servera honom fiskpinnar och kokt potatis. Duktig tjej ibland..


Snart helg! :)

God kväll! Jag kom hem från jobbet för ungefär en timme sen.
Medarbetarsamtalet gick hur bra som helst! Fick bara höra massorna positiva saker och jag fick berätta lite om hur jag upplever arbetet, arbetsgivaren och kollegorna. Jag var så full av energi efter mötet, och på så himla bra humör! Dom vet hur dom ska göra sina anställda på toppenhumör, det vet dom.
Man presterar alltid så mycket bättre när man är på bra humör också.


Just nu sitter jag hemma och käkar ostbågar och dricker Cola Light. Så jävla onyttigt, men jag kollar på Weeds så då måste jag få ha något gott. Bara ikväll åtminstone!



15-05-21

Goddagens!
Jag ska snart hoppa in i duschen och fixa mig i ordning för jobbet. Klockan 14 ska jag vara på kontoret för att ha medarbetarsamtal! Har aldrig haft det på någon annan arbetsplats förut, så jag vet inte riktigt hur det går till?

Just det! I måndags var jag på återbesök på ortopedmottagningen på SöS. Vi kollade på bilderna från magnetröntgen som jag fick göra, men det var inga fel alls. Jag har en väldigt fin och frisk rygg, sa läkaren. Men så klämde han och kände överallt på mig, och tydligen är det något med min höftböjare på vänster sida som bråkar. Läkaren tyckte jag skulle kontakta en naprapat och börja gå där någon gång i månaden.

Nu ska jag in i duschen. Hörs sen!


Tulipan tulpan


En söt lite tulpan. Eller liten är den inte. Den är faktiskt riktigt stor. Jag älskar tulpaner! Tycker det är så fina blommor och skulle vilja ha en fräsch bukett varje söndag att ställa fram hemma. Det får bli så.


Nytt i garderoben


När lönen trillar in på kontot ska jag nog köpa det här ^
Älskar jumpsuits, men egentligen är jag för kort för en modell med långa ben. Men det hindrar inte mig från att klä mig bekvämt :)


Tisdag, onsdag, SNART LÖNING!

Jag är så jäkla dålig på att uppdatera med nya fräscha bilder! Jag tänker aldrig riktigt på att ta upp telefonen för att ta bilder, och dom bilder jag faktiskt tar är oftast selfies bara för att se hur jag ser ut på morgonen t.ex när jag är helt nyvaken. Haha, snacka om att plåga sig själv! Oftast när jag vaknar så har jag gamla sminkrester kvar för att jag är för trött på kvällen för att tvätta bort sminket. Ibland har jag två hela ögonbryn, men alltför ofta vaknar jag med en tredjedels ögonbryn ovanför varje öga...
Jag har försökt färga brynen flertalet gånger, men färgen försvinner ju efter bara en vecka och det tar så mycket tid att färga. Jag vill tatuera in ögonbrynen, bara väldigt svagt så att man iallafall ser att det existerar någon form av hårbonad ovanför mina små ögon.

Imorgon vankas det jobb igen, som personlig assistent. Jag är så glad och tacksam att jag fick det här jobbet! Det är så himla spännande att varje dag få träffa olika människor, och hos flera av dom jag träffar får jag höra en hel del otroligt fantastiska historier!

Nu ska jag koncentrera mig lite på jobbet. Sitter på Medusa och jobbar med blackjack nu, men om 2 timmar slutar jag. Då ska jag direkt hem och sova. Jag ska sätta telefonen på ljudlöst (för en gångs skull!) och ställa larm på klockan 12. Jag ska vara så utvilad imorgon att jag själv ska tro att jag haft en månads solsemester (om man bortser från att jag inte är brun då..).


God morgon!

Ticke, 5 år gammal ❤️

Idag ska jag äntligen till tandläkaren! Jag har ju vaknat upp massor med gånger med käkarna så spända att jag börjar blöda i munnen. Biter ihop med tänderna så mycket tydligen.. Så idag ska jag till tandläkaren och göra ett avtryck av mina tänder så att jag kan få en bettskena. Det kommer kosta en hel del, men jag har hellre bra tänder än en fet plånbok.
Och snart är det löning! Så jävla skönt, äntligen kommer jag kunna känna mig som en människa igen och betala mina räkningar som jag ska, jag kommer kunna ta en extrasväng med bilen och jag kommer fortfarande ha pengar över! Amazing 👍🏻



Det finns inga garantier..


..men jag ska försöka mig på detta dom gånger jag inte orkar ta mig till gymmet. Som idag t.ex. Det står dock att man ska repetera 3-5 gånger, men jag gjorde bara två. Orkade helt enkelt inte mer, för jag är så jäkla trött!
Jag åkte till Medusa direkt efter jobbet och hämtade mat som R hade beställt på Casablanca i Heron city. Så jävla gott! Jag älskar deras oxfilépasta! Hade jag bara haft rätt sorts ämnesomsättning så hade jag lätt kunna äta pasta varje dag. 
Jaja. Jag ska börja avvänja mig själv vid socker och sånt nu. Jag har t.ex kommit på att en banan dämpar chokladsuget direkt! Värsta genombrottet haha! Men så berättade såklart Nathalie för mig att det är allmänt känt (hos alla utom mig då, tydligen..) att bananer har en tendens att dämpa chokladsuget. Man ba' men tack då. Tack för att jag fick tro i ungefär fem minuter att jag kommit på värsta grejen.. :( Haha!

Imorgon ska jag till ortopedmottagningen på SöS och få svar på magnetröntgen. Jag hoppas verkligen att den visar någonting, annars var jag sjukskriven helt i onödan i 1 månad och 19 dagar. Galet lång tid för mig.. Tidigare har jag fått 2 veckor i stöten, men nu fick jag 1 månad direkt och sen ytterligare 19 dagar.

Blablabla, jag bara svamlar på om allt möjligt. Jag ska försöka hitta någon som kan vara nagelmodell för mig, skulle vilja testa lite nya geléer i slutet av maj när jag har fått hem dom. Woho.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Orange is the new black. Aldrig sett något av den serien förut, men folk har pratat så bra om den, så jag ger den ett försök.


Lördag

Jag fick hoppa in lite tidigare på jobbet idag. Det fattades lite personal, så när dom frågade mig sa jag ja direkt. Egentligen skulle jag börja 16.30, men 4 timmar extra är bara bra!

Jag rivstartade morgonen med att laga mat och koka vatten till en kopp kaffe. Maten blev klar, vattnet också, men jag glömde göra själva kaffet. Kände mig så jäkla stressad. Som tur är hade jag en redbull i bilen, så jag svepte den på väg till jobbet.

Ikväll ska jag jobba med black jack också. Det känns som det är jättelänge sen jag gjorde det sist.. Jobbar på favvostället ikväll :)



En viktig sak.

Jag minns en gång när jag var liten. Jag var kanske 11 år, och var med på idrottslektionen i skolan. Min bästa vän som jag hade då var väldigt medveten om sin kropp och framförallt om andras kroppar. Hon hade "bestämt" vad som skulle vara accepterat som en fin kropp.
På idrottslektionen satt vi på en bänk och pratade, när hon plötsligt säger "du vet, Sandra, om du skulle gå ner lite i vikt så skulle dina ben vara mycket finare!". Elva år gammal och redan så medveten om vad som är fint på någon annans kropp. 11 år gammal. Jag var kort, kanske 125-130? Jag vägde normalt för en kort, elvaårig flicka. Det är nästan 17 år sedan den händelsen, men den gnager än idag.

11 år gammal och redan viktfixerad. För det var precis vad hon var. Hon vägde sig varje dag, drog in magen för att se smalare ut, stoppade strumpor in en alldeles för stor bh, använde urringade linnen och tajta byxor.
En elvaåring ska fortfarande vara ute och leka och bli smutsig och skratta åt tonåringar som sminkar sig bara tycka att livet leker.

Det där med att gå ner i vikt..

Jag har alltid pendlat mycket i min vikt. Jag kan väga 58 idag för att om en vecka väga 63, eller tvärtom. När jag har gått upp i vikt så ökar jag sakta men säkert... Om jag inte sätter igång med promenader och träning. Då behåller jag vikten ett tag. Jag är en riktig jojo-bantare och jag är trött på det.
Jag vill lyckas gå ner mina 9kg. nu, jag vill kunna känna mig någorlunda snygg och se någorlunda normal ut i bikini på sommaren. För den är här snart. Usch.

Men iallafall. På måndag, den 18/5, får jag hem lite produkter som jag ska ta ett tag. Kombinerat med rätt mat och träning så kommer jag minska i vikt och såklart förlora några cm. här och var på kroppen. Jag hoppas att låren, armarna och magen minskar mest. Rumpan kan jag behålla, bara jag tränar upp den lite först :)

Om några månader kommer jag tacka mig själv att jag kämpade mig igenom den här perioden. Att jag orkade äta det som ska ätas, dricka det som ska drickas och att jag faktiskt tränade 5 ggr/veckan. Jag kommer älska min kropp och jag kommer älska mig själv lite mer efter detta.


Göteborgstripp

Den 10/6 åker jag och kanske någon mer ner till Göteborg. Christopher har skolavslutning, och den vill jag för allt i världen inte missa! Kavajen som han hade på sitt 8-årskalas ska postas ner till Götet, för han vill så gärna vara fin och stilig på avslutningen. I kyrkan den dagen ska dom eventuellt sjunga Groupie. Haha, vet inte om det är en så passande låt egentligen? Inte för att det är något fel med texten eller så, men.. Äh, jag vet inte.

Kavaj från H&M, 299;-


Fredag 🎉

God morgon! Det gick bra på jobbet igår, trots allt. Kom ca. 30 minuter sent, men jag hade ändå ingenting att göra fram till klockan tolv typ.

Idag ska jag jobba som personlig assistent. Börjar kl. 15 och slutar 21.30/21.45. Det beror på om min kollega är schysst och löser av mig tidigare eller inte. Nästa vecka jobbar jag nog bara onsdag, torsdag, fredag och lördag. Dom två sista dagarna jobbar jag natt, dom två första 15-21. Längtar redan tills på måndag då jag är ledig från jobbet! Behöver få sova ut ordentligt för en gångs skull.





No training, new nails

Det blev ingen träning idag. Jag var alldeles för trött och ville bara åka hem och sova en stund innan jobbet. Men naglarna blev fixade iallafall! Jag blev jättenöjd, speciellt eftersom det var första gången jag gjorde fransk manikyr på alla naglar på någon annan.
Mamma blev också nöjd och det är ju huvudsaken.




Klassiker

Så, ni vet, jag har ju sovit rätt dåligt den senaste veckan. Vilket har resulterat i att jag har varit otroligt trött. Och så skulle jag ju jobba idag med blackjack. Vid 19-tiden la jag mig i soffan. Ställde ett alarm på 20:25 så att jag skulle hinna fixa mig i ordning och så. 22:05 vaknade jag. Jag var helt förvirrad. Jag visste inte vad det var för dag, om jag skulle jobba och med VAD jag skulle jobba. Hemtjänst? Assistans? Blackjack? Springer runt i lägenheten en stund innan jag kommer ihåg: blackjack! På med kläder fort som sjutton, rusa ut till bilen, in i lägenheten igen för att hämta nycklarna, ut till bilen och åka i ilfart till jobbet.

Det var länge sen den där hände mig. Att jag försovit mig såpass att jag faktiskt kommer sent, alltså. Att komma sent i vanliga fall, utan anledning, det är rätt normalt för mig.


Torsdag


Inte för att låta som en sån där tråkmåns nu, men var sjutton tog vårvärmen vägen?! Jag sitter på trappen utanför porten i vanliga kläder (byxor och tröja) och fryser fan arslet av mig. Så typiskt att det inte är fint väder när jag är ledig.. Jaja, det fina vädret dyker säkert upp snart igen.

Mamma är på väg hit nu. Jag ska göra fräscha naglar på henne :) Frans manikyr och kanske någon sten på en nagel. När vi har fixat naglarna drar vi till gymmet, ska bli skönt att träna idag eftersom jag inte gjorde det igår. Nu kommer hon gåendes här :)





Jobb, skola och för lite sömn den här veckan också


Förra veckan gjorde jag naglar på Nathalie. Blev lagom nöjd, men mer träning ger bättre resultat! Imorgon kommer mamma till mig för att få nya naglar. Efter det ska vi dra och träna en sväng. Det ska bli så jäkla skönt!

Idag har jag en ledig dag från jobbet, likaså imorgon. Dock var jag tvungen att jobba med blackjack ikväll eftersom jag hade skrivit upp mig, och ingen annan vill ha något extrapass. Life sucks sometimes.
Dom senaste sju dagarna har mitt liv kantats av mycket jobb och på tok för lite sömn. Jag har sovit så dåligt och konstigt och bitit ihop käkarna så hårt på nätterna att jag vaknar med en blodfylld mun på morgonen. På måndag ska jag ringa min tandläkare, han befinner sig tydligen i Skottland just nu.. Just när jag behöver hjälp.


Jag tror att jag äntligen har kommit igång med träningen igen! Jag var där i förrgår för första gången på väldigt länge, och igår var jag där igen. Skulle vilja gå dit nu efter jobbet också, men vet inte om jag kommer orka det med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon.

Nä, nu ska jag plugga lite i väntan på något att göra här. Har fått helt okej betyg hittills på uppgifterna jag har lämnat in, både E, D, C och B! :)




👇🏻👇🏻👇🏻


Idag är jag och hälsar på hos denna sessa och hennes mamma.

Mitt i natten

Efter att ha jobbat på tok för mycket de senaste två veckorna har jag nu ledigt i två dagar. Idag spenderade jag största delen av dagen i tvättstugan. Det behövdes verkligen! Nu är alla kläder rena. Dock ligger dom kvar i tvättkorgarna, jag viker dom imorgon istället..

Imorgon kommer Nathalie hit, jag ska fixa hennes naglar och hon ska klippa mig. Jag fixade förresten mina naglar idag! Fick hem en ny gelé idag, en vit building gel, så jag var tvungen att prova den :) Jag blev rätt nöjd, men jag måste fortfarande öva mer på att göra naglar på mig själv.



Jag har fastnat för en ny serie! Life unexpected heter den, riktigt bra! 👍🏻


Lördag

Om lite mer än en timme ska jag åka till jobbet. Jobbar 15-21 idag, och efter det ska jag vidare till andra jobbet.. Jag måste försöka sluta tidigare från andra jobbet eftersom jag börjar 9.15 imorgon och kör till 22.30. Längtar tills på måndag och tisdag då jag är ledig! Dom senaste två veckorna har kantats av dålig sömn, mycket jobb och för lite tid för mig själv. Jag tar igen det dom här två dagarna som jag är ledig nu istället.

Min nycklar har varit borta i ungefär två veckor nu också.. Har ingen aning om var sjutton jag kan ha lagt dom, antagligen har jag väl tappat dom i den andra bilen. Jaja, jag får se till att R bokar tvättatugetid tills på måndag eller tisdag, för nu börjar tvättberget växa för mycket. Garderoberna gapar tomma, haha.
Jag önskar mig verkligen en tvättmaskin hem, det skulle underlätta så himla mycket för mig..

För två år sen tog livet en väldigt bra vändning ❤️




RSS 2.0