Det är svårt ibland..

Ibland är det svårt att hålla humöret på topp. För mig är det svårt nästan (observera att jag skriver nästan) hela tiden. Jag är van att bli dumförklarad, hånad, fnyst åt.. Men jag orkar inte med det här längre.. För vet ni vad som händer om jag lägger fokus på sånt istället för det som är bra i livet? Jag blir ledsen. Jag går in i mig själv så djupt vid dom tillfällena det händer, så jag tänker inte på någonting annat. Överhuvudtaget. Jag hatar när det blir så, hatarhatarhatar. Det drabbar nämligen inte bara mig själv...
Men ja, nog tjatat om det där. Jag ska försöka att inte tänka på saker som har hänt idag, saker som har sagts av en annan människa.



Jag vill ha min son hos mig. Jag saknar honom så otroligt mycket.. Jag längtarlängtarlängtar till nästa fredag, då kommer min prins hem till mig.



Förlåt mig.

Min laptop..

.. befinner sig just nu i Dennis firmabil. Skönt att han kör för ett företag som kör för UPS! :) Så ja, ikväll lär jag häcka framför min laptop ett tag, dock inte så läge eftersom jag måste komma i säng i tid så jag orkar upp imorgon. Jag ska nämligen jobba mellan 21.15-17.00 ungefär, SKÖNT!

Horoskop

Jungfrun

Har precis kommit..

.. hem från träningen. Det är så jävla skönt att träna! Jag ska verkligen försöka fortsätta med det!

Btw, läste i tidningen idag om Rebecca & Fiona, den nya DJ-duon tydligen. Det var bara en liten notis visserligen men ändå så att jag la märke till den. Såg efternamnet Scheja och blev lite förvånad.. Inte fan har jag fattat att Rebecca är den Rebecca jag lekte med när jag var liten! Haha, så kan det gå ^^ Dennis tycker jag ska ta kontakt med henne och kolla om hon minns mig, men det känns inte så lockande:
"Aa, tja! Det är typ 15 år sen, MINST, som du och jag pratade med varandra men du kommer väl ihåg mig? Blond.. Kort.. Aa, ganska blyg.. Min mamma var städerska hos er.." (Pinsam tystnad) "Nähä? Men då kanske jag ska säga ATT JAG INTE VET VEM DU ÄR HELLER??!"
Kan det låta så, tro? Haha..

Vem vet, hon kanske minns mig bättre såhär:

Träning snart!

Nu är jag hemma hos pappa, vi ska alldeles strax röra oss mot träningen. Känns inte som att jag kommer palla speciellt mycket idag, men jag ska pressa så hårt jag kan! :)

3. Det här behöver jag träna mer på

Jag behöver träna mer på att kunna säga nej och stå för det jag tycker och tänker. Det händer väldigt ofta att jag säger ja till saker och ting fast jag egentligen vill säga nej. Jag tror att det hänger ihop med tillfällen från när jag var yngre, vad för tillfällen är irrelevant just nu. Av någon anledning känns det väl bättre att göra människan, som t.ex frågar om hjälp, glad istället för ledsen eller besviken eller rentav arg. Jag vet att det är fel av mig att tänka så, för i slutändan är det ju ändå inte mig det gynnar att jag säger ja fast jag inte vill..

2. När och varför jag började jobba i restaurang

Jag blev intresserad av restaurangyrket redan när jag gick på 6-årsverksamhet tror jag.. Mamma jobbade på mosters restaurang, och ibland följde jag med dit. Jag älskade stämningen i köket, tyckte det var mysigt att sitt på en bänk och lyssna på kockarnas skrik åt varandra. För visst är det så, kockar har en tendens att skrika till allt och alla?
Min första "riktiga" praktikplats jag hade genom skolan var på en lunchrestaurang i Norrköping. Jag ÄLSKADE det. Jag var där i tre eller fyra veckor och kom inte sent en enda dag (vilket förvånade lärarna till max, haha!). Sen dess har jag jobbat och praktiserat på många olika restauranger och caféer. Jag har haft ytterst få ställen där jag verkligen har känt mig hemma, mitt nuvarande arbete är ett av dom få ställena!
Jag jobbar som servitris. Det är det enda jag kan och det är det enda jag vill.
Häromdagen satt jag och funderade lite; vad ska jag göra när jag har blivit för gammal för att vara servitris? När blir man för gammal för ett sånt yrke?

1. En bild på mig själv

Sjukt dålig bild, men det är den senaste på mig :)

Lär känna mig, 28 punkter :)

1. En bild på mig själv
2. När och varför jag började jobba i restaurang
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla levande väsen i hushållet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla/fobi
9. Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför?
10. Tio saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en person du älskar
12. Mina favoritskor
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen
15. En bild som gör dig lycklig
16. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen och glad
17. En bild jag aldrig publicerat förut
18. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
19. Något jag vill göra
20. Någon jag vill träffa
21. Någon jag vill träffa igen
22. Mitt motto
23. Någon jag träffar vardagligen
24. Hur mina vänner beskriver mig
25. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
26. Någon som älskar dig
27. Någon jag skulle riskera livet för
28. Mitt mål med livet (?)

Ska försöka hålla mig till ett inlägg om dagen, men jag är inte mer än människa och kommer säkerligen missa flera dagar i sträck eller skriva flera inlägg samma dag. Det gör väl inget? :)

Taget ur sitt sammnhang, maybebaby?

Dennis ringde mig igår.
Dennis: Du vet ju att jag har velat köpa någon ny leksak till Kiara..
Jag: Mm..?
Dennis: Så jag gjorde det idag, en boll med hål i som hon inte kan tugga sönder.. (blablablabla...)
Jag: Jag vill också ha någonting!
Dennis: Men du har inte sagt något, dessutom hade ju Kiara bara tennisbollar.
Jag: Jag har precis fyllt år.
Dennis: Men du har inte sagt något om att du vill ha något!
Jag: Nähä? Jag har alltså inte, i FLERA månader sagt vilken parfym jag VERKLIGEN vill ha? Och jag har fortfarande precis fyllt år och ÄNNU inte fått något av dig..

Jag lär nog inte se röken av min favoritparfym förrän tidigast vid jul, kanske inte ens då :( Men ja, jag nöjer mig med det jag har: en deodorant för män.



Gissa vem som kommer ha träningsvärk imorgon?!

Japp, rätt gissat! Jag kommer ha väääärldens träningsvärk i hela kroppen! Har varit och tränat idag med min pappa :) Haha, dock har jag världens sämsta koordination och vet inte jämt vad jag gör med fötterna bl.a. Men det kommer väl med tiden, antar jag? Det var iallafall sjukt roligt att träna idag och jag ska försöka ta mig dit varje tisdag och torsdag i fortsättningen, eventuellt bara torsdagar.. Haha :)
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, luktar nog inte som Sveriges mysigaste Sandra för tillfället ;)

Trött, tröttare, mest irriterad!

Jag är astrött, har ont i axlarna, är sjukt irriterad (på allt och alla, bara så ni vet) och dessutom orkar jag egentligen inte åka till Bro idag, men jag har tydligen lovat min pappa att jag ska träna med honom. Bajs på den, liksom..

Kaffe, saft och tända ljus = mysfaktorn är...

img_1401 (MMS)

Kaffe, saft och tända ljus = mysfaktorn är HÖG.

Köpte nya skor igår, I loooove them! <3

img_0015 (MMS)

Köpte nya skor igår, I loooove them! <3

Domdomdoooom.

För en gångs skull hann jag med bussen som jag ska ta när jag börjar halvnio. Det var dock rätt nära att jag inte hann med tåget, kom upp på perrogngen typ en minut innan tåget kom in..

På fredag nästa vecka kommer Ticke hem och hälsar på :) Vi har inte direkt några storslagna planer för den helgen, förutom ett bröllop på lördagen.. Känns lite läskigt, vet inte om jag ska skratta eller gråta över det. Det lutar åt det sistnämnda, haha.

Idag blir det nog lugnt på jobbet, hoppas jag iallafall. Igår var det katastrof, inte så att det märktes bland gästerna eller så, men ja.. Jag var jättetrött och mina kollegor var i sina egna små världar, så det var lite grejer som inte blev riktigt som dom skulle bli. Typ. Nu ska jag fortsätta med mitt tågåkande, ttyl!

Semester utan mig.

Min laptop har åkt iväg på semester - utan mig! Till Tyskland dessutom. Bara för att den "är trött". Dålig stil, tycker jag. Fast egentligen är det nog rätt bra, för den dog ju lite grann häromdagen.. Aja, hoppas på att få se den inom en snar framtid igen.

Note to self

Kom inte hem efter ett på natten när klockan ringer 5.45 nästa dag. Bara en liten påminnelse..

Trötthetens dag, 20+

Grattis till mog själv som fyller 24 år idag!

Det känns som att mitt huvud ska sprängas! Är så fruktansvärt trött, och med tröttheten kommer huvudvärken ligga och mols resten av dagen antagligen.. Men jag har mig själv att skylla. Var iväg och åt middag med ett par vänner igår, och sen fixade vi mitt hår. Så ja, nu är jag väl mer blond än råttfärgad iallafall, tack och lov! :) Är på väg till jobbet nu, har ju öppning hela veckan (tror jag)..

Tjopptjopp, morsning!

Är på väg till jobbet nu, höll på att missa tunnelbanan (katastrof!!) bara för att det stod Mörby Centrum på skylten, men det var bara jävligt felskyltat. Ska kliva av nästa station och sen skynda mig som bara den, tog nämligen pendeln som gick en kvart senare idag.. Jaja, see you later!

Min laptop dog idag, den jävla skiten!

Min laptop som jag fick hem för bara 2-3 månader sen har sagt upp sig. Den har är hängt sig till och från i exakt en vecka nu, och idag hade jag tänkt bränna alla bilder (över 2000) så att dom inte skulle försvinna när jag skulle formatera om laptopen. Tror ni det funkade? NEJ! Både jag och Dennis försökte bränna, vi försökte med usb-minnen och allt möjligt.. Men den ville helt enkelt inte. Såååå, när vi väl tänkte att vi bara skulle formatera om skiten, ja då funkade ju inte det heller.. Såklart. Imorgon ringer jag till Acer och säger att jag skickar min laptop till dom, det kan man väl göra? Och Gud nåde dom om dom inte räddar mina bilder! Oförglömliga, oersättliga minnen. Jag förlorade ju jättemånga bilder på Ticke när min laptop som jag hade för ett par år sen krashade. Jag vill inte att det ska hända igen..

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på film en liten stund. Vi har förresten fixat i ordning i Tickes rum, han kommer bli ÖVERLYCKLIG när han kommer hem nästa gång! :)

Världens gladaste lillsheit, från förra sö...

img_6098 (MMS)

Världens gladaste lillsheit, från förra söndagen på väg ner till Göteborg.

Världens gladaste lillsheit, från förra sö...

img_6098 (MMS)

Världens gladaste lillsheit, från förra söndagen på väg ner till Göteborg.

Nu drar vi..

.. till landet!



Ett grinigt godmorgon.

Sitter på tåget på väg till jobbet nu. Är skittrött, men tror jag somnade innan Dennis igår (kors i taket). Jag har öppning på jobbet, vilket innebär att jag ska göra allt som jag i vanliga fall inte gör. Fast det gör inte mig något, jag trivs ju så bra ändå! Btw, mitt humör på morgonkvisten idag har inte varit bra alls. Jag känner mig fruktansvärt lättirriterad och grinig. Nuuuu ska jag lösa korsord.

hejjaghetersandra.

Jag har öppning på jobbet imorgon, men slutar nog vid 14-tiden ändå. Ska bli skönt! Jag har jobbat in min lediga dag (fredags) för lääääängelänge sen och nu får jag dessutom massa extratimmar. Det tackar vi inte nej till! :)

Nu ska jag nörda, see you later.

Finastefinafinaste





finastefinafinaste


tomma ord.

Ingenting gör jag rätt. Absolut ingenting. Men jag borde ju ha fattat, jagärjuinteutvecklingsstörd?.. Jag hatar mitt jag. Hatar det så djupt, så det är ingenting värt. Verkligen ingenting.
Jag förstår inte vad som händer, vad som har hänt eller vad som kommer hända.
Däremot förstår jag att jag har gjort fel. Jag gjorde fel från början. Från allra första början alltså. Jag önskar att jag kunde radera tiden som varit och bara spola förbi allting. duförstårinte
Det är dags för mig att börja om igen, igenigenigen.
Det är som att prata ut i tomma intet.

Är det nu jag ska be om hjälp?

Det är tomma ord som sägs, tomma löften som ges.
För jag vet att det inte kommer hända någonting.
Jag vet att det ändå inte är värt något i slutändan.
absolutingenting

Det bästa vore om jag fick tag på någonting. Då skulle problemet vara ut världen väldigt snart. Men det går inte. Det är svårare än man tror. jagärsåjävlafasthär

Lite mat nu, kanske?

Nu har jag tagit tag i saker och ting!

Så ja, nu får vi se vad som händer framöver. Kan tänka mig att det kommer bli kämpigt och att det kommer kännas som att bestiga ett isberg emellanåt. Men vi får se helt enkelt. Tycker dock att det är tråkigt att det blivit såhär, meeeen what comes around, goes around..Så, imorgon runt 16-snåret händer grejer. Ääääntligen!

Haaaar du sett en liten katt?

Det känns faktiskt ganska meningslöst att inte ha gjort någonting vettigt alls idag. Jag kommer vara hemma vid halvtio ungefär, antagligen jättetrött, grinig och hungrig. Det känns meningslöst att inte ha gjort någonting, för jag anser inte att det är meningsfullt att åka med Christopher ner till Göteborg, det gör jag bara inte.

jagönskarattalltingkundesuddasutsåjagkundefåbörjaompånyttigen

Nu ska jag springa iväg till bistron och köpa mig någonting att tugga på samt att fukta strupen med.


Ser helt keff ut på bilden, men whatchagonnaDOOOO åt det?

Vad gör jag nu?

Snart framme i Göteborg. Bara 37 minuter kvar ungefär. Jag hoppas verkligen att mitt tåg tillbaka har eluttag vid min plats, annars kommer jag bli jätteledsen. Då har jag typ släpat med mig min laptop helt i onödan. Men ingen större skada skedd ändå.

Jag kommer sakna min lillsheit asmycket. Han är så jävla fin och rar!

Jaja, vi hörs väl senare..

 

 

Varför har solen fläckar?

För att jag ska kunna lysa så mycket starkare!


Vi sitter på tåget nu, har bara 1½ timme kvar ungefär. Just nu befinner vi oss i Skövde och kommer stå här i några minuter (läs: tio hela jävla minuter!!). Jag är bitter idag, ungefär som när man precis har köpt sig en ny värstingteve och får, bara en vecka senare, reda på att just DEN teven är prissänkt med 1000:-. Från och med dagen efter att du köpte den. Det är bitterhet. Eller så är jag så bitter och sur och grinig som bara jag kan vara. Jag är trött, hungrig, jag fryser, är törstig, är kissnödig och ja.. Toaletterna är typ ur funktion (en funkar i den här delen av tåget). Ticke är iallafall relativt duktig och snäll, han leker med sitt lego på sätet och tjuvlyssnar lite på grabben som sitter bakom honom.

 

Nu ska jag spela wordfeud, så I guess I'll ttyl!


Kort recension av dagen hittills.

  1. Vi missade tåget till Göteborg.
  2. Jag skickar sms till x "Du får gärna slå ihjäl mig, men vi missade tåget."
  3. X ringer mig, vi löser det här på något sätt.
  4. X ringer mig och nästan skriker att jag ska åka in till centralen FORT, för nästa tåg går om 40 minuter.
  5. Vi kommer till centralen 10.49, jag och Ticke springer till SJ's kundservice och pratar med dom.
  6. Biljetten som är bokad till oss står som obetald hos SJ, trots att pengarna dragits från kontot.
  7. Jag och Ticke springer, ännu en gång, till rätt spår där tåget ska gå ifrån.
  8. Dörrarna stängs när vi precis tagit ett skutt in i tåget.
  9. JA! Vi hann med tååååget!
  10. Men vänta nu, vad hände med biljetten? Vi har ju ingen biljett!
  11. Tänker panikartat att jagmåsteklivaavtågetnusådomintekastaravoss!!
  12. Ännu mer panik.
  13. Kontrollanten kommer...
  14. ... och vi får åka med en stund till iallafall. Tills vi kan uppvisa giltig biljett. Dock senast till Västerås.
  15. Fem minuter innan ankomst till Västerås plingar min iPhone till..
  16. .. och biljetterna är nu synliga!

Pjuuuh, detta hade kunnat gå illa för lilla mig! Jag avskyr att planka, även om jag bara gör det i väntan på giltig biljett. Men guuuuuuuud vad jag var svettig och klibbig när kontrollanten kom fram till oss, tog tag i våra öron och skakade om oss några gånger.

Parentes: Det hände inte på riktigt alltså. Fyi, det kallas ironi. Slut på parentes.

Mr. Rastlös är i farten..

img_8819 (MMS)

Mr. Rastlös är i farten..

Tjingeling i lingonskogen!

Nu är det hög tid för mig att lägga mig ner i soffan med en varm och mysig filt, längtar absolut inte tills imorgon när min prins åker tillbaka. Vårat tåg går 09.21, sjuuukt tidigt ju! Men vi klarar det här, jag ska bre några mackor till oss imorgon och så ska jag ta ut en hundring så att vi kan köpa kaffe och någon dryck till Ticke på tåget.

Nej, ögonlocken håller på att falla ihop konstant nu, hörs imorgon!


- Tjingeling! säger jag och ser sådär lagom trött ut. Typ..

Lördag, och vad gör man då?

Igår gjorde vi ju massor med grejer (känns det som), vi var ju bl.a. på IKEA för att kolla efter en ny bordsduk till köksbordet, men IKEA har inga bordsdukar! Skandal, eller hur? Nej, men jag får helt enkelt leta i någon annan butik.


Jag och Ticke var ute på en liten promenad med Kiara imorse. Ticke tog med sig sina såpbubblor, dock hade jag gjort något fel, så bubblorna sprack när dom flugit iväg från själva bubblaren.. Jaja, vi gick iallafall en liten bit och min lille grabb hittade ett berg som han skulle bestiga!


Vi har varit på Naturhistoriska museet idag och kikat runt lite, Ticke tyckte dock inte att det var så roligt.. Han ville helst åka hem, så efter två timmar lidande (för honom) åkte vi tillbaka till Jakobsberg igen. Klockan var kvart i två och vi kom på att vi kunde gå på bio istället, så vi skyndade oss för att köpa biljetter och hann precis innan filmen skulle börja. Dock kom vi inte in i salongen i tid, vi missade kanske 3-4 minuter av filmen. Det göööör inget! Vi såg Kung Fu Panda 2, Ticke älskade den! Det känns skönt att kunna hitta på något roligt med honom nu när han kommer hem, även fast det är mitt i månaden så har vi pengar kvar. NAJS.


Nu ska jag mysa lite med min stora grabb, han ska snart åka iväg och spela på ett ställe i Bro. Schyyyyyyyst!


Ticke är ute och går med Kiara :)

img_8079 (MMS)

Ticke är ute och går med Kiara :)

Mördardag.

Igår kom Christopher hem till oss igen, vilken lycka! Vi gjorde ingenting speciellt under gårdagskvällen, därmot har hela dagen idag bestått av massor. Vi åkte till Bro för att hälsa på Tickes gamla dagis (ja, jag säger dagis för det är så det heter. Tycker jag) och säga hejdå till kompisarna och fröknarna. Efter det drog vi till Jakobsberg igen för att träffa N och V en liten stund. Hm, ja.. En liten stund blev väl till en lite längre stund, vi gick nämligen bort till IKEA. Jag skulle egentligen bara kolla efter en duk, men jag kom hem med lite nya galgar, en laptop-bräda, 6 vinglas och ett blockljus som luktar gudomligt gott! Blev dock lite ledsen när vi kom hem och jag såg att den ena foten på ett av vinglasen var lite kantstött, så jag gnällde om det till Dennis. Meeeen, ingen större skada skedd, allt som allt gick kalaset på 132:- och Dennis kommer inte hata mig för det.

Just nu leker Ticke med Dennis lillasyster A, vi ska gå ner till centrum om en stund eftersom jag ska göra synundersökning, blä! Jag vill verkligen inte ha glasögon, men optikern tyckte att jag skulle göra en undersökning ändå eftersom jag uppenbarligen ser dåligt. Illailla!

Nu ska jag slappa en stund innan det är dags att gå igen.


I'm stucked!

img_1939 (MMS)

I'm stucked!

Morsning!

God morgon, BLOGGEN. Haha, som om bloggen svarar mig? Nej, men blä. Jag är vaken, pigg och alert! Känner mig som sju svåra år, har inte ens orkat titta mig i spegeln för att se vilken del av ansiktet jag ska retuschera idag. Meeeen det lär bli hela fejjan, iaf så som jag känner mig. Kiara har iallafall varit ute en liten sväng och kissat nu på morgonen, duktig tjeeeej.
Btw, har jag berättat hur lycklig jag är som har mina fina grabbar? Jag har min fina familj, det är dom som räknas nu och det är dom som kommer räknas sen också. Jag är rätt trött på människor som bara förskjuter sin biologiska familj, egentligen, men nu är jag en av dom. Hah, känn på den!

Note to self:

Don't forget! Måste fråga Mia vilken veterinärklinik hon varit på med Kiara tidigare. Viktigtviktigt :)


En bra helg.

Jag har haft en otroligt bra helg! I fredags var jag ute med Mia, ni vet min föredetta SamboMia, haha. Blev lite kastrullfulla, men vi hade kul. Igår var jag ute med min vapendragare Nathalie, alltid lika kul! Dock var det en värdelös DJ i Kristallrummet på The Bridge, inte ok. Han var dryg och otrevlig och allmänt värdelös, men det gick ju dansa lite grann iallafall.
Jag ska hoppa in i duschen en snabbis för om en stund ska vi bege oss hem till Dennis mamma. Vi ringde henne och bjöd in oss själva på middag, så i gengäld ska jag få hjälpa till med maten (och få kaffe!). Mmm, mat! Köttbullar eller pannbiff, någonting med köttfärs iallafall.

Bajjbajj!

Patrik?

Någon Patrik har fått för sig att lilltjejen Kiara ska flytta till min syster Petra. Förstår inte varför, för så är inte fallet. Kiara kommer bo hos mig och Dennis. Punkt. Och förresten, vem är Patrik?


Kiara

God morgon, du skitdåliga humör.

Hejsvejs! Dricker kaffe i soffan framför teven, ska börja sminka mig strax. Jag är fortfarande sjuk, men nu är det bara hostan som jävlas med mig. Btw, jag står i kassan idag på jobbet så jag slipper anstränga mina feta ben, haha. Nu ska jag måla mina ögonbryn och sen gå en liten promenad med Kiara. Hörs sen!

RSS 2.0